18-aastane; Kisakoor; Ujumine; Koolileht; Eastside
Junior
|
Post by Lydia Kacey Bates on Jun 26, 2014 0:33:55 GMT 2
"Ma arvan, et jätan pooled seekord vist valimata, kuigi Rocco tahtis küll, et ma ergutaks," muigas Lydia ning vaatas vahepeal mängu, mis põnevaks kiskus. Kui Elijah kukkus, väändus Lydia nägu hetkel grimassiks, sest see nägi päris valus välja. "Ouch," sõnas ta ning vaatas Daisyle otsa. Loodetavasti on Elijah'ga ikka kõik kombes, kuigi viga tal väga ei paistnudki, kui Roy ta püsti aitas. "Sellepärast ma ise platsile ei tikkunudki. Korvpall on ikka jõhker," lausus neidis.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 26, 2014 12:06:42 GMT 2
"Elame lihtsalt kaasa," muigas Daisy, sest pooli polnudki tõesti vaja valida, kuna tegu oli nagunii sõbraliku mänguga, mitte mingi jõhkra võidu peale. "Kuulge, jätke mu vend ikka ellu," lausus Sun, kui Elijah korraga pikali kukkus. Sun võpatas päris korralikult ja ilmselt oleks ta ka platsile liikunud, et näha, kas vennaga on ikka kõik korras, aga õnneks aitas Roy ta püsti. Selliseid asju juhtub, aga õudsad näevad nad välja küll, kuigi hetkel ei saanud vist vennaraas õnneks haiget. "Selliseid asju on alati valusam vaadata kui nad tegelikult on," sõnas tüdruk Lyddie'le ja suunas siis pilgu uuesti mängule. Keeranud aeglaselt enda kaasa ostetud joogilt korgi pealt maha, võttis näitsik sealt paar lonksu. "Tahad ka?" pakkus ta juua ka sõbrannale.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 26, 2014 12:13:42 GMT 2
Selleks ajaks kui Roy tagasi mängu süvenes, said juba vastased endale ühe punkti. See polnud eriline ime, sest Brett ja Rocco on ju head mängijad ja pole neil siin mingit lihtsat võistlust. Saanud Dylani käest palli, et seekord ise ründele minna, kasutas poiss mõningaid pettemanöövreid, et endale tee korvi alla teha. Kõik meeskonnas teadsid, et kui Roy korvi alla pääseb, siis tema leivanumbriks on pallide pealt sisse panemised. Nii käitus ta ka seekord, teenides meeskonnale jälle punkti. Jätnud palli vastastele, liikus kutt ise enda väljakupoolele, sest nüüd oli oodata vasturünnet. Huvitav, kas selle teeb jälle Brett või saavad Rocco ja Elijah ka palli puutuda.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 26, 2014 12:19:17 GMT 2
"Tasub ikka, see annab ikkagi hea laengu, et edasi mängida," lausus Tori lõbusalt ja juba mõned hetked hiljem oli Roy palli uuesti vastaste korvist sisse pannud. "Näed," sõnas tüdruk ja vaatas Dylanile otsa, näidates talle korraks keelt. Jah, nad olid ühes meeskonnas, aga isegi siis suutsid nad teineteisega vinguda ja norida. Tori liikus vastaste ründaja poole, olles valmis temalt palli kätte saama või siis vähemalt segada.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 26, 2014 12:21:29 GMT 2
Pärast vastasmeeskonna järjekordset korvi haaras Rocco palli kätte ja liikus seda põrgatades korvile lähemale, söötes vahepeal Brettile ja Elijahile, kuni lõpuks pall korvis maandus. Teine meeskond oli hetkel küll juhtimas, aga nüüd olid nemadki vähemalt kaks punkti juurde teeninud. Roy ja Dylani vastu mängides oli olukord platsil vähemalt võrdne ning mainimata ei saanud jätta ka Torit, kes teiste segamisega väga hästi hakkama sai. Pärast korvitabamist viskas Nicholas palli tagasi vastastele ja liikus siis oma platsipoolele, et valmistuda korvialust kaitsma.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 26, 2014 12:30:29 GMT 2
Kui Rocco enda meeskonnale punkti teenis, krimpsutas tüdruk küll natuke nägu, kuid naeris siis lõbusalt, plaksuatdes paar korda. Tori vist elas kaasa nii enda kui ka teisele meeskonnale. No mis teha, kui kaasaelajad kuidagi enda tööd ei teinud, vaid niisama istusid. Tori otsustas seekord ise ründele minna, püüdes Rocco poole nende tiimile visatud palli Dylani eest kinni. Ta võis ju väike olla, aga väledust tal oli, kuigi kui ta hakkas palli korvi poole viskama, tegi Rocco korraliku tõrje, mille tõttu jäi punkt tulemata. "Oih, aga vähemalt ma üritasin," lausus Tori käsi laiutades, kui oli ennast ümber pööranud ja Dylanile otsa vaadanud, kellele mõeldud palliga ta ju ründesse üldse liikunud oli.
