|
Post by Deleted on Mar 15, 2014 17:55:10 GMT 2
David noogutas nii Hunterile kui Simonale, kui Phoebs neid talle tutvustas. Mõlemad näod olid talle kooli pealt tuttavad, aga eriti läbi ta kummagagi käinud ei olnud. Simona kohta mäletas ta küll seda, et too oli talendiõhtul esinenud ja kolmanda koha saanud, kuigi üldjuhul oli tegu siiski üsna tagasihoidliku neiuga. Hunteri kohta aga teadis ta otseloomulikult, et too oli linnapea poeg. Lõpuks istus Dave Hunteri eeskujul ühele mattidest istuma ja heitis siis pilgu kaartidele, millega nad ilmselt kohe mängima pidid hakkama ja kuulas, kuidas koolivend mängureegleid seletas, sest ka tema polnud seda mängu varem mänginud ja aru oli ju ometi vaja saada, mida mäng endast kujutab.
|
|
16-aastane; Kisakoor; Koolileht; Westside
Sophomore
Don't judge a person if you don't know their story
|
|
|
Post by Mia A. Rowan on Mar 15, 2014 18:36:03 GMT 2
"Suurepärane," lausus Mia rahulolevalt, sest oli kindel, et saab Freddy ära küll rääkida. "Vajad jänesekäppa või?" küsis Mia kulmu kergitades, kuni äkki Lydia nende juurde jõudis ja tema õega rääkida tahtis. "Kuule, ma jätan teid omavahele. Hiljem näeme," ütles Mia Abbyle ning ronis tribüünilt alla, et siis mõni tuttav nägu üles otsida. Kõndinud veidi ringi, leidiski ta üles Logani ja ühe kobeda Juniori. "Tsau, Logan," tervitas blondiin tüüpi, kuid silmitses hetke ka seda teist kutti.
|
|
18-aastane; Kergejõustik; Glee; Westside
Junior
The best thing that has ever happened to me is you
|
|
|
Post by Simona Dragomir on Mar 15, 2014 18:48:54 GMT 2
"Okei," noogutas Hunter, sest ega seal mingeid erilisi reegleid ju ei olnud. Kuna püsti ta ilmselgelt mängima ei hakka, siis sättis noormees ennast ühele mattidest. "Vaevalt sa kohe pähe saama hakkad," muigas Sommers ning võttis Mona käest karbi, et sealt kaardid välja valada. "Põhimõtteliselt.... alguses asetatakse lauale 4x3 kaarti ja nendest on vaja leida kolmest kaardist koosnev Set, milles on näiteks erinev kujund, erinev värv ja erinev täide. Võib ka olla nii, et kaks asja on erinev ja üks sama... näiteks värv on kõigil roheline, aga täide ja arv on erinev.... kui mängima hakata, siis saate paremini aru ma arvan. Aga mingeid käike ei ole. Kes Seti leiab siis ütlebki 'Set' ja näitab teistele ette, milline set on. Kui see on õige, saab ta kaardid endale ja pakist pannakse lauale uued kaardid," üritas Sommers mängu kiirelt Monale selgeks teha, kuigi lihtsam on seda mängu käigus õppida. Mona sättis end Hunteri kõrvale matile istuma ning andis noormehele karbi. Kui poiss mängu reegleid hakkas seletama, kuulas tüdruk teda eriti tähelepanelikult ning üritas seda meelde jätta, kuigi natuke segane tundus ikka. "Ja kui kõik asjad on samad, siis ei ole set?" küsis Mona üle. "Ja kes võitja on? See, kellel lõpuks rohkem kaarte?" tekkis Monal kohe järgmine küsimus. Põhimõtteliselt oli ta valmis proovima. "Ma ei tea, nii segane tundus, aga proovime siis," sõnas tüdruk muiates ning vaatas siis küsivalt kõigile otsa.
