|
Post by Deleted on Mar 15, 2014 14:55:13 GMT 2
"Mnjah," kostis Hunter selle kõige peale. Tema ise võis seda mängu vahel üsna palju mängida ja siis jälle mitu kuud mitte üldse puutuda. "Jah, see tekitab suht sõltuvust, kui sa seda kord mängima hakkad," muigas poiss, silmates karpi Mona käes. Muidugi vajas see päris kõvasti mõtlemist ja alguses tundub see raske, aga kui nipi kätte saad, siis läheb juba kiiresti. "Tahad seda proovida?" esitas poiss uue küsimuse, kui Phoebe korraga koos mingi tüübiga nende juurde ilmus. "Ikka võetakse," muigas Hunter ja viis siis silmad tüübile, keda Davidina tutvustati. Sommers noogutas talle kergelt ning suunas siis silmad jälle Simonale, kellelt ta vastust ootas.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 15, 2014 15:19:50 GMT 2
"Teeme nii," noogutas Vivian. Praegu tuli vist natuke puhata ja õpilastel ka silma peal hoida, et keegi mingi jamaga hakkama ei saaks. Nojah, võrreldes Isaaciga oli Viv ilmselt natuke rohkem tantsida, kuna tema pidi enda rühmadele trenne andma ja siis oli tal veel kisakoor ka. "Tundub õige mõte," nõustus naine Isaaciga. "Siis jõuab natuke puhata ja pärast on vaim valmis." "Täpselt," noogutas Isaac, liikudes pärast kerget viibet naise juurest eemale. Ta vaatas korraks matiruumi, et näha, kas noored on tehnikaga ilusti hakkama saanud. Kõik tundus okei olevat ja seega jalutas ta suurde saali, sest seal oli kõige rohkem noori, keda jälgida. Isaac istus ühele pingile tribüünidel, sest sealt oli hea ülevaade tervele saalile. Keegi ei jäänud märkamata.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 15, 2014 15:31:28 GMT 2
"Ma tean," lausus Lydia. No kui ta ei löögi läbi, siis hobikorras võib ta alati kaameraga ringi käia ning oma töid DeviantArtis või kuskil päris oma leheküljel esitada. Jah, kodulehte Lydial veel ei olnud ja ta ei osanud seda teha ka. Tema arvuti kasutamise oskused piirdusid pilditöötlusprogrammide, Wordi, Exceli ja Powerpointi kasutamise ning internetilehekülgedel kolamisega. "Kuule, ma läheks ja nüüd paparatsot mängima, aga ma katsun su sõnad vähemalt meelde jätta," lausus Lyddie lõbusalt. "Ja mis sa ise nüüd teed?" uuris ta. "Mina lähen ja lõbutsen," lausus Gayla ja kergitas kavalalt paar korda enda kulme näol väga lai ja lõbus muie. Kui tüdruk vahele ei jää, siis on kõik korras. Tuleb lihtsalt üks mõnus õhtu. "Aga näeme hiljem," viipas näitsik enda õele ning tegi saalis pisikese ringi, enne kui tagasi vessari juurde jalutas, kus juba mõned korvpallurid istusid. Tüdrukul oli kaasas pakk krõpse ja soolapähkleid, mis ta laualt kaasa võttis. Gayla maandus nende kõrvale ja nii see õhtu algab. Kuttidel oli kaasa ka suures coca pudelis rummkoolaga ja lisaks üks täiesti tavaline puhas viin, mis käest kätte käis. Põhiline, et kõigil hea olla oleks.
|
|
19-aastane; Korvpall; Eastside
Senior
|
Post by Logan Sommers on Mar 15, 2014 15:41:23 GMT 2
Logan kuulas Elijah't ja muigas. "Njahh.. Teil vist on natuke teised hobid tõesti," oli noormees sunnitud nentima ning otsustas, et ta õpetab millalgi Sunnyt paremini korvpalli mängima kui ta praegu seda teeb. Aga millal? Noh.. Eks aega ole selle kiire asjaga. Kui Elijah keeldus, võttis noormees ise sealt veel enne ühe suure lonksu kui pudelile korgi peale keeras. Ta ei kavatsenud päris sekundiga ka seda tühjaks juua. "Sa ei joo mitte üldse? Või vaid vahest harva?" uuris Logan seejärel Elijah'lt kerge muigega. Kui noormees täiskarsklane oleks, siis oleks see Logani silmis võrdlemisi naljakas. Mitte sellepärast, et Eli ei jooks vaid seetõttu, kui vastandlik Daisy-Sun oma vennale sellisel juhul oleks.
