18-aastane; Kergejõustik; Glee; Westside
Junior
The best thing that has ever happened to me is you
|
|
|
Post by Simona Dragomir on Mar 16, 2014 17:41:58 GMT 2
"Roheline sobib," nõustus Simona, sest tallegi oli see värv alati meeldinud. Roheline oli lihtsalt mõnus ja rahustav. Saanud oma kaardipaki kätte, hoidis neiu seda lihtsalt käes, kuid ei vaadanud veel ühtegi kaarti. "Teeks äkki nii, et see, kellel esimesena kuus silma tuleb?" pakkus neiu, sest tema mäletas seda mängu ikka nii, et alguses veeretasid kõik täringut ja alustas see, kes kuus silma sai.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Brett Haymore on Mar 16, 2014 17:48:44 GMT 2
"Karma," muigas Brett, kui Tori leidis, et tema "kättemaks" tüdrukutele on õel. Muidugi sai korvpallur sealt palli korvi, aga tüdrukutel nii hästi ei läinud. "Mida? See on nii lahe hüüdnimi ju," muigas poiss ja naeris kergelt, kuni tuli jälle tema kord visata, sest ükski tüdrukutest seekord kahjuks punkti ei saanud. "Olgu, seekord ma halastan," lausus korvpallur ning läks punase joone taha, kuid mitte päris otse korvi ette, vaid külje peale, kust pall ilusti sisse lendas.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 16, 2014 17:55:21 GMT 2
"Okei," nõustus poiss ning otsis ühest lähedal asuvast Yatzi karbist ühe täringu. Kuna see oli tema keäs, siis veeretas ta kohe ka esimesena, kuid kuute sealt ei tulnud. Nähtavale ilmus hoopis neli musta silmas. Ta andis täringu edasi, et järgmine enda õnne proovida saaks. Loodetavasti keegi ikka saab ka kuue, sest muidu nad jäävadki seda täringut veeretama siia.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 16, 2014 18:01:14 GMT 2
"Ühesõnaga sinuga ei tasu jamada, sest sa teed kõik kohe tagasi," lausus Tori, "see pole karma." Tüdrukule meeldis ka tema sõbranna uus hüüdnimi. Peaks ise ka teda niimoodi kutsuma hakkama. Tundus, et Daisyl ei olnud selle vastu suurt midagi. Kui Brett neile halastas, võis näitsik kergendatult välja hingata. Ei peagi enam kõiki enda jõuriismeid kokku korjama. Brett ja Daisy vähemalt tegelesid spordiga, aga Tori mitte. Seega võib oletada, et homme võivad tal käed valutada sellest korvpallist. "Miks ma üldse imestan," pobises Tori, kui Brett endale uue punkti teenis. Korjanud palli kätte, proovis ta sama koha pealt sisse saada ja tal õnnestus see. Torile oli see isegi kerge üllatus, sest ta oli juba alla andmas.
|
|
18-aastane
Visitor
See no, hear no, speak no evil leaves you deaf, dumb and blind
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Mar 16, 2014 18:07:04 GMT 2
"Ma üritan," lubas Phoebe Davidile ning pilgutas noormehele kavalalt silma. Nii, värvid said nüüd valitud ja kõik said oma kaardipakikesed ka ilusti kätte, nii et võis vist alustada. Nojah, Hunteril jäid mõned silmad kuuest puudu, aga järgmisena sai täringu enda kätte Phoebe, kes seda enda pihkudes kõvasti raputas. "Mul on õnnelik käsi," teatas ta ning lasi siis täringul veereda. Tuli küll kuus ära. "Eks ma siis hakkan seletama," lausus ta ning võttis esimese kaardi, kust ühe teatud numbriga sõna hakkas seletama. "Phäh, see suur ja soe, mis suvel paistab?" üritas ta Davidile seletada sõna "päike". OT: Kõikide sõnade seletamist vast ikka ei kirjelda
|
|
|
Post by Deleted on Mar 16, 2014 18:09:32 GMT 2
"Täitsa originaalne jah," pidi Daisy nõustuma, kuigi Brettile selle tunnistamine ei olnud tore, sest nüüd talle jääbki see hüüdnimi ilmselt külge. Kuti valitud punkt korvile lähemal tundus neidude seisukohalt mõistlikum, kuid tundus, et noormehel endal erilist vahet ei ole, kust ta sisse viskab. Nüüd kus Tori ka sisse sai, oli tüdrukutel võrdselt kummalgi kolm punkti. Samas ega Brettil enam kümneni palju aega ei olnud. Kummalgi neist tuleb peagi uus punkt saada, sest muidu peab vist Brett nad mõlemad endaga välja võtma. Sunny sättis ennast kohale ning viskas, aga taaskord ei saanud ta sisse. "Sul on ainult kolm punkti vaja veel saada muideks," sõnas tüdruk, visates palli Brettile.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 16, 2014 18:15:12 GMT 2
Kui Hunteril tuli kuue asemel neli ja Phoebe siis täringu enda kätte haaras, pööras Dave oma tähelepanu sellele. Tundus, et tüdrukul on tõesti hea käsi, sest juba esimese viskega sai ta kuue ja haaras siis kaardipaki kätte, et Davidile esimest sõna seletama hakata. "No ma ei tea, päike?" pakkus David ja muigas. Loodetavasti tuleb neil ikka raskemaid sõnu ka, muidu läheb natukene igavaks ära. Kokku suutis Phoebs talle ära seletada viis sõna, seega läks neil esimese korra kohta päris hästi, mõtles kutt käsi õhku tõstes, et neid neiu omadega kokku lüüa.