|
|
18-aastane; Kisakoor; Ujumine; Koolileht; Eastside
Junior
|
Post by Lydia Kacey Bates on Mar 15, 2014 18:58:58 GMT 2
Kui Mia Abby ning Lydia omavahele jättis, vaatas Lydia kõigepealt enda ette maha ning viis oma rohelised silmad siis Abbyle. "Ma ei ole su peale enam pahane," teatas ta. "Ja üldse ma ei taha enam olla nii, nagu me praegu oleme. Ma tahan lihtsalt teada, kas me saame veel sõbrad olla?" rääkis Lydia. Abby tegi, mis ta tegi, seda enam muuta ei saanud, kuid Lydia oli väsinud Abby eiramisest.
|
|
18-aastane; Kisakoor; Tutor; Westside
Junior
Life without dreaming is a life without meaning.
|
|
|
Post by Abigail Rowan on Mar 15, 2014 19:33:51 GMT 2
Kui Mia praegu oma teed läks, jäi Abigail Lydiaga kahekesi. Privaatselt oligi tegelikult parem rääkida. Kuulnud, et Lyddie polegi tema peale pahane, kergitas Abby üllatunult kulmu. Ta oleks teada tahtnud, mis sõbrannas sellise meelemuutuse esile kutsus, kuid ei hakanud hetkel seda küsima. "Ka mulle pole praegune olukord meeltmööda," tunnistas Abigail. Nad polnud Lydiaga just terve igaviku sõbrannad olnud, kuid Freshmani aastal hakkasid rohkem omavahel suhtlema ning selle aja jooksul on Lyddie Abbyle väga kalliks saanud. Kahju oleks ühe vea pärast kõik vastu taevast lasta. "Minu poolest küll," vastas tüdruk, kuna ei tahtnud rohkem Lydiaga tülis olla.
|
|
Junior
|
Post by Lydia Kacey Bates on Mar 15, 2014 19:40:06 GMT 2
"Siis... sõbrad jälle?" küsis Lyddie kergelt naeratades. Paistis, et polnudki veel hilja suhteid ära klaarida ja hea, kui tänasega kõik ilusti korda saab. Kisakooriski oli väga imelik niimoodi olla, kui ta pidi tegema näo, et tema ja kapteni vahel on kõik korras, ent hiljem ikkagi eiras Abbyt.
|
|
18-aastane; Kisakoor; Tutor; Westside
Junior
Life without dreaming is a life without meaning.
|
|
|
Post by Abigail Rowan on Mar 15, 2014 19:58:03 GMT 2
"Jah. Täpselt nagu enne," vastas Abigail ning kallistas korraks Lydiat oma sõnade kinnituseks. Abby vihkas üle kõige sõbrannadega tülitsemist, seega on hea, et nad nüüd jälle omavahel räägivad. Pealegi oleks neil tülis olles edaspidi väga raske ühise pundina koos Tori, Daisy ja Simonaga midagi koos teha. Ainult et Lyddie kodu kavatses Abby küll edaspidi vältida, kui ta just sada protsenti kindel pole, et sõbranna vend on kodust ära. "Tahad äkki nüüd teha midagi?" pakkus Abby, sest niisama istumise jaoks oli tema tuju juba märgatavalt paranenud.
