|
Post by Deleted on Nov 29, 2011 19:08:32 GMT 2
"Ma tean, et sa ei jätaks," sõnas Nicole soojalt. "Aga lihtsalt, kuna sul on Delilah, siis ma saan aru, miks sa ei tahaks last minuga vaid temaga," lausus neidis vaikselt. Jeah, need sõnad küll tegid haiget, kuid Nikki pidi sellega ära harjuma. Kui Joe ja Delilah jäävad kauaks kokku, siis on naine ka tema elus.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Nov 29, 2011 19:22:42 GMT 2
Joe raputas pead. Nicole ei saanud aru. Mees ei tahtnud Deliga last. Paar kuud tagasi oleks noormees öelnud, et ta ei taha last kellegagi. Nicole oli ausalt öeldes parim, kellega see võis juhtuda. Deli suitsetas ja oli ebastabiilne, talle oleks laps väga suureks koormaks.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 29, 2011 19:55:32 GMT 2
Ka Nicole'l oli olnud probleeme narkootikumidega. Tähendab, ta suitsetas marihuaanat, kuid see ei kestnud just väga kaua. Kui pakuti, siis ta tegi ka, kuid ei tundnud selle järgi vajadust. See kõik lõppes muidugi, kui neidis sai enda rasedusest teada. Ja nüüd oli siis vaikus.. "Tead, kui ma sinu õega kohtusin, me rääkisime nimedest," üritas Nikki vestlust rõõmsamaks muuta.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Nov 29, 2011 22:11:13 GMT 2
"On sul midagi kindlat peas mõlkumas?" küsis Joe naeratusega. Ta ise polnud selle peale veel mõelnudki. Ei olnud see ka teada, et kas tuleb poiss või tüdruk. Joe ei tahtnud, et see oleks mingi väga uhkeldav nimi. Näiteks prantsuse keelest tulnud.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 29, 2011 22:14:46 GMT 2
"Ei. Kui ma peaks kohe valiksin midagi.. tavapärast," lausus neidis. Tema maitse ei kaldunud väga erilisemate nimede poolele. Tal oli küll ükskõik, kui pikk see nimi oli, kuid siiski. Ashley või Kimberly oleksid tema esimesed pakkumised ilmselt olnud. "Aga sul? Sul on kindlasti midagi head välja pakkuda."
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Nov 29, 2011 22:19:11 GMT 2
"Ehh, ei ole. Tegelikult...David? Aga ma ei tea...See nimi on mulle lihtsalt meeldinud ja hüppas nüüd pähe," lausus Joseph naeratusega. Joe lasi peast läbi palju erinevaid nimesid, kuid midagi muud ei tundunud sobivat.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 29, 2011 22:26:13 GMT 2
Nii ja naa. David oli täitsa kena nimi. "Kui poiste nimest midagi valida, siis mulle meeldiks Brandon või Jonathan. Tüdrukute nimedest.. Jessica näiteks. Või Alexis," arvas Nikki. Ta ei teadnud isegi. Neidisele meeldisid paljud nimed.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Nov 29, 2011 22:29:37 GMT 2
"Noh, selleni on veel natuke aega. Saab erinevatest raamatutest kindlasti inspiratsiooni," arvas Joseph. 7 kuud veel aega, päris palju. "Kas sul on midagi nüüd keelatud ka? Seoses rasedusega?" küsis Joe. Ta mõtles, et kas Nicole pidi millestki loobuma.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 29, 2011 22:36:19 GMT 2
Eks jah, päris palju aega selleni. Kui lapse soo teada saab, siis oleks pidanud ehk hakkama riideid muretseda. Nimele jõuab mõelda ka viimase nädala või kuu jooksul. "Alkohol ja suitsetamine, kindlasti. See on ilmselge. Kohvi ja gaasilisi jooke pole soovitatav. Füüsiline koormus ja antibiootikumide tarbimine jääb ka ära, vähemalt omakäeliselt. Antibiootikumide jaoks on arsti kirja vaja," selgitas Nikki ning mõtles veel hetke. "Muud vist midagi."
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Nov 29, 2011 22:40:09 GMT 2
Joseph noogutas. "Sa vist enne ka ei joonud ja ei suitsetanud...Või ma eksin?" küsis Joe kulmukergituse saatel. Vähemalt noormehele oli jäänud mulje, et Nicole oli korralik tüdruk.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 29, 2011 23:12:28 GMT 2
"Ma ei joonud, kui siis, ainult pidudel. Ning ma ei pidutsenud palju," lausus Nicole. "Ma.. suitsetasin. Kuid jätsin maha," lisas ta veel. Neidisele ei ole see sõltuvuseks saanud, ta tegi ainult siis, kui keegi pakkus.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Dec 1, 2011 19:10:51 GMT 2
Joe noogutas. Hea, et maha jättis. "Kuidas sul isaga asjad lähevad?" tahtis noormees teada. Ta tundis suurt süüd, kuna tema pärast oli nüüd tüdrukul isaga päris tõsine tüli. Josephit vaevasid süüpiinad, kuid ta ei teadnud, mida teha.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 1, 2011 19:22:04 GMT 2
Nikki viis pilgu maha. "Ma olen püüdnud talle helistada, kuid ta ei vasta. On lasknud kõik teated kõneposti minna. Ja kui olen muult numbrilt helistanud, on ta vastu võtnud, kuid katkestab kõne, kui kuuleb minu häält," rääkis neidis. Ta siiski ei andnud veel alla. Mingi päev oli neidisel plaanis talle külla minna ja asjad selgeks rääkida.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Dec 1, 2011 19:48:57 GMT 2
Joseph ohkas. "Ma võin temaga ka rääkimas käia," pakkus nooruk. Üritada tasus. Kõige hullem asi, mida Nicole´i isa võis teha, oli Joe läbi sõimata. Mees ei tundnud selle ees hirmu, ega ta enam 5-aastane polnud.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 1, 2011 20:09:54 GMT 2
"Ei, ei, pole vaja. Ma usun, et tal on lihtsalt aega vaja. Ta ei jätaks mind igaveseks üksi," nentis Nicole. Ta ei olnud ju 16, ta oli siiski täisealine juba. See pole kõige hullem. Vähemalt oli neidisele Joe toeks kõige selle käigus. Nikkil just teda vaja oligi.
|
|