19-aastane; Eastside
Senior
|
Post by Elijah Dean Flores on Mar 18, 2014 19:38:36 GMT 2
Elijah lasi pilgul uuesti üle saali joosta ning kutt märkas tüdrukut, kellega ta oli päeval lõunat söönud. Läinud laua juurde, võttis mees ühe küpsise ja viskas endale suhu. Jääteepudel oli tal siiani käes. "Hei. Elijah olen, mäletad ehk," alustas noormees Deenaga juttu. "On sul siin keegi vestluspartner olemas või..." jättis kutt lause pooleli.
|
|
17-aastane; Koolileht; Eastside
Junior
|
Post by Deena Nguyen on Mar 18, 2014 19:45:07 GMT 2
Deena jälgis, kuidas Elijah tema poole jalutas. Või äkki tuli ta lihtsalt sööma? Siiski nooruk kõnetas teda. "Jah, mäletan ikka" vastas Dee. Kuidas ta saaks mitte mäletada? Selle mõtte peale ilmus neiu huulile kaval muie. "Ei ole kusjuures. Sõbrantsid läksid kusagile, ma ei tea kuhu" pomises Deena ringi ning kortsutas siis kulme. Ehk ilmuvad nad välja veel millalgi. "Nii et kellegi seltskonnast praegu ära ei ütleks" rääkis Deena, suunates pilgu noormehele tema kõrval.
|
|
18-aastane; Kergejõustik; Glee; Westside
Junior
The best thing that has ever happened to me is you
|
|
|
Post by Simona Dragomir on Mar 18, 2014 19:51:09 GMT 2
"Kuni praeguseni küll mitte, aga see on väga lahe, et sa mängid," vastas Mona. Ta oli mänginud Hunterile ning talendishowl oli tal klaveri asemel samuti kitarr, kuid Hunterit tüdruk mängimas kuulnud polnud, rääkimata laulmisest. Noh, eks muusikaga saab pärast ka möllata, sest Mona märkas klaveri taga juba Daisyt, kellele ta kergelt viipas. Praegu siis jääb film. "Noh, mingit komöödiat vaadata oleks praegu isegi täitsa mõnus," tuli Mona tagasi filmide juurde.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Brett Haymore on Mar 18, 2014 20:19:32 GMT 2
Lõpetanud mängimise, lasi tüdruk helidel veel ruumis vaikselt kustuda, enne kui käed klaverilt eemaldas ja pilgu Brettile pööras. Kuulnud tema sõnu, ilmus näitsiku sulle soe naeratus. "Sellisel juhul on vist missioon täidetud," muigas Sunny, kuigi ei olnud see sugugi tema eesmärgiks. "Olgu, see oli cover, aga nüüd võin ma sulle midagi enda omat mängida ja siis võime midagi muud teha... kui sa just muidugi mõne oma sõbraga hoopis olla ei soovi," sõnas näitsik ning mõtles hetke, enne kui uuesti mängima hakkas. Laul "Ja seda sa teedki? Võrgutad oma ilusa häälega poisse?" küsis Brett muiates, sest loomulikult kuulaks ta Daisy häält veel. See oli tüübile muljet avaldanud, kuigi tüüp ise küll musikaalne polnud. Kui ta laulda üritakski, oleks kohe aru saada, et Brettile on küll karu või elevant kõrva peale astunud, ja targem oleks kohe kõrvatropid endale kuskilt muretseda. "Kui soovid, võin terve õhtu ka sinu päralt olla," sõnas noormees ning jäi Daisyt kuulama, kui too uuesti hakkas mängima.
