|
Sillal.
Nov 20, 2011 22:08:18 GMT 2
Post by Deleted on Nov 20, 2011 22:08:18 GMT 2
"Seda ei lubaks keegi ja ma ei usu, et Tree Hillis nii vägivaldseid noori leidub," sõnas Liam koheset. Midagi sellist küll ei juhtu. Vaevalt. Siin leidus rohkem norimist ja sõnavahetusi, aga mitte midagi tõsisemat. "Aga ma võin lihtsalt su sõber olla. Kui korvpalli meeskond on sinu poolt, siis on peagi kogu kool," lausus Liam muiates.
|
|
|
Sillal.
Nov 20, 2011 22:28:08 GMT 2
Post by Deleted on Nov 20, 2011 22:28:08 GMT 2
Poisid ikka ei teeks midagi nii hullu, kuid kes teab, mille peale tüdrukud tulla võivad. Mõned neist on ikka tõelised bitchid. "Korvpalli meeskond küll, aga need kisakooritüdrukud ei lõpetaks vist iial," sõnas Nicole. Mitte, et nad nüüd kallale tuleks, aga neidisele on juba sõnadega piisavalt haiget tehtud. Keda ta üldse korvpallitiimist teadis? Liamit, Sayerit, Josephit.. Kedagi teist ei teadnud. "Olgu, sõber sobib. Mul ongi sõpra vaja," muigas ta õrnalt. Nad olid Liamiga juba enne sõbrad, vähemalt Nikki arvates, kuid eks neidisel oli vaja lähedasemaid sõpru. Neid, kellega ta lihtsalt rääkida saab.
|
|
|
Sillal.
Nov 20, 2011 22:49:39 GMT 2
Post by Deleted on Nov 20, 2011 22:49:39 GMT 2
"Nad ei ole nii hullud midagi. Vähemalt osad neist. Jessica on üsna neutraalne ja isegi Carmel suudab mõnikord väga sõbralik olla," sõnas Liam ausalt. Neist oli lihtsalt kujunenud selline väärarusaam. Tegelikult sai nendega täitsa ka normaalsetest ja tõsistest asjadest rääkida. "Siis jääb sõber," noogutas Liam.
|
|
|
Sillal.
Nov 20, 2011 22:57:07 GMT 2
Post by Deleted on Nov 20, 2011 22:57:07 GMT 2
"Ma ei tea neid, seega ei oska ühtegi head sõna nende kohta öelda," nentis Nicole. Nad tundusid, nagu kõik kisakooritüdrukud, kalgid ja ülbed. Pole just inimesed, kellega Nicole läbi käiks. "Kui sa üldse viitsid minu probleeme kuulata," pomises neid, suunates pilgu maha. Tal oli ka teisigi sõpru, seega. Eriti raske oli näha ju Joe'd ja Delilahit koos, kui Nikki oli ise mehesse armunud. Jah, sellistest asjadest ei saanud tüdruk enda sõpradega rääkida. "Need probleemid ja mured on päris igavad, kui aus olla."
|
|
|
Post by Deleted on Nov 21, 2011 7:24:35 GMT 2
"Vaevalt nad nii igavad nüüd on," sõnas Liam, vaadates alla neiu poole. Ilmselt kui ta ei viitsiks ta probleeme kuulata, siis ta ei oleks pakkunud end tema sõbraks ja ei jalutaks temaga koos koju. "Siis ongi aeg nendega sõprussuhteid luua," muigas poiss.
|
|
|
Sillal.
Nov 21, 2011 16:05:25 GMT 2
Post by Deleted on Nov 21, 2011 16:05:25 GMT 2
Nicole naeris kergelt. "Igavad kindlasti mitte. Kuid nagu alati, nad tunduvad.. tõrjuvad," lausus neidis. Ta ei osanudki õiget sõna leida ning ei tahtnud ka midagi halvasti öelda, kuna ilmselt kisakooritüdrukud on suur osa Liami sõprusringkonnast. "Selleks peaks ma mida tegema? Kisakooriga liituma? Niisama ei lähe ma juurde ja ütlen 'hei, kuule saame sõpradeks'," sõnas Nikki, naeratades siis kergelt enda öeldu peale. Pluss kisakooriga liitumine ei tulnud kõne allagi, eriti veel praegu.
|
|
|
Sillal.
Nov 22, 2011 19:49:30 GMT 2
Post by Deleted on Nov 22, 2011 19:49:30 GMT 2
"Niisama võid sa korvpalluritega suhelda ja sealt nendeni on väga pisike samm," muigas Liam, hoides enda kindlat pilku neiul. Välimiselt ei olnud hetkel üldse aru saada, et see tüdruk siin saab varsti emaks ja see ilmselt keerab kogu ta elu peapeale. "Ma arvan, et sul võib õigus olla isegi nende tõrjuvuse kohta. Nendega sõbraks saada on raske, aga kui sa juba siseringi saad, siis sind toetatakse ääretult," tunnistas Liam, eks tal oli ka mõni halvem kogemus nende kisakooi tüdrukutega, aga siiski ei tasunud nende kohat väga rutakaid järeldusi teha, see neile tavaliselt ei meeldi.
|
|
|
Sillal.
