|
Post by Deleted on Apr 27, 2014 22:13:37 GMT 2
"Sama siinpool," muigas Rocco ja lonksas enda rummikokteili. "Milliseid saladusi sa siis silmas pead?" uuris kutt Lyddielt. Muidugi ei oodanud ta, et sõbrannalt mingi pika vastuse saab, aga küsida võib ju ikka, äkki saab veel midagi uut ja huvitavat teada. "Küll ma jõuan oodata," arvas Nicholas lõbusalt ja pööras oma silmade pilgu Lydiale, kui talle järsku torkas pähe üks väike mõte, mille ta aga kohe eemale peletas. Äkki oli selleks veel natuke liiga vara?
|
|
18-aastane
Visitor
See no, hear no, speak no evil leaves you deaf, dumb and blind
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Apr 27, 2014 22:18:53 GMT 2
"Ma loodan, et sa seda siiski teed, aga mitte täna, sest te ei taha ju ometi ka teiste peomeeleolu rikkuma hakata?" uuris David ettevaatlikult. Arvatavasti oli Emily praegu endiselt koos Gaylaga, kes on aga ka Phoebsi hea sõbranna, mis võib kõigis kolmes parajal hulgal ebamugavust tekitada. Phoebs võis ju ka Emi mõnel päeval koolis üles otsida, või siis äärmisel juhul siis, kui pidu lõppema hakkab. "Olgu, aga ärme räägi nüüd enam sellest. Kas sa tahad veel midagi süüa? Juua?" otsustas kutt selle teema sinnapaika jätta. "Jah, ma ei usu, et täna," kinnitas Phoebs Davidi sõnu. Võib-olla tõesti kunagi koolis alles, sest praegu oli tema ja Emily vahel liiga palju pingeid. Phoebs ehmatas vist tüdruku täitsa ära, sest nii kui David tuli, ta ka kadus ja vaevalt ta praegugi just Phoebe poole hoiab. Phoebs ise tahtis ka Emilyst hetkel võimalikult kaugele hoida. "Ma tahan seda," vastas Phoebs ning vajutas oma huuled Davidi omadele, enne kui pärast mõnda aega kestnud suudlust kutist eemale tõmbus. "Ja siis tahaks muidugi veel üht siidrit," lausus neiu.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 27, 2014 22:23:15 GMT 2
"Siis pead sa seda saama," muigas David Phoebsi vastu suudeldes, pööramata tähelepanu sellele, et nad seisid praegu keset rahvast täis maja ja ilmselt ei jäänud ka teistele peokülalistele märkamata. "Olgu, siidrit siis," nõustus kutt sõbrannat kööki vedades ja otsiski talle siidri, endale aga järjekordse õlle, sest tema ju siidrit ometi ei joonud. "Lähme nüüd tagasi välja?" pakkus Dave ja astus vastust ootamata aeda. Em vestleski seal ühes nurgas elavalt Gaylaga, seega ei pea ilmselt praegu tema ja Phoebe järjekordse kokkupõrke pärast muretsema.
|
|
18-aastane; Kergejõustik; Glee; Westside
Junior
The best thing that has ever happened to me is you
|
|
|
Post by Simona Dragomir on Apr 28, 2014 6:13:01 GMT 2
"Eks ma annan ise ka teada, kui see juba enam-vähem kindel on," lubas Mona ning võttis vahepeal taldrikult midagi magusat ka. Tema pidi muidugi veel papsiga ka rääkima ja mehe nõusse saama, aga neiu arvas, et midagi ületamatut see talle pole, kuna Hunteriga Nashville'i lasi mees tüdrukul küll minna. Tüdruk vaatas mõnda aega lihtsalt vaikides Hunterit, näol soe naeratus, ja vangutas siis endamisi muiates pead, kui natukese aja pärast poisilt pilgu ära pööras. "Ma lihtsalt mõtlesin sellele, mis sa mulle mu emakeeles öelda üritasid ja mulle tuli sellega kaks ilusat sõna meelde, mida ma tegelikult pikemat aega sulle öelda olen tahtnud," lausus Mona ning viis oma tumedad silmad uuesti Hunterile.
