16-aastane; Kisakoor; Koolileht; Westside
Sophomore
Don't judge a person if you don't know their story
|
|
|
Post by Mia A. Rowan on Mar 16, 2014 15:34:00 GMT 2
Kui Logan Miale juua pakkus, võttis tüdruk kohe pudelist mõned lonksud ja tunduvalt parem oli kohe olla. Tal oligi igav hakanud, aga need kaks poissi päästsid praegu pisikese Rowani õhtu. "Üks ja ainus kisakoorikapteni õde," vastas tüdruk lõbusalt Elijah' küsimusele. "Pean vist sinuga nõustuma, Logan," lausus Mia. Võib selle õhtu ju poistega ka veeta, kuna Abby on enda sõbrannade juures ja ühtegi teist tuttavat nägu Alison küll ei näinud. "Me võiks minna ja vaadata, mis filme näidatakse?" pakkus Mia ühe idee välja, sest niisama tühja ka passida ei viitsinud.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 16, 2014 15:56:07 GMT 2
"Brett Haymore, kas sa just üritasid minuga flirtida?" küsis Tori lõbusalt naerdes, kui kutt teda magusaks nimetas. Ei noh, armas aga samal ajal ka veider. Tüdrukule sai igatahes siin ja kohe selgeks, et pole Seniorist sellisel moel huvitatud... vähemalt mitte sellest Seniorist. Saanud palli korvi, lõi ta kohe hea meelega kutiga ühe high5'i, sest tal oli selle punkti üle hea meel. Sõbranna möödavise aga oli tõesti üks paras ups, sest ta ei visanud korvinigi välja, mis Tori naerma pani, aga no ta teadis, et Sunny ei saa pahaseks. "Kuule, miks sa üldse enda aega siin meie peale raiskad, kui sa kõik sisse viskad? Sul igav ei hakka?" uuris Tori, korjates maast palli üles, et Bretti näidatud kohta astuda. Seekord tüdruk keskendumisele aega eriti ei raisanud, vaid viskas kohe. Tundub aga, et oleks pidanud pisut keskenduma, sest pall lendas napilt mööda.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 16, 2014 16:02:09 GMT 2
"Oopsie-Daisyst saab nüüd minu firmamärk, kui ma midagi eriti totakat teen," teatas Daisy lõbusalt Bretti sõnade peale. Miks ta ise selle peale tulnud ei ole? Igatahes korjas neiu Tori mööda lennanud palli endale kätte ning asus uut punkti jahtima. Natuke keskendumist ja pall lendas ilusti korvi. Pärast kahte järjestikust nulli oli see vägagi oodatud tulemus. Palli Brettile visanud, jäi ta tema uut asukohta ootama. Kuna tüüp ilmselt mööda ei viska, siis jääbki tema nüüd kuni mängulõpuni kohta valima kui muidugi... Daisy jälgis Bretti ja viimasel hetkel kui too palli lendu hakkas viskama, ehmatas ta teda kerge plaksu ja õrna tõukega. Vahel võib ju... Nüüd jäi üle ainult vaadata, kas sellest kasu ka on või suudab ta isegi sellisel juhul punkti endale teenida.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Brett Haymore on Mar 16, 2014 16:19:47 GMT 2
"Ei, ma üritasin sind kõigest lohutada," vastas Brett, kuid tema sõnu võis päris mitut moodi võtta. Kellele tundus flirtimise, kellele lihtsalt mingi imeliku kommentaarina. "Muidugi hakkab, aga te ju ise tahate ausat mängu ja siis ei hakka mina ka nimelt mööda viskama," vastas tüüp Tori küsimusele ning jäi siis tüdrukute viskeid vaatama, enne kui koha korvist jällegi natuke kaugemal leidis ja palli sisse üritas visata, kuid Daisy vahelesegamise tõttu läks see mööda. "Oi, sa nüüd saad," ütles tüüp Daisyle, kuid lükkas jalaga palli Tori poole.
|
|
19-aastane; Eastside
Senior
|
Post by Elijah Dean Flores on Mar 16, 2014 16:19:58 GMT 2
"Lähme vaatame siis filmid üle," lausus noormees noogutusega. Üks koolivend möödus grupist ja sosistas vaikselt, et mingu nad tüdrukute duširuumi. "Kas ma kuulsin valesti või meil tõesti soovitati minna pervosid mängima?" küsis Elijah teiste käest. Siiani paistis üritus päris rahulik olevat, siiski uskus Elijah, et õpetajad öösel eriti magada ei saanud. Vaadanud saalis ringi, nägi ta, et tõenäoliselt peavad õpetajad lihtsalt leppima faktiga, et noored ei jää sellistel üritustel magama, hea, kui vastu kuut-seitset vaikus majja sai.
