17-aastane; Glee; Eastside
Sophomore
|
Post by Isabelle M. Henderson on Jun 26, 2014 19:10:35 GMT 2
Izzy poleks ehk korvpalliväljakule ära eksinudki, kui ta poleks sealt juhuslikult möödunud ja näinud, et tema bändi trummar Roy oli platsil mängimas ja ka pinkidele oli päris korralik hulk rahvast kogunenud. Muidugi teadis ta, et siin poisid ikka korvpalli mängima käivad, kuid seni polnud see neiule väga pinget pakkunud, sest rohkem oli seal neiust klass eespool õppiv Dylan Sutton enda sõpradega, kellega neiu väga ei suhelnudki. Siiski otsustas Izzy, et jääb seekord Rivercourtile, ja sättis end esimesele pingile ühe vaba koha peale istuma. Kuna ta oli pisike, ei olnud tal seda probleemi, et väga kitsas oli kuskil. Pealegi on tal esimeselt pingilt mängule hea vaade ja saab vähemalt Royle ka kaasa elada. Välja arvatud päikeseprillid, jakki hoiab käes
|
|
|
Post by Deleted on Jun 26, 2014 21:43:22 GMT 2
Kuigi enamasti kestsid korvimängud ikka päris kaua, siis Rivercourtil tegid nad neid enamasti teatud punktideni, milleks seekord jäi kakskümmend. Pärast seda kui võistkonnad üsna tasavägiseks muutusid, läks ka mäng huvitavamaks ja lõbusamaks. Isegi Tori ja Eli suutsid enda meeskondadele mõned punktid tuua, kuigi eks suurem töö jäi ikkagi Ravenitele. Mängu lõppseisuks jäi 18:20 Tori, Dylani ja Roy kasuks. "Seeee oli hea mäng," lausus Tori ja lõi nii enda meeskonna kui ka teise meeskonna tüüpidega plaksu, "ja Elijah, ma loodan, et sa tunned nüüd suuuurt piinlikkust." Tegelikult ei olnud siin midagi, mille präast piinlikust tunda, sest mäng oli niisama lõbu eesmärgil tehtud. "Igatahes mina olen nüüd küll enda jalaga out. Ei tea, kas homme liigun veel," muigas Tori ning jalutas väljaku äärde, kus ennast murule pikali viskas, sest see jooksmine oli esiteks päris võhmale võtnud ja teiseks ta jalg tuikas kergelt. Ajanud ennast korralikult istuli, vaatas ta enda jala üle, mis kergelt paiste oli tõmmanud. Ei tohi sellele vist ikka nii palju koormust kohe anda. Homme tuleb vist lebo päev. "Kas me kuskile edasi ka läheme? Pubi? Klubi? Anyone?" uuris Tori. Enne muidugi võiks ta hea meelega kodus ennast loputamas käia ja midagi paremat kui dressid selga tõmmata.
|
|
Sophomore
|
Post by Isabelle M. Henderson on Jun 26, 2014 21:55:39 GMT 2
Izzy jälgis mängu ja mida tasavägisemaks see läks, seda põnevam oli. Kui võit siiski Roy tiimile läks, ajas Izzy end püsti ja läks platsile, et Royga plaksu lüüa. "Tubli töö, Roy!" lausus näitsik, kes ei viitsinudki enam koju minna, vaid kuulas Torit, kes pakkus, et kuskile võiks minna. "Pubisse võiks küll," oli tüdruk Tori ideedega juba päri ning vaatas siis teisi, kes end pingilt püsti hakkasid ajama. Kes läks koju, kes ootas kedagi, kes tegi midagi muud...
