|
Post by Deleted on Mar 22, 2014 14:43:24 GMT 2
"Ma ei tea, mida ma arvan," sõnas Daisy, sest see kõik tundus lihtsalt nii keeruline. Või siis oli asi selles, et näitsik ise mõtles selle kõik keeruliseks. Tegelikult oli asi ju lihtne - tema tahtis proovida tõsist suhet ja Logan oli nõus proovima. Kas sellest ei peaks juba piisama? "Ei ole tõesti," turtsatas näitsik ja isegi muigas õrnalt. Alguses oli tõesti asi ainult FWB tasandil, kuid eks tüdruk ikka aeg-ajalt oli mõelnud, et nad võiksid midagi enamat olla. Sellistel juhtudel oli jällegi Daisy täiesti kindel, et Logan ei oleks sellest huvitatud. Tundub, et ta siiski oli. Vähemalt mingil määral. "Ega see, et ma sinusse armunud olen ja sinuga olla tahan ei tähenda, et ma ei või teiste meessoost isikutega midagi koos teha. Ma ei ole sinu omand. Pealegi oli see mingil määral nagu lubadus või kihlvedu või midagi muud selle sarnast ja ma ei kavatse seda täitmata jätta," lausus Sunny pisut kulme kergitades. Talle ei meelinud absoluutselt armukadedad kutid, kes tüdrukuid enda omanditeks peavad ja seega nende vabadust piiravad.
|
|
19-aastane; Korvpall; Eastside
Senior
|
Post by Logan Sommers on Mar 22, 2014 14:57:11 GMT 2
Kui Daisy ütles, et ta ei tea, mida ta arvab, muigas Logan kergelt. "See ei ole ju nii keeruline. Sa kas tahad minuga suhtesse astuda või mitte. Ja see ei ole ju nagu me abielluksime, et taganemisteed ei ole. Kui emb-kumb saab aru, et see ikkagi ei toimi, siis lõpetame ära. Aga ma arvan, et see põhjendus, et sina tahad mind võib-olla veidi rohkem kui mina sind - see ei ole piisav selleks, et mitte proovida," rääkis Sommers enda nägemuse asjast. Kuulanud neidise seletuse ära, et miks ta Bretiga välja läheb ja ta ei kavatsegi sellest loobuda, ei vaevunud Logan seda kommenteerima. Ilmselgelt ta polnud sellest vaimustuses - see oli teda isegi juba veidi Locked-in-School-Partyl häirinud, kuid tundus, et Loganil polnud selles osas sõnaõigust. Muidugi nad polnud veel suhtes ka, et teda võiks see häirida, et Daisy mingi teise kutiga kohtingule läheb, kuid see ei tähendanud seda, et see teda siiski ei häirinud. "Nojah siis," oli kõik, mida Sommers selle kohtingu teema kohta ütles.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 22, 2014 15:21:21 GMT 2
"Abiellumisel on ka muideks tagasitee - lahutamine," tõdes Daisy, kuigi hetkel oli see lihtsalt täielik tähenärimine, aga Sun lihtsalt pidi seda mainima. Kuigi tema on pigem inimene, kes ikka abielludes ei mõtleks sellele, et alati on ju võimalik lahutada. Nii ei oleks sellel ju üldse mõtet. "Mhm," noogutas Sunny viimaks ja suudles Loganit, "tähendab mhm, ma tahan sinuga suhtesse astuda. Lihtsalt... üüüüks pisike küsimus - mis sa arvad, kuidas Elijah sellele reageerib? Mitte et see minu otsust enam mõjutaks, aga te olete ju sõbrad ja ma ei tahaks nagu teie vahele tulla kuidagi." Samuti peaksid nad tegelikult arvestama sellega, et neid ei ole kunagi eriti koos nähtud ja nüüd järsku on nad