18-aastane; Kisakoor; Ujumine; Koolileht; Eastside
Junior
|
Post by Lydia Kacey Bates on Apr 27, 2014 21:33:00 GMT 2
"Sa ütled kohe nii kurjalt," lausus Lydia. Vahepeal ikka juhtub ju, aga õnneks polnud see juhtunud veel Lydiaga, kes ilusti piiri oskas pidada. Tänase õhtu kohta ei tea veel muidugi midagi, sest juhtuda võis palju ja õhtu oli pikk. Kui Rocco oli neiu pakkumisega nõus, võttis ka Lyddie ühe teki ning laotas selle maha. Paistis, nagu kõik peaksid omaette piknikku, sest kõik olid hoovile mingid tekid maha laotanud ja endale söögi sinna võtnud. Nii võttis ka Lydia endale ning Roccole veel head-paremat ja eemaldas siis kingad, et tekile istuda. Need kontsad olidki jalad juba natuke valusaks teinud. "Ma teen sulle teinekord majatuuri," lubas Lydia ning viis oma rohelised silmad Roccole. Täna polnud selleks kõige õigem aeg.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 27, 2014 21:34:26 GMT 2
"Ei, mul pole kiire, anna andeks," sõnas Patricia aeglaselt, kui taipas, et jätab praegu küll väga kärsitu mulje. Küll Haylie saab paar hetke ilma temata ka hakkama, sest põhimõtteliselt oli ta ju Elijahi isegi liiga kauaks üksinda jätnud, kuigi tüübil ei paistnud väga igav olevat. Tüdruk oli aga päris üllatunud, kui kutt ühtegi korralikku lauset suust välja ei saanud ning hetk hiljem teda suudles. Patty oli sellest nii pahviks löödud, et lasi hetke sõbral end suudelda, enne kui eemale tõmbus. "Elijah..." alustas ta vaikselt, suutmata nüüd seda mõtet lõpetada.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 27, 2014 21:34:48 GMT 2
"Noh, eks igal peol peab tekkima vähemalt uus paar, keegi käib kellagagi voodis, keegi läheb lahku ja keegi kakleb," lausus Gayla lõbusalt ja kes teab, võibolla juhtub see kõik ka siin peol. Igatahes aega on küllaga, et sellise rahva hulga peale keegi nende asjadega hakkama saaks. "Kuule sa kruvid mu uudishimu niimoodi üles," muigas tüdruk, kui Emily lubas võibolla isegi siin samas peol rääkima hakata. Igatahes jääb Renna ootama, sest soovib ikkagi tead, kes tema sõbranna südamesse pugenud on. "See on küsimus, mille vastuse eest ma sulle isegi tervelt dollari või lausa mitu annaksin," sõnas Renna, "ta pidi siia tulema, aga ilmselt on ta kuskile pidama jäänud. Ma lihtsalt loodan, et ta töögraafikut jälle viimasel hetkel ei muudetud nagu mu päris sünnipäeva päeval. Mu mobiil on ka üleval ja ma ei viitsi sellele järele minna, aga kui ta mõne tunni pärast ikka siin pole, siis tuleb vist ikkagi üks kõne teha." Pidu ei olnud ju tegelikult nagunii veel väga kaua kestnud. Gayla väga ei põdenud seda, et Froydi siin veel ei ole. Küll ta tuleb ja kui ei tule, ju siis on hea põhjus.
