|
Post by Deleted on Apr 27, 2014 20:46:20 GMT 2
"Emily, sa oled ikka liiga hea inimene," naeris Gayla lõbusalt, kuid tõsines siis pisut. Ta võttis lonksu enda joogist, kuulates samal ajal sõbranna edasist juttu. "Igatahes Phoebs on mu sõber ja sina oled mu sõber, misiganes teie kahe vahel on - tegelege sellega... või püüdke tegeleda. Mina teie kahe vahele jääda ei soovi," sõnas tüdruk, sest leidis, et on parem, kui ta selle kohe paika paneb. Kui Phoebs juba Emily peale Davidi pärast armukade oli, siis kes ütleb, et ta pahaseks ei saa, kui Renna näiteks täna Emilyga rohkem aega veedaks. Keeruline. "Hoopis teine lugu, hoopis teisele ajale, jah?" muigas tüdruk, sest ta oli aru saanud, et sõbranna ei soovi sellest tüübist eriti midagi rääkida. Kui ei taha, siis ei taha.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 27, 2014 20:48:32 GMT 2
Rocco tervitas viisakalt kõiki, keda Lyddie talle tutvustas, kuigi enamik neist olid talle muidugi vähemalt nime- ja nägupidi tuttavad. Väike linn ju ikkagi ja kool ka tohutult suur ei olnud. Vahepeal hankis kutt endale ja sõbrannale mõlemale ühe kokteili rummiga, kui oli need köögis hoolikalt kokku seganud. Lydiale tegi ta muidugi lahjema kui endale, sest ta ei teadnud väga, mis suhe neiul alkoholiga üleüldse on. Muidugi oli Nicholas enamuse ajast vait ja nautis mõnusalt ilma, sest oli endal saanud kõhu täis süüa ja ei osanud nagunii tüdrukute jutule midagi vahele rääkida. Korvpallipoisse talle väga silma ei hakanud ja üleüldse kõik, keda ta teadis, olid kuskil nurgas oma inimestega ja nii ei jäänudki tüübil muud üle, kui Lyddie kõrval passida. "Kuidas sulle siis su sünnipäev meeldib?" uuris Nicholas sõbrannalt, kui nad ühel hetkel lõpuks kahekesi jäeti.
|
|
18-aastane; Kergejõustik; Glee; Westside
Junior
The best thing that has ever happened to me is you
|
|
|
Post by Simona Dragomir on Apr 27, 2014 20:49:57 GMT 2
Mona pani hetkeks oma mahlatopsi maha, nii et see toetus tüdruku jalgade vastu ega saaks ümber minna ja võttis siis õllepudeli Hunteri käest vastu. "No ma ei tea, kui palju on minu jaoks palju. Ma pole varem sellist kraami proovinudki," tunnistas tüdruk naerdes. "Kui ma äkki väga imelikult käituma hakkan, siis tead," lausus ta ning võttis pudelist ühe lonksu, mille peale tüdruku nägu grimassiks tõmbus, sest esimene lonks oli kibe ja see õlle maitse just meeldiv ei olnud. "Okei, ma jään esialgu ikka õunamahla juurde," sõnas neiu ning ulatas pudeli Hunterile tagasi. Võib-olla oleks siider rohkem meeldinud, aga praegu oli juba Monal juua. "Oota, sa rääkisid midagi mu papsile rumeenia-inglise segakeeles seletamisest. Kui palju sa rumeenia keelt juba oskad?" tundis tüdruk huvi ning oli samas kergelt meelitatud. See oli juba midagi, kui poiss tüdruku pärast tema emakeelt õppis.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 27, 2014 20:52:41 GMT 2
"Ega ma ju ei oska teisiti," teatas Emily muigega. "Noh, me Phoebega pole just erilised sõbrannad, aga mul pole tema vastu midagi ja ma tõesti tahaks temaga läbi saada, aga pärast tänast ma väga ei usu, et ta minusse kunagi veel sõbralikult suudab suhtuda," sõnas tüdruk Gayla edasise jutu peale. Ta sai muidugi täiesti aru, mida sõbranna silmas pidas, sest olla sõbrannaks kahele inimesele, kes omavahel väga hästi läbi ei saa, polnud üldse hea. "Küll ma millalgi räägin, kui vähem kõrvu pealt kuulamas on," vastas Em selle peale. Siin ju võis igaüks tema juttu pealt kuulata, aga see oli natuke isiklikum teema, millest ei pea terve kool teada saama.