|
|
18-aastane
Visitor
See no, hear no, speak no evil leaves you deaf, dumb and blind
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Mar 16, 2014 16:28:47 GMT 2
Noh, tore, et kellelgi Aliase vastu midagi ei paistnud olevat, sest mõni natuke kergem ja mõnusam mäng kuluks ära küll. "Ma võin küll Davidile seletada," noogutas Phoebe ning viis oma sinised silmad siis noormehele, kes tema kõrval istus. "Loodan, et oled osav seletaja," ütles ta vaiksel häälel pigem Davidile ning vaatas siis, kuidas Mona mängu karbist välja otsis. "Me oleme siis mustad, kui just Davidil midagi selle vastu pole," teatas neiu ning vaatas Davidile otsa. "Kas me teeme muidu nii, et kui keegi sinna tumedama numbri peale satub, saavad kõik sõna arvata?" küsis neiu küsimuse, mis nüüd pigem suuremale ringile oli suunatud.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 16, 2014 16:36:27 GMT 2
David noogutas. Talle sobis Phoebele seletamine väga hästi, sest Hunterit ja Simonat kumbagi ta väga hästi ei tundnud ja Phoebsiga tuleb neil ilmselt koostöö paremini välja. "Sama sulle," muigas noormees ja võttis kätte ühe paki kaarte, kui Simona mängualuse karbist välja oli võtnud. Ta ei mänginud küll Aliast väga tihti, aga ei leidnud sõnade seletamises sellegipoolest midagi rasket. "Must sobib," sõnas Dave. Erilist vahet ju polnud, mis värviga nad mängisid, ja kui Phoebs tahab musta, siis olgu must.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 16, 2014 16:40:31 GMT 2
"Ahah," noogutas Tori, vaadates tüübile otsa, "igatahes tore kuulda, sest ma ei ole sinust sellisel moel huvitatud, kuigi välja võiksin ma sinuga ikkagi minna. Sa ikks teed välja sellele, kes meist võidab, right?" Tüdruk vaatas kutile lõbusalt otsa ning ootas tema ja enda sõbranna visked ära. Või noh... Daisy viskas, aga Bretti vise läks ilmselgelt segamise tõttu sassi. "Hah, polegi nii osav," muigas Tori, kuigi ta teadis ju, et tüüp on korvpallis hea, aga norida ju võib. Peatanud palli jalaga, võttis Yola selle endale kätte ning nüüd sai ta jälle ise koha välja otsida. Selleks sai üsna korvilähedane koht, kus korvi pidi viskama diagonaalis. Kahjuks või õnneks ei saanud ta sinna isegi sisse, mis tähendas, et Daisy pidi hoopis koha otsima.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 16, 2014 16:46:14 GMT 2
"Muidugi tahame ausat mängu," noogutas Daisy suul muie, sest see nüüd küll aus ei olnud, mis ta just hetk tagasi Brettile tegi, aga no ta oli lihtsalt liiga osav. "Mis ma saan siis?" küsis tüdruk kulme kergitades ning püüdis sõbranna poole möööda lennanud palli kinni ja viskas selle sealt samast kiire liigutusega korvi poole. Loomulikult ei läinud see sissegi, sest ta ei keskendunud absoluutselt. Ta ainult vaatas, et see ikka korvi suunas oleks. "Karma," lausus Sunny õlgu kehitades, "näed, saad ikkagi ise koha valida." Brett pidi ainult palli endale ära tooma enne.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 16, 2014 16:49:09 GMT 2
"Roheline?" pakkus Hunter, sest see oli loodusevärv ja jäi talle esimesena silma. "Teeme jah nende tumedatega ka," arvas poiss, sest siis on äkki huvitavam. Otsinud Aliase välja, tuli see üles panna, kuigi see võttis ainult mõne hetke, sest mängulaua lahti tegemine, liivakella maha asetamine ja kaardipakkide laiali jagamine ei ole kuigi keeruline. "Kes alustab?" uuris poiss, vaadates kõigile küsivalt otsa.
