20-aastane; Westside
Citizen
People make mistakes. Nobody's perfect.
|
|
|
Post by Froyd C. Silverman on May 1, 2014 13:30:58 GMT 2
Froyd ei arvanud tõesti, et oleks hea mõte siin oma tööasjadest rääkima hakata. Küll ta järgmisel päeval või kunagi lähitulevikus Gaylale neid detaile täpsemalt selgitab, kui see tüdrukut huvitab. Kui näitsik talle plärust mahvi pakkus, ei hakanud Cedric tõrkuma, kuigi ta eriline kanepifänn just polnud. Suitsetamist tuli samuti viimasel ajal järjest harvem ette. Tubakas ei olnud midagi sellist, mida Froyd iga päev suurtes kogustes vajaks. Gayla käitumise põhjal nägi Froyd, et tüdruk oli hetkel vägagi ülemeelikus tujus, aga seda ei saanud talle enda sünnipäevapeol pahaks panna. Siiski otsustas noormees ise täna tunduvalt vähem alkoholi ja muud jama tarvitada, sest muidu polegi kedagi, kes Gaylal silma peal hoiaks, kui olukord väga käest ära peaks minema. Ettevaatusabinõud ei tohiks ju halba teha.
|
|
18-aastane; Kisakoor; Eastside
Senior
|
Post by Breanna "Bre" Tanner on May 1, 2014 15:20:58 GMT 2
Gayla kuulas rohkem Breannat ning muigas tema jutu peale, kui ise midagi erilist rääkis. Kohale ilmunud Chris sai neiult ühe põgusa noogutuse ja naeratuse tervituseks. Bre ja Chrisi jälgmine oli päris huvitav, sest nad olid nagu mingi vana kiuslik abielupaar. Gayla sai nii mõnelgi korral kergelt naerda. "Haylie siin on ka sünnipäevalaps," muigas Renna ja vaatas õele otsa. Ta teadis, et viimane polnud sellest suurest majapeost just kuigi ekstaasis. Seega üritas Gayla teda ka natuke seltskonda tuua, kuigi ega ainult tema ka vaeva ei saa näha, Haylie peab ikka ise ka tahtma. "Tegelt? That's friggin' ossom," lausus Gayal, kui kuulis sõbranna käest, et peole on jõudnud ka õllevaat. Noh, see peaks ju küll peo käima saama. Mis puutus ergutisse, siis alguses kortsutas Renna pisut enda kulme, kuid kui pläru tema poole ulatati, vaatas ta Chrisile otsa ja muigas laialt, võttes selle vastu. "Ma tänan," kostis ta vastu, "muidugi oleks tore, kui kellelgi tuld ka oleks anda. Noh, ma annan teie kingitusele kindlasti pluss-punkte." Niisama ei ole selle pläruga ju suurt midagi teha ja no Gayla ei kanna tulemasinat kogu aeg kaasas. Ta pole siiski ahelsuitsetaja. "No davai, ma võin teha," sõnas Renna ja valas enda ülejäänud joogi topsist suhu. Kuna seda oli korraga päris palju, pigistas ta hetkeks silmad kinni. Ajanud ennast tekilt püsti, eemaldas ta enda flanellsärgi, sest see jääb ainult ette, ning jäi seega ainult mustade shortside ja musta braleti peale. Breanna sai Gayla nõustumisest hoogu. Kui Chris üle küsis, hakkas Renna uuesti naerma. "You are so fucked," lausus neiu naerdes. Ilmselgelt oli Chris liiga pilves ja purjus, et kõiki kuulata, ometi sõita ta mõistis. "Okei, kes tuleb mulle appi Gaylat hoidma? Chris? Froyd?" uuris neiu, kes ajas end püsti. Ta jättis topsi, pigem unustas, maha ja lasi harjumusest kätega üle tagumiku, et sinna midagi ei oleks külge jäänud. "Uuh, take it off," lisas Renna, kui Gayla end lahti hakkas riietama. Bre võttis särgi eda kätte ja viskas selle aia peale. "Sorri, naaber!" karjus ta ning vedas sõbranna kättpidi tuppa. "Froyo! Chris!" hõikas Renna mehi tuppa, et keegi aitaks lõpuks Gayla selle vaadi peale püsti. "Ma olen järgmine," lisas ta lõbusalt.