paar. Ilmselt tekitab see nii mõneski inimeses küsimusi. "Kuule," sõnas tüdruk, kui neiu tajus, et ega Loganile ikka ei meeldi see Brettiga kohtumine, "enne tänast ei ole sa mulle isegi mitte kunagi öelnud, et sa tahaksid minuga käima hakata. Sa oled aasta aega näinud mind teiste tüüpidega suhtlemas ja nüüd järsku jääb sulle Brett ette. Sa peaksid juba teadma, et kui ma midagi või kedagi tahan, siis ma keskendun sellele täielikult. Ja praegu on see miski meie suhe. See välja minek on minu silmis hetkel sama, kui ma läheksin välja Lyddie, Tori, Abbie, Mona või ükskõik millise muu sõbra või sõbrannaga. Pealegi, mis sulle ei meeldi? Kas sa kardad, et ma teen temaga midagi sellist või..." Jätnud lause pooleli, vajutas Sunny enda huuled Sommersi omadele ning kinnitas enda käed ümber kuti. "Või hoopis midagi sellist..." jätkas tüdruk ja vajutas mõned suudluse hoopis tüübi kaelale, "või sellist." Viimaks libistas tüdruk enda käed Logani särgi alla. Ta kummardas ennast poisile lähemale nii, et tema huuled kuti kõrva juures olid. "Sa võiksid teada, et sa oled ainuke kutt, kellega ma midagi sellist ja veel rohkematki teinud olen," sosistas Daisy ning tõmbus siis kutist eemale, jäädes talle õrnalt, kuid kavalalt naeratades otsa vaatama.
|
|
Senior
|
Post by Logan Sommers on Mar 22, 2014 16:01:28 GMT 2
Kui Daisy tähti hakkas närima, turtsatas Logan kergelt, kuid ei kommenteerinud seda rohkem. Eks lahutus oli ka võimalik jah, kuid see kippus tihti olema väga aeganõudev ja kohati ka kulukas tegevus. Kui neidis nõustuvalt mõhises ja teda seejärel suudles, naeratas Logan kergelt läbi suudluse ja libistad ühe käe neidise juustesse. Kui Sunny seejärel oma vastust täpsustas ning kuuldes sõna 'lihtsalt', polnud Logan päris kindel, mis sealt nüüd tulla võib. Õnneks või kahjuks oli Sunny küsimus võrdlemisi õigustatud. Sommers polnud Elijah peale just väga mõelnudki. "Noooo... Ma arvan, et kui ta teada saab, et me aasta aega olime FWB-suhtes, siis ta tahab mind maha lüüa.. Sind ka ilmselt natuke. Aga meie suhtesse - no ma arvan, et eks tal veidi veider on mõelda, et ma ta õega koos olen aga nohh.. Seni kuni ma sulle haiget ei tee, seni ta ehk mind päris maha ei löö. Ja isegi kui lööb, siis well.. It's totally worth it," arvas Logan kerge muigega. Tegelikult polnud tal õrna aimugi, kuidas Elijah sellesse suhtub. "Aga kui me oma suhte avalikuks teeme, siis selle FWB-aasta jätame siiski enda teada?" tahtis Logan Daisy arvamust teada, kuigi ta oli suht koht kindel, et neidis vastab sellele jaatavalt. Kui Sunny üritas Loganit maha rahustada ning kinnitada, et see ei tähenda midagi, naeratas Logan kergelt. See oli talle siiski endiselt veidi vastumeelselt, kuid enam mitte nii hullult. Kui Daisy uuris, mida Logan kardab ning hakkas teda suudlustega katma ja ajas oma käed mehe pluusi alla, ilmus noormehe näole kerge naeratus. Kuulnud, mida Sunny talle kõrva sosistas, läks Loganil paar sekundit aega, et talle jõuaks neidise