|
|
18-aastane; ÕE; Korvpall; Westside
Junior
|
Post by Dylan C. Sutton on Jun 26, 2014 22:06:38 GMT 2
Muidugi oli palju huvitavam mängida, kui võistkonnas oli tüdruk ja poiss, kes ilmselgelt oskas kõike muud paremini kui korvpalli, aga ka nemad said enda meeskonnale punktide toomisega hästi hakkama. Võit läks aga Dylani meeskonnale ja siis lõi poiss enda meeskonnaliikmetega plaksu, enne kui Tori juurde väljaku äärde läks. "Kuidas su jalg on?" uuris poiss, kuid heitis siis samuti pilgu jalale, mida Tori uuris. "Siia peaks midagi külma peale leiutama," lausus kutt ja vaatas tüdrukule otsa.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 26, 2014 22:28:27 GMT 2
"Valutab teine natuke, aga küll läheb üle," sõnas Tori, olles üsna optimistlik selles suhtes. Ta vanemad ilmselt väga rõõmsad ei ole, kui ta läheb koju ja teatab, et korvpalli mängis, aga noh... ta ei saanud ju kõrvalt vaadata. "Ma võin kodus käia ja siia jäägeeli peale panna ning jala kinni siduda," lausus tüdruk ja sirutas siis käe välja, et Dylan ta püsti aitaks. Mis puutus pubisse minekusse, siis selle vastu polnud tüdrukul midagi. Kindlasti saab lõbus olema.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 26, 2014 22:32:38 GMT 2
Sunnyl oli päris lahe enda venda korviplatsil jälgida ja no kui ta isegi skoorida suutis, siis oli küll Daisyl lõbus olla. Igatahes jõudis mäng näitsiku jaoks isegi päris kiiresti lõpule. Ajanud ennast laualt püsti ja hüpanud pingilt maha, jalutas tüdruk pärast mängu lõppu enda venna juurde, kellele ulatas ka joogipudeli, millest ta juba poole oli ära suutnud juua mängu ajal. "Ma soovitaksin sul tantsimise juurde jääda, aga päris osav olid," sõnas Sun Elile ning vaatas siis korraks rahva seas ringi, enne kui vaiksemalt venna poole pöördus. "Sa lähed edasi ka? Ma vist lähen koju ma arvan," lausus tüdruk Elijah'le.
|
|
Junior
|
Post by Dylan C. Sutton on Jun 26, 2014 22:34:04 GMT 2
"Oled sa kindel?" uuris Dylan ning võttis tüdrukul käest, et ta püsti aidata. "Las ma aitan sul siis vähemalt koduni jõuda või midagi," pakkus noormees ja asetas Tori käe ümber enda õlgade, et tüdruk talle saaks toetuda. Nii on tal ehk endal vähem valus kõndida ja Dylan Tori just mängu võtnud oli, kuigi see oli rohkem niikuinii tüdruku enda vastutusel. Noh, tegelikult võiks poiss tüdrukut isegi kanda terve selle maa, kui tal ikka valus käia on.
|
|
18-aastane; Kisakoor; Ujumine; Koolileht; Eastside
Junior
|
Post by Lydia Kacey Bates on Jun 26, 2014 22:40:47 GMT 2
Kui mäng läbi sai, oli Lyddie ka lõppseisuga rahul, sest oli mõlemale tiimile kaasa elanud ning võitis sõbranna tiim. Siiski ajas ta end mängu lõppedes pingilt püsti ning jalutas üle platsi Rocco juurde, et tema huultele üks magus suudlus vajutada. "Sa olid ikka tubli," lausus Lyddie naeratades ning vaatas Roccole silma. "Lähme ka klubisse? Mina igatahes koju veel minna ei tahaks," uuris Lyddie enda poiss-sõbra käest igaks juhuks järele, sest äkki tema tahab ikka koju.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 26, 2014 22:44:38 GMT 2
Kui mäng läbi sai, oli Royl põhjust rõõmustada, sest tema meeskond oli saanud võidu. "Tänks," lausus nooruk, lüües Isabellega ühe plaksu. Ta oli ennist märganud küll tüdruku ilmumist ning talle isegi kergelt viibanud, isaeasi, kas too märkas ka või ei. Isegi Tori ja Eli olid päris arvestatavalt hakkama saanud mänguga. Viimane oli tüübile mängu jooksul liigagi tihti silma jäänud, aga noh, väljak oligi väike ja neid seal korraga kuus tükki. Jalutanud väljaku äärde, võttis Roy sealt enda musta maika ning tõmbas selle selga. Kui jutt läks korraga edasi liikumisele, polnud tüüp kindel, kas ühineda, sest ta ei joonud ja seeda enamasti jättis ta selle vahele. Samas täna tundus päris mõnus seltskond koos olevat. Äkki ta isegi ühineb. Eks näeb. "Kuule, Izzy, ise alakas, mis sa sinna pubisse ronid?" küsis Roy muiates, kui sõbranna juurde tagasi jalutas.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 26, 2014 22:50:51 GMT 2
Rocco ei olnudki nende tiimi kaotuse üle nii väga vihane, sest vahe jäi lõpuks siiski üsna väike ja rohkem oli asi siiski lõbusas ajaveetmises. Kui Lyddie pärast mängu lõppu tema juurde jalutas ja kuti huultele ühe suudluse vajutas. Nicholas tõmbas tüdruku endale lähemale ja suudles teda korralikult. "Ma tänan, lausus noormees muigega ja noogutas siis. Temagi ei tahtnud veel koju minna, sest kuhugi kiiret polnud ja miks mitte teistega koos edasi minna? "Jah, lähme," vastas Rocco Lyddiel käest kinni haarates. Juua ta isegi niivõrd ei tahtnud, küll aga oma tüdruksõbraga veel aega koos veeta. Nii lahkutigi koos Rivercourtilt, et pika jalutuskäiguga uuesti kokkulepitud koha juurde jõuda.