|
|
16-aastane; Kisakoor; Koolileht; Westside
Sophomore
Don't judge a person if you don't know their story
|
|
|
Post by Mia A. Rowan on Mar 18, 2014 20:31:08 GMT 2
"Kurb. Tõesti väga kurb," tegi Logan hetkeks kurva näo pähe, kuid hakkas hetk hiljem naerma. "Mitte, et mul oleks plaanis kunagi kisakooris karjääri teha või midagi," nentis korvpalli kapten turtsatusega ja viis tumedate silmade pilgu ekraanilt jällegi blondiinile. "Prshhh.. Ära reageeri üle lilleke. Ei jooda siin keegi kedagi täis. Me joome end ise vabatahtlikult naaatuke täis," lausus Logan ning vaatas lõbusalt, kuidas Mia jõi. Viimane tõstis joomistempot kuidagi väga kiiresti, kuid see ei häirinud Loganit. Milleks muuks see alkohol tal siin kaasas oligi kui mitte joomiseks? Kui blondiin ütles, et ta ei söö teda ära, vaid Logani pea hakkab hoopiski lendama, puhkes korvpallur naerma.. "Ahniiii...," venitas noormees kergelt kavala muigega. "Agaaa... Kui ma teen nii?" küsis Logan ning vajutas oma huuled blondiini omadele, et Miat suudelda. "Ära nuta, poisu. Jää ikka korvpalli juurde ja las kisakoor jääbki tüdrukutele," üritas Mia Loganit lohutada ning sasis õrnalt tüübi heledaid juukseid, enne kui veel mõned lonksud enda pudelist võttis ja seda lihtsalt enda kõrval hoidis. "Ma ei anna alla," vastas blondiin Logani küsimusele, kuid suudles poissi vastu. Päris kaine peaga poleks Mia seda ilmselt teinud, aga kurat, praegu tundus see suudlus nii meeldiv, et tüdruk muutus ahnemaks ning libistas oma käed poisi juustesse, sasides neid õrnalt.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 18, 2014 20:35:00 GMT 2
"Täpselt. See ongi mu elumõte, et võimalikult palju tüüpe enda häälega ära võrgutada," noogutas Daisy kuti jutu peale, kuid hakkas siis naerma. Eih, ta ei ole kunagi kedagi võrgutada püüdnud, kas seda siis laulmise või millegi muuga. "See oleks tore, aga ma loodan, et sa siis minust nii ära ei tüdine, et reedel tulemata jätad," muigas Sunny. Pärast seda, kui lugu mängitud sai, ajas tüdruk ennast tooli pealt püsti. Ausalt öeldes ega ta ei teadnud, mida edasi teha. Võibolla kuskilt natuke snäkke võtta. Kõht hakkas vaikselt tühjaks saama. "Tead, lähme otsime midagi süüa," pakkus neiu ning jalutas saalist välja koridori, sest seal oli ka laud ja selle ümber ei olnud hetkel kedagi. Seega on neil seal hea suur ja vaba valik. Pealegi ei pidanud tüdruk siis vaatama, kuidas Logan ja Mia teineteisele keelt kurku ajavad. Daisy võttis endale laua nurgalt ühe papptaldriku ning tõstis sellele mõningaid snäkke. Kui taldrik ilusti täis sai, jalutas ta trepi juurde, mis viis üle treenerite kabinettide juurde. Ega ta sinna üles ei kavatsenudki minna. Ta tahtis lihtsalt treppi istmena kasutada. Sättinud ennast sinna istuma, võttis ta taldrikult natuke süüa. "Sa võid mulle natuke endast midagi rääkida, et ma reedel täiesti võõraga välja ei läheks. Tegelikult olen ma sinuga ju kaks aastat ühes koolis käinud, aga kõik, mis ma sinu kohta tean on see, et su nimi on Brett Haymore, mmm... ema oli filmitööstuses ja isa poliitik, sa mängid suurepäraselt korvpalli, sõidad mootorrattaga, mis on muideks väga badass minu arvates, ja elad Eastside'il," seletas Sunshine. Kõik, mis ta tema kohat teadis oli see, mida igaüks poisi kohta teadis.