öeldu kohale. "Tegelt?" oli Sommers siiralt üllatunud. Ta küll oli veendunud, et naisel ei olnud enne teda just väga palju kogemusi, kuid seda ta päris kindlasti polnud arvanud, et Logan oli tema jaoks esimene. Oot... Ta oli suutnud olla FWB-suhtes süütu tšikiga? "Nüüd ma loodan, et Elijah ei tea seda ja et ta ei saa meie FWB-asjast ka teada. Muidu ta lööb mind vist päriselt maha," rääkis Logan kerge muigega ning vajutas kerge musi oma tüdruksõbra huultele. Bretiga väljaminek oli mehe jaoks juba unustatud.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 22, 2014 16:43:17 GMT 2
Logani arutlus teemal, mida Elijah nende suhtest arvaks suutis tüdrukusse natuke kindlust süstida, sest tundus, et poiss ise väga sellepärast ei muretse. Ju siis pole ka Sunnyl selleks põhjust. Ilmselt tuleb talle lihtsalt ise öelda, mitte nii, et ta kuskilt linna pealt kuuleb. "Jah, ma arvan küll, sest selle avalikuks tulemine tekitaks paraja kaose ma arvan," sõnas Daisy praktiliselt kohe, kui Logan küsimuse esitanud oli, "kuigi me peaksime mõtlema, mida öelda inimestele, kellele tundub veider, et me äkitselt käima hakkasime, kui me muidu tavaliselt ju eriti tihti koos kuskil ei ole." Lihtsalt lampi ei hakka ju keegi käima. Tavaliselt eeldatakse ikka kohtinguid ja ei tea mida veel. Neil aga midagi sellist olnud ei ole. Kuigi tänase võib võibolla heal juhul nende esimeseks kohtinguks nimetada. "Jah, sa oled mu üks ja ainukene olnud," kinnitas Sunny, "ja ma ei kavatse seda muuta." Parimal juhul ei muudaks ta seda kunagi, aga eks näeb, mis nende suhtest üldse saab. Tüdruk ei tohi liialt unistama ka hakata. Muidu on pärast pettumine ja valu kordades suurem. Parem lihtsalt oodata ja vaadata. "Üldiselt ma ei räägi enda vennaga sellistest asjadest," turtsatas Sun, "aga jah, mis ma ikka siin ilustan - ta lööks su tõesti maha." Saanud uue musi enda huultele, naeratas tüdruk rahulolevalt ja õnnelikult. "Aga kas me nüüd vaatame selle filmi lõpuni? Ma luban, et ma enam ei siple ja võin sulle kaissu ka tulla kui tahad," sõnas tüdruk, vaadates Loganile otsa.
|
|
Senior
|
Post by Logan Sommers on Mar 22, 2014 17:01:45 GMT 2
"Kuidas me Elijah'le seda ütleme? Koos? Või sina või mina?" uuris Logan neidise arvamust. Tal polnud ausalt ka õrna aimugi milline nendest variantidest võiks kõige parem olla. Logan noogutas nõustuvalt, kui Sunny tahtis FWB suhet saladuses hoida. See oli tõenäoliselt mõistlik otsus. Niiviisi ei kannata Daisy maine ning Elijah ei suhtu ka siis neisse nii halvasti ehk. "Mhm.. Küll me midagi välja mõtleme.. Või siis teeme näo, et me hetkel veel ei ole suhtes ning siis käime koos väljas mõned korrad ja siis teeme asja ametlikuks," pakkus Logan välja varinadi. Tal endal oli võrdlemisi savi sellest, mida teised mõtlesid, kuid ta ei tahtnud, et Daisyl võiks kuidagi ebamugav olla ning kui kõik ta sõbrannad hakkavad teda selliste küsimuste pommitama, et kuidas nii järsku, siis see oli ilmselt Daisy jaoks väga ebamugav. Või