|
Post by Deleted on Mar 17, 2014 23:14:13 GMT 2
David oli natukene üllatunud, et Phoebe teda kohe nii pikalt suudles, aga ega see talle kuidagi vastumeelne küll ei olnud, otse vastupidi. Kui tüdruk lõpuks temast eemale tõmbus, tõmbas kutt sügavalt hinge. "I guess so," muigas Dave, enne kui Phoebs teda uuesti suudlema hakkas. "Minugipoolest, see oleks tore," noogutas ta siis, vaadates samuti sõbrannale silma. Vähemalt olid nad nüüd suutnud oma asjad selgeks rääkida ja David kavatses teha kõik endast oleneva, et see nii jääks, sest mingit draamat ta küll ei tahtnud.
|
|
18-aastane
Visitor
See no, hear no, speak no evil leaves you deaf, dumb and blind
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Mar 18, 2014 0:45:27 GMT 2
"Noh, siis on selge," lausus Phoebs. "See kuum kutt, keda ma just suudlesin, on nüüd minu." Noh, alati ei peagi kõik lõpmatuseni friendzone'is istuma ja ootama, kuid Phoebs ei kahetsenud, et ta Davidile võimaluse andis. "Aga katsu ainult oma lubadust murda ja sul on kael kahekorra," lausus neiu ning pilgutas Davidile kavalalt silma. Neiu ei mõelnud tüüpi küll hirmutada, aga see oligi üks tema julmematest naljadest. "Nii, mis nüüd? Kas otsime endale tegevust või... chillime tribüünidel?" esitas neiu Davidile küsimuse, kuigi see tribüünidel chillimine tõi tema näole kerge muige. Polnud raske arvata, mida ta selle all tegelikult mõtles.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 18, 2014 12:29:49 GMT 2
"Parem tõesti, kui sa seda ei teeks. Su kõrvadele parem," turtsatas Brett, kuni Elijah nende juurde tuli. Siis ei hakanud noormees õe ning venna jutule vahele segama, vaid kuulas neid vaikides, lastes oma tumedad silmad üle ruumi. Kõigil paistis vähemalt tore olevat. "Brett on siinsamas," sõnas noormees, kui Daisy temast äkki oma vennale rääkis. "Aga ma kuulaksin sind hea meelega," pöördus noormees blondiini poole. Daisy turtsatas Bretti sõnade peale, kuid ei lausunud enam midagi. "Olgu, siis tule," lausus näitsik ja võttis kuti käest kinni, et ta pisikese lava juurde viia, millel pillid peal olid. Kui ta klaveri taha maandus, libises tema pilk lihtsalt möödaminnes Loganile ning tüdruk pidi tugevalt enda huuled kokku suruma ja silmi pilgutama, et mitte nutma hakata selle peale, kui valus oli kutti teise tšikiga amelemas näha. Ja ta veel naeris ja tal oli lõbus. Täpselt nagu siis, kui nad kahekesi olid. Esimest korda kogu nende koosoldud aja jooksul tundis Sunny ennast tõsiselt ära kasutatuna. Logan lihtsalt mängis temaga nagu ta mängib kõigi teiste tüdrukutega. Kuidas Daisy sai küll nii loll olla ja tema mängudega kaasa minna? Avastanud korraga, et ta on Miat ja Loganit pikemalt silmitsema jäänud, raputas ta enda pead ja hingas sügavalt välja. Ta tõstis enda sõrmed klahvidele ning pööras pilgu Brettile. "Kas sa tahad kuulda mõnda coverit või midagi minu enda tehtut?" uuris näitsik.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 18, 2014 12:38:05 GMT 2
Simona kuulas, kuidas Phoebe talle slapi üritas seletada. See mäng kõlas küll lõbusalt, aga see võis ka päris valus olla, kuigi neiu polnud seda ise varem mänginud. "No ei ole mul kunagi kaardimängudes vedanud," muigas neidis, kui Isabelle mängu juba võitis ning seltskonnast lahkus. Ei läinud ka kaua, kui Phoebe ja David ära tüdinesid ning minna tahtsid ja ka Lyddie oli oma kaameraga kuskile kadunud. "Kahekesi ei anna vist midagi enam mängida, nii et ütle nüüd sina, mis sa teha tahad?" pöördus Mona Hunteri poole, kui veel kaarte kokku korjas ning need karpi tagasi pani. Parem, kui endast ikka segadust maha ei jätaks. Hunter polnud kunagi eriti suur slap-uno sõber ja seega oli tal hea meel, et nad tavalise mängu kasuks otsustasid. Sama kiiresti kui Isabelle nende juurde ilmus, kadus ta ka kohe pärast esimest mängu, mille ta võitis. Pärast seda hakkasid peagi ka teised kaduma ja lõpuks jäid Mona ja Hunter jälle kahekesi. "Ma ei tea, läheks vaataks filmi või teeks midagi suures saalis," pakkus poiss, sest ega tal mingeid kindlaid eelistusi ei olnud. Võibolla tüdruk viitsib talle hiljem isegi midagi mängida, kui suurt publikut ei ole. Nagu nii on rahvas gruppidesse jagunenud ja igaüks tegeleb oma asjadega.