|
|
18-aastane; Kergejõustik; Glee; Westside
Junior
The best thing that has ever happened to me is you
|
|
|
Post by Simona Dragomir on Mar 15, 2014 16:01:18 GMT 2
"Ma esimest korda näen seda mängu," tunnistas Simona ning vaatas hetkeks karbi tagumist külge, et sealt mingeid reegleid või õpetust välja lugeda. Seal oli kõik nii väikses kirjas ja kohe esimese lugemisega neiu midagi aru ei saanud, aga kuna tundus, et Hunter oli seda niikuinii varemgi mänginud, võis tema ju reeglid üle rääkida. "Seleta mulle reegleid või midagi ja siis võib proovida kah," sõnas Mona. Karbi pealt see just keeruline ei tundunud, aga näis, mis mängides saama hakkab. "Jajah, võite ühineda, kui teil selle mängu vastu midagi pole," noogutas Mona ning näitas Seti karpi ka Phoebele ja sellele pikale kutile tema kõrval. "Meeldiv," sõnas tüdruk tagasihoidlikult, kui Phoebs kutti tutvustas. Ta oli võõrastega alati kõvasti tagasihoidlikum.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Brett Haymore on Mar 15, 2014 16:17:12 GMT 2
"Ma hea meelega läheks teie mõlemaga, aga siis võib üks teist hakata end jälle viienda rattana tundma või saan mina naistemehe sildi kohe külge," vastas Brett, silmitsedes mõlemat tüdrukut. Muidugi läheks ta nende mõlemaga välja, kui vaid võimalus oleks. Saaks ju ka nii, et üks päev on ta Toriga, teine päev Daisyga. "Teeme nii, et minuga tuleb välja see, kes teist võidab," pakkus Brett, enne kui jälle huviga neidude viskeid jäi vaatama. "Tori, su õnn on vist pöördunud," lausus noormees muigega, kui Daisy pall korvivõrgust läbi vajus, ning püüdis palli kinni, et see jälle ilma igasuguse pingutuseta sisse visata.
|
|
18-aastane
Visitor
See no, hear no, speak no evil leaves you deaf, dumb and blind
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Mar 15, 2014 16:21:38 GMT 2
"Kui lahke teist," sõnas Phoebs kerge naeratuse saatel, kui kuulis, et Mona ja Hunter on nõus nad ikka mängu võtma. Nii, nüüd sai sõbrake ka tutvustatud, kuigi nii Mona kui Hunter jäid küllaltki tagasihoidlikeks. "Set või?" küsis neiu turtsatusega. "Ma mäletan, kui seda Coliniga kunagi mängitud sai. I suck at this," rääkis Phoebs, kelle jaoks see mäng puhas mindfuck oli. No ei saanud tema sellele pihta. "Okei, ma olen nõus pähe saama," tegi tüdruk oma otsuse ning jäi siis Dave'ile otsa vaatama.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 15, 2014 16:28:22 GMT 2
"Ma hea meelega läheks teie mõlemaga, aga siis võib üks teist hakata end jälle viienda rattana tundma või saan mina naistemehe sildi kohe külge," vastas Brett, silmitsedes mõlemat tüdrukut. Muidugi läheks ta nende mõlemaga välja, kui vaid võimalus oleks. Saaks ju ka nii, et üks päev on ta Toriga, teine päev Daisyga. "Teeme nii, et minuga tuleb välja see, kes teist võidab," pakkus Brett, enne kui jälle huviga neidude viskeid jäi