|
|
Junior
|
Post by Lydia Kacey Bates on Mar 15, 2014 20:16:10 GMT 2
Lyddie vastas Abby kallistusele ja tundis, et tal endal on nüüd ka kergem. Nüüd ei ole kisakooritrennid ega mingid grupina viibimised ka enam nii awkwardid, kuigi pärast seda tüdrukuteõhtut Abby juures polnudki tüdrukud väga midagi teinud. "Me võiks Daisy ja Tori üles otsida, sest Simona kadus juba enda kutiga kuskile ära," pakkus Lydia. Pärast võib ju Mona ka üles otsida, aga Daisy ja Tori olid hetkel rohkem silma all. Võtnud enda kaamera, lülitas Lydia selle sisse ning suunas objektiivi Abbyle. "Smile," ütles tüdruk lõbusalt ning klõpsas sõbrannast pildi, enne kui nad Daisy ja Tori juurde läksid, kes Brettiga korvpalli mängisid. Mõned pildid klõpsas Lyddie ka neist ning vaatas siis naeratades sõbrannasid. "Mis seis on?" uuris ta, sest kolmekesi nad Brettiga seda palli seal korvi loopisid ning Lyddie niikuinii liituda ei soovinud.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 15, 2014 20:53:44 GMT 2
"Teie oma reeglitega," turtsatas Brett. "Ma ei saa üldse aru, miks teil need imelikud reeglid on - ei lähe sama kutiga välja, ei sebi sõbranna eksi ega venda. Veel midagi, mida ma võiks teada?" imestas noormees, näol kerge muie. Kes ikka nendest tüdrukute reeglitest aru saab? "Vabandust," lausus Brett Tori sõnade peale ning jäi siis tüdruku viset vaatama, mis noormehe naerma ajas. "Ilus," kommenteeris ta ning tõstis pöidla püsti. "Järgmine läheb kindlasti paremini." "Kuule, sul ei ole vaja üldse neid reegleid teada. Sulle lihtsalt avanes praegu uks tüdrukute salamaailma," muigas Daisy, vaadates kutile otsa, "aga üldiselt need reeglid hoiavad ära suured ja koledad tülid." Suurepärane näide on ju Abbie ja Lyddie vahel. Oleks esimene reeglit järginud, ei oleks need kaks ikka veel missioonil, kuidas teineteist ignoreerida. Mis puutus Tori viskesse, siis lubas neiu enda huulile kerge muige. Bretti visked ei olnud enam sugugi huvitavad, sest iga üks neist lendas korvi, aga mida nad oodanug olidki? Sunny korjas palli üles ning valis endale seekord koha, kust ta diagonaalis korvi pidi viskama. Koht jäi üsna kaugele, aga Daisy kasutas vist küll igat viimsetki jõuraasukest mis tal oli, sest pall lendas kenasti korvi, kuigi tüdruk jõudis juba arvata, et see läheb mööda. "Tundub, et päris lootusetu juhtum ma ei ole," muigas D ja astus alles siis enda punktist eemale, kui Brett kohale ilmus. Korraga tulid kohale ka Lyddie ja Abbie. Lõpuks ära leppinud? Tore. "Hetkel peaks Brettil... ilmselt kohe kolm täis saama, minul on kaks ja Toril üks, aga ta ei ole veel siit visanud," andis Sun sõbrannadele kiire ülevaate.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 15, 2014 21:00:18 GMT 2
Mona sättis end Hunteri kõrvale matile istuma ning andis noormehele karbi. Kui poiss mängu reegleid hakkas seletama, kuulas tüdruk teda eriti tähelepanelikult ning üritas seda meelde jätta, kuigi natuke segane tundus ikka. "Ja kui kõik asjad on samad, siis ei ole set?" küsis Mona üle. "Ja kes võitja on? See, kellel lõpuks rohkem kaarte?" tekkis Monal kohe järgmine küsimus. Põhimõtteliselt oli ta valmis proovima. "Ma ei tea, nii segane tundus, aga proovime siis," sõnas tüdruk muiates ning vaatas siis küsivalt kõigile otsa. "Jep, siis ei ole Seti," noogutas Hunter tüdurku küsimusele. Ta teadis, at alguses võib see mäng ikka väga segane tunduda, aga kõll kõik asja käppa saavad. "Põhimõtteliselt, kuigi loetakse ära pigem setid," sõnas poiss, aga eks kaartide lugemine tegi sama välja ju. Kui Simona oli valmis proovima, segas Sommers kaardid segamini ning jagas siis nende kõigi ette kaksteist kaarti, millest and seti pidi otsima hakkama. OT: Me ei hakka ju nüüd igat mängukäiku kirjeldama?
