19-aastane; Korvpall; Eastside
Senior
|
Post by Logan Sommers on Mar 19, 2014 17:59:56 GMT 2
Täna oli kätte jõudnud see päev, mil Daisy pidi tema juurde tulema, et nad saaksid midagi kahekesi koos teha. Oli ju möödunud juba aasta sellest, mil nad otsustasid koos FWB suhte kasuks. Kell oli saamas viie minuti pärast 19, seega naisel oli aega viis minutit, et mitte hiljaks jääda. Logan libistas käega läbi oma heledate juuste ning mõtles veidi locked in school partyle. Üks põhjus, miks FWB suhe on parem kui tavaline suhtes olek - teisel pole mingit põhjust armukade olla, seega võib teha peaaegu ükskõik mida. Nad olid Daisyga kokku leppinud, et teistega nad suhtesse FWB-suhte ajal ei astu ning teistega ei maga - kumbagi nendest reeglitest ei olnud Logan rikkunud, seega ta isegi ei vaevanud oma pead seal toimunuga. Logan lasi oma tumedatel silmadel toas ringi käia - küünlad põlesid, muusika käis vaikselt taustaks, näksid olid olemas, šampus jahutis, kaks pokaali laual.. Mitu erinevat filmi oli ta juba eile alla tõmmanud, et neil oleks valikuvõimalust mida vaadata. Nüüd oli ainult vaja oodata, et Daisy ka kohale jõuaks.
@sun
|
|
|
Post by Deleted on Mar 19, 2014 20:17:28 GMT 2
Daisy ei olnud pärast Locked-in-School partyt enam sugugi kindel, kas ta ikka tahab Loganiga filmikat teha. Samas alt ära hüoata tundus imelik, sest näitsik ise oli ju selle idee välja käinud. Pealegi oleks see poisis kindlasti kuhjaga küsimusi tekitanud. Seega sättis tüdruk ennast ikkagi õhtul poole seitsme ajal valmis, kuid ta ei löönud ennast eriti üles. Ta tõmbas endale selga valge pikema topi, mille peale läks sinine särk-kleit. Jalga said õhukesed sukad ja nende peale põlvikud. Enne majast lahkumist tõmbas ta endale jalga veel pruunid oxfordid ning selga beeži mantli. Juuksed jättis tüdruk lahti nagu alati ja meigiga ei viitsinud ta üldse vaeva näha. Sõit kodust Sommersite juurde ei võtnud sugugi kaua aega, sest kui suur see Eastside ikka on. Jõudnud kohale, parkis näitsik enda valge Mazda maja ette ning jalutas ukseni. Sel korral lasi ta uksekella ning jäi seejärel Loganit ootama, outfit
|
|
Senior
|
Post by Logan Sommers on Mar 20, 2014 0:07:57 GMT 2
Logan istus rahulikult voodis ning toimetas oma läpakas. Kui ta korraga uksekella kuulis, ohkas noormees raskelt ning jättes läpaka voodile, kõndis alumisele korrusele, et ust avada. Sommers oli veendunud, et tegu on mõne müügimehega või kellegagi, kuid tegu oli hoopiski Daisyga. "Hei," lausus kaksik naeratusega ning lasi Sunnyl majja siseneda. Ukse sulgenud, vajutas Logan naise huultele kerge musi. "Mis ajast sina meil uksekella lased? Ma olin juba kindel, et mingi müügimees tahab mingit asja hakata pähe määrima," rääkis Logan ning võttis Sunnyl mantli seljast. Mees pani selle ilusti puu peale ning sekund hiljem liuguksega riidekappi. Seejärel läks ta koos neidisega enda tuppa, kus olid kõik ettevalmistused tänaseks õhtuks tehtud. Ukse sulgenud, mässis Logan oma käed ümber Daisy, et viimasele korralik suudlus kinkida.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 20, 2014 0:27:08 GMT 2
"Hei," vastas tüdruk noormehe tervitusele ning astus uksest sisse. Enne kui ta eriti midagi öelda või teha jõudis, vajutas Logan enda huuled juba tüdruku omadele. Ausalt öeldes ei osanud Sunny sellele kuidagi vastata. Õnneks ei pidanudki, sest see lõppes sama kiiresti kui alanud oli. "Ma ei teadnud ju, kas sa oled üksinda kodus. Natuke imelik, kui ma niisama sisse oleksind astunud ja mõne muu Sommersiga kokku oleksin juhtunud," sõnas Daisy enda kaitseks, hakates üleriideid eemaldama. Logan oli muidugi korralik džentelmen ja pani tema asjad ilusti ära. Vahel võis ta ju täitsa viisakas ja armas olla. Kahju, et seda poolt temas nii harva näha on. Tüdruk võttis jalanõud jalast ning jalutas siis noormehe tuppa. Vaevalt oli ta jõudnud ruumile pilgu peale visata, kui Logan teda jälle suudlema hakkas. Loomulikult ei olnud tüdrukul selle vastu midagi, kuid tahtmatult meenusid talle Mia ja Logan kooliürituselt ja seega tõmbus ta peagi kutist eemale. "Me pidime ju täna filmi vaatama," mainis Daisy ja astus noormehe käte vahelt ära, "mis sa meile siis välja valisid?"