|
|
Junior
|
Post by Lydia Kacey Bates on Jun 26, 2014 12:35:39 GMT 2
"Mis meil muud ikka üle jääb," kehitas Lydia õlgu ning jälgis platsil toimuvat. See poiss, kes kommenteeris, pildus ka vahepeal päris vaimukaid ütlemisi, mis neiu omakorda muigama panid. Kunagi tuleks sellest kutist kindlasti päris hea kommentaator. "Ei saa just öelda, et kisakoor ka vähem vägivaldne oleks, kui ma meenutan seda, kuidas ma eelmisel aastal ühte keerulisemat trikki tehes ise kukkusin ja jala välja väänasin," lausus Lyddie, kuigi selliseid asju võib juhtuda igaühega, kes pole piisavalt ettevaatlik. "Ikka," vastas Lydia, kui Daisy talle juua pakkus, ja võttis tüdruku käest pudeli, et sealt mõned lonksud võtta ja see siis Daisyle tagasi anda.
|
|
18-aastane; ÕE; Korvpall; Westside
Junior
|
Post by Dylan C. Sutton on Jun 26, 2014 12:42:30 GMT 2
"Vastu sulle just vaielda ei saa," muigas Dylan, sest leidis, et Toril on vägagi õigus. Kui Roy endale teed korvi alla hakkas tegema, hoolitses kutt selle eest, et vastasmeeskond neil palli käest ära ei saaks võtta ja kui Roy neile punkti tegi, läks kutt ise korvi alla kaitsesse. Siiski suudeti poisi tähelepanu nii palju kõrvale juhtida, et Rocco ikka vastasmeeskonnale punkti sai ja Dylan otsustas vahepeal siis palli Torile anda, kuid tüdruk sai selle juba ise kätte. "Kena üritus," lausus Dylan muiates ning pani oma käe sõbralikult Tori õlale. "Järgmise korraga saad ehk sisse."
|
|
|
Post by Deleted on Jun 26, 2014 12:44:13 GMT 2
Daisy elaski lõpuks mõlemale meeskonnale kaasa, tehes häält, kui pall ükskõik kumba korvi maandus. Ka tüdruk pidi kinnitama, et kommentaator oli päris lahe, suutes nii mõnegi killuga lagedale tulla. Huvitav, et mängijad platsil veel ei naernud. "Kisakoor on minu arvates eriti ohtlik," lausus Sunny, kuigi tegelikult eks ole iga sport ohtlik. Mõni küll võibolla rohkem ja teine vähem, aga täiesti turvalist sporti küll olemas pole. Vähemalt tüdruku arvates. Saanud pudeli tagasi, toetas tüdruk selle pingile, keerates enne korgi ka peale.