|
|
18-aastane; Kisakoor; Eastside
Junior
|
Post by Haylie R. Bates on Apr 28, 2014 10:33:24 GMT 2
Haylie jaoks on pidu siiani väga rahulikult kulgenud. Ta on Patriciaga lobisedes ühe pokaali valget veini ära joonud ja hoidis nüüd tühja pokaali täis. Pidulised on tema jaoks enamjaolt võõrad - või siis ta teab neid klassiõdede-vendadena või õdede sõpradena. Peale Patty nagu polnudki kedagi, kellega lobiseda ja sel hetkel, kui temagi oma tantsupartneriga eemale läks, taipas Haylie, et kui ta nüüd julmalt kellegi vestlust lõhkuma ei lähe, siis jääbki ta sinna üksi seisma. Ümberringi olid aga paarikesed, niiet Haylie ei teadnudki, mida teha. Ta täitis oma pokaali ära ning imbus siis vaikselt Gayla kõrvale, võttis lonksu oma pokaalist ja jäi lihtsalt passima. Pole varem oma kodus end nii võõrkehana tundnud kui praegu.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 28, 2014 14:14:04 GMT 2
Hunter noogutas ja vaatas Simonale otsa. Ta pistis veel paar snäkki suhu ning tühjendas vaikselt enda pudelit. Kuulanud neiu ära, jäi noormees tüdrukule küsivalt otsa vaatama. "Jah?" kostis poiss ja kergitas pisut enda kulme, vaadates siiski soojalt naeratades näitsikule otsa. Ta juba oletas, mis siit nüüd tuleb, aga kindel ei saanud ta olla. Seega jäi ta lihtsalt ootama, millal Mona need sõnad talle siis ütleb.
|
|
Senior
|
Post by Breanna "Bre" Tanner on Apr 28, 2014 14:44:09 GMT 2
"Ma ei usu, et kõik siin juba paarikesed on. Mõnel on kindlasti see õige veel leidmata," vaidles Renna enda sõbrannale vastu, "tjah, lahkuminekut poleks eriti armas pealt näha, siis on teistel ka pärast sitt tuju." Aga Gayla oli lihtsalt ennist rääkinud seda, mida ta enamasti pidudel märganud oli. See aga ei tähendanud, et kõik peod sama mustriga on, sest erandeid leidub alati. "Sellisel juhul võtan ma enda sõnad tagasi ja ütlen, et sa ei ole hea inimene," sõnas Renna, aga ilmselgelt tegi ta niisama nalja. Tema arvamus Emily kohta oli ikka sama. Tüdruk mäletas, et nad olid mingist kutist rääkinud, kui nad kunagi Hell's Gate'ist TRICi jalutasid, aga siis tundus ta lihtsalt nagu crush olevat. "See on sinust kena, aga sa võid hiljem ka minu ja Froydiga olla," lausus Renna, sest temal küll midagi selle vastu ei oleks ja vaevalt Cedriculgi. Kui just Emily ise ennast ebamugavalt ei tunne nende seltskonnas. Renna võttis just lonksu enda joogist, kui Bre korraga kohale ilmus... ja mitte just kõige kainemas olekus. Noh, vahet sel on, kas ta on selline peo alguses või peo lõpus. "Hello, Renna-enda-tüüpilises-olekus," tegi Gayla ilmselgelt sõbranna üle nalja. "Sa tõid mulle isegi kingituse? Nii armas, eks ma tšekin homme kunagi üle," seletas Renna, matkides alguses muidugi mingit tüüpilist tibinat, sest no Brega võis sellist lolli teha. "Ma tänan nende õnnitluste eest, aga tead, tšikk, sa võiksid maha istuda,enne kui sa maha kukud," mainis Gayla lõbusalt turtsatades. "Mkm, ma ei ole nii pikalt pidutsenud. Meie väike tšill ei olnud mingi suur pidu, paar õlut oli hinge all," kinnitas tüdruk laia naeratusega. "Muidugi tõin, kuidas ma su ilma jätan?" vastas Breanna ning istus maha ja sirutas jalad välja. "Mu tasakaal ei ole nii hull ka veel," lisas Renna muigega ja lonksas jooki. "Räägi, millest ma siis ilma olen jäänud?" küsis Renna. Kindlasti oli keegi juba peol suutnud midagi teha, Renna ja Chris hilinesid aga väga heal põhjusel, nad olid liiga pilves, et normaalselt sõita. "Aa, Chris tuli ka," mainis Breanna. "Täna on ikka mõnus päev sünnipäeva pidamiseks, mõtle, kui ladistaks vihma, siis oleksid kõik surutud majja kokku ja lõpuks oleks seal lihtsalt tapvalt umbne," rääkis tüdruk edasi.