|
|
27-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Christopher M. Medusa on Apr 27, 2014 21:36:55 GMT 2
Renna oli Chrisile maininud kunagi ammu, et ta sõbrannadel kolmikutel on sünnipäev. Mehel polnud mingitki plaani sinna minna, kuna nad olid küll Rennaga koos, kuid see ei olnud nagu nad oleksid kõrvuni armunud olnud. See hetkeline "suhe" toimis mõlema jaoks, seega ei näinud kumbki põhjust seda lõpetada. Vähemalt sai Renna oma õega vist natuke paremini läbi, seega kui väga vaja oleks, siis ta saaks sinna tagasi ilmselt kolida. Selle peale aga Christopher väga ei mõelnud, kuna kooselu Rennaga oli siiani vähemalt igati okei. Enne kolmikute sünnipäeva oli aga Renna kodus, mistõttu tuli noortele mõte kanepit teha ja natuke juua. Siis oli tulnud Renna ikkagi mõttele, et Christopher võiks ka kolmikute sünnipäevale tulla. Oleks ju tore, kui nad kõik saaksid omavahel tuttavaks. Kuna selleks hetkeks oli mehel juba suht savi, kehitas ta õlgu ning oli nõus. Ta oli seal küll ilmselt kõige vanem, kuid nohh... Who cares? Right? Olles kõike muud kui kaines olekus, otsustasid noored, et nad lähevad sinna siiski autoga. Takso oleks igav ja nohh.. Jalgsi nad lihtsalt ei vaevunud kõndima. Imekombel jõudsid nad autoga tervelt kohale ning auto võrdlemisi totakalt parkinud, astus Christopher autost välja. Üllatavalt kiiresti jõudis ta kõrvalistuja ukseni, et Rennale uks avada. "Tadaaaa.. Ma oskan viisakas ka ollea täitsa," lausus Christopher naerdes, kui oma tüdrukule käe ulatas, et viimast autost välja aidata.. Seda teinud, vajutas Chris kerge musi naise huultele ja muigas lõbusalt. Noored koperdasid majast sisse ning mees asetas koti maha, kus oli kolm liitrist rummi. Nohh.. Kellele siis rumm ei meeldiks? Näinud seejärel alkolauda, läks mees sinna ja pani pudelid lauale. Seejärel keeras ta end naise poole, et küsida, misa viimane juua soovib, kuid sellel samal hetkel suutis ta küünarnukiga pudelile pihta minna, mille tagajärjel kaks pudelit ilusti põrandale lendasid ja kildudeks purunesid.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 27, 2014 21:38:09 GMT 2
"Ma olen lihtsalt aus," sõnas Rocco muigega ja pööras pilgu Lyddiele, kes ei paistnud aga tema kommentaari peale siiski väga kuri olevat. Tüdruk hankis neile ka taldrikutäie hea ja paremaga, mida nad nüüd kahepeale hävitama asusid, kui olid jalanõud jalast võtnud ja end mõnusalt tekil välja sirutanud. "Eks ma jään ootama," lausus kutt sõbrannale ja korjas endale taldrikult paar krõpsu, et need siis suhu pista. Muust majast oli ta muidugi juba üsna hea pildi saanud, pigem oleks ta tahtnud veel ainult Lydia tuba näha. Praegu oleks see muidugi natuke kohatu olnud, sest maja oli rahvast täis ja kahekesi kuhugi ärahiiliimine oleks veidike kahtlase mulje jätnud.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 27, 2014 21:41:33 GMT 2
"Ega palju puudu ei jää jah," muigas Hunter, kes oli ka natuke siidrit joonud, aga nüüd leidis ta, et õlu on ikkagi etem. Siidrist hakkab juba sellepärast paha, et see on lihtsalt nii magus. Eriti kui sa neid mitu jood. Saanud neiult mõned kiidusõnad, kummardas ta talle teatraalselt, kuigi tekil istudes oli seda pisut veider teha. Noh, põhiline oligi käe liigutus ja kerge pea langetus. "Hääldust on üksinda natuke raske õppida," mainis poiss, "me peaks mõni päev nii tegema, et sa tuled minu juurde ja näiteks terve ühe tunni räägime rumeenia keeles.... või vähemalt üritame." Nii saaks Mona teda kohe parandada ja poiss saaks reaalset vestlust proovida, sest hetkel teab ta siiski lihtsalt sõnu ja lauseid. Vestluse tegemine vajab aga rohkemat.