vaatama. "Tori, su õnn on vist pöördunud," lausus noormees muigega, kui Daisy pall korvivõrgust läbi vajus, ning püüdis palli kinni, et see jälle ilma igasuguse pingutuseta sisse visata. "Brett, kas sa siis ei tea, et tüdrukutel, kes on veel sõbrad, on kindel reegel, et kaks korraga sama kutiga väljas ei käi," sõnas tüdruk pead raputades, justkui oleks ta väga pettunud ja üllatunud, et tüüp seda ei tea. See, et tüübile poistemehe silt külge läheks ilmselt neidusid eriti ei heidutaks. "Kõlab hästi," kehitas Tori enda õlgu, sest hetkel ei osanud küll keegi öelda, kumb tüdrkutest võidab, sest nad lihtsalt mängisid puhtalt õnnele. Mingeid erilisi oskusi neil ei olnud. "Kuule, ära sa nii vara kohe mind maha kanna," muigas tüdruk. Ta vaatas Daisy viske ära, mis sisse läks. Sellele järgnes Bretti oma, mis loomulikult sisse läks. Nüüd oli tema kord sama koha pealt visata. Tori korjas palli maast üles ning asus kohale, kust teised enda tabamuse teinud olid. Hinganud sügavalt välja, viskas ta palli korvi suunas, kuid see lendas hoopis üle korvi, langedes sujuva kaarega teisele poole maha. "Kuss," lausus Tori enne kui kumbki oleks saanud mõne kommentaariga lagedale tulla.
|
|
27-aastane; Kisakoori abitreener
School Worker
You gotta dance like there's nobody watching
|
|
|
Post by Vivian Tanner on Mar 15, 2014 16:35:48 GMT 2
"Muidugi. Hiljem siis näeme," ütles Vivian Isaacile, enne kui nad laiali läksid. Kuna noored olid niikuinii igal pool, käis Viv ringi ja vaatas, kas kõik on korras. Hetkel tundus vähemalt olevat, aga kuna Isaac ise läks juba saali, siis otsustas naine minna kuhugi, kus natuke vähem noori oli ning jäi rohkem ikka koridori peale.
|
|
16-aastane; Kisakoor; Koolileht; Westside
Sophomore
Don't judge a person if you don't know their story
|
|
|
Post by Mia A. Rowan on Mar 15, 2014 16:39:45 GMT 2
"Ma vaataks siis huviga, kuidas sa teda selleks sundida kavatsed," tõi Abigail isegi kerge muige kuuldavale, mis oli tema kehva tuju kohta isegi päris hea märk. Abby ei kavatsenud oma halba tuju kellegi teise peale välja valama hakata, vaid üritas sellest pigem mööda vaadata. Kui nüüd Mia ka täna end korralikult üleval peaks, võiks selle peo isegi kordaläinuks lugeda. "Jah, probleemid igal pool. Viimasel ajal on mul üldse tunne, et kõik jamad on minust alguse saanud," sõnas näitsik, kuna seda ta tõepoolest arvas - on see siis tõsi või mitte. "Küll sa näed," sõnas Mia ning pilgutas kavalalt Abbyle silma. Ta oli ju Frederickuga alati hästi läbi saanud, nii et mis see ikka ära ei ole, kui vend oma väikestele õdedele väikse tripi teeb või oma autot kas või laenab. Abby saaks ju sõita siis. "See ei ole sinu süü," lausus Alison ning asetas oma käe toetavalt õe õlale. Nojah, võib-olla polnudki praegu kõige parem aeg, aga Mia ei kavatsenud Abbyl terve õhtu mossitada ka lasta.