|
|
Senior
|
Post by Logan Sommers on Mar 20, 2014 16:33:39 GMT 2
"Sa ei teadnud seda eelmisel korral ka aga siis sa küll marssisid lihtsalt mu tuppa sisse," lausus Logan Daisyle kerge muigega. Kui Sunny suudluse lõpetas ning Logani käte vahelt ära läks, oli noormees küll sekundiks segaduses, kuid eiras seda mõtet, et midagi peaks olema valesti. Sommers noogutas neidise väite peale ning istus voodisse. "No põhimõtteliselt on meil valikuvõimalust. Ma tõmbasin kolm mingit romantilist komöödiat, kaks action-filmi ja siis veel kaks niisama komöödiat, kuna ma ei suutnud päris täpselt otsustada, millist neist sa kõige rohkem vaadata tahaksid. "Seega muska, tule siia ja siis vali, mida me esimesena vaatame. Ma avan seni šampuse," rääkis Logan kui suunas oma tumedate silmade pilgu Daisyle. Filmi ei hakanud nad kindlasti vaatama noormehe läpakast, ega tal ei olnud suur televiisor seina peale niisama kinnitatud. Tõusnud voodist püsti, võttis Logan pudeli jahutist välja. Selle ilusti ära kuivatanud, tegi Logan selle pauguga lahti, et seejärel kvaliteetne šampus kahte pokaali valada.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 20, 2014 16:54:45 GMT 2
Daisy kuulas Loganit ning sättis siis ennast ka voodisse istuma. Ta vaatas filmivalikut ning välistas kohe romantilised komöödiad, sest tal tõesti ei olnud selleks tuju. Seega jäid action või komöödia. "Kuule, vaatame seda... The Wolf of Wall Street," langetas Sunny valiku üsna kiiresti. Seal oli ju Leonardo. Väga hull see vast olla ei saanud. Kui see peaks liiga labaseks ja nõmedaks osutuma, võivad nad ju iga kell filmi vahetada. Kui Logan pudeli pauguga lahti tegi, võpatas tüdruk kergelt ning naeris siis iseenda üle. Tundub, et šampuse avamine on üks asi, mis näitsiku vaatamata tema vanusele kogu aeg võpatama paneb. "Tegelikult ma olen autoga ja ma ei tohiks väga palju juua," mainis Daisy, sest kunagi ei või ju teada, kuna need Tree Hilli politseinikud otsustavad, et just täna on vaja inimesi puhuma panna.
|
|
Senior
|
Post by Logan Sommers on Mar 20, 2014 17:34:38 GMT 2
Kui Daisy romantiliste komöödiate asemel hoopiski Wall Street'i hunti tahtis vaadata, oli Logan nüüd tõsiselt segaduses. Mis ajast eelistab Sunny romantilise komöödia asemel midagi sellist vaadata? Ometigi olid kõik asjad olemas, et õhkkond oleks mõnus, armas ja hubane, kuid Daisy tundus kuidagi kauge. Kas ta lihtsalt kujutas seda ette? Kui Sunny ehmatas ning seejärel naerma hakkas, ilmus mehe näole kerge naeratus. "Okei," nõustus Logan seejärel Sunny filmivalikuga. Šampuse välja valanud, pani mees filmi mängima. Kuna alguses oli kõik see ebavajalik tüütu osa, siis nad said veidi aega veel enne filmi ka teineteisele pühendada. "Esiteks sa ei joogi väga palju, teiseks mingi väike promill võib sõites sees olla ja kolmandaks, kui väga vaja on siis sõidavad ka taksod," seletas Logan kerge muigega. Mees ulatas ühe pokaali Sunnyle ja istus neidise kõrvale voodisse. "Meie terviseks," lausus Logan naeratusega, kuid enne kui ta pokaali naise omaga kokku lõi, suudles noormees Daisyt uuesti.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 20, 2014 19:11:28 GMT 2
Sunny pidi tunnistama, et Sommersil oli täiesti õigus. Natuke jooki ei teeks talle halba ja taksod sõidavad alati, kuigi siis peaks näitsik muidugi hiljem enda autole veel järele tulema, mis oleks muidugi üsna tüütu. Võtnud klaasi vastu, kohendas tüdruk natuke enda istumist ning suunas siis pilgu noormehele. "Meie terviseks," kordas Daisy Logani sõnu ning naeratas isegi kergelt, kuid klaasi ta enda huultele tõsta ei saanudki, sest poiss röövis temalt veel ühe suudluse. Seekord ei tõmbunud Sun küll eemale, aga väga pikaks ta seda ka ei venitanud. "Film tahab vaatamist," sõnas tüdruk vaikselt, vaadates kutile otsa. Ta tõstis klaasi enda huultele ning võttis sealt alguses ühe pisikese lonksu, kuid pärast hetkelist pausi valas ta endale seda vedeliku korralikumalt kurku. Pokaalipõhja jäi küll veel natuke jooki, kuid mitte palju. Sättinud ennast poollamasklevasse asendisse, suunas blondiin enda silmad telekale.