|
|
18-aastane; Kisakoor; Ujumine; Koolileht; Eastside
Junior
|
Post by Lydia Kacey Bates on Apr 28, 2014 14:59:16 GMT 2
"Pikk lugu ja viimasel ajal lihtsalt tundubki, et kõik varjavad midagi. Lõpuks on vist nii, et ei tea enam ise ka, keda usaldada," rääkis Lydia, viies enda rohelised silmad Roccolt taevas triivivatele pilvedele. Nende vaatamine oli nii rahustav. "Mul on lihtsalt kõigest sellest draamast kõrini, mis viimasel ajal ümberringi on. Miks ei võiks kõik üksteise vastu lihtsalt ausad olla?" rääkis neiu, kuigi teadis, et tema sõnad väga midagi ei muuda ja ega Lyddie tahtnudki rohkem sellest eriti rääkida. "Siis on hästi," lausus Kacey, kui Rocco arvas, et jõuab tema järgmist küllakutset oodata küll.
|
|
18-aastane
Visitor
See no, hear no, speak no evil leaves you deaf, dumb and blind
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Apr 28, 2014 15:55:24 GMT 2
"Sa hellitad mu ära," lausus Phoebs, kuigi tal midagi selle vastu ei olnud. Ta ootas Davidi ära, kuni too külmkapist mõned siidripudelid võttis, sest neiu ise küll teiste peoliste vahelt trügima hakata ei viitsinud. "Lähme," vastas Phoebs Davidi küsimusele ning järgnes noormehele tagahoovi.
|
|
20-aastane; Westside
Citizen
People make mistakes. Nobody's perfect.
|
|
|
Post by Froyd C. Silverman on Apr 28, 2014 16:20:47 GMT 2
Olenemata sellest, et täna on laupäev, pidi Froyd Hiltonis tööd rügama, kuid kõigi eelduste järgi oleks ta pidanud kenasti enne Gayla ja tema õdede sünnipäeva ametlikku algust Bateside juures kohal olema. Saatus tahtis paraku teisiti, sest vaevalt mõni minut enne noormehe vahetuse lõppu suutis üks hotellikülastaja korraliku skandaali korraldada. Nimelt olla tema kohvrist üks väärtuslik kaelaehe kadunud ning juhtumisi oli Froyd see, kes eelmisel päeval tema kompsude tassimisega tegeles... Loomulikult sai Cedric automaatselt peamiseks kahtlusaluseks; ega ka kuti kriminaalne taust talle kasuks ei tulnud. Nii sattus Froyd tõelisse jamasse, kuigi antud olukorras temal süü puudus. Noormeest pinniti kaua, et ta varguse üles tunnistaks, aga Froyd ei saanud ometi üles tunnistada, midagi sellist, mida ta ei teinud. Ilmselt muutunuks olukord tema jaoks veelgi hullemaks, kui teemantkaelakee poleks ootamatult välja ilmunud. Kui selgus, et selline inetu situatsioon tekkis kliendi enda lohakusest – kee paiknes terve aja naise enda hotellitoas –, lubati Froydil lõpuks lahkuda. Kuna kell oli juba niigi palju, otsustas noormees jalutamise asemel tellida takso. Mõne minuti pärast seisis kollane auto juba hotelli ees.
