19-aastane; Eastside
Senior
|
Post by Elijah Dean Flores on Mar 17, 2014 0:08:06 GMT 2
Elijah muigas, Logan pidi taluma fakti, et temast ergutuspoissi ei saa. "Vaadake edasi, ma käin ära Daisy juures," ütles Dean ning ta ajas end matilt püsti. Dean tundis end Logani ja Mia juures viienda rattana, las lapsed mässavad. "Hei," tervitas ta õde ja ülejäänusid, kes Daisy juures olid. "Kas ma kuulsin õigesti, et mõned plaanivad siin vessarit teha?" küsis Elijah. Ta lootis, et Daisy ei lähe sellega kaasa, raudselt tuleb see välja ja sellist jama pole vaja.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Brett Haymore on Mar 17, 2014 0:14:37 GMT 2
"Nalja teed või?" turtsatas Brett. "Ei oska. Usu mind, kui ma laulda üritan, siis sa tahad ka ilmselt oma kõrvad katta," rääkis noormees. Ei olnud temal just seda muusikalist annet, aga see-eest oli ta tohutult hea matemaatikas ja korvpallis. Ta ei saanud ja asjata oma trikkide eest publiku lemmiku tiitlit. "Peaks kunagi ise ka vaatama tulema," arvas Brett, sest Daisy jutt tekitas temas huvi küll. Saanud Daisylt vastaka, salvestas Brett tüdruku numbri ära ning libistas telefoni taskusse.
|
|
19-aastane; Korvpall; Eastside
Senior
|
Post by Logan Sommers on Mar 17, 2014 0:32:58 GMT 2
"See ju niiiiii hull ka ei olnud? Mul pole mingitki võimaalust tulevikus siis kisakooris karjääri teha kui mu korvpallikarjäär kraanist alla peaks minema?" uuris Logan turtsatusega Mialt. Kui Elijah oma õe juurde otsustas minna, ei taibanudki noormees, et see oli selleks, et Mia ja Logan saaksid omavahele jääda. Sellegipoolest sobis talle selline asjade käik ja võttis uue lonksu pudelist, mille ta neidisele ulatas. "Joo kui tahad. Ma täiesti luban. Võid siis ka võtta, kui ma parasjagu ei paku," rääkis mees muigega. Koks oli võrdlemisi kange ning arvestades seda, et esimene pudel oli juba otsas ning teine ka juba kuskil poole peal, siis hakkas see vaikselt Loganile mõjuma ka juba. Kuulnud nüüd, et Mia tahtis Elijahiga koos noormehe vastu hakata, turtsatas noormees ning leidnud kuskilt kellegi padja, kes oli selle sinna jätnud, viskas noormees sellega Miat ning hakkas naerma. "Sa oled vist ametlikult kõige õelam kisakooritšikk," lausus Logan turtsatusega ning viis pilgu sekundiks ekraanile, kuid juba hetke pärast rändas see taas blondiinile. "Ja mida sa teed siis kui ma sind hammustan? Sööd mind ära?" uuris noormees kergelt kavala muigega, tumedate silmade pilk neidisel püsimas.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 17, 2014 12:40:54 GMT 2
"Okei, ma siis ei palu sul laulda... võibolla," muigas Daisy, sest ta ei uskunud, et kutt nüüd nii hull ka on. Ta raudselt liialdab lihtsalt. Siiani ei ole tüdruk veel kellegi laulmise peale enda kõrvu kinni pannud. Seega peaks Brett ikka väga hull olema, et see juhtuks. "Tule aga," lausus näitsik ning pööras siis enda pilgu vennale, kes tema juurde ilmus. "Hei," vastas ta Elijah tervitusele, "ma ei tea... Tori mainis küll midagi. Mis siis? Ära põe, ma ei hakka midagi hullu tegema. Muideks... miks mina alles nüüd teada saan, et sa siia peole ikkagi tulla kavatsesid?" Näitsiku pilk libises hetkeks sinna, kust vend tulnud oli. Logan tundis ennast Miaga vist ikka päris mugavalt. Daisy hammustas õrnalt alahuulde ning raputas enda pead, suunates pilgu tagasi vennale.