|
|
18-aastane; Kisakoor; Ujumine; Koolileht; Eastside
Junior
|
Post by Lydia Kacey Bates on Apr 27, 2014 21:00:18 GMT 2
"Sünnipäeval pole siiani väga vigagi ja oleks suurepärane, kui ma hommikul kuskilt kellegi okset või midagi ei pea koristama," vastas Lydia ning võttis lonksu oma klaasist. Alkoholi jõi ta küll, aga harva ja ta pidi tõdema, et Rocco oli neile head koksid seganud. "Sa tekki ei taha või midagi? Võiks ju end kuskile ehk maha poetada, kuna rohkem külalisi minul vist tulemas ei ole?" pakkus Lydia. Võivad nemadki kuskil seda ilusat ilma nautida ning endale kõik hea ja parema tekile kaasa võtta. Las need grillivad, kes tahavad ja viitsivad, Lyddie ise niikuinii lihast hetkel ei hoolinudki.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 27, 2014 21:04:07 GMT 2
Nii et täna on Simona esimene kord õlut maitsta. Tuleb meelde jätta see tähtis kuupäev. Kui Simona pudelist lonksu võttis, jälgis poiss teda huviga, hakates kergelt naerma, kui tüdruku näole grimass tekkis. "Okei, aga võibolla sulle istub midagi muud nagu näiteks siider, mitte et ma tahaksin nüüd sind tingimata alkoholi jooma panna. Siidrid on lihtsalt tunduvalt magusamad," seletas Hunter ja võttis pudeli uuesti enda kätte. Ta võttis sealt mõned lonksud enne kui jälle natuke süüa võtta. "Ma oskan öelda näiteks... Știu că... romaneasca este... greu ... dar eu va studia.... pentru fata mea," suutis Hunter kuidagi kokku öelda, olemata kindel, kas kõik üldse õigesti sai. Vähemalt ta üritas. "Ma ütleks, et lihtsamate lausete moodustamine juba tuleb, aga sõnavara ja hääldus on puudulik," tõdes Hunter.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 27, 2014 21:04:35 GMT 2
"Nojah, ma muidugi väga ei loodaks sellele, sest ikka leidub kuskil mõni idioot, kes ei oska piiri pidada," sõnas Rocco selle peale, sest tavaliselt ju nii juhtus ikka olema. Tüüp oli suht hiljuti sattunud mingile istumisele, kus üks Freshman tüdruk end täitsa pildituks jõi ja pärast oli temaga jamamist ikka korralikult. "Võiks küll," nõustus Nicholas Lyddie pakkumisega. Kutt otsiski neile ühe vaba nurgakese, kust suurem rahvahulk eemale hoidis ja sättis end seal koos sõbrannaga sisse, et ilusat ilma ja lihtsalt toredat olemist nautida.