|
|
18-aastane; Kergejõustik; Glee; Westside
Junior
The best thing that has ever happened to me is you
|
|
|
Post by Simona Dragomir on Mar 15, 2014 21:20:06 GMT 2
OT: Sul käis Sofi jälle klaviatuuri peal või? Ja päris iga käiku pole vist vaja kirjeldada, sest muidu me jäämegi seda kirjeldama "Selge," noogutas Simona ning vaatas, kuidas Hunter kaardid ära jagas. Kui kaardid jagatud said, vaatas Mona tähelepanelikult iga kaarti, et set kokku saada, kuid märkas süvenenud ja mõtlevaid ilmeid ka teistel mängijatel. Nõudis küll palju mõtlemist, aga Mona arvas, et oli vist midagi kokku saanud, kuigi polnud päris kindel. "Set?" lausus tüdruk veidi ebakindlalt ning näitas siis kolme kaarti, millest esimesel olid kolm sinist seest värvimata rombi, järgmisel üks roheline S-tähte meenutav viirutatud kujund ja kolmandal kaks punast seest värvitud piklikku kujundit. Näis, kas ta oli ikka õigel teel.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Brett Haymore on Mar 15, 2014 21:32:05 GMT 2
"Okei, ma ilmselt ei tahagi teada," muutis Brett meelt. Ei saanud tema tüdrukutest aru ja ilmselt ei hakanudki saama. Kuna tüüp oli siiani kõik enda pallid sisse visanud, mõtles ta juba meelega mööda viskamisele. Nii ei olnud enam põnev ju, sest Brett teeb niikuinii tüdrukutele pähe. Ta juhtis praegu. "Tori, kas ma pean sulle jänese kinkima?" esitas Brett neiule küsimuse, kui nägi, et Daisy juba teise viske korvi sai. Praegu tundus küll, et Brett läheb tõenäoliselt blondiiniga välja. "Kolm jah," kinnitas Brett Daisy sõnu.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 16, 2014 12:29:00 GMT 2
"Hea otsus," muigas Tori, kui Brett otsustas, et ta ei tahagi seda kõike teada. Parem temale endale. See ongi liiga keeruline ja ebaloogiline, et poisid seda mõistaksid. "Jänese? Mis ma sellega teen?" turtsatas näitsik ja hakkas naerma, sest ta reaalselt ei saanud hetkel aru, mida kutt nende sõnadega mõtles. Ilsmelt pidi see nali olema, aga Tori ei laksanud seda ära. Aga noh, naljakas oli tüdruku jaoks juba see, et ta aru ei saanud naljast. Bretti kolmas punkt ei tulnud ilmselt enam kellelegi üllatusena. Korjanud palli maast üles, tatsas näitsik kohale, mille Daisy välja oli valinud. Visanud palli korvirõnga poole, maandus see rõngale, tegi seal mõned ringid ja vajus siis väljapoole maha. "Tead, Brett, mulle tundub, et sul oli õigus - mu õnn on pöördunud," turtsatas Tori. Kuidas ta siis nüüd kogu aeg niimoodi mööda sai visata?
|
|
|
Post by Deleted on Mar 16, 2014 12:32:09 GMT 2
OT: See ei olnud Sofi, vaid minu unisus Simona oli enda esimese seti väga õigesti leidnud. Seega tundus, et kõik hakkasid mängust aru saama. Esimesed kaks mängu läksid neli üsna kohmakalt veel, sest osad õppisid ja osad tuletasid meelde. Kaks järgmist olid aga juba tõesti rohkem mängu moodi. Kõige parem oli muidugi siis kui kaks või enam inimest korraga sama seti leidis. Siiski tülli keegi selle tavalise lauamängu pärast ei läinud. "Viitsite veel mängida või proovime midagi muud?" uuris Hunter, kui oli pärast nende neljandat mängu kaardid kokku korjanud ja ühte hunnikusse pannud.
|
|
18-aastane
Visitor
See no, hear no, speak no evil leaves you deaf, dumb and blind
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Mar 16, 2014 12:37:25 GMT 2
OT: Haha Phoebe tundis ennast esialgu ikka väga lootusetuna, kui Simona mängu esimest korda mängis ja kohe seti suutis leida. Phoebsil endal läks natuke aega. "Ma annan alla," lausus näitsik naerdes, kuid mängu lõpuks oli ta paar seti suutnud ikka saada. Neiu jaoks tundus mäng ikka liiga keeruline. "Mina ütleks, et teeks midagi lihtsamat," arvas Phoebs, kuna tundis, et Set pani tal ajud juba tossama küll. "Mis te Aliasest arvate?" uuris ta ning vaatas kõigile otsa. Praegu oli neid ju paarisarv ka.
|
|