|
|
Junior
|
Post by Lydia Kacey Bates on Jun 26, 2014 13:37:20 GMT 2
"Nimeta mulle mõni spordiala, mis ei ole ohtlik," muigas Lydia ning jälgi mängu. Kui Rocco punkti sai, hakkas tüdruk kiljuma ning plaksutama, kuid lootis, et küll Tori ka varsti enda meeskonnale punkti teeb, kui tal see praegu ei õnnestunud. Tori tundus seal platsil ju kõige pisem ja ta oli tüdruk, kes karja poiste vastu mängis. "Kas need kaks sebivad?" imestas Lydia, kui oli mõnda aega Torit ja Dylanit jälginud. Talle jäi küll vähemalt selline mulje.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 26, 2014 13:55:45 GMT 2
"Tõsi," turtsatas tüdruk ning naeris kergelt. Õnneks on Sunny enda spordialas kõige tüüpilisem vigastus, kas randmele või jalgadele. Siiani ei ole tüdruk ühtegi väga hullu vigastust pidanud ravima. Kui Lyddie Daisy täheleoanu Torile ja Dylanile viis, kehitas tüdruk enda õlgu. "Võimalik, aga kindel ei saa olla. Tori on kõikide tüüpidega üsna vaba ja mänguline," muigas Sun, kes on sõbrannat vahel hoiatanud, et ta enda sellise käitumisega kuttidele valesid signaale ei annaks.
|
|
Junior
|
Post by Lydia Kacey Bates on Jun 26, 2014 14:05:53 GMT 2
Niigi hästi, et Daisyga midagi hullu pole juhtunud, sest väljaväänatud jala tõttu ei saanud Lyddie päris tükk aega kisakooritrennis käia ja pidi mõnda kava lihtsalt rohkem harjutama, kui ta piisavalt paranes ja trenni tagasi läks. Siis hoidus ta mõnda aega nendest keerulisematest trikkidest, kuigi need on siiski tüdrukule omamoodi vahvad ja põnevad. "Ega ma Dylani puhul ka aru ei saa, kas ta lööb külge või viskab nalja. Ma pole seda kutti kordagi isegi tõsisena näinud," muigas Lyddie ning raputas pead.
|
|
19-aastane; Eastside
Senior
|
Post by Elijah Dean Flores on Jun 26, 2014 14:11:23 GMT 2
Elijah jäi Royle otsa vaatama, aga siis pööras pilgu eemale, mingi veider tunne tekkis, Dean ei osanudki seda kohe seletada. Ta kloppis enda püksid puhtaks ja jälgis mängu edasi. Eli ei olnud haiget saanud, seega võis ta edasi mängida. Nooruk ei arvanud ka, et ta võiks end siin väga vigastada, kõige tõenäolisem oligi see, et keegi jookseb talle otsa või vastupidi.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 26, 2014 14:48:51 GMT 2
"Ju nad siis ongi paras paar. Võibolla nad omavahel saavad väga hästi aru, millal on tegu nalja ja millal millegi tõsisemaga," lausus Sunny sõbrannale, endal huulil kerge muie. Päris huvitav oli Tori ja Dylani suhtestaatust siin platsiääres kommenteerida, kui nood seal samas platsil olid.
|
|
Junior
|
Post by Lydia Kacey Bates on Jun 26, 2014 18:53:07 GMT 2
"Ma loodan sama," muigas Lydia. Ta ei tahaks, et Rocco kellegagi tema pärast kaklema läheks, kuigi viimasel ajal paistiski nii, et Dylan ja Tori olid kogu aeg ninapidi koos. Lydia ise suhtles rohkem Brettiga, kes pidevalt Daisy järele küsis. "See mäng läheb igatahes põnevaks, sest kui Rocco meeskond samamoodi jätkab, on nad varsti Tori omadest igatahes enda skooriga ees," lausus näitsik ning vaatas, mis nüüd platsil toimub. Mida tasavägisemaks see mäng kiskus, seda põnevam oli neiul neid vaadata.
|
|