|
|
18-aastane
Visitor
See no, hear no, speak no evil leaves you deaf, dumb and blind
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Apr 27, 2014 21:08:32 GMT 2
David ohkas, kui kuulis, et Phoebs oligi Emily peale armukade. Ega ta vist rohkem ei tahtnudki teada, sest see polnud siiski tema asi, mida täpselt tüdrukud üksteisele öelnud olid. Vähemalt ei hakanud Phoebe talle selles osas valetama, muidu oleks tüüp küll natuke kurjaks saanud. "Kas sa ei usalda mind?" küsis Dave kulmukortsutusega, kui Phoebs oma kartusi talle tunnistas. Jah, eks see vahejuhtum seoses Emilyga andis võib-olla natuke selleks alust, kuigi David polnud ise midagi märganudki. Isegi mitte neid vihaseid pilke, mis tema kahe sõbranna vahel eelnevalt aias lendasid. "Ikka usaldan, ma lihtsalt... ma reageerisin üle," selgitas Phoebe, hingates sügavalt välja. Nüüd oli ta piisavalt rahulik, et oma asjad Davidiga ära klaarida. "Miks sa mu peale kuri ei ole?" küsis neidis, huuled kaardumas kergeks muigeks. Tegelikult oli see ju hea, et David väga kuri ei paistnud, aga Phoebs millegi väga hulluga ka ju õnneks hakkama ei saanud. Vähemalt ei jõudnud ta Emilyle veel ühte sinist silma kinkida. "Noh... jah, vabandust, et ma Emilyle kõrri kargasin," lausus tüdruk lõpuks ning viis oma siniste silmade pilgu enda ette maha. Nüüd oli küll piinlik.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 27, 2014 21:10:49 GMT 2
"Ei peagi teisiti. Häid inimesi ongi maailmas juba liiga vähe," lausus Gayla eriti filosoofilisel häälel, kuid muigas siis kergelt enda sõnade pärast. Näiteks ennast küll tüdruk just kõige paremaks inimeseks ei pea ja seda sugugi mitte kõigi nende jamade pärast, aga lihtsalt juba olemuselt pole Renna selline nagu Emily. Sõbrannal tundub sõbralikkus loomulikult tulevat. Igal ühel see nii ei käi. "Eks elame näeme," sõnas Renna ja hingas sügavalt välja. Loota ju võis, et nad teineteisele täitsa kätt pidi kallale ei hakka minema. Kuigi üldiselt Gayla ei käi nagu nii Emilyga väljas siis, kui ta on Phoebsi ja Brega. Gaylal ongi justkui nagu kaks erinevat sõprusringkonda - korralik Emily ja siis pisut mässajamad ja jamadega kaasa tulevad Phoebe ja Bre. Kuigi eks ole Emilyga ka natuke jamasid tekitatud, aga sellest ajalugu vaikib. "Selge, eks ma siis jään ootama," naeratas tüdruk ja võttis enda koksist ühe lonksu.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 27, 2014 21:12:44 GMT 2
"Kuri poleks päris õige sõna, pigem natuke pettunud, et sa sellise pisikese asja pärast stseeni pead korraldama," tunnistas David nüüd ausalt, kuidas ta end tundis. Loodetavasti ei hakka nüüd Phoebs tema kallal võtma, sest kutile väga ei meeldinud tülitseda. "Kas sa Emily ees ei tahaks ka vabandada?" pakkus Dave siis tüdrukule. Em oli küll praegu silmapiirilt kadunud, aga vaevalt ta väga kaugele oli läinud. Dave arvas, et pigem peaks Phoebe vabandama Emily ees, sest tema oli ju siiski kogu sahmaka enda kaela saanud lihtsalt sellepärast, et oli sõbralik.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 27, 2014 21:17:57 GMT 2
"Jah, selles on sul õigus küll," noogutas Emily Gayla jutule kaasa. Eks muidugi tüdruk ise polnud ka praegu enam seesama inimene, kes ta oli olnud sel päeval nüüdseks juba päris mitu kuud tagasi, kui ta New Yorgist siia kolinud oli. Uus sõpruskond oli teda igaljuhul palju julgemaks muutnud, aga oma sõbralikkuse ja heatahtlikusse oli ta siiski säilitanud. "Noh, ma tõesti ei tahaks hakata teie pidu siin mingi kaklusega rikkuma," tunnistas Em huulde hammustades. See väike tüli oli juba niigi liiast olnud. "Võib-olla isegi täna hiljem, kui siin natuke vaiksemaks jääb," arvas tüdruk veidi hiljem. "Muide, kus Froyd üleüldse on?" uuris Em siis Gaylalt. Tüdruk oli ikka arvanud, et sõbranna kutt on ühena esimestest kohal õnne soovimas, aga praegu polnud teda nagu kuskil näha. Emily muidugi ei teadnud sellest Froydist eriti midagi, aga see pani teda natuke imestama, et toda tüüpi siin, oma tüdruku sünnipäeval, kohal pole.
