20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Brett Haymore on Mar 16, 2014 12:43:57 GMT 2
"No kuna ikkagi tundub, et su õnn tõepoolest on pöördunud, siis jänes, sest jänesel on käpad ja nagu me teame, toob jänesekäpp õnne," selgitas Brett, kuigi tegelikult mõtles ta seda kõike naljaga. Muidugi ei pea Tori mõne jänese kallal jõhkardit mängima. "Mul oli kas õigus või... Ups, äkki ma sõnusin ise ära?" sõnas noormees ning jäi Daisy viset ootama.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 16, 2014 13:01:16 GMT 2
"Aaaaa, oleks võinud kohe ju nii öelda," lausus Tori naerdes, kui kuti sõnadest alles nüüd aru sai. Seda oli ta muidugi kuulnud, et jänesekäpp õnne pidi tooma, aga no hetkel ta küll sellele ei mõelnud. "Raudselt sõnusid... sinus asi ongi," teatas näitsik ja võttis maast palli, et see Sunnyle visata. Loodetavasti valib ta seekord mõne parema koha, kust sisse visata. Asetanud käed rinnale risti, vaatas ta mõni hetke muiates Bretti, pöörates seejärel enda pilgu sõbrannale.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 16, 2014 13:05:18 GMT 2
Daisy kuulas ja jälgis Bretti ja Tori vahelist vestlust ning muigas lõbusalt kaasa. Hetkel tundus küll, et õhtu võib päris lõbus tulla. Püüdnud sõbranna poolt tulnud palli kinni, jäi Sunny hetkeks mõtlema, kust seekord sisse visata. Viimaks leidnud sobiva koha, keskendus ta natuke ja lasigi palli lendu. Ei tea, kas tüdruk oli juba liiga kindlaks muutunud või ei vedanud tal niisama, aga tema vise läks mööda. Korjanud palli maast üles, viskas ta selle Brettile, kes nüüd raudselt sisse saab. "Ära nüüd palun ainult poole väljaku peale jaluta, et me sealt sisse peaksime viskama," lausus Daisy, sest nüüd saab ju noormees koha valida.
|
|
19-aastane; Korvpall; Eastside
Senior
|
Post by Logan Sommers on Mar 16, 2014 13:19:33 GMT 2
Logan sai aru, et Elijah oli segaduses ning puhkes seejärel naerma. Njah.. Tundus, et ta klassivend polnud aru saanud, et tegu oli alkoholiga. "Mneeehh.. Võimalik, kuid ma siiski julgen selles kahelda. Ja sa paned selle kõlama nii nagu ma jooksin iga päev meeletutes kogustes seda. Lihtsalt niisama pidudel," selgitas Logan muigega ning nägi, kuidas Mia nende poole kõndis. Kui neidis oli teda tervitanud, libistas mees käega läbi juuste ja naeratas. "Hei sulle ka," ning sasis seejärel blondiini juukseid. "Juhul kui teie teineteist veel ei tea, siis Elijah, tema on Mia ja vastupidi," tutvustas Logan seejärel noori omavahel. "Kaotasid kõik oma sõbrannad ära?" uuris Logan Mialt ning keeranud pudelilt korgi maha, võttis noormees sellest lonksu, pakkudes jooki seejärel ka Miale. Ega ta üksi ei tahtnud juua ning tal oli alkoholi piisavalt kaasas, et ka teistele anda.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Brett Haymore on Mar 16, 2014 13:37:32 GMT 2
"Ma nimelt ei öelnud, sest ma tahtsin näha, kuidas sa aru saad," muiga Brett. Eks tal omamoodi huumorimeel kippus vahepeal olema, aga vähemalt oli lõbus. "No palun vabandust," sõnas noormees, kui Tori ütles, et ta raudselt sõnuski ära. Siis jäi Brett Daisy viset vaatama ning haaras palli lõpuks enda kätte. No poole saali peale ta minema ei hakanud, aga küllaltki kaugele läks tüüp korvirõngast ikka, et pall jälle sisse visata ning endale uus punkt välja teenida. "Teie sõbrannad võivad ju natuke ergutada ka," lausus poiss muiates, kui hetkeks Lydia ning Abby poole vaatas, kes mängu paistsid jälgivat.
