18-aastane
Visitor
See no, hear no, speak no evil leaves you deaf, dumb and blind
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Apr 27, 2014 19:12:43 GMT 2
"Igaks juhuks," vastas Phoebs õlgu kehitades, kuigi ei saanud aru, miks see tsikk just seda pidi nüüd küsima. Niikuinii polekski neiu sellele midagi muud vastanud ja ausalt öeldes teda ei huvitanud ka. Muidugi ei tundnud Phoebs Emilyt, aga ta tundus Davidi vastu liiga sõbralik ja see häiris Phoebet. "Davidiga mul probleeme polegi, aga sina oled praegu mu probleem," tõstis ka Phoebe häält ning seisis nimelt ukse ees, et Emily välja ei saaks.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 27, 2014 19:15:52 GMT 2
David oli vahepealse aja välja istunud ja oodanud, millal Phoebs tagasi jõuab, aga kui tüdruk juba päris pikka aega välja ei ilmunud, ajas kutt end püsti ja läks majja uurima, mis teda nii kaua kinni hoiab. Sealt leidiski ta tüdruku koos Emilyga ja juba eemalt tundus, et neil on mingil põhjusel tüli tekkinud ja nii palju, kui tüüp eemalt kuulates aru sai, tundus tüli põhjuseks olevat tema ise. "Mis te siin korraldate?" küsis Dave kulmukortsustusega ja sättis end tüdrukute vahele seisma, et nende tüli kindlasti ainult verbaalsel tasemel püsiks, sest noh, kes neid vihaseid naisi ikka teab.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 27, 2014 19:18:27 GMT 2
"Su tüdruk arvab, et ma löön sulle külge," teatas Emily Davidile, kes lõpuks ka otsustas kohale ilmuda, ilmselt uurima, kuhu Phoebs nii kauaks jääb. Kui tüüp nende vahele astus, tõmbus Em kohe neist kahest eemale, et mitte veel rohkem pingeid tekitada. Tundus, et see oli pigem Dave'i ja Phoebe vaheline asi, mille nemad ära lahendama peavad, sest tema pole ju midagi valesti teinud.
|
|
18-aastane; Kergejõustik; Glee; Westside
Junior
The best thing that has ever happened to me is you
|
|
|
Post by Simona Dragomir on Apr 27, 2014 19:27:21 GMT 2
"Teeme nii," noogutas Simona. "Ma võin meile ühe hea koha ka otsida ja kõik taldrikule panna, siis ei pea vähemalt jooksma kogu aeg, aga juua tahaks küll" lausus näitsik. Kui Hunter läheb juua tooma, siis tema võis sellega tegeleda küll. Ilm oli päris palav ka, kuigi selle suvise kleidiga oli täna päris mõnus olla. Ei olnud liiga kuum, ent külmast joogist ära ei ütleks.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 27, 2014 19:37:54 GMT 2
"Olgu, otsi sa koht ja ma toon meile juua," lausus Hunter ning jättis neiu tagaeda, aga kadus ise sisse. Ta võttis endale ühe õllepudeli. Kuna ta oli seda marki juba enda uute sõprade juures joonud, siis ta vähemalt teadis, et see on. Simonale võttis ta aga külmikust ühe mahlapaki, mille ta välja viis, et üks plastiktops mahlaga täita. Ta jättis mahla lauale ning jalutas siis Simona valitud kohale. "Ole lahke," sõnas Sommers naeratades ning ulatas topsi näitsikule. Hunter istus tüdruku kõrvale ja hakkas vaikselt sööma ja jooma.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 27, 2014 19:49:41 GMT 2
David kergitas kulmu, kui kuulis Emilylt, mis nende kahe tüli põhjuseks oli olnud. "Emily, sa võid nüüd tagasi välja minna, ma tegelen sellega siin ise edasi," lausus Dave sõbrannale, kes siis õlakehitusega kööki kadus, et sealt üks siider kaasa haarata, ja siis jälle tagasi aeda läks. "Phoebe, pisike, miks sa midagi sellist arvad?" pöördus kutt küsimusega oma tüdruku poole, et asjale selgitust saada, kui Em silmapiirilt kadunud oli. Kindlasti oli siin tegu ainult mingi arusaamatusega, sest tema polnud küll kunagi märganud, et Em temaga flirdiks, tema jaoks oli neiu lihtsalt sõbralik ja heatahtlik. Pealegi, isegi kui sõbranna peaks talle külge lööma hakkama, ei teeks ta sellest välja, sest tal on ju siiski Phoebs.
