|
Post by inimesedonigavad on Dec 7, 2011 22:30:55 GMT 2
Sul on vedanud." Ütles poiss ainult ja seda ka pooleldi sosinal.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 7, 2011 22:32:42 GMT 2
"Et ma leidsin selle õige? Hatake, sa oled minust nii palju noorem. Kui ma olin sinuealine, polnud mul ka kedagi kindlat. Mind hoopis peteti," rääkis naine.
|
|
|
Post by inimesedonigavad on Dec 7, 2011 22:36:37 GMT 2
Ma ei mõtle seda." Ütles ta koheselt piiga tekstile vastates. "Ma tahan öelda, et sa saad lapse. See on see, miks sul on vedand.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 7, 2011 22:41:46 GMT 2
Tara oli üllatunud. "Sa tahad isaks saada? Kas natuke vara ei ole? Ma isegi kahtlesin alguses selles, et kas ma liiga noor pole, aga Nate kinnitas, et saame hakkama," rääkis tüdruk.
|
|
|
Post by inimesedonigavad on Dec 7, 2011 22:43:47 GMT 2
Isaks saamine ei ole kunagi liiga vara. See tuleb lihtsalt õigel ajal kätte. Minu aeg, aga pole veel tulnud." Ütles Poiss naeratades ja alla hüpates ja piiga kõrval istet võttes
|
|
|
Post by Deleted on Dec 7, 2011 23:11:40 GMT 2
"No näed...Ise räägid nii mõistlikku juttu," mainis Tara heakzkiitvalt. Nooruk sai aru küll, ef gal on aega lapsega.
|
|
|
Post by inimesedonigavad on Dec 8, 2011 11:19:32 GMT 2
Asi on selles lihtsalt, et mulle meeldivad need junni. Endale on aga liiga vara murestema hakata. " Ütles ta rahulikul toonil. "...No juu peab siis lapsehoidjat mängima, kui asi väga hulluks läheb" Ütles Hatake naeratades ja pisut lustakalt kuigi ta oli ikka veel küllaltki tõsine.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 8, 2011 20:26:46 GMT 2
"Jah, pakud end lapsehoidjaks?" küsis Tara naeratusega. Tegelikult saab ta Nate'i käest küsida, milline noormees koolis on. Mõnel korral olla koos ja siis tekiks ka usaldus. Kui Hatake ei tahtnud, sai alati ka mõne lapsehoidja teenust kasutada.
|
|
|
Post by inimesedonigavad on Dec 8, 2011 20:38:21 GMT 2
Ei no muidugi ma võin ju aidata sellega, aga selleni on veel aega. Seda vaatame siis, kui asi on käes. Sa saad veel peale sünnitust natuke aega kodus olla ka ja siis peale seda vaatab." Ütles Hatake naeratades. Ta silmitses nüüd täiesti tühja pilguga tühjusesse. Ta ei teadnud täpselt, mida ta sealt otsis, kuid siiki oli ta pilk sinna suunatud.
|
|