|
|
18-aastane; Kergejõustik; Glee; Westside
Junior
The best thing that has ever happened to me is you
|
|
|
Post by Simona Dragomir on Mar 18, 2014 17:11:50 GMT 2
"Film kõlab hästi," nõustus Mona. Õhtu oli veel pikk ja tundus, et nad jõuavad veel palju asju teha, kuid praegu tundus film lauamängudele vahelduseks täitsa mõnus. "Ma imestan, mis siin filmivalikus üldse pakutakse," sõnas neidis ning ajas end püsti, et siis Uno kaardid ka ära panna ning Hunteriga muude tegevuste juurde asuda. "Samas kui vähem rahvast seal lavakese juures on, võin ehk klaveri taha ka istuda ja midagi mängida?" arvas tüdruk. Praegu tundus seal liiga palju inimesi, kuigi talendishow'l sai neiu suure publiku ees esinetud küll, olgugi et see nõudis temalt ülimat eneseületust.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Brett Haymore on Mar 18, 2014 17:16:43 GMT 2
Brett muigas kergelt ning läks siis Daisyga kaasa. Loomulikult ei jäänud noormehele märkamatuks Daisy olek, kui ta Ravenite kaptenit ühe blondi kisakooritüdrukuga amelemas nägi. Noh, Brett võis küll üritada kapteniga läbi saada, aga noormehe arvates oligi see tüüp üks igavene kekats. "On kõik ikka hästi?" jõudis Brett Daisylt küsida, enne kui tüdruk teda kõnetas. "Ma ei tea, üllata mind," vastas noormees ning silmitses enda tumedate silmadega Daisyt.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 18, 2014 17:19:13 GMT 2
"Eks lähme ja uurime välja," sõnas Hunter, tõustes mati pealt püsti. Ta ulatas näitsikule enda käe, et tal lihtsam püsti oleks saada. Kui neiu ilusti Sommersi kõrval oli, vajutas ta tema huultele kerge suudluse. Ta oli seda juba tükk aega tahtnud teha, aga no rahvast oli liiga palju ümber. "See oleks lahe, kui sa midagi mängiksid," lausus Hunter, "ma võiksin sulle isegi kitarriga saadet mängida... kui ma oskan." Noormees mängis pilli ainult enda toas ja üksinda, aga ta võis ju erandi ka teha. Laulma ta siiski ei hakkaks.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 18, 2014 17:35:30 GMT 2
"Palun, lõpetage mult selle küsimine," sõnas Daisy pisut pahaselt, kuid tema näol oli naeratus. Seega oli raske öelda, kas ta mõtles neid sõnu naljaga või tahtis lihtsalt paista, et need sõnad oli naljaga mõeldud. "Mmm... okei," mõtiskles Sunny, kuni lõpuks üks lugu talle pähe tuli. See oli üks tema lemmikuid ja ta polnudki seda ammu mänginud. "See on suhteliselt vana laul, aga ma olen kindel, et sa tunned selle ära," lausus tüdruk ja tõstis korraks enda silmad Brettile, enne kui uuesti klahvidele keskendus. Alguses mängis ta klaveriga sissejuhatuse ja hakkas siis ennastunustavalt laulma. Laul
|
|
18-aastane; Kergejõustik; Glee; Westside
Junior
The best thing that has ever happened to me is you
|
|
|
Post by Simona Dragomir on Mar 18, 2014 18:42:26 GMT 2
"Lähme," nõustus Mona Hunteriga ning andis talle oma käe. Saanud ühe pisikese, kuid magusa suudluse, vastas neiu sellele ning liikus siis noormehega edasi. "Sa mängid kitarri?" oli Mona üllatunud, kui Hunteri sõnu kuulis. Noormees polnud seda varem maininudki, aga noh, polnud vist väga jutuks ka tulnud. Mona ise oli ju see, kes ühel varahommikul Hunteri endaga muusikaklassi meelitas ning siis talle oma muusikalist annet näitas. "Aga kui sa kitarriga veel toetad, siis äkki ma laulan ka," arvas Mona, kuna selline mõte talle isegi meeldis.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 18, 2014 18:49:25 GMT 2
