19-aastane; Korvpall; Eastside
Senior
|
Post by Logan Sommers on Mar 22, 2014 22:00:16 GMT 2
Logan lebas rahulikult voodis aga kui Daisy korraga rääkima hakkas, aimas noormees, et ilmselt sealt ei tule midagi head. Njahh.. Väga mööda ta ei pannudki, kuid nii hull see ka ei olnud nagu Sommers kartnud oli. Noormees kuulas neidise ära ja naeratas siis kergelt. "Okei. Selge. Aga sa ei pea kartma, et terve meie suhe ainult seksi ümber keerleb, kuna see ei keerle," kinnitas Logan neidisele ja vajutas neidise huultele jällegi kerge musi. Kuulnud, et Daisy leppis endaga kokku, et nad ei lõpeta täna voodis, muigas Logan kergelt. "Njah.. Su kokkuleppest iseendaga ei tulnud vist väga midagi välja. Aga samas enne sa ei teadnud ka seda, et me täna suhtesse astume, seega põhimõtteliselt see kokkulepe sul iseendaga ei lugenud väga," nentis Sommers lõbusa muigega.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 22, 2014 22:53:21 GMT 2
"Okei, selge," lausus tüdruk veel enne, kui ühe tüübi sõnu kinnitava suudluse Loganilt sai. Siis on see vähemalt nende vahel selgeks räägitud. "Tõsi," muigas Daisy, "ma olin üsna kindel, et täna on viimane kord, kui me üldse midagi koos teeme. Ja kui see olekski nii läinud, siis ei oleks ma ilmselt sinuga ka praegu siin niimoodi." Sun oli täiesti kindlalt arvanud, et kui ta nüüd Sommersile teatab, et pole enam FWB-suhtest huvitatud, siis nad lähevad tagasi kohta, kus teineteisest möödudes nad midagi ei ütle. "Lihtsalt uudishimust... Kuna sul üldse viimati kellegagi püsisuhe oli ja ma ei mõtle meie FWB-suhet," uuris Daisy, sest no tüüp ju teadis, et temale oli Logan igat moodi esimene, seega ei tohiks sellele küsimusele vastamine ju väga raske olla.
|
|
Senior
|
Post by Logan Sommers on Mar 22, 2014 23:13:44 GMT 2
Logan kuulas neidist ning naeratas kergelt. Kuulnud seejärel Daisy küsimust, pidi Logan mõtlema veidi. "No kui seda FWB-d mitte lugeda, siis noh.. Viimase aasta jooksul ilmselgelt mitte. Ja kui mingeid kuuajalisi suhteid ka mitte lugeda, siis ma arvan, et umbes selline 2.5 aastat tagasi umbes äkki," rääkis Logan mõtlikult. Njah.. Neid kuuajalisi suhteid ikka tuli ette, aga siis Logan tavaliselt tüdines ära ning liikus edasi. Enamik neist olidki lihtsalt ilusa väljanägemisega, kuid lollid nagu lauajalad, seega midagi pikaajalist ei suutnudki Logan nendega ette kujutada. "Kui arvestada, et mina olin su esimene, siis on sul üldse mingeid suhteid olnud?" tundis Logan seejärel huvi. No muidugi võis olla, et Daisyl oli olnud suhteid, kus nad lihtsalt seksini ei jõudnud, mistõttu küsiski Logan seda.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 22, 2014 23:30:43 GMT 2
"Vau, okei. Miks sa siis püsisuhteid ei taha? Viimane ei lõppenud hästi või on seal mingi muu hea põhjendus?" uuris Daisy, sest kui nad juba selle teemani jõudsid, siis võiks ju natuke juhust kasutada ja kutti selle poole pealt paremini tundma õppida. "Ei ole," vastas Sunny üsna kiiresti poisi küsimusele, "noh, eks mingeid pisikesi meeldimisi on ikka olnud, aga käima ei ole ma enne sind kunagi kellegagi hakanud. Mul on nii palju tegemist ka, et kuttide jaoks ei ole aega. Ime, et ma üldse sinuga seda FWB-suhet suutsin aasta aega elus hoida." Loodetavasti ei tüdine Logan sellest ära, et tüdruk vahel pikemalt ära on või et ta ei tule igal ajal välja, sest tal on sada ja üks asja vaja korda ajada.
|
|
Senior
|
Post by Logan Sommers on Mar 22, 2014 23:45:38 GMT 2
Njah.. Ei saaks just öelda, et see oleks Logani lemmikteema, mida oma verivärske tüdruksõbraga arutada, aga tundus, et Daisy tahtis just sellest rääkida. Tundus, et mehel erilist valikuvõimalust polnud. "No see ei ole nagu ma ei tahaks püsisuhteid. Need on lihtsalt keerulisemad ning ma ei leidnud kedagi, kelle puhul ma oleksin tundnud, et temaga ma tahaksin päriselt ka koos olla. Need kuuajalised suhted.. Noh.. Need olid suhtkoht sellised lambikad. Mingil määral nagu FWB, kuid nohh.. Nad tahtsid sellele pigem suhte nime anda, seega nohh.. Jah," üritas Logan seda kõike kuidagi enam-vähem ilusalt, kuid ausalt rääkida. Seda, et need tsikid ühel hetkel lihtsalt üle viskasid, seda Sommers ilmselgelt mainima ei hakanud. See paneks ilmselt Daisyle liialt palju asjatuid mõtteid pähe, kuna Sommers ei pidanud Daisyt mõneks selliseks tsikist, kes tal varsti võiks üle visata. Sellisel juhul ta ilmselgelt poleks olnud nõus suhtega, kuna Elijah lööks ta maga muidu.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 23, 2014 0:20:14 GMT 2
Daisy kuulas Loganit ja oli positiivselt üllatunud, et too temale sellest rääkis. Igaüks kindlasti ei avaldaks midagi sellist enda tüdrukule. Eriti kui nad on koos olnud ainult paar tunnikest. "Selge. Miks siis mina teistmoodi olen?" küsis nätsik kavalalt naeratades ja muiates, muutes nende oleku jälle pisut lõbusamaks. Tundus, et poisile eelmine teema väga ei meeldinud. "Tead, sa võid mind naiivseks nimetada, aga ma ei usu, et suhted keerulised on. Peab lihtsalt palju suhtlema ja teineteisega ausad olema," sõnas tüdruk. Ta libistas enda ühe käe kuti juustesse ning naeratas talle õrnalt, vajutades seejärel Sommersi huultele kerge suudluse.
