|
Post by Deleted on Nov 26, 2011 14:58:53 GMT 2
Niipalju siis kella seitsmest. Kell oli kümne minuti pärast üksteist, kuid keda polnud, oli Nathan. Praad oli jahtunud ja šokolaadipuding samuti. Tara oli umbes poole üheksa ajal ise söönud, kuigi see oli rohkem näkitsemine. Naine oli helistanud ühel korral Nate'ile, kuid ta ei võtnud vastu. Nüüd istus Tara teleka ees ja vaatas ühte draamat.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 26, 2011 15:14:36 GMT 2
Uksepauk käis täpselt kell üksteist, kui Nathan korterisse astus. Ta pani enda tagi nagisse rippuma, asetas koti enda tüüpilisele kohale esikukapi peal ning astus siis köögi poole. Kuna kuulda oli teleka hääli, tähendas see, et Tara oli veel üleval, mis oli kummaline, sest kell oli juba nii palju ja neidis magas tavaliselt sellel ajal. Nate astus edasi, kuid peatus poolel teel elutuppa, märgates laua peal rikkalikku õhtusööki.......damn, kuidas ta sai selle unustada. Ta oli ju lausa lubanud kella seitsmeks koju jõuda. Automaatselt libises tema käsi taskusse. Mobiilil oli vastamata kõne Taralt ja see kõne oli mitu tundi tagasi tema telefonile tulnud. Nathan lõi endale käega vastu otsmiku ning libistas telefoni tagasi taskusse. Hinganud sügavalt välja, sammus ta elutuppa, jäädes keset ruumi seisma ning silmitsedes naist, kes mingit draamat vaatas. "Tara, palun vabandust, ma ei teadnud, et mul nii kaua läheb. Ma lihtsalt unustasin ennast," sõnas ta viimaks, leides õigeid sõnu, mida öelda.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 26, 2011 15:21:08 GMT 2
Tara mõtles, et peaks magama minema, kuid uksepauk viis selle mõtte kohe peast. Nathan tuli koju. Naine kirus end mõttes, et ta varem magama ei läinud, siis oleks saanud seda häirivat vestlust tõrjuda või vähemalt edasi lükata. Naine ei tahtnud Nathani poole vaadata, ta kartis, et see oleks asja hullemaks teinud. Silmi ekraanil hoides, vastas neiu jahedalt:"Ma loodan, et sul oli vähemalt meeskonnaga lõbus." Kuidas sai ta tiimi üldse kuuest üheteistkümneni kinni hoida? Poistel polnud kohustusi?
|
|
|
Post by Deleted on Nov 26, 2011 15:27:48 GMT 2
Nathan tajus koheselt näitsiku jahedust ja eemalhoidmist. Naine oli pahane ja tal oli selleks täielik õigus. Kuidas ta sai sellise asja meelest lasta? See ei ole üldse tema moodi. Nate ohkas ning sammus elutuppa, istudes tugitooli. Ta arvas, et oleks parem mitte neiu kõrvale istuda. "Ma ei olnud meeskonnaga," tunnistas Nate. Ta ei soovinud Tarale valetada, "ma olin koos enda kolleegi Vanessaga," lausus mees. Ja koheselt kui ta selle välja oli öelnud, tajus ta kui halvasti see kõlas.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 26, 2011 15:31:42 GMT 2
"Mida?" küsis Tara, pöörates enda pea Nathani poole. "Sa olid koos Vanessaga? Kisakoori juhendajaga?" päris naine ärritudes. Muidugi, üks päev kihlust ja juba ollakse koos teistega super. Neiu lülitas teleka välja, film lõi ainult taustamüra juurde ja tüdruk ootas, kuidas Nate end välja keerutada üritas.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 26, 2011 15:37:04 GMT 2
Selline reaktsioon ei tõotanud kohe kindlasti head. "Jah, ta on mu töökaaslane, selles ei ole ju midagi imelikku. Me jäime lihtsalt rääkima ja hiljem meenus talle, et täna on üks korvimäng ja me läksime seda pubisse vaatama. Pärast seda sõidutas ta mu koju. End of story. Midagi ei juhtunud," sõnas Nathan nii nagu asjad olid. Aga kõik kõlas juba selle pärast halvasti, et ta oli samal ajal teise naisega, kui oli lubanud Taraga olla.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 26, 2011 15:42:33 GMT 2