|
|
18-aastane
Visitor
See no, hear no, speak no evil leaves you deaf, dumb and blind
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Apr 27, 2014 21:42:31 GMT 2
"Kuri poleks päris õige sõna, pigem natuke pettunud, et sa sellise pisikese asja pärast stseeni pead korraldama," tunnistas David nüüd ausalt, kuidas ta end tundis. Loodetavasti ei hakka nüüd Phoebs tema kallal võtma, sest kutile väga ei meeldinud tülitseda. "Kas sa Emily ees ei tahaks ka vabandada?" pakkus Dave siis tüdrukule. Em oli küll praegu silmapiirilt kadunud, aga vaevalt ta väga kaugele oli läinud. Dave arvas, et pigem peaks Phoebe vabandama Emily ees, sest tema oli ju siiski kogu sahmaka enda kaela saanud lihtsalt sellepärast, et oli sõbralik. Phoebe ei öelnud Davidi sõnade peale midagi, vaid ohkas kergelt. Seda oli natuke valus kuulda, et David temas pettunud oli, aga see oli tüdruku enda süü, sest tema sellise käkiga praegu hakkama sai ja eks nüüd tuleb lihtsalt tagajärgedega tegeleda. "Nojah, eks ma siis vabandan," lubas Phoebe, kuigi tundis, et tal endalgi oli seda lihtsam öelda kui teha. Temal ja Emilyl olid pinged ja praegu vaevalt tsikk tema vabandused üldse vastu võtaks ja kui võtabki, ei saa neist mingil juhul sõbrannasid. Tuleb lihtsalt Davidi juuresolekul tüdruku vastu kena olla.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 27, 2014 21:46:15 GMT 2
"Arvestades seda, et kõik paarikesed on endale juba oma nurga leidnud, siis ma seda väga ei usuks, et kellelgi veel kellegagi kokku on minna, ja loodetavasti jäävad lahkuminekud ka ära," arvas Emily selle mõtte peale. Muud asjad olid isegi täitsa võimalikud, sest väikse kakluse pidamisega oli ta juba hakkama saanud, kuigi see polnud midagi väga erilist, ja voodisse jõudmine ei peaks ka päriselt välistatud olema. "Äkki see ongi mul plaanis," sõnas tüdruk sõbrannale ja naeratas kavalalt. Tegelikult oli ta muidugi juba ühe korra varem Gaylale Lucienist rääkinud, aga nime polnud maininud, ja eks oma külaskäigust tüübi juurde New Yorgis ta polnud ka kellelegi jutustanud. "Eks ma siis lõbustan sind senikaua, kuni ta kohale jõuab," noogutas Em mõistvalt. Sõbrannat üksi ta ka poleks tahtnud jätta, eriti veel tema sünnipäeval, ja ega Emil ju tegelikult kellegi teisega polnudki siin väga suhelda.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 27, 2014 21:50:05 GMT 2
"Ma loodan, et sa seda siiski teed, aga mitte täna, sest te ei taha ju ometi ka teiste peomeeleolu rikkuma hakata?" uuris David ettevaatlikult. Arvatavasti oli Emily praegu endiselt koos Gaylaga, kes on aga ka Phoebsi hea sõbranna, mis võib kõigis kolmes parajal hulgal ebamugavust tekitada. Phoebs võis ju ka Emi mõnel päeval koolis üles otsida, või siis äärmisel juhul siis, kui pidu lõppema hakkab. "Olgu, aga ärme räägi nüüd enam sellest. Kas sa tahad veel midagi süüa? Juua?" otsustas kutt selle teema sinnapaika jätta.