|
|
18-aastane; Kisakoor; Ujumine; Koolileht; Eastside
Junior
|
Post by Lydia Kacey Bates on Mar 15, 2014 16:47:26 GMT 2
"Mine aga," noogutas Lydia, enne kui õele viipas ning nad laiali läksid. Neiu ise käis mööda saali kaameraga ringi ja klõpsis palju pilte, enne kui tribüünil kahte Rowanit märkas. Abbyga võiks oma suhted ikkagi ära klaarida, kuigi eelmisel korral sellest just midagi välja ei tulnud. Lyddie ei saanud ju igavesti ka pahane olla ja ta ei teadnud praegu isegi, mis nende sõprusest saab. Kas nad saavadki enam sõbrad olla? Lülitanud kaamera hetkeks välja, kõndis Lydia tribüünile, hoides kaamera kaelapaela ümber käe, et see maha ei kukuks. "Abby, saame me rääkida?" küsis ta mõlemat õde vaadates.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 15, 2014 16:50:05 GMT 2
"Okei," noogutas Hunter, sest ega seal mingeid erilisi reegleid ju ei olnud. Kuna püsti ta ilmselgelt mängima ei hakka, siis sättis noormees ennast ühele mattidest. "Vaevalt sa kohe pähe saama hakkad," muigas Sommers ning võttis Mona käest karbi, et sealt kaardid välja valada. "Põhimõtteliselt.... alguses asetatakse lauale 4x3 kaarti ja nendest on vaja leida kolmest kaardist koosnev Set, milles on näiteks erinev kujund, erinev värv ja erinev täide. Võib ka olla nii, et kaks asja on erinev ja üks sama... näiteks värv on kõigil roheline, aga täide ja arv on erinev.... kui mängima hakata, siis saate paremini aru ma arvan. Aga mingeid käike ei ole. Kes Seti leiab siis ütlebki 'Set' ja näitab teistele ette, milline set on. Kui see on õige, saab ta kaardid endale ja pakist pannakse lauale uued kaardid," üritas Sommers mängu kiirelt Monale selgeks teha, kuigi lihtsam on seda mängu käigus õppida.
|
|
18-aastane; Kisakoor; Tutor; Westside
Junior
Life without dreaming is a life without meaning.
|
|
|
Post by Abigail Rowan on Mar 15, 2014 17:06:41 GMT 2
"Hästi, ma usun sind," andis Abigail alla, sest võib-olla oli õel tõepoolest mõni kaval trikk varuks, kuidas Fred pehmeks rääkida. Kui lootusetult raske see ikka olla sai? "Ma ei tea, mida arvata," sõnas Abby vaikselt Mia sõnade peale. Vähemalt oli näitsikul keegi, kes teda lohutas, kuna kõikidel sõbrannadel paistis olevat muud tegemist. Seda ei saanud neile loomulikult pahaks panna. Abigailist ei olnud hetkel head peokaaslast. Kuulnud mõne aja pärast Lyddie häält, tõstis tüdruk pilgu ning jäi Lydiale otsa vaatama. "Olgu siis, räägime," andis Abby nõusoleku, kuigi ta ei osanud ette kujutada, mida Lydial sel korral talle öelda on.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Brett Haymore on Mar 15, 2014 17:45:28 GMT 2
"Teie oma reeglitega," turtsatas Brett. "Ma ei saa üldse aru, miks teil need imelikud reeglid on - ei lähe sama kutiga välja, ei sebi sõbranna eksi ega venda. Veel midagi, mida ma võiks teada?" imestas noormees, näol kerge muie. Kes ikka nendest tüdrukute reeglitest aru saab? "Vabandust," lausus Brett Tori sõnade peale ning jäi siis tüdruku viset vaatama, mis noormehe naerma ajas. "Ilus," kommenteeris ta ning tõstis pöidla püsti. "Järgmine läheb kindlasti paremini."
|
|
19-aastane; Eastside
Senior
|
Post by Elijah Dean Flores on Mar 15, 2014 17:48:56 GMT 2
Elijah kuulas Loganit ja ei mõistnud. "Miks see... Aaaa. Ei noh, kooliüritustel ei ole mul vaja juua. Pealegi kui sa teaksid, mis alkohol kehale teeb, ei oleks sa ka vast seda nii tihti tarbimas," lausus noormees muigega. Ei hakka ta koolipeol ikka jooma. Ta aeg-ajalt jõi natuke šampust mõnel peol, aga üldiselt hoidis ta jah alkoholist eemale. Mõnes mõttes ta oli küll täiskarsklane, enda raha ei kulutanud ta iialgi alkoholi peale, see tundus üsna mõttetu raiskamine.
|
|