vähemalt nii Logan arvas. Kuulnud, et neidis ei kavatse seda muuta, et Logan on ainus mees, kellega ta on maganud, naeratas Logan kergelt. Kui Sunny kinnitas, et sellisel juhul lööks Elijah ta tõesti maha, puhkes Logan naerma. "No eks ma siis palvetan, et see info ei jõua temani," rääkis Sommers lõbusa turtsatusega. Kui neidis tahtis filmi vaadata edasi, noogutas Logan naeratusega. Täitnud mõlema pokaalid jällegi šampusega, võttis mees enda pokaali kätte ja sättis end üheskoos Sunnyga voodisse istuma, pannes käe ümber Daisy.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 22, 2014 17:29:28 GMT 2
"Ma arvan, et kui ütleksin mina, siis ta arvaks, et sa söödad minu talle ette. Kui ütleksid sina, siis ta jällegi arvaks, et mina ei julgenud või tahtnud seda talle öelda. Seega on võibolla kõige parem, kui me seda talle koos räägime," sõnas tüdruk, olles üsna kindel, et olukord võib olla vennale lihtsalt üllatuslik ja veider, aga vaevalt ta nüüd pahaseks saaks või neil lahku käseks minna. Elijah ei ole kunagi selline vanem vend olnud, kes enda õe eest ise otsuseid tahaks teha. "Mkm, ma tahan, et kõik teaksid kohe, et ma olen nüüd sinu tüdruk," sõnas näitsik naeratades, sest tal on kõrini nendest mängudest ja valedest, mida nad juba terve aasta teinud on. "Hmm... Me võime ju alati öelda, et me hakkasime arvutis rohkem suhtlema mõned kuud tagasi ja siis otsustasime lõpuks kokku saada ja siis hakkasimegi käima," pakkus Daisy pärast hetkelist mõtlemispausi, "või siis oleme lihtsalt üks saladuslik paarike, kes ei avalda seda, kuidas me täpselt käima hakkasime." Kõik ei peagi ju kõike teadma. Midagi võib nende enda teada ka jääda. Istunud lõpuks tagasi voodisse, sättis tüdruk ennast seekord mugavalt poisile kaissu, toetades enda pea kergelt temale. Uskumatu, kui ebameeldiv oli poisi käsi ümber neiu olnud vaid mõned minutid tagasi. Nüüd oli see aga midagi hoopis meelidvamat. Võtnud pisikese lonksu šampusest, viis tüdruk enda silmad korraks Loganile, keda ta mõnda aega lihtsalt vaatas, enne kui kergelt pead raputades pilgu tagasi ekraanile viis. Daisy ei suutnud vist ikka veel uskuda, et ta oligi nüüd poisiga päriselt koos.
|
|
Senior
|
Post by Logan Sommers on Mar 22, 2014 17:56:52 GMT 2
"Mhm. Aga millal me seda talle ütleme?" nõustus Logan Daisyga, kuid küsis uue küsimuse kohe otsa. Väga kaua seda ilmselt edasi lükata ei saanud kui Daisy tahtis suhet kohe avalikuks teha. Sommers kuulas Sunny pakkumisi ning naeratas kergelt. "Mhm.. Hakkasime netis suhtlema ja siis sattusime füüsika kodutööd koos tegema ja siis noh.. Juhtus," lisas Logan kerge turtsatusega. "See esimene on vist natuke parem, kuna vaevalt su 1000 sõbrannat sellise vastusega lepiksid, et saladus," arvas Sommers ning sellisel juhul on parem kui neil on juba ühine jutt välja mõeldud, mitte nad ei hakka mingeid erinevaid jutte kokku rääkima. Sellisel juhul oleks see liialt ilmselge, et tegu on valega. Kui neidis oma pea veel Logani õlale toetas, naeratas Sommers kergelt ja vajutas kerge musi neidise pealaele. Noormees võttis lonksu oma šampusest ning viis pilgu tagasi ekraanile. Sellist asjade käiku ta ei olnud küll osanud tänasest õhtust oodata, kuid ta ei saanud väita, et see talle ei oleks meeldinud.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 22, 2014 19:19:15 GMT 2
