|
Post by Deleted on Nov 26, 2011 17:25:44 GMT 2
Nathan oli sõnatu, sest ta ei osanud sellist uudist oodatagi. Teinud paar sammu Tarale lähemale, põimis ta enda käed ümber tema. "Ma saan isaks," sõnas ta üllatunult, kuid ülimalt säraval naeratusel. See oli korraga nii küsimus kui ka lihtsalt lause. "Kui kaua sa seda juba tead? Kui kaugel rasedus juba on?" libisesid küsimused üle mehe huulte.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 26, 2011 17:36:05 GMT 2
Tara naeratas kergelt ja kallistas Nathanit. "Kolm päeva. Ma hakkasin rasedust kahtlustama ja tegin testi ära. Hiljem läksin arsti juurde ja nad kinnitasid tulemust omalt poolt. Kuu peaks täis olema kohe," seletas naine pikalt. "Mida sa sellest arvad?" tahtis neidis teada.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 26, 2011 17:41:08 GMT 2
Ta oli seda juba kolm päeva teadnud. Ilmselt otsis ta õiget hetke nagu Nathan ettepaneku puhul. "Ma olen üllatunud, aga ma olen ülimalt õnnelik. Ma olen...sõnatu," sõnas mees naisele, "ma olen alati perekonda tahtnud," tunnistas Nate.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 26, 2011 17:41:21 GMT 2
Ta oli seda juba kolm päeva teadnud. Ilmselt otsis ta õiget hetke nagu Nathan ettepaneku puhul. "Ma olen üllatunud, aga ma olen ülimalt õnnelik. Ma olen...sõnatu," sõnas mees naisele, "ma olen alati perekonda tahtnud," tunnistas Nate.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 26, 2011 17:49:40 GMT 2
"Kas sa ei arva, et liiga vara?" küsis Tara järgmisena. Ta ise hakkas mõtlema, et ülikooli jõuaks ära lõpetada ja tööd saaks osalise ajaga siiski teha. Naine ise kahtles lapsesaamise koha pealt meeletult, kuid uskus, et Nate on kindlal otsusel.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 26, 2011 17:56:42 GMT 2
"Ei. Ja pealegi ei lubaks ma sul mitte mingil juhul aborti teha," sõnas Nathan kindlalt, vaadates tüdrukule otsa. "Me oleme selleks valmis," kinnitas ta naisele. Kui see juhtus, siis ilmselt oli selleks ka põhjus. Pealegi sellist asja nagu liiga hilja või liiga vara pole olemas.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 26, 2011 18:00:20 GMT 2
"Siis on hea," vastas Tara ja naeratas. "Vau, mu isa saab kreepsu," lausus naine seejärel. "Kõigepealt kihlus ja laps," lisas neidis. Kindlasti meeldiks isale teade, et saab vanaisaks, aga alguses on vaja ikka trotsi üles näidata.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 26, 2011 18:05:17 GMT 2
"Vähemalt on tal kihluse näol kindlus, et ma ei kavatse sind lapsega üksi jätta," sõnas Nathan muiates, üritades leida asja helgemat poolt. Ilmselt peab ka tema naise isaga ühtteist rääkima. See vestlus pidi huvitav tulema. "Ja, kallis, sa ei pea muretsema iga kord kui ma mõne naisega aega veedan. Minu jaoks on nagu nii olemas ainult üks naine ja see oled sina," sõnas Nate, pannes punkti nende eelmisele tülile. Nate kinkis naisele kerge suudluse.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 26, 2011 21:06:24 GMT 2
Suudlus oli tore. Tüdruk igatses seda."Ma olen Vanessat näinud. Ta on piltilus...Aga olgu, ma üritan mitte muretseda," lausus Tara. "Aga laps...Ma kardan, et ma ei jõua kõike ära teha. Lõpetan kooli, siis tuleb laps, seejärel töö...," mainis naine. See oligi asi, mis pani teda kahtlema oma otsuses.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 27, 2011 15:22:18 GMT 2
"Jah, ta on piltilus nagu sinagi, aga mitte minu maitse," muigas Nathan vaikselt, "me oleme ainult kolleegid ja sõbrad," kinnitas mees juba ei tea mitmendat korda. Tegelikult ei meeldinud talle üldse mõte, et Tara võis üldse sellisele asjale mõelda, et mees mingi teiste naise juurde läheks. Eriti veel päev pärast kihlust. "Kui sa tööle lähed saan ju mina ka lapsega tegeleda. Minu päevad hakkavad ju mõnikord nii hilja. Me saame hakkama. Usu mind," sõnas Nate, "pealegi ei andestaks ma endale kunagi kui me aborti teeme," tõdes Nathan.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 27, 2011 15:38:15 GMT 2
Tara noogutas. Ehkki ta usaldas Nathanit, tekitasid sellised olukorrad ebameeldivat kahtlust. Ty, eelmine poiss, väitis ka, et lihtsalt sõbrad ja naine uskus teda. Seetõttu ta alati kaisepositsiooni võttiski sisse.
"Ei tea, kas sünnib poiss või tüdruk," küsis Tara äkitselt. Kaksikud oli ka võimalus, kuna tüdruku suguvõsas oli rohkem, kui üks kaksikute juhtumit.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 27, 2011 16:47:06 GMT 2
"Minu jaoks vahet ei ole, laps on laps. Pealegi veel meie laps. Muidugi oleks kaksikud ka tore valik," muigas Nathan. Praegu oli veel vara selliseid asju mõelda. Eriti kuna raseduse esimesed kuud on alati kõige ohtlikumad.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 27, 2011 17:13:02 GMT 2
"Mul on suguvõsas kaksikuid olnud. Sa oled vist mu nõbudega kohtunud. Tommy ja Neil," lausus Tara. "Aga nüüd sa pead küll sööma. Pikalt söömata olnud. Tahad, soojendan üles?" küsis naine seejärel, vahetades teemat.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 27, 2011 20:18:25 GMT 2
"Jah, ma mäletan neid," sõnas Nathan noogutades. "Tara, sa ei pea seda tegema. Küll ma saan ise. Ise ma jäin hiljaks," sõnas mees koheselt. Ta ei tahtnud, et naine täna enam tema pärast jookseks. Ta vabastas neiu enda käte vahelt.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 27, 2011 20:31:45 GMT 2
"Okei," nõustus Tara. Selles oli mehel õigus, et ta hilines. Naisele meenus teetass ja ta võttis vettinud teekoti sealt välja ja viskas ära. Tee levitas mõnusaid aroome. Tassi käte vahele võtnud, jäi naine silmitsema Nathanit.
|
|