|
|
16-aastane; Kisakoor; Koolileht; Westside
Sophomore
Don't judge a person if you don't know their story
|
|
|
Post by Mia A. Rowan on Mar 16, 2014 13:42:46 GMT 2
"Lõpeta ära, sa ajad mu soengu sassi," torises Mia, kui Logan ta juukseid sasis, kuid hakkas siis naerma. "Tere," ütles Mia Elijah'le, kui Logan neid tutvustas. Rääkinud neiu noormehega tõesti ei olnud, aga kooli peal ikka nägi ja teadis, et tüüp tantsib. Nojah, edu talle. "Soovin, et saaksin nii öelda," muigas tüdruk Logani küsimust kuuldes. "Ma pole oma sõbrannasid veel leidnud ja pidin ise oma õe hülgama, sest isegi tema sõbrannad suutsid ta üles leida," rääkis neiu.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 16, 2014 13:42:50 GMT 2
Davidil läks ka natuke aega, enne kui täna mängust täielikult aru sai, aga lõpuks oli ta suutnud mõne seti ikka kokku saada. Midagi väga keerulist seal küll ei olnud, aga esialgu pidi natuke mõtlema, et kõigest korralikult aru saada. Kui Phoebe välja pakkus, et võiks midagi lihtsamat mängida, oli Dave temaga kohe nõus. "Alias sobib," muigas noormees ja korjas enda ees olevad Seti-kaardid kokku.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 16, 2014 13:45:33 GMT 2
"Ilmselgelt ei saanud. Vähemalt said sina ilmselt aru, et ma olen paras šokolaadikohuke. Daisyl on ajud, mitte minul," muigas Tori, kuigi ega temal ka nüüd täitsa õppimisega raskusi ei olnud, aga enda sõbranna suhtes jäi ta sinna ikka kuskile keskmiste õpilaste juurde samal ajal kui D pigem säravam pea oli. "Ei tea, kas vabandab välja," raputas tüdruk enda pead ja muigas õrnalt. Sunny möödavise oli neiule väga teretulnud, sest nii ei ole ta ainuke koabkäpp siin. Bretti uus punkt tuli aga nagu ikka üsna ettearvatult. "Tundub, et ergutust läheb tõesti vaja," sõnas Tori, kui palli võttis ja tüübi valitud kohale astus. "Oh boy, see korv tundub kauge," muigas näitsik, kuid võttis siis palli kahe käe vahele ja võttis korralikult hoogu, enne kui palli lendu lasi. See lendas kõva laksuga vastu korvilauda ning põrkas sealt siis otse läbi korvirõnga. "Hah, nice," jäi Tori enda punktiga rahule ning seda väljendas ka tema pisike võidutants.
|
|
18-aastane; Kergejõustik; Glee; Westside
Junior
The best thing that has ever happened to me is you
|
|
|
Post by Simona Dragomir on Mar 16, 2014 13:48:07 GMT 2
Noh, esimese korra kohta Seti mängida polnudki nii hull, kui Mona kohe seti suutis leida ning mängu jooksul neid veelgi leidis. Tema vist hakkas asjale juba pihta saama ning Hunteril oli olnud õigus, kui ta oli öelnud, et see mäng võib päris sõltuvusttekitav olla. "Mul poleks ühe ringi Seti vastu ka midagi, aga kui lihtsamat tahetakse, võib Aliast ka," kehitas Simona õlgu, kuigi ei pidanud end just kuigi heaks seletajaks, eelkõige veel seetõttu, et kõik ka tema aktsendist või hääldusest aru ei saa ning ta ise jääb vahepeal mõne sõnaga hätta. "Nii et sa seletad mulle ja ma siis Phoebele ja Phoebe Davidile?" küsis Mona ning vaatas Hunterile otsa.
|
|
19-aastane; Eastside
Senior
|
Post by Elijah Dean Flores on Mar 16, 2014 13:55:50 GMT 2
Elijah turtsatas naerma. "Ei noh, mu vanemad ütlevad ka, et ma sobiksin kuhugi neljakümnendatesse elama," rääkis noormees, muie siiani näol. Nendega liitus üks blondiin. "Tere. Su õde on Abby, eks?" küsis Dean üle. Enda klassikaaslasi teadis ta ikka. "Teeme ka midagi või passime niisama?" küsis Elijah järgmisena. Nad võisid alati vaadata, kas saavad korvpallimänguga liituda või siis kuhugi madratsid vedada ja seal pokkerit mängida.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 16, 2014 13:57:07 GMT 2