|
|
|
Post by Deleted on May 1, 2014 17:54:04 GMT 2
Suitsetanud kanepi Emily ja Froydi abiga ära, pöördus ta viimaks näoga Renna poole, sest nüüd oli ta küll valmis, mis valmis. Ilmselt niidab see suur joomine teda pärast sellist kanget kanpeit päris korralikult, aga siis lähebki pidu vähemalt neiu jaoks lõbusamaks. See tal ju plaanis oligi - tänasest kõik võtta. Gaylal ei olnud midagi selle vastu, et Bre ta praktiliselt kättpidi tuppa tassis. Ta oleks ka ise rahulikult tulnud, aga sõbranna oli hetkel lihtsalt nii äksi täis, et noo las ta siis asjatab. Renna mureks on praegu seal vaadi peal ellu jääda lihtsalt. Jõudnud vaadi juurde, vaatas tüdruk, kuidas vist nende kooli Senior seal parasjagu ise oli, tulles peagi maha, endal olemine ikka väga lõbus. Tore, kui rahvas enda olemist naudib. "Sa võiksid mu juukseid hoida," mainis Gayla sõbrannale, sest kui ta sinna juba püsti saab, siis on tema pikad juuksed lihtsalt igal pool ees. Seega oleks parem, kui Bre neid kinni hoiaks. Kui koht vaadi juures vabaks sai, astus neiu paika. Ta vaatas Rennale lõbusalt otsa ning asetas siis kõigepealt käed paika. Õnneks on tal endise kisakooriliikmena vähemalt käed tugevad, et ennast seal hoida, kuigi poisid ilmselt toetavad tema jalgu, mis teeb asja lihtsamaks. "Okei, ma olen valmis," andis Gayla teada. Ta tõukas enda ühe jala kergelt maast lahti, et kutid tema jalgadest kinni saaks võtta, ja peagi seisiski ta juba kenasti vaadi kohal. Gayla ei saanud isegi aru, kes talle selle otsa lõpuks suhu pani, aga peagi hakkas tema suhu voolama külm õlu, mis oli isegi täitsa joodav, kuigi Renna kahtlustas, et tegemist on mõne odavama margi õllega.
|
|
27-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Christopher M. Medusa on May 1, 2014 23:18:27 GMT 2
Christopher oli sekundiks segaduses ning läks veel mõni sekund aega kui talle kõik kohale jõuaks. Njahh.. Andestatav. Kui Breanna tema üle naerma hakkas, tegi seda ka Chris. Omasse mulli minemine oli laksu all olles kuidagi kahtlaselt kerge. Saanud viimaks siiski aru, et Gayla on nõus seda tegema, tõusis mees üles, vajutas Breanna huulile kerge musi ning läks seejärel seltskonnaga õllevaadi juurde. Kui sünnipäevalaps end maast lahti tõukas, hoidis Christopher kindlalt neidise jalast kinni, et viimane õnnetult maha ei lendaks. Ta võis küll täis ja laksu all olla, kuid nii palju mõistust tal jagus, et sünnipäevalast niiviisi maha visata ei oleks väga ilus. Breanna ilmselt seda ka heaks ei kiidaks ning ilmselt terve hunnik siinviibijaid. Christopher ergutas koos teiste kohalolijatega Gaylat.
|
|
19-aastane; Korvpall; Eastside
Senior
|
Post by Logan Sommers on May 1, 2014 23:41:54 GMT 2
Daisy tervitas ka Simonat ja Hunterit, kuid kadus siis Tori soovil neiule süüa otsima. Kahele taldrikule pani ta liha ja salatit. Lisaks võttis ta kolmanda taldriku, kuhu pani neile erinevaid snäkke, sest siis ei pea mitu korda edasi tagasi käima. Sunny viis need tekile ära ja suundus siis korraks kööki, et endale üks õunasiider tuua ja Torile kuskilt mahl otsida, sest kuna ta kasutas valuvaigisteid, siis ei soovinud ta täna midagi alkohoolset juua. Jõudnud taas tagaaeda, maandus ta Yola juurde tekile ning aitas sõbrannal mõned padjad jala alla panna. Kuna Sun ei olnud juba pikka aega Toriga midagi koos teinud, siis hetkel ei olnud tal midagi selle vastu, et Yola järele vaadata. Pealegi oli neil kõvasti, millest rääkida, alustades näitsiku eilsest õnnetusest ja lõpetades sellega, mida Tori vahepeal teinud on. Logan oli Daisyle lubanud, et ta ilmub kolmikute peole. Vahepeal oli ta küll juba võrdlemisi kindel, et ta ei hakka tulema. Ta istus koos oma mõningate tuttavatega baaris ning seal oli piisavalt mõnus, seega kolmikute pidu polnud just kõige ahvatlevam. Siiski istus ta taksosse ning öelnud kolmikute aadressi, astus ta peagi taksost välja. Polnud vaja leida põhjust, et Daisyga tülitseda. Otsinud neidist taga, tervitas Logan sõpru-tuttavaid, segas omale joogi valmis kuni nägi Daisyt. Tundus, et neidis oli sõbrannadega asjad selgeks rääkind, mis tegi Sommersile ainult rõõmu. Logan läks neidise juurde ning pani oma käed ettevaatlikult viimasele ümber, vajutades seejärel neidise kaelale kerge musi. "Näed, ma tulin," lausus Sommers seejärel neidisele laia naeratuse saatel. Jah, ta oli küll joonud, kuid vähemasti polnud ta maani täis... Veel..