"Jah, kas ma ei ole seda sulle maininud?" muigas Hunter, sest ta tõesi ei teadnud. Võibolla pole see tõesti jutuks tulnud. Nagu nii mingi suurepärane mängija ta ei ole. Pikem nokitseb enda lõbuks vahel, kui väga igav hakkab. Seda ta parem ei ütle, et laulda ka oskab, sest vastasel juhul tahab äkki näitsik teda veel laulmas kuulda ka. "Minugi poolest," oli poiss asjaga nõus.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Brett Haymore on Mar 18, 2014 18:51:30 GMT 2
"Mida?" torises Brett, kui Daisy just seda küsimust enam kuulda ei tahtnud. Noh, nad küll alles kohtusid, aga tüübile läks ikka korda see, mis Daisyt vaevab, ent kui tüdrukl selle hetkel ära tahtis unustada, siis ei hakanud noormees ka pinnima. Kui Daisy mängima hakkas, jäi noormees Daisyt kuulama. Laul oli ilus, kuid Daisy hääl tekitas poisile kergelt külmavärinaid. "Sa lõid mind pahviks, Daisy," pidi noormees tunnistama, kui blondiinike mängimise lõpetas.
|
|
19-aastane; Eastside
Senior
|
Post by Elijah Dean Flores on Mar 18, 2014 19:02:56 GMT 2
Elijah jäi korraks veel Daisy ja Bretti juurde, aga tundis end seal ka viienda rattana. Pidi ta tõesti minema treeneri juurde ja ta väikeste lastega tegelema? Nad ikka ei hakanud kedagi sebima, et Dean tunneks end seal ka veidralt. Oleks pidanud vist ikka koju jääma. Mees läks pisut eemale ja jäi kogu seda möllu jälgima, mis saalis toimus.
|
|
17-aastane; Koolileht; Eastside
Junior
|
Post by Deena Nguyen on Mar 18, 2014 19:15:08 GMT 2
Deena oli kusagil ürituse poole pealt tulnud. Ringi vaadanud ning sõbrantsidega naernud. Tõesti hea võimalus koolikaaslastega aega veeta enne vaheaega. Mõni läks ju vaheajal ära, sõitis kusagile kaugemale. Deenal läks kõht tühjaks. Ta liikus laudade poole, kus mõningaid suupisteid ja võileivakesi pakuti. Lõpuks valas ta endale ka apelsinimahla ning jäi siis vaatama, mis teised kõik teevad. Deena outfit.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 18, 2014 19:16:19 GMT 2
David muigas ja kummardus lähemale, et tüdrukut veel ühe suudlusega kostitada. "Sa oled nii armas," sõnas tüüp Phoebsile. Oli ju, kui teda niimoodi avalikult enda omaks nimetas. Phoebsi natuke julma nalja peale kergitas kutt hetkeks kulmu ja raputas siis pead. Katteta lubaduste andmine ei olnud ikka tema stiil. "Ma jääks hea meelega praegu siia istuma, kus me oleme," arvas Dave. Küll neil on hiljem veel aega midagi teha, praegu võiksid nad natuke kahekesi aega ka nautida saada, mõtles noormees, ja suudles Phoebet veelkord.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 18, 2014 19:23:25 GMT 2
Lõpetanud mängimise, lasi tüdruk helidel veel ruumis vaikselt kustuda, enne kui käed klaverilt eemaldas ja pilgu Brettile pööras. Kuulnud tema sõnu, ilmus näitsiku sulle soe naeratus. "Sellisel juhul on vist missioon täidetud," muigas Sunny, kuigi ei olnud see sugugi tema eesmärgiks. "Olgu, see oli cover, aga nüüd võin ma sulle midagi enda omat mängida ja siis võime midagi muud teha... kui sa just muidugi mõne oma sõbraga hoopis olla ei soovi," sõnas näitsik ning mõtles hetke, enne kui uuesti mängima hakkas. Laul
|
|