|
|
18-aastane; Kergejõustik; Glee; Westside
Junior
The best thing that has ever happened to me is you
|
|
|
Post by Simona Dragomir on Apr 27, 2014 19:50:04 GMT 2
Kui Hunter Mona korraks üksi jättis, otsis tüdruk neile teki ning mõned padjad ja sättis selle siis kuskile vilumasse nurka, et päike päris pähe ka ei paistaks. Kui peaks jahe hakkama, eks siis laenab Hunterilt pusa või toob veel ühe teki endale ümber. Tekk paika sätitud, võttis Mona paar papptaldrikut. Ühele pani ta natuke liha ning krõpse ja teisele magusat, et siis baleriinad jalast libistada ning tekile minna. Taldrikud sättis Mona nii, et ruumi jääks nii talle kui Hunterile ja et midagi väga ümber ei saaks minna. "Tänan sind, armas poiss," lausus Mona naeratusega ning võttis topsi Hunterilt vastu, et siis ise ka taldrikult mõned krõpsud suhu pista. Jah, ta oli täna väga heas tujus. "Mis see on?" küsis ta, kui korraga Hunteri käes õllepudelit silmas. "Saab ka lonksu maitsta?" küsis näitsik lõbusalt. Tema jaoks see küll probleem polnud, kui Hunter õlut jõi, aga tüdruk ise polnud alkoholi kunagi proovinud.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 27, 2014 19:52:29 GMT 2
Emily kehitas õlgu ja jalutas siis köögist läbi, et uus pudel siidrit kaasa võtta, enne kui uuesti aeda kadus. Seal otsis tüdruk kohe Gayla üles, et talle juhtunust rääkida. "Kas sa kujutad ette, Phoebe arvas, et ma löön Davidile külge," sõnas Em ohkega, kui oli sõbranna kõrval tekil maandunud ja võttis lonksu oma siidrist. Ta pidi ju ometi kellegagi äsjajuhtunut jagama, ja kedagi teist võimalikku kandidaati peale Gayla ta siin nagu ei näinud.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Apr 27, 2014 19:56:59 GMT 2
See veel puudus, et nüüd David pidi tulema, kui Phoebe polnud Emilyga isegi veel lõpetanud. Mida rohkem ta selle Freshmaniga jageles, seda rohkem hakkas tsikk talle närvidele ka käima, kuigi peaks vist katsuma edaspidi temaga ikka kenasti käituda, sest see oli Davidi sõbranna ja Phoebs ei tahtnud oma kutiga mingeid probleeme. "Sest mulle tundus, et ta oli natuke liiga sõbralik," vastas neiu Davidi küsimusele ehk natuke liiga järsku, kuigi teadis, et pidi end rahulikuks sundima. Emily oli ta hetkel lihtsalt liiga närvi ajanud. "Ma ju tean, kuidas see toimib - alguses ollakse jah lihtsalt sõber aga pärast tuleb ikka midagi muud välja," seletas neiu.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 27, 2014 20:19:37 GMT 2
Davidil oli isegi hea meel, et ta piisavalt vara kohale jõudis, et tüdrukud veel üksteisele kättpidi kallale polnud läinud, sest kes teab, äkki oleks nad varem või hiljem selleni ka välja jõudnud. "Sa ei ole ometi Emily peale armukade?" kortsustas kutt kulmu, sest ei saanud aru selle põhjustest. "Olgu, räägi mulle nüüd kõik ära," nõudis Dave oma neiult. Ta ei olnud ju siiski tüli algust pealt näinud ja tahtis teada, milest see nääklemine alguses saanud oli. "Kui sa teadma pead, siis Emilyle meeldib üks teine kutt," sõnas Dave lõpuks. Ta ei teadnud seda muidugi päris kindlalt, aga sõbranna oli ühel hetkel midagi nagu vihjanud, kui nad ühel vahetunnil koolis vesteldes sellele teemale tüürinud olid.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 27, 2014 20:27:09 GMT 2