|
|
|
Post by Deleted on May 2, 2014 13:04:27 GMT 2
Daisy oligi jäänud Toriga pikemalt vestlema, sest tundus, et kõigil teistel olid nagu omad grupid tekkinud. Hetkeks mõtles näitsik Gaylaga ühinede, kelle ümber oli kuidagi lärmakam seltskond, kuid otsustas hetkel veel ikka sõbranna juurde jääda. Tal ei ole ilmselt meeldiv siin enda kipsis jalaga üksinda istuda. Tüdruku kõht oli korralikult täis ja esimene jooks oli ka kenasti ära joodud, kui kellegi käed korraga ümber tema sulgusid. "What the..." hakkas neiu alguses protestima, kuid saanud aru, et tegemist on Loganiga, hakkas ta kergelt naerma, "sorry, ma arvasin, et sa oled keegi suvaline, kes on jõudnud juba natuke liiga palju juua." Enda tõrksa tervituse leevendamiseks vajutas ta poisi huultele kerge musi. "Tundub, et sina oled ka jõudnud juba ühtteist juua," mainis Daisy, aga kuna Sommers oli hetkel veel vähemalt pigem kaine, siis ei hakanud ta siin noormehele mingit loengut pidama. Ise teab, mis teeb. Vähemalt nii kaua, kui täis peaga teisi tüdrukuid ei hakka vaatama. "Muideks Elijah peaks ka siin kuskil olema, et sa teaksid," lisas Sunny korraga.
|
|
19-aastane; Eastside
Senior
|
Post by Elijah Dean Flores on May 4, 2014 12:43:08 GMT 2
"Ei, mul pole kiire, anna andeks," sõnas Patricia aeglaselt, kui taipas, et jätab praegu küll väga kärsitu mulje. Küll Haylie saab paar hetke ilma temata ka hakkama, sest põhimõtteliselt oli ta ju Elijahi isegi liiga kauaks üksinda jätnud, kuigi tüübil ei paistnud väga igav olevat. Tüdruk oli aga päris üllatunud, kui kutt ühtegi korralikku lauset suust välja ei saanud ning hetk hiljem teda suudles. Patty oli sellest nii pahviks löödud, et lasi hetke sõbral end suudelda, enne kui eemale tõmbus. "Elijah..." alustas ta vaikselt, suutmata nüüd seda mõtet lõpetada. Noormees viis pilgu eemale, ta ei tahtnud vaadata tüdruku näoilmet. Eli ei saanud mitte midagi konkreetset Patty ühest sõnast, milleks oli tegelikult Deani nimi, välja lugeda. Keeruline situatsioon, ise ta selle tekitas. "Viimased paar kuud olen," alustas noormees. "Ah, unusta ära," ütles ta seejärel, närvilisus hääles kõlamas. Mehe peopesad tõmbusid kergelt niiskeks, selline närv ei tulnud talle isegi esinedes sisse, nüüd aga süda peksis ja veider oli olla. Elijah ei osanudki midagi enam öelda, ta teadis, et käitus tõenäoliselt valesti, miks muidu Rica eemale tõmbus.
|
|
|
Post by Deleted on May 4, 2014 13:24:38 GMT 2
Patricia raputas vaikselt pead, kui Elijah palus tal selle ära unustada. Kuidas ta saakski midagi sellist ära unustada? "Räägime sellest mõni teine päev, eks?" vaatas tüdruk anuval pilgul oma tantsupartnerile otsa. Ta tahtis ikka asja natuke seedida, enne kui kutile midagi kindlat vastuseks ütleb, sest viimane asi, mida Patty tahtis, oli Deaniga suhted ära rikkuda.