|
|
19-aastane; Korvpall; Eastside
Senior
|
Post by Logan Sommers on Mar 16, 2014 16:53:55 GMT 2
"Ohwell.. Ma arvan, et ma ei taha teada, mis seal toimub. Noored rahuldavad oma vajadusi äkki," lausus noormees turtsatusega. Eks seda saab peagi GC-st lugeda. Filmiidee peale mees noogutas. Logan tegi esimesele pudelile põhja peale ning otsinud kotist uue, mis täis oli, ulatas Sommers selle Miale ja läks koos klassivenna ning neidisega võimla sinna nurka, kus oli suur filmivalik. Kuna hetkel polnud kellelgi filmivaatamine pooleli, oli neil vaba voli valida mistahes filmi. "Mmm.. Komöödia või action? Või hoopis õudukas? Või on kellelgi mingit kindlat soovi? Kariibi mere piraatide maraton?" uuris Logan teistelt muigega, kui valikuvõimalusi vaatas. Õnneks seal oli päris palju häid filme, mida noormees polnud ammu vaadanud. Mingit üliromantilist filmi Logan ei tahtnud vaadata ning ilmselt ka mitte Elijah, seega seda ta ei hakanud isegi mitte välja pakkuma.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Brett Haymore on Mar 16, 2014 17:07:10 GMT 2
"Ikka teen," vastas Brett. Ta ei lase kunagi tüdrukutel maksta, kui ta neist kellegagi väljas on, sest tüübil endal on siis imelik. Kui ta kellegi ikka välja kutsub, siis teeb välja ka. "Sest oopsie-Daisy segas mind," lausus noormees Tori norimise peale. "Kõditeraapiast sa nüüd ei pääse," lubas ta Daisyle, kuigi see jääb ilmselt mängu lõppu. Muidu ei tule mängimisest lõpuks enam midagi välja ja tüüp tahtis kindlalt kümneni teha, et näha, kumma tüdrukuga ta siis välja läheb. "Nüüd ma võtan nimelt kõige kaugema koha," lubas Brett muiates ning läkski korvirõngast veidi kaugemale, kuid siiski mitte poole saali peale.
|
|
16-aastane; Kisakoor; Koolileht; Westside
Sophomore
Don't judge a person if you don't know their story
|
|
|
Post by Mia A. Rowan on Mar 16, 2014 17:16:13 GMT 2
"Mina kuulsin just mingeid kõlakaid, et seal pidi vesipiip olema, aga ma võin ju asja uurida," pakkus Mia Elijah' sõnu kuuldes. Poisse ilmselt niikuinii tüdrukute riietusruumi ei oodata, aga igaks juhuks võis ju uurima minna, mis seal toimub, kuigi seda pidi ilma poisteta tegema. Filmide juurde jõudes jäi muidugi Mia ka vaatama, mis seal pakutakse ja leidis, et mõni õudukas ei teeks paha. "Mina tahaks küll õudukat," lausus blondiin. "13 vaimu näiteks?" pakkus ta.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 16, 2014 17:17:17 GMT 2
"Tore," sõnas Tori, kuigi keegi neist kolmest ei ole just vaesest perest pärit, et ei suudak ühe väljas käimise eest maksta, aga see oli tüübist lihtsalt viisakas. Eriti kui tema neid välja kutsus, mitte vastupidi. "Vabandused-vabandused," laulis tüdruk ja kujutas juba ette, et sellest kõditeraapiast tuleb üks suur kisa, sest Daisy kardab kõdi ja seda päris korralikult. "Õel," lausus Tori ühe sõna, kui noormees lubas kauge koha võtta. Noh, seekord ei saa ilmselt Yola ka sisse. Ta korjas kuti poolt visatud palli kätte ning jalutas Bretti poolt valitud kohale. Taaskord pidi ta kasutama kahte kätte ja kerget hoovõttu, et pall üldse korvini välja visata. Sisse ta aga ei saanud.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 16, 2014 17:23:55 GMT 2
"Ah, et nüüd ma olengi oopsie-Daisy jah? Peaks äkki nime ära vahetama," lausus tüdruk lõbusalt. Noh eks ta midagi sellist oodanud oligi. "Küll me seda veel vaatame," sõnas Sunny, sest äkki päästavad teda kiired jalad, sest vastasel juhul peab terve võimla ilmselt kuulama tema kiljumist ja naeru. Talle ei meeldi absoluutselt kõditamine. Kui Brett lubas neile kõige kugema koha võtta, kissitas tüdruk tema poole kurjalt silmi. Neiu saab jälle lolli mängida siis. Kuigi ega Toril ka paremini ei läinud. Vähemalt viskas ta korvilauani väljas. Daisy püüdis palli kinni ning sättis ennast õigesse kohta. Ta hingas sügavalt välja ning viskas siis palli nii tugevalt kui sai, aga see lendas vastu korvilauda ja sealt tagasi tüdruku juurde. Kena küll. "Ma arvan, et lähemalt oleks vähe huvitavam," mainis Daisy muiates.
|
|