Bateside maja juures takso peatus, Froyd maksis arve ning jalutas peoplatsile. Kingitust tal täna kaasas polnud, kuna selle oli kutt paari päeva eest juba Gaylale isiklikult üle andnud; samuti väiksemad pakid tüdruku õdede jaoks. Noormees kandis tavalist musta Bon Jovi T-särki, tumesiniseid kitsama lõikega teksasid ja muste ketse, käe otsas hoidis ta halli dressikat. Näinud Gaylat veel paari inimese seltsis, ühines tüüp kambaga. "Vabandust, et hilinen, aga tööl tekkis üks jama," selgitas Froyd oma tüdruksõbrale lühidalt, miks ta alles nüüd jõudis.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 28, 2014 17:01:34 GMT 2
Ei olnud see viimati tõesti väga suur pidutsemine, aga vaata, mis sellest ikkagi välja tuli. Nad ikka kohe oskavad valel ajal vales kohas olla. Loodetavasti möödub see pidu vähemalt ilma politseita. "Sa ei ole suurt millestki ilma jäänud kui aus olla. Emily siin tegi Phoebsiga pisikese kokkupõrke, aga muidu on üsna chill. Sul on kindlasti ideid, kuidas see pidu elama panna," muigas Gayla ja vaatas Rennale otsa, võttes seejärel enda topsist ühe lonksu. "Vau, kuidas sa tema veel kaasa vedasid?" küsis tüdruk, kergitades pisut kulme. Loodetavasti ei tekita ta mingeid jamasid, sest ta on neist kõigist vanem ja vaevalt keegi teda korrale oskaks kutsuda, ilma et asjad koledaks ei läheks. "Ilmaga on tõesti vedanud," noogutas tüdruk ja vaatas taevasse, mis endiselt väga selge oli. Päike ka soojendas veel mõnusalt, kuigi varsti hakkab juba ilmselt loojuma, siis läheb külmemaks ka kohe. "Hei," lausus Renna enda õele, kui too korraga nende juurde ilmus, "need on Bre ja Emily." Gayla igaksjuhuks mainis selle ära. Tema ei tea ju, kas Haylie tunneb neid või ei. Tõstnud pilgu taas ümbritsevale, jäi tema pilgu ette lõpuks ometi Froyd. Olgu tal nüüd üks hea põhjendus. "Tsau, mul on hea meel, et sa üldse kohale jõudsid," lausus tüdruk naeratades, kuid vaatas siis pisut tõsisemalt kutile otsa, "on kõik nüüd tööl korras?" Loodetavasti ei jäänud Cedric juba enda tööst illma...
|
|
27-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Christopher M. Medusa on Apr 28, 2014 17:52:32 GMT 2
"Loomulik kadu," nentis noormees lõbusa turtsatusega, kui Bre talle mainis, et mees peaks ettevaatlikum olema. Suudlus tuli mehele meeldiva üllatusena, mistõttu suudles ta tüdrukut vastu. Christopher segas endale seejärel ühe kangemat sorti koksi ja kui ta end ümber pööras, oli Breanna juba kadunud. Noormees muigas vaid kergelt ning võttis lonksu oma joogist, et seejärel neidis üles otsida. Viimaks leidiski ta neidise mingi seltskonna juurest ning läks Bre juurde, jäädes viimase kohale seisma ja sasis seejärel kergelt ta juukseid. "Sa suudad ikka väga kiirelt ära kaduda," mainis mees muigega ning sättis end seejärel Bre kõrvale istuma. Kui tal ühel hetkel igav hakkab, siis võib ta vabalt ka minema minna. "Heiaa," tervitas Christopher seejärel ka teisi, kellest ta teadis well.... Mitte kedagi. Gossip Cornerit ta lugema ei vaevunud ja nii noortega ta just väga ei käinud läbi. Bre oli lihtsalt väga erandlik juhus.