|
|
Junior
|
|
|
Post by Simona Dragomir on Mar 16, 2014 18:39:16 GMT 2
Phoebe tohutu enesekindlus pani Simona muigama, kuid siiski suutis neiu kuus silma ilusti ära veeretada. Vedas tal, et ta nii lihtsa sõna, sest ka seletamine tundus jube lihtne ning David arvas esimese sõna kohe ära ka ning viis kaarti tundus hea algus. Nüüd oli aga Mona kord. "Nonii," sõnas neiu ning vaatas esimest kaarti, mille peale ta kohe turtsatas ning selle siis maha pani, sest seal oli sõna, mis talle võimatu seletada tundus. Sõna "generaator" ei suutnud ta ju ilusas inglise keeles seletada. Sellele järgnesid kaardid kolme lihtsama sõnaga, mille Mona ilusti seletatud sai, aga kui aeg liivakellal vaikselt otsa hakkas saama, sai Mona sõna, mis ta esialgu kõvasti naerma pani, kuid ometi tahtis ta selle viimase järelejäänud aja jooksul seda Hunterile seletada. "No see on see asi, mis meie vahel on siis, kui mina olen Rumeenias ja sina siin. See, mis tekitab midagi sellist, mida te vist jet lagiks nimetasite?" üritas tüdruk sõna seletada, kuigi vaatas ka seda liivanatukest, mis aina kiiremini jooksis ning otsa lõppema hakkas. Jäänud olidki veel vaid loetud sekundid.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Brett Haymore on Mar 16, 2014 18:59:28 GMT 2
"Õigus," kinnitas Brett Tori sõnu. Katsugu keegi tüübiga jamada, saab hullemini tagasi. Daisyl oli ju väike kõditeraapia endiselt soolas. "Kui sa natuke rohkem Rivercourtil käiksid, võiksid ka juba iga viske sisse saada," lohutas Brett Torit, kuigi praegu olenes ilmadest ka. Viimasel ajal olid ilmad täitsa kenad ja võis Rivercourtilgi oma õhtupoolikuid juba veeta. "Aga teil on võrdselt punkte ja ma pean tunnistama, et see seis on huvitav," muigas Brett, enne kui palli võttis ja enda viske punasest joonest natuke kaugemal tegi. Siiski oli see korvile piisavalt lähedal, et ka tüdrukutel oleks mingigi võimalus pall sisse saada. Brettil endal jäi kümneni veel kaks punkti.
|
|
19-aastane; Eastside
Senior
|
Post by Elijah Dean Flores on Mar 16, 2014 19:28:31 GMT 2
"Mina kuulsin just mingeid kõlakaid, et seal pidi vesipiip olema, aga ma võin ju asja uurida," pakkus Mia Elijah' sõnu kuuldes. Poisse ilmselt niikuinii tüdrukute riietusruumi ei oodata, aga igaks juhuks võis ju uurima minna, mis seal toimub, kuigi seda pidi ilma poisteta tegema. Filmide juurde jõudes jäi muidugi Mia ka vaatama, mis seal pakutakse ja leidis, et mõni õudukas ei teeks paha. "Mina tahaks küll õudukat," lausus blondiin. "13 vaimu näiteks?" pakkus ta. Elijah muigas. Ükski koolipidu ei saanud mõne rikkumiseta läbi viidud. "Ärme piraate küll vaata, esimest kaht osa on surmani nähtud, ma jääks seal küll magada. Don't get me wrong, Depp on äge näitleja, aga need filmid on liiga ära vaadatud," vastas Dean Loganile. "Ma ei ole neid vaime näinud, seega mulle sobib. Mis selle plot on? Oled näinud?" uuris noormees Mia käest, kes oli päris silmailu kahe noormehe juures. Sellise võiks küll välja sööma viia. Pealegi paistis, et ta on omapärane ka, talendishow'l oli ju täitsa tsirkust teinud, seda sõna otseses mõttes.