|
|
19-aastane; Eastside
Senior
|
Post by Elijah Dean Flores on Mar 17, 2014 13:23:30 GMT 2
"Tubli. Keegigi, kes ei taha reeglitele sülitada," lausus Elijah muigega. "Logan plaanib küll päris pidu korraldada," lisas Dean. "Treenerile tulid vanemad külla, muidu oleksin ma kümneni stuudios," lausus Elijh. "Kõik korras?" uuris Dean seejärel õe käest, keda ta tundis väga hästi. Paistis, et miski häirib Daisyt. "Seal vaadatakse filmi, tahate liituda või pakute midagi huvitavamat välja?" uuris Elijah. Ta ise ei tahtnud seal viies ratas olla, kui võtta terve kamp kaasa, siis on olukord mõnusam.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 17, 2014 17:38:40 GMT 2
"Noh, Logan on Logan ka ju," sõnas Daisy silmi pööritades. "Tulebki sulle vahelduseks kasuks natuke mõnel üritusel ka nägu näidata, mitte stuudios elada," muigas tüdruk, vaadates vennale otsa. Tore, et ta otsustas tulla, sest ta oleks võinud ka vabalt ju koju hoopis minna, et vaheaega nautida. "Jah-jah, kõik on korras," turtsatas Sunny lõbusalt ja viis pilgu Elijahlt Brettile. "Ma ei tea.. vaevalt me liitume," lausus Daisy, sest talle piisas Logani ja Mia vaatamisest kaugelt ka. Kui ta veel seal kõrval peaks istuma, siis ta lihtsalt annaks enda käitumisega Logan ja enda välja. "Brett tahtis, et ma talle midagi mängiksin. Seega kõigepealt see ja siis vaatab, mis edasi," pakkus Daisy, vaadates küsivalt korvpallurile otsa.
|
|
16-aastane; Kisakoor; Koolileht; Westside
Sophomore
Don't judge a person if you don't know their story
|
|
|
Post by Mia A. Rowan on Mar 17, 2014 18:49:52 GMT 2
"Mul on kahju sind kurvastada, Logan, aga ei," lausus Mia. Ta ei kujutakski vist kutti kisakooris ette. See oleks kindlasti väga veider ja naljakas ning Logan oleks lihtsalt kohutav. "Ära mind täis ka jooda," sõnas blondiin, kuid võttis sellegipoolest pudeli Loganilt vastu, et sealt mõned lonksud võtta. Oleks vist vahepeal pidanud midagi näksima ka, sest jook hakkas vaikselt pähe juba. "Aitäh," sõnas Mia, kui Logan teda kõige õelamaks kisakooritšikiks nimetas. Kui õel, siis õel. "Ei, ma ei söö sind ära, aga su pea hakkab küll lendama," lubas Mia ning võttis pudelist veel mõned lonksud.
|
|
19-aastane; Korvpall; Eastside
Senior
|
Post by Logan Sommers on Mar 17, 2014 20:03:43 GMT 2
"Kurb. Tõesti väga kurb," tegi Logan hetkeks kurva näo pähe, kuid hakkas hetk hiljem naerma. "Mitte, et mul oleks plaanis kunagi kisakooris karjääri teha või midagi," nentis korvpalli kapten turtsatusega ja viis tumedate silmade pilgu ekraanilt jällegi blondiinile. "Prshhh.. Ära reageeri üle lilleke. Ei jooda siin keegi kedagi täis. Me joome end ise vabatahtlikult naaatuke täis," lausus Logan ning vaatas lõbusalt, kuidas Mia jõi. Viimane tõstis joomistempot kuidagi väga kiiresti, kuid see ei häirinud Loganit. Milleks muuks see alkohol tal siin kaasas oligi kui mitte joomiseks? Kui blondiin ütles, et ta ei söö teda ära, vaid Logani pea hakkab hoopiski lendama, puhkes korvpallur naerma.. "Ahniiii...," venitas noormees kergelt kavala muigega. "Agaaa... Kui ma teen nii?" küsis Logan ning vajutas oma huuled blondiini omadele, et Miat suudelda.
|
|
18-aastane
Visitor
See no, hear no, speak no evil leaves you deaf, dumb and blind
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Mar 17, 2014 20:58:01 GMT 2
"Slap uno on selline, et siin pole vahet, mis kaart või number sul on. Terve pakk on lihtsalt kõigi peale ära jaotatud ja siis kõik panevad kaarte kordamööda lauale... no ühe kaardi ja siis vastavalt sellele loetakse üks, kaks, kolm neli... kuni üheksani, enne kui lugemine otsast peale hakkab. Slap ehk siis kõik panevad oma käed kaartide peale siis, kui tuleb öeldud numbriga kaart või kaart, millel on üheksa. Kelle käsi kõige pealmiseks jääb, korjab kõik kaardid üles," seletas Phoebs Monale Slap Uno reegleid. See oli neiu arvates palju lõbusam, aga ka valus, kui kellelgi juhtus olema sõrmus sõrmes või käevõru käe peal. Igatahes mängisid noored mõnda aega Unot, kuni kõige esimesena said kaardid otsa ikkagi Isabelle'il, kes siis seltskonnast lahkus, et süüa otsima minna. "No ma vist ka enam ei viitsi mängida," teatas Phoebs mängu lõppedes ning vaatas korraks Davidit. "Lähme nüüd niisama aega surnuks lööma?" pöördus neiu Davidi poole, kuigi tegelikult oli tal vaja lihtsalt hetke, et tüübiga omaette olla. Neil oli siiski veel asju, mis omavahel selgeks rääkimist tahtsid.