|
|
|
Post by Deleted on May 4, 2014 13:27:44 GMT 2
"Mul ei olegi selle vastu midagi," lausus Phoebe muiates, kui ta Davidiga välja jalutas, ja avas oma siidripudeli, et sealt lonks võtta. See oli teine pudel, aga neiu tahtis varsti midagi kangemat ka. Ehk mõned koksid? "Ma arvan, et see ei oleks eriti hea mõte," vastas Phoebs Davidi küsimusele ja vaatas eemal olevast seltskonda, kuhu kuulus ka Emily. Pärast sellist kokkupõrget just samas kambas olla ei tahaks. "Lähme parem otsime mingi oma nurga ja pärast tahaks kokse ka," arvas Phoebs ning jäi siis küsivalt Davidile otsa vaatama. Loodetavasti sobib see poisile ka. "Olgu, mulle sobib," nõustus David. Pärast Phoebe ja Emily eelnevat kokkupõrget oleks kutt praegu pigem oma sõbranna seltskonda natuke aega vältinud, et mitte rohkem tüli tekitada. Küllap ta mõni teine päev saab Emiga selle asja ära lahendada, et nad ikka rahumeelselt edasi suhelda saaksid. "Joome need ära ja siis ma teen meile koksid," lausus Dave, kui nad olid ühte vaiksemasse nurgakesse koos oma jookidega maha istuma vajunud.
|
|
18-aastane
Visitor
See no, hear no, speak no evil leaves you deaf, dumb and blind
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on May 4, 2014 15:17:42 GMT 2
Siis oli kena, kui kõik sobis. Kui Phoebs ja Dave maha istusid, rüüpas Phoebe oma külma siidrit ning hõõrus kergelt käsivarsi, sest tüdrukul endal oli ka juba päris jahe. Oleks vist mingi pusa või midagi kaasa pidanud võtma. Nüüd tuleb ilmselt Davidilt pusa ära röövida mingi aeg, kui väga külm hakkab. "Sul on mingi salajane baarmanianne ka?" küsis Phoebs kerge muige saatel Davidilt, kui too neile koksid lubas teha. Davidi tehtud kokse peaks kindlasti proovima.
|
|
|
Post by Deleted on May 4, 2014 15:45:30 GMT 2
"Need ongi," kinnitas Lydia Rocco sõnu. Tüdruk oli viimasel ajal päris mitmesse sellisesse olukorda sattunud ja nüüd lootis ta just, et saab millalgi rahu ka, enne kui ta jällegi keset mingisugust nõmedat draamat satub. No kaua võib? "Ma ei saa aru, mis neil inimestel viga on," sõnas Lyddie, kuid ei soovinudki sellest rohkem. Selle asemel viis ta oma rohelised silmad taevas triivivatelt pilvedelt Roccole ning tüdruku näole ilmus kerge naeratus. "Kuidas sulle pildid meeldisid?" uurisid Lyddie, sest nüüd oli ta poisist tehtud pildid üles pannud ja Rocco sai need endale tirida. Tore oleks muidugi teada, kuidas tüüp rahule jäi. "Mõnesid inimesi polegi vist võimalik mõista," sõnas Rocco selle peale, sest midagi targemat öelda. Osad olid ikka hullud draamatsejad ja käitusid tihti nii, nagu poleks neil üldse aru peas, ja nendest oli tõesti üsna võimatu aru saada. "Pildid olid väga kenad, kas sa ei näinudki, et ma vahetasin oma profiilipilti ka?" vastas kutt muigega Lyddie küsimusele. Neiu oli ju hea fotograaf ja pärast nende piltide nägemist oli ta selles veel rohkem kindel olnud. Ainult praegu oli sõbranna oma kaamera maha jätnud, mis oli huvitav, sest tavaliselt jooksis Lydia ju alati, kaamera käes, ringi, kui mõni üritus oli.
|
|
18-aastane; Kisakoor; Ujumine; Koolileht; Eastside
Junior
|
Post by Lydia Kacey Bates on May 4, 2014 16:50:58 GMT 2
"Selles osas sulle just vastu vaielda ei saa," nõustus Lyddie Roccoga ning keeras end tekil külili, näoga Rocco poole. Nii hea oli praegu kutiga rääkida, sest nemad paistsid teineteist vähemalt mõistvat. "Nägin küll ja laikisin ka," vastas Lyddie, sest ka talle olid need Rocco pildid meeldinud. Neiu ei raatsinud neid isegi enda arvutist ära kustutada, kuigi tavaliselt ta tegi seda, kui kuskile pildid juba üles oli pannud. Kui vaja, saab ju fotoka mälukaardilt uuesti võtta. "Sa oled väga fotogeeniline poiss," teatas Lyddie nagu muuseas ning muigas kergelt.