|
|
18-aastane; Kisakoor; Eastside
Senior
|
Post by Breanna "Bre" Tanner on Apr 27, 2014 21:54:10 GMT 2
Renna teadis, et läheb kolmikute sünnipäevale, sest Gayla on ta üks parim sõbranna. Vahepeal tuli Bre isegi ideele, et võtaks Chrisi kaasa, kuigi nad olid üsna omapärases suhtes, aga mattis siis mõtte maha. Lollakas idee tuli tagasi siis, kui Breanna ja Chris olid pisut kanepit teinud ja siis veel alkoholi ka kõige tipuks tarbinud. Niisiis võtsidki noored suuna kolmikute maja poole, tüdrukul oli meeles isegi kingitused kaasa võtta. Hayliele ja Lydiale ostis Renna kõrvarõngad, esimesele tagasihoidlikud tiibadega ja teisele pisut värvilisemad ja ükssarvikutega. Gaylale soetas Bre aga T-särgi, ühe beanie ja pudeli kangemat. Tüdruk hakkas naerma, kui Chris talle ukse lahti tegi. "Fucking classy," lausus Bre laia muigega ning astus autost välja. Ta läks mehega majja ja pani enda kingitused lauale. Kui Chris suutis mingid pudelid maha ajada, hakkas Breanna uuesti naerma. "Katsu olla, musi, muidu lõhud veel mõne tooli ära," palus Renna ning suudles kutti ja võttis laualt endale tühja plastiktopsi, et sinna viina ja cocat valada. Renna läks joogiga edasi, kuni leidis Gayla. "Tšau, tšikk! Kuule, su hüperäge kingitus on teiste juures, aga palju õnne, muska!" soovis Renna pisut liiga lõbusal toonil. Särk Beanie Hot mess herself.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 27, 2014 21:54:43 GMT 2
"Ma ei usu, et kõik siin juba paarikesed on. Mõnel on kindlasti see õige veel leidmata," vaidles Renna enda sõbrannale vastu, "tjah, lahkuminekut poleks eriti armas pealt näha, siis on teistel ka pärast sitt tuju." Aga Gayla oli lihtsalt ennist rääkinud seda, mida ta enamasti pidudel märganud oli. See aga ei tähendanud, et kõik peod sama mustriga on, sest erandeid leidub alati. "Sellisel juhul võtan ma enda sõnad tagasi ja ütlen, et sa ei ole hea inimene," sõnas Renna, aga ilmselgelt tegi ta niisama nalja. Tema arvamus Emily kohta oli ikka sama. Tüdruk mäletas, et nad olid mingist kutist rääkinud, kui nad kunagi Hell's Gate'ist TRICi jalutasid, aga siis tundus ta lihtsalt nagu crush olevat. "See on sinust kena, aga sa võid hiljem ka minu ja Froydiga olla," lausus Renna, sest temal küll midagi selle vastu ei oleks ja vaevalt Cedriculgi. Kui just Emily ise ennast ebamugavalt ei tunne nende seltskonnas. Renna võttis just lonksu enda joogist, kui Bre korraga kohale ilmus... ja mitte just kõige kainemas olekus. Noh, vahet sel on, kas ta on selline peo alguses või peo lõpus. "Hello, Renna-enda-tüüpilises-olekus," tegi Gayla ilmselgelt sõbranna üle nalja. "Sa tõid mulle isegi kingituse? Nii armas, eks ma tšekin homme kunagi üle," seletas Renna, matkides alguses muidugi mingit tüüpilist tibinat, sest no Brega võis sellist lolli teha. "Ma tänan nende õnnitluste eest, aga tead, tšikk, sa võiksid maha istuda,enne kui sa maha kukud," mainis Gayla lõbusalt turtsatades.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 27, 2014 22:03:10 GMT 2
"Nojah, aga kui ma praegu ringi vaatan, hakkab päris palju paarikesi silma," pidi Emily siiski mainima. Mõned võisid muidugi ka lihtsalt sebimisjärgus sõbrad olla, aga põhimõtteliselt oli ju lugu sama. "Või nii? Miks ma siis hea inimene pole nüüd järsku?" uuris tüdruk sõbrannalt lõbusalt. Ilmselgelt tegi Gayla nalja, aga ta tahtis ikka teada saada, mis pani neiu praegu sellist nalja viskama. "Noh, viies ratas vankri all olla pole vist ju kõige parem tunne," arvas Em. Kahjuks polnud muidugi Unique'i ega Kittyt siin, aga ilmselt ei käinud kumbki neist eriti kolmikutega läbi. Muidugi võib ta küll sõbranna ja tema kutiga koos istuda, aga ühel hetkel võib siiski natuke imelikuks ära minna. Järgmisel hetkel ilmus aga kohale üks Gayla sõbranna, kes ilmselgelt polnud just kõige kainem, märkis tüdruk muigega ja lonksas oma siidrit. Loodetavasti tema ikka liiga palju ei võta, kuigi siider on muidugi liialt lahja jook, et sellest täis jääda.