"Ahah, aitäh. Ma ei teadnudki, et sa nii mõtled," tõdes Daisy, kui sõbranna teatas, et temal peaksid ajud olema. Hinded olid tal tõesti seal A'de ja B'de juures, aga nii oli see paljudega siin koolis. Sunny jälgis nii Tori kui ka Bretti õnnestunud viskeid. Asukoht tundus ka talle üsna kauge, aga proovima ju peab. Korjanud palli üles, jalutas ka tema õigesse punkti ning hakks siis viskele keskenduma, kuid tema pilk peatus hoopis Loganil, kelle juurde oli ilmunud üks blondiinist kisakooritüdruk, kes muidugi pidi olema veel Abbie noorem õde ka. See vaatepilt oleks pidanud Sunny külmaks jätma, aga ei jätnud. Raputanud õrnalt enda pead, lasi D palli lendu, kuid seekord ei lennanud see isegi mittu korvini välja. "Upsi," oli kõik, mis neiul enda eriti koba viske kohta öelda oli. Selleks et ignoreerida Loganit ja pisikest blondiini, viis tüdruk enda pilgu Brettile, kes neile nüüd uue asukoha pidi valima. Ausalt öeldes avaldasid kuti korvpalli oskused neiule muljet juba talendishow ajal ja näha nüüd, kui lihtsalt pall tema käest korvi lendas, oli tüdruk tema oskusest üsna lummatud. Daisyle meeldisid inimesed, kes spordis osavad olid.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 16, 2014 14:04:59 GMT 2
Kui mõned tahtsid Seti asemel Aliast mängida, siis otsustas Hunter, et miks mitte neile vastu tulla. Pealegi on Alias alati mõnus seltskonnamäng, millega saab kiiresti jää lõhutud ja inimesed hakkavad ennast vabamalt tundma. Sommersile ei jäänud ju märkamata Mona tagashoidlik hoiak, kui ta Davidiga tutvus. "Teeme siis Aliast," arvas Hunter ning korjas Seti kokku. Seda võib ju hiljem veel soovijatega mängida. "Ma arvan, et teeme ikka paaridega. Ma seletan näiteks sulle ja sa mulle ja siis Phoebe ja David on paaris. Sobib?" pakkus poiss välja, sest nii see mäng ju käiski. Pealegi mõistab Hunter ilmselt Simona kerge aktsendiga inglise keelt kõige paremini siin olijatest.
|
|
19-aastane; Korvpall; Eastside
Senior
|
Post by Logan Sommers on Mar 16, 2014 14:12:19 GMT 2
Elijah'i lause peale Logan turtsatas lõbusalt. "Sitt lugu, lilleke," turtsatas Logan muigega kui Mia torisema hakkas. "Kes kannatab, see kaua elab," lisas noormees veel seejärel kui neidis naerma hakkas. Kuulnud neidise nutulaulu, et viimane polnud veel isegi oma sõbrannasid leidnud, muigas noormees kergelt. "Nende kaotus ja meie võit ütleksin ma selle peale," lausus Logan ning tegi Miale silma. Kui Daisy mängis kohtingu peale korvpalli, võis tema ka teiste tšikkidega flirtida. Kui neidis pudelist lonksu võttis ning selle Loganile tagasi ulatas, muigas noormees kergelt. "Tubli. Nüüd ma ei pea vähemalt üksi jooma," lausus Sommers võidurõõmsalt, kuna leidis omale joomakaaslase. Noh.. Üksi joomine oli maailma kõige mõttetum tegevus üldse, seega ta oli päästetud ilusti. "Aga iseenesest võiks me teha küll midagi. Mingeid ideid?" uuris Logan seejärel seltskonnalt.
|
|
18-aastane; Kergejõustik; Glee; Westside
Junior
The best thing that has ever happened to me is you
|
|
|
Post by Simona Dragomir on Mar 16, 2014 14:57:23 GMT 2
Ehk oleks Alias Mona jaokski natuke lihtsam, kui tüdruk paremini keelt oskaks, aga hakkama vähemalt kuidagigi sai ja tõsi ta oli, et see mäng lõi olemist tunduvalt vabamaks. "No teeme siis nii," nõustus Mona ning võttis mängukarbil kaane pealt, et sealt siis mängulaud, nupud ja kaardid võtta. "Mis meie lemmikvärv on?" uuris neiu Hunterilt, sest las poiss valib seekord ise värvi. Nii palju, kui ta seda Sommersite juures on saanud mängida, on Mona niikuinii ise alati värvi valinud.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Brett Haymore on Mar 16, 2014 15:20:13 GMT 2
"Ära end kohe maha ka kanna. Kui sa end šokolaadikohukeseks nimetad, siis pead sa vähemalt magus olema," üritas Brett Torit lohutada ning muigas kergelt, kui neiu järgmisi sõnu kuulis. Siis jäi noormees neiu viset jälgima ning tõstis tunnustavalt pöidla püsti, kui Toril pall jälle korvi lendas. "Tubli. High five!" kiitis noormees ning tõstis oma käe, et Toriga plaksu lüüa. Kõik ei pruukinudki Tori jaoks veel kadunud olla. "Oleksid hoopis oopsie-Daisy võinud öelda," muigas Brett kergelt ning võttis blondiini käest palli, et järgmine vise teha. Noh, ei kiusa tüdrukuid seekord, lähme natuke lähemale. Seekord jäi tüüp seisma korvi lähedal punase joone taga ning viskas palli sisse.
|
|