OT: Ma oletan, et selles teemas on 16. märts nagu nad eelmises teemas kokkuleppisid
"Ma ei teagi. Ma lähen homme vehklemislaagrisse Atlantasse ja tulen reedel alles tagasi," sõnas tüdruk, "ja siis ma pidingi Brettiga kokku saama, aga me võime seda teha näiteks enne mu välja minekut või siis lükkame selle vestluse nädalavahetusse enne kooli." Daisy noogutas kergelt ja jättis selle endale meelde, kuidas nad siis väidetavalt käima hakkasid. Nüüd peab lihtsalt nende aastane FWB suhe kenasti saladuseks jääma, sest vastasel juhul on nad veel suuremad valetajad kui enne. Saanud enda pealaele kerge musi, sulges näitsik hetkeks enda silmad. See kõik tundus nii hea. Daisy vaatas edaspidi filmi ja kuigi ta esimestele minutitele väga palju tähelepanu ei olnud pööranud, sai ta ikkagi kõigest aru, sest ega seal mingit väga sügavat teemat ju iseenesest ei olnud. Mõne parema nalja üle tüdruk ka naeris, aeg-ajalt jälgis ta noormeest, justkui kontrollides, kas too on ikka veel olemas, ja vaikselt tühjendas ta ka enda klaasi. "Täitsa kahju, et vaene Leo enda sellise etteaste eest Oscarit ei saanud," mainis Daisy, kui film läbi sai ja lõputiitrid ekraanil jooksma hakkasid.
|
|
Senior
|
Post by Logan Sommers on Mar 22, 2014 19:32:50 GMT 2
Logan kuulas neidist ning noogutas. "Ühesõnaga järgmise nädala lõpus kunagi. Seda saab siis veel pärast arutada, et kuidas ja millal täpselt me seda teeme," rääkis Sommers neidisele. Noormees ei näinud põhjust, miks nüüd peaks järsku nende FWB suhe välja tulema, seega sellega noormees oma pead just väga ei vaevanud. Nad suutsid aasta aega seda varjata ja nüüd kui nad päriselt ka suhtes on, siis oli tähelepanu ehk rohkem sellel, mitte nende minevikul. Logan vaatas samuti võrdlemisi süvenenult filmi ning pokaali tühjaks joonud, asetas ta selle lauale tagasi. Kuulnud neidise lauset, turtsatas Logan kergelt. "Seda nüüd küll," nõustus noormees kerge muigega, kui siis Daisy sõrmede vahelt pokaali võttis ja selle lauale asetas. Näol lõbus naeratus mänglemas, vajutas Logan oma huuled neidise omadele.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 22, 2014 19:50:22 GMT 2
Kuna pokaal Daisy sõrmede vahel oli nagu nii filmi vaatamise ajal tühjaks saanud, siis ei olnud tüdrukul midagi selle vastu, et Logan temalt klaasi ära võttis. Oligi natuke tüütu seda käes hoida, kui tüdruk teadis, et ilmselt täna rohkem jooma ei hakka. Märganud noormehe näol lõbusat naeratust mänglemas, muigas ka Sunny ise, saades juba järgmisel hetkel ühe suudluse osaliseks. Ta ajas ennast pisut sirgemaks, et suudlemine mugavam oleks ja asetas siis enda käe kuti põsele.