|
|
Senior
|
Post by Logan Sommers on Mar 23, 2014 0:34:07 GMT 2
Sommers ei näinud valetamisel erilist põhjust, mistõttu ta pidaski mõistlikuks Daisyle asi enam-vähem ausalt ära rääkida. Kuulnud seejärel Daisy küsimust, muigas Logan kergelt. "No esiteks ma olen võrdlemisi kindel, et sa ei ole ainult selle peal väljas, et Ravensite kapteni või lihtsalt korvpalluri või siis linnapea pojaga magada, teiseks su elu ei keerle ainult ümber pidude ja alkoholi ning sa leiad aega ka koolile pühendumiseks. Kolmandaks, sa pole loll kui lauajalg, mis on juba päris suur võit ja noh... Sa oled niisama armas ja ilus," rääkis Logan siis kerge muigega. Kuulnud seejärel Daisy arvamust, puhkes Logan naerma. "Njahh.. Natuke naiivne oled sa küll. Eks me vaatame, mida sa mõne kuu pärast arvad, kui sa oled jõudnud mõnes suhtes ka natuke olla," lausus Logan muigega. Kui neidis teda suudles, naeratas Sommers vaevumärgatavalt ning libistastas ka oma käe omakorda naise juustesse, mida ta kergelt sasis.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 23, 2014 0:43:00 GMT 2
"Sa oskad vahel täitsa armas olla," sõnas tüdruk siiralt, näol kerge muie, kui Logan loetles ette põhjuseid, miks ta oli nõus Daisyga suhtesse astuma. Muidugi kellegi teise ees kutt vaevalt tüdrukust niimoodi räägiks. Vähemalt hetkel arvab neiu nii, aga eks näeb, kuidas asjad siis on, kui nad mõnda aega käinud on. "Vaatame," noogutas Sun lõbusalt ja tegi siis kerge grimassi enda näole, kui Logan tema pikki blonde juukseid sasima hakkas. Mnjah, need on nagu nii juba sassis ja annab lahti kammida. "Kui sul juuksuri mängimisest aega üle jääb, siis kas siin kuskil midagi süüa ka on?" uuris tüdruk ja vaatas Logani toas uurivalt ringi. Kõht oli vahepeal tühjaks läinud. Nad olid ju ainult joonud.
|
|
Senior
|
Post by Logan Sommers on Mar 23, 2014 11:10:40 GMT 2
"Prshh.. Ma olen kogu aeg armas," lausus Logan siis kerge muigega ning tõmbas Daisy endale jälle kaissu. Need põhjused olid täiesti tõesed, mida ta Sunnyle loetles ning kui keegi teine küsiks temalt sama küsimust, siis Sommers oleks ilmselt võrdlemisi sarnaselt vastanud.. Või siis mitte. See sõltus kindlasti küsijast. Kui küsijaks oleks näiteks Elijah, siis vastusest niisama või õlakehitusest ilmselgelt ei piisaks. Sellise vastuse korral oleks ta ilmselt oma parimast sõbrast ilma ka. Neidise grimassi peale puhkes Sommers lõbusalt naerma. "Kuule.. Kui me siin enne juba suhtest ja asjadest rääkisime, siis noh.. Kuidas sa olid nõus oma süütuse mulle kaotama ja üleüldse FWB suhtesse astuma? Nii palju kui mina aru olen saanud, siis see süütuse kaotamine on teie jaoks mingi võrdlemisi eriline asi ja no siis sa ilmselt küll ei olnud veel minusse armunud," uuris Logan seejärel Daisylt.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 23, 2014 15:22:04 GMT 2
"Oled-oled," sõnas Daisy naerdes, kui poiss ta endale kaissu tõmbas. Nad mõlemad käitusid tegelikult nii nagu varem, ainuke asi, mis vahel muutunud oli, oli see, et nende suhtel oli teine nimi ja see ei olnud enam saladus. "No, ma olin meie esimesel korral üsna purjus nagu sinagi ja ju sa siis oskasid mulle piisavalt muljet avaldada, et ma sinuga voodisse ronisin. Tead, ma arvan, et asi võis selles ka olla, et see süütuse kaotamise värk pole mulle kunagi midagi eriti müstilist või tähtsat olnud," seletas tüdruk ning jäi siis hetkeks mõttesse, enne kui jätkas, "ausalt öeldes läks see sinuga FWB-suhtesse astumine kuidagi nii kiiresti ja loomulikult, et ma ei teagi... ju seal siis oli midagi, miks ma olin nõus." Mingeid häid vastuseid Sommers ilmselt enda küsimusele ei saanud, aga Daisy ei osanudki paremini vastata, sest tollel ajal ta ilmslet eriti ei mõelnudki. Kõik lihtsalt toimus.
|
|