"Muidugi, ole samal ajal mõne teise naisega, kui lubasid koju tulla," vastas Tara ja tõusis diivanilt. Naine kustutas küünlad ära, sest need olid peaaegu lõpuni põlenud. Neiu arvas, et ta ei unustaks iial tähistamist ära ja ei läheks selle asemel pubisse. Tara oli hetkel üpris solvunud ja ärritatud. Eriti häiris fakt, et mees oli olnud koos Vanessaga.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 26, 2011 15:48:30 GMT 2
"Tara," sõnas ta naise nime, kui too ärritudes püsti tõusis, "sa tead ju, et ma teeksin tänase õhtu uuesti kui ma saaksin, aga mis on tehtud see on tehtud," sõnas Nate. Ta ei saanud enam seda kustutada. "Ja ma luban, et Vanessa on küll viimane inimene, kelle üle sa peaksid muret tundma. Tegelikult ta käskis mul sind isegi tervitada ja õnnitleda," sõnas mees, tõustes samuti püsti.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 26, 2011 15:53:10 GMT 2
"Nathan," vastas naine. "Viimane inimene? Kes on siis see esimene, kelle pärast peaksin muretsema?" küsis Tara seejärel. "Anna tänusõnad Vanessale edasi," lisas neidis. Jah, ta oli armukade. Kõige nõmedam omadus tema juures põikpäisuse järel. Neiu liikus kööki ja pani vee keema, et endale tass teed teha ja magama minna.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 26, 2011 16:07:23 GMT 2
Nathan jättis Tara küsimusele vastatamata. Ta lasi enda pea kuklasse ning tõmbas mõlema käega üle enda näo, tuues kuuldavale raske ohke. Mees eisis mõnda aega enda endise koha peal kui neidis kööki liikus. Otsustavalt keeras Nate end ringi ning jalutas Tarale kööki järgi, "sa ei peaks üldse selliste asjade üle muretsema kui sa usaldaksid mind nii nagu sa ütled. Igakord kui ma mõne naisega kahekesi olen, hakkad sa jälle pihta" sõnas Nathan vastuseks naise eelmisele küsimusele. "Pealegi ma ei saa aru, mida ma tegema pean. Ma ütlesin, et mul on kahju ja ma teeksin teisiti kui ma saaksin. Ma rääkisin sulle kõik täiesti ausalt ära. Või sa arvad, et ma oleksin pidanud sulle valetama?" pidas mees maha pika monoloogi.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 26, 2011 16:14:16 GMT 2
"Ei, sa ei pidanud valetama," vastas Tara. "Kui tahad, siis võta süüa, kuigi see kõik on juba jahtunud. Võid üles soojendada," lisas naine ja kallas kuuma vee kannust tassi. Neiu üritas ühelt ülemiselt riiulilt saada teepakki kätte, aga see ei õnnestunud. Kiirelt võttis naine ühe puki ja astus sellele. Teepakk käes, pani ta ühe teekoti vee sisse ja pani puki tagasi oma kohale.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 26, 2011 16:23:21 GMT 2
"Tara," sõnas ta taaskord naise nime, "ära vii teemat mujale. Ma ei taha sinuga tülitseda, aga me peame selle praegu lahendama," sõnas Nathan, silmitsedes kuidas naine köögis toimetab. "Ma saan ju aru, et sa oled pahane, " lisas ta hetke pärast.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 26, 2011 17:08:08 GMT 2
"Olen jah," tunnistas Tara. Nojah, see oli ilmselge niigi. "Ma tahtsin sind üllatada ja mõtlesin, et õhtusöök oleks asja veel ilusamaks teinud," lausus naine ja vaatas Nathani silmi. Kuidas ta sai pahane olla. Siiski oli mingi armukadeduse uss sees.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 26, 2011 17:13:11 GMT 2
See oli tõesti ilmselge. "Millega sa mind veel üllatada tahad?" küsis Nathan kerge kulmu kergitusega. Ta oli juba teatanud, et sai tööle ja tänane õhtu pidi ju selle tähistamine olema. Millestki muust ei olnud juttu. Nate vaatas lihtsalt ootaval pilgul Tarale otsa.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 26, 2011 17:19:28 GMT 2
"Ma olen rase," ütles Tara vaikselt. See oligi see üllatus. Naine oli sellest teada saanud mõned päevad tagasi ja tõi tööle saamise katteks. Nüüd ei läinud asjad päris nii nagu plaanitud ja ka selle pärast oli neiu olnud pahane.
|
|