|
|
Junior
|
Post by Haylie R. Bates on May 5, 2014 19:27:08 GMT 2
Haylie tiksus niisama vaikselt õe ja tema sõprade seltsis, kuni Jonah kohale ilmus. "Aitäh-aitäh," võttis neiu õnnesoovi kiirelt vastu, "ma tegelikult olin päris kindel, et sa ei tule - teismeliste pidu siiski." Aga tal oli hea meel, et Jonah tuli, sest kuna Pattyl ka muud asjatamist on, siis nüüd on tal vähemalt jälle kellegagi rääkida. "Tunne on siuke, et ma sain viis aastat rohkem juurde kui mu õed kahe peale kokku," ütles Haylie. Näis, et mõlemad õed naudivad seda pidu, aga Haylie oleks vist parema meelega Bradiga õhtust söönud, kui läbu ette võtnud. Aga enamus otsustab. Haylie ja Jonah jäid välja lobisema, kui Gayla ja seltskond majja vaadiga taidlema läksid.
|
|
27-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Jonah Norgård on May 5, 2014 19:54:06 GMT 2
Sellega mees pidi nõustuma, see pidu on tõesti rohkem teismelistele suunatud. Ehk on Johnny lausa vanim inimene sellel peol? "Ausalt öeldes, ma oleks peaaegu tulemata jätnud" vabandusi mitte tulla oli ju küllaga- ta ei tea peaaegu kedagi peolt, ta ei oska kellelegi midagi kinkida, ta on ilmselt vanim inimene krundil, jne. jne.. "Vanuse pärast ära küll muretse. Kujutad sa ette, kui vanalt ma end siin noortepeol tunnen?" lausus mees lootes tüdrukut asjasse lõbusumalt suhtuma panna. Ning korraga liikus kogu seltskond neist eemale. Jonah ei vaevunud pilkugi pöörama, et uurida kuhu nad suunduvad, kuna Haylie jäi paigale. Selle asemel sobras ta natuke oma pusa taskus ning võttis sealt esmalt küünla ja seejärel ühe fooliumis muffini. Kuna nad seisid üpriski grilli lähedal leidis ta sealt ka tikud. Mees pakkis muffini ülemise osa lahti ning surus sinna üpriski mehiselt küünla, ning süütas viimase. Ta suskas kogu kaadervärgi üpriski neiu näo ette lausudes: "meil norras on tavaks küünlaid ära puhudes midagi soovida ka". Üpriski kindlalt pidi see meenutama sünnipäevatordi miniatuurset varianti. Ja pealegi sai on sai, pole vahet, kui suures vormis see valmistatud on. Kindlasti võis märgata ka mehe pisut värisevaid käsi, mis ei tulnud mitte külmast vaid hoopis kergelt närvis olemisest.
|
|
Junior
|
Post by Haylie R. Bates on May 5, 2014 20:07:57 GMT 2
Haylie muigas kergelt. "Aitäh, et tulid," lausus ta siis. Kohe päris siiralt oli tal hea meel selle üle, et Johnny tuli. Kui Jonah oma taskute kallale läks, kergitas Haylie kulmu ja hakkas siis naerma, kui nägi muffinit ja küünalt. "Ja sa üllatasid oma taskutega mind juba teist korda," mainis Haylie. See paberist roos, mille Jonah talle andis, on Haylie toas kirjutuslaua taga oleva seina külge kinnitatud. Sinna, kuhu ta paneb kõik paberist asjad, mis talle naeratuse näole toovad - olgu need teatripiletid või kulleriga saadud paberist südamed. "Või nii," muigas Haylie, mõeldes soovile. Neiu soovis mõtteis ühe soovi ning puhus siis küünla ära. Noormehe värisevad käed ei jäänud neiule märkamata, aga küünla ära puhumist need ei seganud ja Haylie, oletades et mees on, jumal teab miks, mingil määral närvis, ei tahtnud Jonah't sellele tähelepanu juhtides veel rohkem närvi ajada. Või midagi seesugust.
|
|