"Õlu," vastas Hunter üsna veidral ilmel, sest ta ei saanud esiti aru, kas Mona on pahane, et ta seda joob või niisama uudishimulik. Õnneks tuli välja viimane. Väga tore, sest Sommers küll hetkel enda neiuga siin vaielda ei sooviks. "Ikka," lausus poiss ja ulatas pudeli tüdrukule. See jook ei olnud kuigi kange, aga võibolla liiga mõru neiu jaoks. Esimene lonks oli Hunterile eriti harjumatu olnud, aga nüüd oskas ta seda isegi hinnata. Polnud nii paha midagi. "Ära palju joo. Muidu pean ma su papsile pärast üritama rumeenia-inglise segakeeles selgeks teha, et sa oled purjus," naljatas Hunter, sest täisjoomiseks läheb ikka rohkemat vaja kui paari lonksu.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Apr 27, 2014 20:31:28 GMT 2
"Tegelikult olin ja sellepärast ma talle kõrri kargasingi," tunnistas Phoebe ausalt kõik üles. Ta ei hakanudki varjama, et tema seda tüli alustas, sest varjamine ja teise kaela ajamine teeks ainult asja hullemaks. Kui neiu lõpuks Davidi ära kuulas, suutis temagi rahuneda, kuid mingi kahtlus oli tal ikka. "Ma tõesti loodan, et ma ei pea sind mingi teise tüdrukuga leidma," lausus Phoebe vaiksemal häälel. Ta võis ju Davidit usaldada, aga seda kartis ta ikka, et poisi kellegi teisega võib leida.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 27, 2014 20:34:31 GMT 2
Gayla oli endises kohas, kuigi ta oli vahepeal natuke ringi ja jalutanud ja inimestega juttu puhunud, aga lõpuks suutis ta ikka samma kohta maanduda, sest niisama tekil lebotamine oli siiski eriti mõnus. Enda mojito oli ta juba vahepeal ära joonud ja nüüd oli tema käes hoopis topsik rummi koolaga. Tüdruk ootas Cedricut, aga too ei tulnud ega tulnud. Loodetavasti ta graafikus jälle mõnda muutust ei toimunud. Gaylal ei olnud mobiili ka õues, vaid üleval oma toas. Sinna ta aga minna ei viitsinud. "Sina ja lööd Davidile külge? Mis sa tegid siis, et ta nii arvas? Sul on ju hoopis keegi teine silmapiiril nagu mina aru olen saanud," lausus Renna kulm kergelt kipras, sest no ei ole tore, kui kaks sinu paremat sõpra omavahel läbi ei saa. Seda veel mingi tüübi pärast.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 27, 2014 20:35:33 GMT 2
David ohkas, kui kuulis, et Phoebs oligi Emily peale armukade. Ega ta vist rohkem ei tahtnudki teada, sest see polnud siiski tema asi, mida täpselt tüdrukud üksteisele öelnud olid. Vähemalt ei hakanud Phoebe talle selles osas valetama, muidu oleks tüüp küll natuke kurjaks saanud. "Kas sa ei usalda mind?" küsis Dave kulmukortsutusega, kui Phoebs oma kartusi talle tunnistas. Jah, eks see vahejuhtum seoses Emilyga andis võib-olla natuke selleks alust, kuigi David polnud ise midagi märganudki. Isegi mitte neid vihaseid pilke, mis tema kahe sõbranna vahel eelnevalt aias lendasid.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 27, 2014 20:40:31 GMT 2
"Midagi ei teinud," vastas Emily nägu krimpsutades. "Lihtsalt olin sõbralik nagu ma ikka olen ja Phoebe luges sellest ei-tea-mida välja," lausus tüdruk pärast hetkelist vaikust ja ohkas siis. Davidil oli ju veel lisaks talle ka teisi sõbrannasid, ja vaevalt Phoebs nende kõigile peale armukade on. Tundub, et Em lihtsalt ei meeldi sellele Seniorile. "Noh, jah, on mingil määral, aga see on juba hoopis teine lugu," sõnas Em vaikselt. Praegu ei tahtnud ta Lucienist rääkida, sest mõtted olid ilmselgelt ikka veel Phoebe ja Davidi ja äsjajuhtunu juures. Gayla oma pärimisega ei teinud ka muidugi asja paremaks, aga Em pidas paremaks üritada rahulikuks jääda. Tema peotuju oli igatahes praeguseks küll rikutud, aga Phoebelt ilmselt vabandust küll ei tasu oodata.
|
|