|
|
Senior
|
Post by Logan Sommers on Mar 21, 2014 15:09:49 GMT 2
Kui Daisy suudluse jälle ise esimesena ära lõpetas ning filmi põhjenduseks tõi, noogutas Logan kergelt ning võttis ka ise kaks lonksu oma šampusest. Kuna neidis jõi oma pokaali juba peaaegu tühjaks, valas Logan sinna uuesti šampust. Korgi peale tagasi surunud ning jahutisse pannud, läks Logan Daisy kõrvale ning sättis oma käe mugavalt ümber neidise. Enne kui ta oma pilgu telekale kinnitas, vajutas Logan kerge musi naise põsele. Sommers viis pilgu hetkeks neidisele tagasi ning vaatas blondiini mõned sekundid. Ta ei suutnud aru saada, kas Daisy oligi kuidagi teistsugune täna või ta kujutas seda endale lihtsalt ette. Kerge ohkega viis ta pilgu ekraanile tagasi, et mitte Sunnys küsimusi tekitada.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 21, 2014 16:23:16 GMT 2
"Aitäh," sõnas tüdruk pehmelt, kui Logan tema pokaali uuesti täitis. Loodetavasti ei olnud noormehel kavas teda täis joota selle šampusega, et ta kohe nii varmalt seda klaasikest täitma asus. See, et Sommers enda käe ümber tüdruku pani, oli Daisyle korraga ootamatu ja parajalt üllatav, sest nad pidi ju olema FWB, mitte tüdruksõber ja poiss-sõber. Poisi praegune käitumine jättis aga just selle viimase mulje, eriti kui ta veel enne filmile keskendumist näitsiku põsele ühe musi vajutas. Enne kui Daisy ennast pidama sai, ilmus tema suule soe naeratus. Neiu ei lasknud sellel siiski kuigi kaua kesta, sest ta ei soovinud noormehele valesid mõtteid anda. Kuigi... ega need ei olnudki ju valed. Sunnyl olid selle aasta peale kuti vastu tunded tekkinud ja ei tea, kas seda saabki talle pahaks panna, sest kui sa ikka kellegagi terve aasta aeg-ajalt voodit jagad, ei saa sa ju jääda lõpuni neutraalseks. Tegu võis olla ka lihtsalt kiindumisega, aga kooliüritusel sai Daisyle selgeks tõsiasi, et ta ei suuda näha Loganit kellegi teisega. See oli korraga valus ja tekitas näitsikus tunde, nagu kasutekas noormees teda ainult ära. Samas, kas ta ei teinud poisile mitte sama? Tüdruk ohkas sügavalt enda mõtete peale ning üritas filmile keskenduda, võttes pokaalist pisikese lonksu. Kuna Daisy ei tundnud ennast korraga enam kuidagi mugavalt, hakkas ta natuke nihelema, kuni viimaks Logani poole pöördus. "Kas sa saaksid palun..." alustas Sunny, kuid selle asemel, et enda lause lõpetada, eemaldas ta ise Sommersi käe enda ümbert. Pärast seda jäi ta paigale ning vaatas rahulikult filmi.