|
|
19-aastane; Korvpall; Eastside
Senior
|
Post by Logan Sommers on Mar 16, 2014 19:38:46 GMT 2
Kuulnud Miat, et seal hoopiski keegi vesikat tegi, muigas Logan kergelt. Tundub, et Tree Hill on täis mässumeelseid noori, olgugi et see noormehele erilise üllatusena ei tulnud. "Seda nüüd küll," nõustus Logan ka Elijah'ga. Neid filme oli tõesti natuke liialt palju nähtud, kuigi iseenesest need olid väga head filmid. Kui Mia pakkus mingi õuduka välja, noogutas Logan. Tavaliselt polnud ta just kõige suurem õudukafänn, kuid vahest koolipidudel võis ju ka neid vaadata. "Ma pole ka seda näinud, seega võib vaadata," arvas ka Logan. Noormees sättis mati mugavamalt, et kõik kolmekesi selle peal koos lebotada saaks kui nad filmi vaatavad. Põrandal või kõval puupingil istumine ei tundunud mehe jaoks just kõige ahvatlevam. Seejärel viskas Logan matile pikali, tumedate silmade lõbus pilk blondiinil püsimas.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 16, 2014 19:51:25 GMT 2
Kui Phoebe Davidile seletas, kuulas noormees huviga, mis sõnu sealt lagedale tuleb, kuigi osad tundusid eriti lihtsad, aga no kui neid ei oleks, siis ei saakski keegi võibolla punkte. Järgmisena tuli Simona kord ja poiss üritas nii hästi arvata kui võimalik, et näitsik ei arvaks, et ta halvasti seletab, sest seda ta kohe kindlasti ei teinud. Kolm lihtsamat sõna arvas poiss kiiresti ära, sest ta on seda mängu lihtsalt nii palju juba mänginud. Hunter ei imestaks, kui tal mõned lausa peas on juba. "Ajavahe?" pakkus Sommers esimese sõna, mis talle pähe tuli.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 16, 2014 19:57:50 GMT 2
Tori turtsatas kergelt, kui Brett kinnitas, et ta teebki kohe tagasi, kui keegi temaga plõksib. Nii armas temast. "Kusjuures ma olen seal aeg-ajalt mängimas käinud, kui ma rulapargis käin," sõnas tüdruk kuti sõnade peale. Muidugi võiks ta seal rohkem käia, kui ta tahab korvpallis paremaks saada, aga no ei huvita teda nii palju see pallimäng. Pigem eelistab ta rulatamist. "Mis siis saab, kui me viiki jääme? Viid meid mõlemaid välja?" uuris Tori muiates ning haaras maast palli, mis tänu Brettile muidugi juba läbi korvivõrgu oli käinud. Uus viskekoht näitsikule meeldis. Sellest andis aimu ka tema vise, mis kenasti läbi korvirõnga vajus.
|
|
Junior
|
|
|
Post by Simona Dragomir on Mar 16, 2014 20:01:03 GMT 2
Eks see pisike keelebarjäär tegi Monal muidugi seletamise natuke raskemaks, aga vähemalt ei tulnud praegu seda ette, et ta seletab ja ütleb mõne sõna üldse enda emakeeles vahele või jääb siis mõtlema, et edasi seletada. "Ajavahe jah," kinnitas Simona Hunteri sõnu ning pani ka neljanda kaardi nende hulka, kus juba seletatud ja arvatud sõnad olid. "Nii, aeg sai otsa ja meil on neli kaarti praeguseks, nii et sa võid meie nuppu nii palju edasi liigutada," ütles Mona Hunterile, enne kui oma tumedad silmad teistele mängijatele viis. "Kes nüüd seletab?" uuris ta.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 16, 2014 20:01:16 GMT 2
Ausalt öeldes huvitas ka Daysit, mis saab siis, kui nad peaksid viiki jääma, mis on täiesti võimalik. Võtnud palli pärast sõbranna viset maast üles, jalutas ta õigesse kohta ning seekord keskendus ka natuke, enne kui palli viskas. Kahjuks aga sellest kasu ei olnud, sest see ümmargune asi lihtsalt ei soovinud enam Sunny soove täita. Masendav. Tüdrukul oli juba neli nulli järjest. Ta peaks tõesti hakkama Rivercourtil käima. "Ma peaksin endale küll vist mõne eratreeneri muretsema," teatas Sun ja viskas palli Brettile.
|
|