|
|
18-aastane; Kergejõustik; Glee; Westside
Junior
The best thing that has ever happened to me is you
|
|
|
Post by Simona Dragomir on Mar 17, 2014 21:01:30 GMT 2
Simona kuulas, kuidas Phoebe talle slapi üritas seletada. See mäng kõlas küll lõbusalt, aga see võis ka päris valus olla, kuigi neiu polnud seda ise varem mänginud. "No ei ole mul kunagi kaardimängudes vedanud," muigas neidis, kui Isabelle mängu juba võitis ning seltskonnast lahkus. Ei läinud ka kaua, kui Phoebe ja David ära tüdinesid ning minna tahtsid ja ka Lyddie oli oma kaameraga kuskile kadunud. "Kahekesi ei anna vist midagi enam mängida, nii et ütle nüüd sina, mis sa teha tahad?" pöördus Mona Hunteri poole, kui veel kaarte kokku korjas ning need karpi tagasi pani. Parem, kui endast ikka segadust maha ei jätaks.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 17, 2014 21:04:20 GMT 2
Uno ei kuulunud küll just Davidi lemmikmängude hulka, aga vähemalt oli neil lõbus. Kui lõpuks Izzie'l kõige esimesena kaardid otsa said ja ta mujale edasi otsustas minna, hakkaski vist kogu seltskond laiali lagunema. "Mhmh," noogutas kutt vastuseks Phoebsi küsimusele ja ajas end põrandalt püsti. Tüdruk pidi talle ju siiski ühe asja kohta vastuse andma, nii et neil oli vaja natuke aega omaette olla ka. Märgates, et tribüünidel pole eriti palju rahvast, suunas Dave Phoebe sinnapoole ja siis istusid nad ühele pinkidest maha. Kutt pööras oma pilgu sõbrannale, oodates, et ta rääkima hakkaks, kuid ei öelnud ise midagi, et teda mitte tagant sundida.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Mar 17, 2014 21:16:44 GMT 2
Phoebel Uno just paremini ei läinud, aga Uno oligi tema meelest üks paras õnne peale mängimine. Sa kunagi ei tea, mis kaardid sa saad ja mis kaardi keegi sulle käia võib. Phoebs juba aimas, et David mõtles seda, mida temagi, kui nad vaikides tribüünide poole kõndisid ning natuke kõrgemal pingil maha istusid. "Ma olen mõelnud... meist," vastas neiu ning võttis Davidi käed endale pihku. "Ma tean, et ma ei tahtnud mingitest tunnetest ega mingist suhtest midagi kuuldagi, aga... persse kõik," turtsatas neiu ning raputas pead. Jah, ropendamine oli üks tema halvimatest iseloomujoontest, kuid milleks keerutada, kui ta sai kõik välja öelda nii, nagu mõtles. "Ütleme nii, et ma olen valmis proovima. Tõesta mulle, et ma eksin, kui ma ütlen, et mehed on tõprad," rääkis neidis, vuristades viimaseid sõnu järjest kiiremini, enne kui ta oma huuled Davidi omadele vajutas ning kutti suudles.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 17, 2014 21:27:09 GMT 2
David noogutas, kui Phoebe pärast lühikest vaikust, et ilmselt korralikult veel kõik läbi mõelda, rääkima hakkas. Noormees otsustas mitte hakata tema jutule vahele segama, vaid lasta tal rahulikult kõik ära rääkida. Tema oli ju ka neist mõelnud ja lootnud vaikselt, et tüdruk ikkagi annab talle võimaluse, sest oli ju üsna ilmselge, et neil olid teineteise vastu vastastikused tunded tekkinud. Kui Phoebs ta käed pihku võttis, pigistas kutt neid õrnalt ja hoidis oma silmade pilku endiselt tema omadel. "Teiste meeste kohta ma rääkida ei saa, aga võin üritada sulle tõestada, et ma ei kavatse sulle haiget teha," jõudis Dave enne öelda, kui Phoebs järsku oma huuled tema omadele surus. Muidugi suudles kutt teda kohe vastu ja asetas isegi ühe käe tüdruku seljale.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Brett Haymore on Mar 17, 2014 21:35:06 GMT 2
"Parem tõesti, kui sa seda ei teeks. Su kõrvadele parem," turtsatas Brett, kuni Elijah nende juurde tuli. Siis ei hakanud noormees õe ning venna jutule vahele segama, vaid kuulas neid vaikides, lastes oma tumedad silmad üle ruumi. Kõigil paistis vähemalt tore olevat. "Brett on siinsamas," sõnas noormees, kui Daisy temast äkki oma vennale rääkis. "Aga ma kuulaksin sind hea meelega," pöördus noormees blondiini poole.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Mar 17, 2014 22:56:39 GMT 2
Phoebs suudles pikalt Davidit, et pikendada nende erilist hetke. Tundnud noormehe käsi enda seljal, libistas neiu enda sõrmed kuti juustesse ning mängis nendega, enne kui Davidist eemale tõmbus ja talle lihtsalt silma jäi vaatama. "We have a deal," sõnas Phoebs naeratades, kui Davidi lubadust kuulis, enne kui oma huuled uuesti kuti omadele vajutas. "Nii et teeme asja ametlikuks?" uuris Phoebs veelkord Davidilt, hoides oma sinised silmi kuti omadel.
|
|