|
Post by Deleted on Dec 7, 2011 21:12:10 GMT 2
"Aitäh!" tänas Tara. "Tule istu, mis sa ikka jalgu vaevad," pakkus naine välja. Teine pakkus veel jakki nii ilusti ja ise seisab. Kuhu see sobib.
|
|
|
Post by inimesedonigavad on Dec 7, 2011 21:15:04 GMT 2
Ei ole vaja. Ma suudan seista küll." Ütles poiss olles ikka jahmunud. Ta lootis piigat nähes, et ta saab kellegi muresid lahendada, aga nii ei läinud. Ta silmitses piigat üptis mõtlikult, kuid naeratas siis eneselegi teadmata, et seda tegi.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 7, 2011 21:23:22 GMT 2
"Mis nii naljakas on?" küsis Tara, naeratades vastu. Miski pidi Hataket lõbustama. Naine toetas end paremini vastu puud ja jälgis noormeest enda ees seismas. Talle meenutas Hatake ühte tuttavat ülikoolist.
|
|
|
Post by inimesedonigavad on Dec 7, 2011 21:25:15 GMT 2
Ah? Küsis poiss tõsistudes. "Ma naersin" Küsis Hatake imestunult. ta ei teadnud, mis oli juhtunud.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 7, 2011 21:29:53 GMT 2
"Naeratasid," sõnas Tara vaikselt. Kõike oli imehästi kuulda, sest ainsaks taustamüraks oli kerge tuul, mis pani puuladvad kahisema.
|
|
|
Post by inimesedonigavad on Dec 7, 2011 21:32:07 GMT 2
Ma ei tea, miks ma seda tegin. " Sõnas Hatake naeratades, kui ta hakkas uuesti naerma oma lollise üle.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 7, 2011 21:36:54 GMT 2
''Kui ei tea, siis ei tea," lausus Tara noogutusega. Jälle hakkas Hatake naerma. Miski pidi ikka tõsiselt lõbus olema.
|
|
|
Post by inimesedonigavad on Dec 7, 2011 21:45:07 GMT 2
Poiss silmitses teda. Ta ei teadnud miks, aga ta seda ta tegi. Kui ta lõpuks suutis oma pilgu temalt röövida siis keeras ta end ringi ja hakkas korra eemale kõndima. Kui ta oli teinud oma viis sammu keeras ta uuesti ringi ja hakkas tagasi sammuma. Kui ta piigani jõudis siis ta vaatas talle korra jälle otsa. Ülalt alla ja siis haaras ta puuoksast kinni ja vinnas ennast kiirelt ja osavalt üles.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 7, 2011 21:51:12 GMT 2
"Öine võimlemine?" küsis Tara ja sulges silmad. Tuul oli kergelt jahe, aga hoidis une ligitükkimist ära. Neiu võttis maast ühe puuoksakese ja hakkas seda murdma väikesteks tükkideks.
|
|
|
Post by inimesedonigavad on Dec 7, 2011 21:59:48 GMT 2
Poiss naeratas, kui end istuma sättis"See pole trenn ega võimlemine." Ütles Hatake alla passima hakates. "Kui ma võimleks siis ma teeks hoopis teisi asju" Ütles ta ja piidles piigat. "Või abielu haah. Nii tõsine on su elu siis kohe." Sõnas ta peale väikest pausi, pisikesel muigel.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 7, 2011 22:08:55 GMT 2
Tara noogutas. Kui pole, siis pole. "Abielu jah...Aga miks mitte. Me oleme Nate'iga juba üle kahe aasta koos olnud. Tead teda ikka, kossutreener ja kehalise õpetaja Tree Hillis," lausus naine kerge naeratusega.
|
|
|
Post by inimesedonigavad on Dec 7, 2011 22:13:54 GMT 2
Ei no mul on ükskõik, kes ta on. Küsimus on selles, kas sa oled vastanud ja kui mitte siis mida sa teed." Ütles poiss naeratades ja teda ikka veel silmitsedes.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 7, 2011 22:19:20 GMT 2
"Ma ei kahelnud vastuses hetkegi," lausus Tara, meenutades toda päeva rannas. "Muidugi oli vastus jaatav. 2 aastat ei olda lihtsalt niisama koos," lisas naine. Hatake oli päris uudishimulik.
|
|
|
Post by inimesedonigavad on Dec 7, 2011 22:20:48 GMT 2
ma arvasin ka seda. " Ütles Hatake vaikselt, pead tõstes ja taevasse vahtides.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 7, 2011 22:24:28 GMT 2
"Millest sa mõtled?" küsis Tara. Hatake paistis hetkel emotsioonitu. Tühi. Neiule tundus isegi, et nooruk oli millegipärast pahane.
|
|