|
|
Senior
|
Post by Logan Sommers on Mar 21, 2014 18:16:02 GMT 2
Logani eesmärgiks polnud kohe kindlasti Daisyt täis joota. Ta lihtsalt arvestas mugavusega - pärast oleks olnud tüütu poole filmi pealt voodist püsti tõusta ja seda siis teha. Kui Sunny korraga siplema hakkas ning seejärel Sommersi käe eemaldas, vaatas Logan veel napp pool minutit filmi, kui siis puldi pealt pausi nuppu vajutas. Seejärel sättis Sommers end Daisy vastu istuma ning suunas oma tumedad silmad neidisele. "Okei, aitab. Räägi ära, mis sind häirib," lausus Logan seejärel Daisyle, viimaselt pilku viimata. "Sa pole kordagi veel nii eemalhoidev olnud," lisas noormees veel hetke pärast. Ainus põhjus, mida Logan suutis mõelda, oli see, et Daisy läheb Brettiga välja ja seetõttu ei taha ta enam Loganiga koos olla. "Kas see on seotud kuidagi sellega, et sa Brettiga kohtingule lähes?" esitas seejärel Sommers ka otsese küsimuse neidisele. See õhtu oleks olnud lihtalt katastroof, kui ta oleks neidise käituist eirata üritanud, mistõttu ta pidaski paremaks asjad selgeks rääkida.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 21, 2014 18:52:29 GMT 2
Kui Logan filmi kinni pani ja tema vastu istus, oli tüdruku peas ainult paanika ja häirekellad, sest ta tõesti ei teadnud, mida nüüd oodata ja kuhu see kõik välja jõuab. Kuulnud noormehe sõnu, langetas tüdruk pilgu klaasile enda käes, milles olevat vedelikku ta mõni minut asjalikult uuris, enne kui silmad uuesti Sommersile tõstis. "Ilmselt... natuke küll jah," tunnistas Daisy, kui oli natuke peas erinevaid lauseid kokku üritanud panna, millest iga üks aina hullemini kõlas. "Aga põhimõtteliselt on asi selles, et... ma ei taha sinuga enam sellises suhtes olla," vuristas tüdruk lause viimase poole kiiresti ette, hingates seejärel sügavalt välja, "reedel Locked-In-School Partyl sai mulle selgeks, et miski, mida ma olen juba kuid endale eitanud toimub päriselt. Logan, ma ei suuda sind koos teiste tüdrukutega enam näha." Sunny vaatas poisile otsa, et näha, kas ta saab aru, mida tüdruk talle öelda tahab, sest seda kõva häälega tunnistada tundus lihtsalt nii raske. "Millalgi selle aasta sees olen ma sinusse ära armunud," tunnistas Daisy vaiksel peaaegu olematul häälel, pärast mida ta enda kurgu puhtamaks köhis, "ma tean, et sa ei taha tavalist normaalset suhet ja ma austan seda, aga mina ei saa enam sinu jaoks olla see, kes ma olin. Seega on mõtekam mul see suhe enne lõpetada, kui asi veel sügavamaks läheb." Enesele teadmata olid Sunny põskedele voolanud pisikesed pisarad, mis ta nüüd kiiresti ära pühkis. Ta ei olnud Loganiga koos, nad ainuld magasid koos, aga hetkel tundis tüdruk ennast täpselt nii, nagu ta jätaks Logani maha. Asetanud klaasi kindlamale alusele, tõusis Daisy voodilt püsti ning jalutas kutist mõned sammud eemale, jäädes tema poole seljaga seisma.