|
|
19-aastane; Eastside
Senior
|
Post by Elijah Dean Flores on Apr 27, 2014 21:21:39 GMT 2
Elijah vaatas peol ringi ja võttis endale laualt ühe õlu, mida ta aeglaselt hävitama hakkas. Deani häiris üks asi, mida ta pikalt enda teada oli hoidnud ja noh... See ajas kuti juba hulluks. "Rica, tule korraks," ütles noormees, kui ta nägi tüdrukut. "Mul on vaja üks asi sulle rääkida," lisas Elijah ning läks treppidest üles. Ta lootis leida mõnda lahtist ust, et saaks kuhugi omaette minna, kuid kõik uksed olid lukus. Vähemalt said nad seal koridoris kahekesi seista, keegi ei tulnud neid segama. Ja nüüd ei osanud Dean midagi teha.
|
|
18-aastane; Kergejõustik; Glee; Westside
Junior
The best thing that has ever happened to me is you
|
|
|
Post by Simona Dragomir on Apr 27, 2014 21:23:08 GMT 2
Õlle oli tõesti fuhh, aga see tunduski vist meestele rohkem meeldivat. Isegi Mona isa jõi vahepeal õhtuti teleka ees mõne pudeli. "Ma olen kuulnud jah, et siider pidi põhimõtteliselt limonaad olema," lausus Mona. Eks pärast võib ju natuke seda ka maitsta, kuigi jällegi mitte väga palju, sest neiu arvas, et võib ühest pudelist ka purju jääda, kui ta niigi esimest korda alkoholi proovis. Hea seegi, et ta natukene sõi. Ta kuulas huviga, kuidas Hunter midagi tüdruku emakeeles ütles ja hakkas siis naerma, sest hääldusega oli tõesti nagu ta oli, aga vähemalt sai neiu aru. "Bravo! Bine făcut," kiitis ta poissi ning tegi talle väikse aplausi. Loodetavasti sai kutt ikka aru, mida tüdruk praegu ütles. "Sa ütlesid selle lause vähemalt õigesti ja hääldusest sain ma ka õnneks aru, kuigi sa peaksid selle kallal tõesti tööd tegema, kui tahad päris puhtalt rääkida," rääkis näitsik.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 27, 2014 21:25:35 GMT 2
Patricia oli vahepeal koos Hayliega majas passinud, juttu ajanud ja muusika järgi natuke tantsinud, kui Elijah järsku kohale ilmus ja tüdruku sõna otseses mõttes minema tiris. Patty saatis veel sõbrannale vabandava pilgu, enne kui oma tantsupartneri järel maja teisele korrusele ronis, kus nad koridori seisma jäid, sest kõik magamistubade uksed olid lukku keeratud. Õige kah muidugi, sest kõik külalised ei pruugi ju ka kõige ausamate kavatsustega olla. "Olgu, räägi siis," sõnas Rica, kui nad seal hämaras koridoris vastamisi seisid ja neiu jalalt jalale tammus. Ta ei kujutanud üldse ette, mis jutt võiks sõbral talle olla, mis nii väga oluline nüüd keset seda pidu on.
|
|
19-aastane; Eastside
Senior
|
Post by Elijah Dean Flores on Apr 27, 2014 21:31:00 GMT 2
"Kuhu sul nii kiire on?" küsis Dean, kui märkas tüdruku pisut närvilist olekut. Ta lonksas uuesti õlut ja pani käe taskusse, kuid võttis selle jälle välja. "Et nagu..." alustas Dean, kuid ei jõudnud edasi. Keeruline oli seda teha. Ta ei osanud sõnu valida ja närv oli sees. Noormees kallutas end pisut tüdruku poole ja suudles põgusalt ta huuli, see peaks ütlema küll, mida Dean mõtles.
|
|