|
Post by Deleted on Nov 28, 2011 18:03:05 GMT 2
Nathan vaatas veel hetke Tarat, kuid suundus siis laua juurde, millel oleva toidu ta kööki tõi. Pudingu jättis ta lauale, sest see meeldis talle alati külmalt rohkem. Ta asetas ühele taldrikule liha, kartulit ja kastet ning pani kogu selle mikrokasse. Vaid loetud minutid hiljem sai ta sooja toidu kätte, lisades sellele salatit. Ülejäänud söögi pani ta külmikusse, kuid enda sooja söögiga suundus ta laua taha, hakates toitu sööma. "See on tõsiselt hea toit," sõnas Nate naisele.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 28, 2011 18:09:37 GMT 2
"Hea, kui meeldib," vastas Tara ja istus samuti laua taha, pannes tassi laua peale. "Mida sa muidu tegid?" küsis naine huviga. Ei, ta ei kiskunud tüli üles, tahtis lihtsalt teada, mida Nathan tegi. Neiu rüüpas vaikselt tulikuuma teed, mis tegi seest kohe soojaks.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 28, 2011 18:21:13 GMT 2
"Kell neli läksin trenni nagu ma ütlesin. Pärast seda tegelesin võistluste, rahade, strateegiate ja muu sellisega. Ja siis kui ma otsustasin, et on aeg koju tulla, jäin ma saali korvi mängima. Nessa ühines minuga ja ma püüdsin teda õpetada. Hiljem käisime pubis mängu vaatamas, millest ma sulle vist juba rääkisin," võttis Nathan enda päeva lühidalt kokku. "Ja mida sina tegid?" tundis mees huvi.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 28, 2011 18:30:12 GMT 2
"Kirjutasin ühte tööd, tegelesin lõputööga, koristasin, tegin süüa," luges Tara enda tegevused üles. Muud ei jõudnudki. Õppimine võttis ajast suure lõviosa. Rohkem, kui naine arvas.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 28, 2011 18:32:51 GMT 2
"Kuidas sul üldse selle tööga läheb, mis pihuks ja põrmuks tehti?" küsis Nathan, meenutades neiu pahatuju mingi töö üle, mis ei õnnestunud kõige paremini. Mees hoidis enda pilku naisel, kuid sõi endiselt edasi.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 28, 2011 18:38:29 GMT 2
"Normaalselt. Ma läksin temaga hiljem rääkima ja palusin näidata, mida ma muutma peaksin. Lõppkokkuvõttes ajas ta ümmargust juttu. Ta parandas töö uuesti ära," selgitas Tara ja rüüpas uuesti teed.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 28, 2011 18:51:30 GMT 2
"Tüüpilised õppejõud," raputas Nathan enda pead ning oli sisimas õnnelik, et tal see aeg läbi on. Ta pidi kunagi ühte tööd kolm korda esitama ennem kui õpetaja rahule jäi ja sellest talle piisas, et järgnevad kohe õigesti ja võimalikult hästi teha. "Vanematega oled juba ühendust võtnud?" uuris Nate.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 28, 2011 18:54:06 GMT 2
Tara noogutas. Igas ülikoolis oli selline õppejõud. "Ei, ei ole. Mis kuupäev sulle sobiks õhtusöögiks? Ja kas kutsuda meie mõlema vanemad samal ajal või eraldi?" küsis neiu. Täitsa jama oleks olnud teha õhtusöök, kui Nate ei saa tulla.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 28, 2011 21:08:14 GMT 2
"Ma arvan, et reede õhtu oleks hea. Mul saab siis varakult läbi. Ainult üks hommikune treening algkoolile," sõnas Nathan. "Ma arvan, et kahega korraga oleks parem. Saaks selle ühekorraga kaelast ära," muigas Nate, viies pilgu Tarale. "Ma võin enda vanematega muidugi ise ühendust võtta," lisas ta kohe juurde.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 28, 2011 21:41:10 GMT 2
"Okei. Reede õhtu siis. Kell kuus näiteks. Ma helistan oma vanematele, sina omadele. Ma arvan, et nad hakkavad kahtlustama," lisas Tara ja muigas. Ilmselt taipab ta ema kohe ära, milles asi. Isa võib hakata kahtlustama ka rasedust.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 28, 2011 23:09:06 GMT 2
"Kell kuus sobib hästi. Siis ma saan sul köögis abiks ka olla," sõnas Nathan. Teist korda ta enam neiut alt ei veaks. "Las kahtlustavad," lõi Nathan käega, "ongi millest rääkida kui nad siiapoole teel on," muigas Nate. Tema teadis, mida ta tunneb ja miks ta praegusel hetkel siin oli. Mitte keegi ei saanud teda enam ümber veenda. Kõik oli otsustatud.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 29, 2011 16:59:33 GMT 2
Tara naeratas. Kõik sai enne magamaminekut korda aetud. Nüüd tundis neidis, et uni tuli peale. Nojah, tüli lahendati ära ja tee aitas uinumisele kaasa. Neidis heitis pilgu aknale - terve linn oli tuledesäras.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 29, 2011 20:32:02 GMT 2
Nathan lõpetas söömisega, kuid istus veel mõnda aega niisama laua taga, pilk Taral. "Kallis," sõnas ta vaikselt, "oled sa mõelnud kuna me korteri ära kaunistame. Jõulud ikkagi," uuris Nate. Kogu linn oli end juba ära ehtinud. Peagi võiks seda ka kodus teha.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 29, 2011 20:57:23 GMT 2
"Ausalt öeldes ei ole. Võib ju panna tulukesed akende ümber...Või siis karrad," pakkus Tara välja. Tal ei tulnud tõesti midagi muud pähe. "Oota, teeme selle võltslumespreiga akendele kuusekujutised ja maastiku teha," lõid naise silmad särama.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 29, 2011 21:09:47 GMT 2
"Kõlab hästi. Peaasi, et see spreilumi ei lõhnaks veidralt. See paneb muidu pea valutama," sõnas Nathan muiates eks ikka omadest kogemustest. "Aga sellega saab siis homme või millalgi hiljem tegeleda. Mulle tundub, et sa oled unine. Ma hoidsin sind nii kaua üleval," sõnas Nate.
|
|