Nov 23, 2011 16:15:11 GMT 2
Post by Deleted on Nov 23, 2011 16:15:11 GMT 2
Hm.. Eks jah, kuidagimoodi oleks võimalik küll läbi korvpallurite kisakooritsikkidega sõbraks saada, kuid selleks peaks ikka tõesti vaeva nägema. Pealegi, polnud Nikkil nii suur soov ka nendega suhelda. Isegi siis, kui nad püüdsid raseduse pärast neidise elu põrguks muuta, ei haudunud ta kättemaksu. Lihtsalt kannatas ära ja asi korras. Nicole hakkas sellega juba harjuma. "See oleneb neist endist ka. Mõni neist on vastuvõtlikum, mõni mitte," sõnas naine. See juba näitas, et ta ei arvanud neist läbinisti halvasti. Nad on nagu kisakooritüdrukud igas keskoolis, kes on populaarsed ja kellel on vaja mainet hoida. "Aga jah, kui ma ei taha keskkooli lõpuni nende tallaalune olla, siis peaksin kuidagimoodi üritama.."
|
|
|
Sillal.
Nov 23, 2011 20:04:55 GMT 2
Post by Deleted on Nov 23, 2011 20:04:55 GMT 2
Liam turtsatas kergelt ning viis enda muigava pilgu tüdrukult enda ette tänavale, mida valgustasid tänavalaternad. Üldiselt oli Eastside õhtuti üsna tühi, võrreldes Westside'iga, kus siis tõeline elu alles pihta hakkas. "Kuule, kas sa praegu kohe näiteks kinno ei taha minna?" küsis Liam spontaanselt. Ta isegi ei teadnud, mis sealt tuleb, aga mõnikord olidki sellised ettekavandamata minekud isegi lahedamad. Pealegi oli tema viimasest kino külastusest palju aega möödas.
|
|
|
Sillal.
Nov 23, 2011 22:08:46 GMT 2
Post by Deleted on Nov 23, 2011 22:08:46 GMT 2
See järgmine ettepanek tuli küll üllatusena. Nicole'i kulmud tõusid kergelt, kui ta Liamile pilgu viis, kuid muigas seejärel. "Miks ka mitte. On sul üldse aimu, mis sealt tulla võiks?" küsis neidis. Ka tema polnud kaua aega kino külastanud ning see tundus hea mõttena. Midagi, mis vaadata kõlbaks, leidub ju kindlasti, kuigi need uued filmid päris kohe Tree Hilli kinodesse ei jõudnud.
|
|
|
Sillal.
Nov 23, 2011 22:37:48 GMT 2
Post by Deleted on Nov 23, 2011 22:37:48 GMT 2
"Sul on selline pilk nagu ma oleksin palunud sul midagi eriti hullu teha," turtsatas Liam ning naeris kergelt neiu ilme üle. "Mul ei ole õrna aimu ka, aga nii ongi lahedam minna. Valime huupi mingi seanssi lihtsalt," pakkus noormees kergelt käsi laiutades.
|
|
|
Sillal.
Nov 23, 2011 23:20:39 GMT 2
Post by Deleted on Nov 23, 2011 23:20:39 GMT 2
Nicole naeris lõbusalt. "Ei, ei, mitte seda. Lihtsalt ma poleks seda oodanud," muigas ta. Päike oli juba loojunud, Eastiside'i tänavatele aina kogunes noorukeid. Praegu oli just paras aeg sõpradega väljas olemiseks. Kino polnud kaugel ka, nad olid piisavalt kaua juba jalutanud. Nicole noogutas. Oli jap lahedam nii minna.
|
|
|
Sillal.
Nov 24, 2011 21:22:19 GMT 2
Post by Deleted on Nov 24, 2011 21:22:19 GMT 2
"Miks siis nii? Arvad ka, et ma olen üks tundetu kuju, kes tahab ainult tüdrukuid voodisse meelitada või?" küsis Liam kergelt muiates ning neiule otsa vaadates, oodates tema ausat vastust. Varem oli see sildistus teda häiriud, aga nüüd oli tal sellest ükskõik. Nagu nii läheb ta varsti Tree Hillist kaugele.
|
|
|
Sillal.
Nov 24, 2011 23:36:23 GMT 2
Post by Deleted on Nov 24, 2011 23:36:23 GMT 2
Nii ja naa. "Ära solvu, kuid paljudele on sinust selline mulje jäänud," sõnas Nicole ettevaatlikult. Ei tea jah, kas Liam on üldse veel armastust kogenud. Neidis polnud isegi kindel selles, kas tema oli. Ta oli küll Joe'sse armunud, kuid viimasel ajal oli Nikki hakanud enda tunnetes kahtlema. Kõik oli nii keeruline. "Kui ma sind lähemalt ei teaks, nagu sõbrana, vaid lihtsalt populaarse korvpallikutina, siis arvaksin ilmselt seda. Kuid ma ei arva nii. Ma tean, et sa pole selline." Vähemalt selline mulje oli Nicole'le jäänud. Kõigis peitub midagi enamat.
|
|
|
Sillal.
Nov 25, 2011 15:50:34 GMT 2
Post by Deleted on Nov 25, 2011 15:50:34 GMT 2
"Aitäh.....ma arvan," sõnas Liam kahtlevalt, vaadates küsivalt Nicole'ile otsa. Raputanud viimaks naerdes enda pead, pööras ta järgmisest tänavast paremale, et kino juurde jõuda. "Oled sa kindel, et ma ei ole 'selline'?" küsis noormees salakavalalt.
|
|