|
|
Senior
|
Post by Breanna "Bre" Tanner on Apr 28, 2014 18:17:30 GMT 2
"Mitte millestki? Teil on siis küll siin igav pidu," konstateeris Renna turtsatusega. "Oleksin pidanud sulle ka rohelist tooma, oleksid lõbusamas tujus," arvas tüdruk järgmisena. "Ma ei tea. Tuli lihtsalt selline plaan," vastas Breanna kallutades pead kord ühele, siis teisele poole. Ta tõstis tervituseks joogitopsi, kui rahvast aina juurde tuli. "Tüdruku juukseid puutuda on tabu. Sa nagu... Rikkusid püha traditsiooni praegu," teatas Renna Chrisile, kes pidas Bre kahupead vist väga naljakaks. "Chris, ülejäänud. Ülejäänud, Chris," ei viitsinud Renna pikka tutvustust teha. "Ja tema on ilmselgelt Gayla, 33% sünnipäevalistest," lisas Bre ning lonksas kokteili. "Õu, kuule. Ma nägin, et mingid tüübid tõid õllevaadi, sul on küll päris asjalik pidu," mainis tüdruk. "Chris, ega sul sünnipäevalapsele väikest ergutit ei ole?" küsis Renna, tuues ühe käe sõrmed suu juurde, nagu hoiaks näppude vahel pläru.
|
|
27-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Christopher M. Medusa on Apr 28, 2014 18:59:43 GMT 2
Kui neidis hakkas virisema, et Chris ta juukseid sasis, muigas noormees lõbusalt. "Otsatupsununnu küll.. Aga nooo... Shit happens. Elad üle," lausus noormees seejärel turtsatusega ning võttis lonksu oma joogist. Kui Breanna tegi ülikiire tutvustamise, muigas noormees lõbusalt. Njah.. Olemine oli tal tõesti väga lõbus. Saanud teada, kes üks sünnipäevalistest oli, tõstis mees tema tervituseks topsi, "palju õnne". Kuulnud Renna küsimust kanepi kohta, mõtles Christopher mõne sekundi ning natuke taskutes sobranud, leidis ta sealt ühe karbikese. Sealt ühe pläru võtnud, ulatas ta selle Gaylale, vaadates neidisele lõbusalt otsa. "See teeb su sünnipäeva natuke lõbusamaks," lausus Christopher ning sulges seejärel karbi, mis uuesti taskusse sekundi pärast läks.
|
|
Senior
|
Post by Breanna "Bre" Tanner on Apr 28, 2014 19:36:40 GMT 2
Renna muigas. "Ma ajan su päriselt ka homme jääveega üles. Ma ei tee isegi nalja," ütles tüdruk kuratliku naeratusega. Ta lonksas jooki, mis seest mõnusalt sooja tegi. "Näed, ma arvan, et me oleme nüüd kingituste suhtes esimesel kohal," lausus Breanna. Ta tõmbas käega läbi juuste, et need normaalsemaks saada ja tühjendas uuesti enda topsi. "Kuule, teeks nüüd päriselt ka midagi. Rahvas sureb sul muidu siin ära ja mina ei aita laipu maha matta," lisas Breanna ning ta tegi joogile otsa peale. "Õllevaat on olemas, keegi keg standi ei taha teha?" uuris Breanna, kes ei tahtnud küll siin lihtsalt magada.
|
|