|
|
Senior
|
Post by Logan Sommers on Mar 22, 2014 20:11:29 GMT 2
Logan libistas oma vaba käe neidise juustesse, teine käsi samal ajal naise särgi alla libisemas. Natuke veider oli mõelda, et kaks tundi tagasi olid nad olnud FWB ja nüüd on nad suhtes. Logan pidi nüüd veidi rohkem hakkama oma käitumisele tähelepanu pöörama juhul kui ta ei tahtnud Daisyt kuidagi pahandada. Siiski hetkel surus Logan need mõtted hetkel tagaplaanile, et keskenduda neidisele. Mehe käsi liikus aeglaselt üles ja alla kui ta ühe osava liigutusega Daisy rinnahoidja avas. Sekund hiljem eemaldas ta juba ka neidise särgi ja ka rinnahoidja. Logan liikus suudlustega neidise kaelale.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 22, 2014 20:43:19 GMT 2
Daisy oli veel mõned tunnid tagasi vandunud endale, et tänane õhtu ei lõppe neil kahel voodis, aga nagu alati andis ta Loganile lõpuks ikkagi nii lihtsalt ennast kätte. Ausalt öeldes ega ta ei üritanudki hetkel noormehest eemalduda, sest kui kuti käsi tema särgi alla liikus, siis hakkas tüdruk mõtlema ainult sellele, kuidas Sommersile veel lähemale saada. Sunny jäi enda särgist ja rinnahoidjast nii kiiresti ilma, et ta ei saanud ausalt öeldes arugi, kuidas Loganil see nii kiiresti käis. Kui Sommers tema kaela suudlustega kattis, tegi seda sama kuti kaelale ka Daisy, liigutades samal ajal enda käsi noormehe särgi juurde, et see tüübil seljast tõmmata. Ei olnud ju aus, et ainult tema riietest ilma jääb. Paljastanud Logani lihaselise ülakeha, libistas näitsik enda kätega mööda seda, jättes enda käed viimaks ümber poisi kaela. Daisy huuled kinnitusid taas Logani omadele
|
|
Senior
|
Post by Logan Sommers on Mar 22, 2014 21:08:26 GMT 2
Noormees nautis neidise suudlusi ilmselt sama palju kui Daisy nautis Logani omi. Jäänud enda särgist ilma, lükkas Sommers neidise ettevaatlikult voodisse pikali, pannes oma huuled jällegi neidise omadele, et viimast ahnelt suudelda. Logani käsi joonistas aeglaselt erinevaid mustreid naise paljale ülakehale ning mõne hetke pärast liikus Logan suudlustega neidise kaelale, sealt edasi rindadeni, sealt neidise nabani ja eemaldas seejärel Daisy teksad koos püksikutega. Hetk hiljem kaotas Logan ka enda teksad ja bokserid ning otsis seejärel oma huultega neidise omad üles.
Mõne aja pärast lebasid mõlemad noored rahuldatuna voodis ning Logan pani oma käe ümber neidise, tõmmates oma tüdruksõbra endale kaissu. Sommers hingeldas kergelt ning vajutas seejärel musi Daisy huulile, jäädes neidisele kerge naeratusega otsa vaatama.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 22, 2014 21:26:59 GMT 2
Daisy hingas sügavalt sisse ja välja, et enda hingamine jälle korda saada. Ta lebas rahulolevalt Logani kaisus, kuigi tema peas olid mõned laused, mis tahtsid sealt välja pääseda. Loodetavasti saab tüüp neist aru. Sunny oleks just enda suu lahti teinud ja rääkima hakanud, kui Sommers ei oleks teda enda musiga vaigistanud. Tüdruk naeratas Loganile vastu ning tõmbas teki endale natuke paremini peale. "Logan," sõnas tüdruk poisi nime ning keeras ennast hoopis voodisse kõhuli, et enda küünarnukkidele toetuda ja seega poisile hästi otsa vaadata, "esiteks, ma ei taha, et sa millestki valesti aru saaksid - mulle meeldib sinuga magada, mis on ilmselge, sest ma olen seda terve aasta teinud, aga nüüd, kus me oleme paar... Ma ei taha, et see oleks miski, mille ümber kogu meie suhe käiks. Mis ma tahan öelda on see, et ma ei taha, et igakord kui me kokku saame või midagi teeme, siis see lõppeks voodis. Tegelikult leppisin ma iseendaga kokku, et ma ei lõpeta täna ka sinuga voodis, aga sa tead ikka nii kuradima hästi, mis mulle... või siis mu kehale meeldib." Daisy vaatas Loganile otsa näol kerge muie. Loodetavasti sai tüüp aru, mida tüdruk enda sõnadega mõtles.
|
|