OT: Lyddie ja Rocco out
|
|
Sophomore
|
Post by Isabelle M. Henderson on Jun 26, 2014 22:56:05 GMT 2
Izzy naeris kergelt, kui Royga plaksu lõi. Äkki peaks enda bändikaaslastega rohkem aega veetma, kuigi paljudel neist on ikka omad tegemised ja heal juhul saavad nad proovides ainult kokku, et koos muusikat teha. Siiski olid nad kõik neiu jaoks sõbrad. Kuulnud aga tüübi küsimust, Izzy turtsatas. "Ma ei saa siin ju ainus alakas olla, kes edasi tahab liikuda," vastas näitsik ning vaatas Royle otsa. "Ja kes ütles, et ma üldse juua kavatsen?"
|
|
|
Post by Deleted on Jun 26, 2014 22:56:25 GMT 2
"Ei, aga ma loodan," lausus Tori lõbusalt ja tõusis siis Dylani abiga püsti. Ta sai jalale ilusti toetada, aga ilmselt käies hakkab see jälle natuke tunda andma. Ilmselt oleks võinud ta ikkagi autoga kohale tulla. "Ma võin takso ka võtta," pakkus tüdruk välja, sest siis saab ta kiiresti kodus käidud ja pole vajagi jalale koormust anda. Hiljem õhtul ta võib pubis lihtsalt rohkem istuda kui ringi tatsata. "Tead, hiiglane, mul on nii ebamugav," sõnas Tori muiates, kui Sutton tema käe enda õlgadele pani. Tüdruk eemaldas selle ja pani käe lihtsalt ümber kuti, sest nii oli tal palju parem. "Millal siis kokku saame? Tunni pärast?" pakkus Yolanda välja, sest mõni ilmselt ei tahagi võibolla kodus käia vahepeal.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 26, 2014 23:01:18 GMT 2
"Eee... hetkel tundub, et oled," muigas Roy, kui oli silmadega üle rahva lasknud, kes tundus olevat seda meelt, et tulevad kuskile edasi. "Keegi, ma lihtsalt eeldasin," teatas tüüp ja vaatas sõbrannale otsa, "ma ei tea, ma pean vist ka ikkagi tulema ja sul silma peal hoidma. Ei saa ju lasta meie kallil solistil ometi mõne hullusega hakkama saada." Nad ei veetnud küll bändiga väljaspool proove kuigi palju aega koos, aga üsna lähedased sõbrad olid nad ikka. Vähemalt nii lähedased, et teineteisest hoolida.
|
|
19-aastane; Eastside
Senior
|
Post by Elijah Dean Flores on Jun 26, 2014 23:01:46 GMT 2
Mäng lõppes ja Elijah pidi tunnistama, et täitsa tore oli olnud. "Ma olen sulle ühe joogi sees, Tori. Enda meeskonnale ka ausalt öeldes, sest nad pidasid nii hästi minuga vastu," lausus Dean laia muigega. Ta oli ühel korral isegi enda meeskonnaliikmele ette jäänud, seega ei olnud ime, miks nad kaotusseisus lõpetasid. "Lähme ikka kuhugi pubisse. Ma olen rahvale joogid sees ja seal saab edasi rääkida," arvas Eli, vastates korraga ka Sunny küsimusele. "Tule ikka kaasa, mis sa kodus üksinda teed," lisas Elijah õele. "Aga ma tahaks kodust küll läbi käia," lisas noormees. "Tunni pärast saaks kokku näiteks Blue Lionis?" pakkus Dean välja ühe pubi Westside'il, mis oli mõnus hubane koht.
|
|
Junior
|
Post by Dylan C. Sutton on Jun 26, 2014 23:02:43 GMT 2
Dylan kuulas Torit ja hakkas juba mõtlema, et tal võiks ka auto olla, kuid hetkel tegi ta veel lube ja autot polnud poisil ammugi. Ta oli lubade saamisest täpselt ühe teooriaeksami ning sõidueksami eduka sooritamise kaugusel, kuid nendeni oli veel aega. "Vabandust, ma võin sind kanda ka," lausus Dylan, kui Tori talle käe ümber pani. Tüübil poleks midagi ka tüdruku koju kandmise vastu, sest vähemalt ei peaks Tori enda jalale siis koormust andma ega taksot tellima. "Tunni aja pärast siinsamas?" arvas Dylan, sest tema läheks küll pubisse edasi.
|
|