|
|
Senior
|
Post by Logan Sommers on Mar 21, 2014 19:15:24 GMT 2
Mehe pruunide silmade pilk oli suunatud neidisele, kes väga põhjalikult pokaali põhja uuris. See tõestas Loganile, et midagi ilmselgelt oli lahti. Kui Sunny viimaks oma suu avas ning rääkima hakkas, kuulas Sommers rahulikult neidise ära enne kui ta midagi ütlema hakkas. Algselt oli mehel tunne, et Daisy tahab selle FWB-suhte ära lõpetada, kuna ta tahab Brettiga koos olla, aga mida rohkem neidis rääkis, seda üllatunum Logan oli. Tundus, et asi polnud Daisys ja Brettis vaid hoopsiki Loganis ja Mias. Kui naine tunnistas, et ta on noormehesse ära armunud, oli Sommers siiralt üllatunud. Midagi sellist ei olnud ta tõesti oodanud. Logan nägi neidise pisaraid ning tundis end tõesti nõmedalt. Kuidas ta oligi saanud arvata, et nad suudaksid aasta aega olla nii, et kummalgi tõsisemaid tundeid ei tekiks. Logan istus umbes sekundi veel voodis, kui neidis püsti tõusis. Vaikse ohkega tõusis noormees püsti ning kõndis neidise juurde, pannes oma käed talle ümber. "Sa oled asjadest veidi valesti aru saanud. Esiteks, ära nuta, selleks pole vajadust. Teiseks, ma ei saa küll öelda, et ma sind armastan, kuid sa tõesti meeldid mulle, seega me võime seda nii öelda tavalist normaalset suhet proovida," rääkis Logan ning pühkis seejärel neidise pisarad ära. Ta ei tahtnud hakata Sunnyle valetama, et ta teda armastab, kuid see meeldimise osa vastas tõele.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 21, 2014 19:43:04 GMT 2
Tüdruk tõmbas parajasti käega läbi enda pikkade blondide kiharate, kui korraga noormehe käed ümber tema sulgusid. Nüüd oli neiu veel rohkem segaduses. Kuidas oli Daisy asjadest valesti aru saanud? Näitsiku arvates oligi kõik just täpselt nii, nagu ta hetk tagasi Loganile öelnud oli. "Kuidas me peaksime suhtesse astuma, kui me teame juba praegu, et mina tahan sind palju rohkem, kui sina mind," sõnas tüdruk, sulgedes hetkeks silmad, et enda pisaratele lõpp teha. Oli ju Sommers just tema põsed kuivaks teinud. Nüüd tahtsid nad aga uuesti niiskeks tõmbuda. "Kas sa üdlse tead, mida üks normaalne suhe tähendab?" esitas Daisy noormehele küsimuse, mis võis üsna totter tunduda. Näitsik õppis ju selle aastaga noormeest päris palju tundma. Ta teab, milline võib Logan purjus peage pidudel olla ja kuidas ta mõtleb tüdrukutest. Kas Sun suudab üldse noormeest suhtes olla usaldada? Kas ta ei tunne teda äkki liiga palju, kui selline asi üldse võimalik on. "Pealegi Brett... Ta on täpselt selline nagu ma olen alati ühte võimalikku poiss-sõpra ette kujutanud - naljakas, hooliv, tark, sportlik, mõistlik. Ainuke asi, mis temas puudu on, on see miski, mis on sinul ja pole temal. Ma ei tea, mis see on, aga ilma selleta on Brett mulle ainult sõber ja mitte midagi enamat... Kuigi ma lähen temaga reedel välja ja ma tõesti ei tea, mis sellest saada võib," seletas Daisy, olemata kindel, kas ta jutt üldse loogiline oli. Samuti ei olnud ta kindle, kas see oli miski, mida ta peaks Loganiga jagama, aga nüüd oli see tehtud.
|
|
Senior
|
Post by Logan Sommers on Mar 22, 2014 9:20:10 GMT 2
Logani tumedate silmade pilk oli neidisel ning ta kuulas rahulikult Daisy ära. "Seega sa arvad, et mõistlikum oleks üleüldse mitte midagi, kui kaks inimest tahavad teineteisega olla?" uuris Sommers Sunnylt. Kus kurat selles asjas loogika oli? Pealegi Logan ei uskunud, et Daisy teda nii palju rohkem tahaks kui Logan teda. Daisy küsimuse peale sattus Logan sekundiks segadusse, kuid siis jõudis talle kohale, mida Sunny selle küsimuse all mõtles. "Tean küll. Ma tean, et viimase aasta jooksul pole ma end sulle küll ilmselt näidanud just ideaalse võimaliku poiss-sõbrana, kuid siis polnud mul ka põhjust seda teha. Ma arvasin, et kõik, mida sa tahtsid oligi FWB, seega noh.. Siis mul oli suht savi, mida ma teen," üritas Logan seda seletada. Seda oli küll võrdlemisi keeruline teeha, kuid ta pidi vähemasti üritama. See, kas Daisy saab sellest kõigest aru või mitte - see oli juba tema enda teha. Kui Sunny hakkas Bretist rääkima, nägi Logan vaeva, et mitte silmi pööritada, aga kui neidis mainis, et ta läheb noormehega reedel välja, siis ei suutnud Sommers kerget kulmukortsutust tagasi hoida. "Ehk siis sõltumata sellest, et sa just avaldasid mulle armastust, lähed sa ikkagi temaga välja?" tahtis Logan asjasse selgust saada. See polnud ju kohe mitte kuidagi loogiline. Või naiste silmis oli?
|
|