|
|
18-aastane; Kergejõustik; Glee; Westside
Junior
The best thing that has ever happened to me is you
|
|
|
Post by Simona Dragomir on Apr 27, 2014 22:04:44 GMT 2
Hunteri pisike kummardus pani Mona naerma, aga tüdrukul oligi kohe eriti lõbus tuju. Peomeeleolu oli vist juba algusest peale sees. Ta kuulas Hunteri ära, tumedad silmad poisil ja suul kerge naeratus, kuid need silmad lõid lausa särama, kui ta poisi ideed kuulis. "Mulle meeldib see idee," lausus Mona. "Või tuled sina minu juurde," lausus ta. "Kui mul isa kodus pole," lisas tüdruk natuke vaiksemal toonil. Sellises pisikeses korteris lihtsalt polnud väga erilist privaatsust, kui paps kodus oli ja Hunteril polnud vist siis ka kõige mugavam, kuigi paps oli poisi omaks küll võtnud. "Samas tahaks sind ikka suvel endaga kaasa võtta, kui ma kodumaale juhtun minema, kuigi seda on palju keerulisem korraldada," lausus tüdruk. Nii oleks poiss vähemalt kogu aeg selles keskkonnas, kui ta tõesti tahtis nii väga tüdruku emakeelt õppida. Pealegi olid noored sellest varemgi rääkinud, et äkki saaks Hunter kunagi tüdrukuga tema kodumaale kaasa minna.
|
|
18-aastane; Kisakoor; Ujumine; Koolileht; Eastside
Junior
|
Post by Lydia Kacey Bates on Apr 27, 2014 22:09:47 GMT 2
"Mulle meeldivad ausad inimesed," tunnistas Lydia ning pistis enda taldrikult mõned snäkid suhu. "Viimasel ajal ongi kõigil liiga palju saladusi, mis järjest päevavalgele tulevad," sõnas tüdruk. Talle ei meeldinud salatsemine, aga mis teha. Mõni inimene ei tahtnud lihtsalt, et keegi millestki teada saaks, aga ometi on saladused justkui mõeldud varem või hiljem päevavalgele tulema. "Siis pead koos sellega teist küllakutset ootama," lausus Lydia Roccole kergelt naeratades.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 27, 2014 22:10:25 GMT 2
"Noh vaatab, kuidas parem on," lausus Hunter ja muigas kergelt, kui Simona vaiksemalt lisatud lauset kuulis. Poisil ei olnud neiu isa vastu midagi, aga ta tõesti kippus neil pidevalt silma peal hoidma. Erilist privaatsust neil seal tõesti ei oleks. "Seda vaatame siis, kui sa tead juba millal lähed. Küll ma siis uurin vanematelt, kas saan ka tulle," seletas poiss, sest siis saab ta neile rohkem detaile anda kui et me Monaga mõtlesime Rumeeniasse minna. See ei ütle eriti midagi.
|
|