|
|
18-aastane
Visitor
See no, hear no, speak no evil leaves you deaf, dumb and blind
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Mar 18, 2014 20:42:34 GMT 2
David muigas ja kummardus lähemale, et tüdrukut veel ühe suudlusega kostitada. "Sa oled nii armas," sõnas tüüp Phoebsile. Oli ju, kui teda niimoodi avalikult enda omaks nimetas. Phoebsi natuke julma nalja peale kergitas kutt hetkeks kulmu ja raputas siis pead. Katteta lubaduste andmine ei olnud ikka tema stiil. "Ma jääks hea meelega praegu siia istuma, kus me oleme," arvas Dave. Küll neil on hiljem veel aega midagi teha, praegu võiksid nad natuke kahekesi aega ka nautida saada, mõtles noormees, ja suudles Phoebet veelkord. "Armas?" küsis Phoebs ning turtsatas naerma. "Ei kõla just minulikult. Kassipojad on armsad, kuid mina olen pigem kuri kiisu," lausus näitsik. Nii imelik oli lihtsalt kuulda, kuidas keegi teda armsaks pidas, sest neiu oli kindel, et see sõna oli temast ikka väga kaugel, ent musi vastu polnud Phoebsil midagi. "Mulle sobib," kehitas neiu õlgu, kui David arvas, et võiks ikka tribüünile jääda. Tundnud Davidi huuli jälle enda omadel, suudles Phoebs pikalt noormeest vastu ning lasi oma kätel liikuda tüübi seljale, silitades seda õrnalt.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 18, 2014 20:44:27 GMT 2
"Ega ma mingi väga osav ei ole, aga mõne heli ikka pigistan pillist välja," muigas Hunter. Klaver oli tõesti kinni, aga kui noormees vaatas, et filmide juures on Logan, kes kenasti mingi blondiiniga ameleb, keeras ta otsa ringi. Ei noh, väga 'kena' vaatepilt küll, aga kuna tegemist on Loganiga, siis tal ei ole vaja väga imestada. "Ma arvan, et me võime filme siis vaadata, kui ma vend otsustab endale toa muretseda," mainis Hunter. Õnneks oli Mona sõbranna vahepeal klaveri tagant ära tulnud ja seega jalutaski kutt koos enda tüdrukuga sinna.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 18, 2014 20:50:02 GMT 2
Kui mäng läbi sai ning Daisy ja Brett enda kohtingut hakkasid arutama, viskas Tori veel mõned korvid, kuigi need ei läinud ikka kõik sisse. Aga vähemalt ta üritas. Asetanud lõpuks palli maha, avastas ta, et sõbranna oli juba kutiga klaveri taha läinud. Kena. Tundub, et Sunny laseb ta üle. Samas... las tüdruk lõbutseb. Tal tundus kutiga täitsa hea klapp olevat. Tori otsustas minna ja hoopis vaadata, mis värk seal neidude duširuumis siis lõpuks ikkagi toimub. Alguses rõivistusse sisse astudes ei näinud ta midagi ebatavalist, aga kui ta edasi liikus ja duširuumi ukse lahti tegi, tundis ta kohe kerget vesipiibu tubakast tulevat lõhna. Kuna neiul ei olnud kurja vanemat venda ega õde, kes teda keelama tuleks, siis jalutas Tori Gayla juurde ning maandus tema kõrvale. Kohe pakuti talle ka vesipiipu, mille tüdruk vastu võttis, andes selle peagi edasi järgmisele. Alkoholist Yola siiski esialgu keeldus.
|
|
19-aastane; Korvpall; Eastside
Senior
|
Post by Logan Sommers on Mar 18, 2014 20:51:35 GMT 2
Logan muigas kergelt läbi suudluse kui Mia ahnemaks muutus. Noormees libistas käed ümber neiu ning tõmbas viimase endale kaksiraksi sülle, libistades ühe käe aeglaselt neidise seljale ja teise Mia juustesse. Mõne aja pärast tõmbus Logan eemale ning vaatas neidisele lõbusalt otsa. "No nüüd ma siis vähemalt tean, kuidas sa sellele reageerid. Pea jääb alles igatahes," lausus noormees lõbusa turtsatusega ning sasis Mia juukseid. Mehe käed liikusid seejärel mööda neidise keha alla ning jäid blondiini reitele puhkama. "Oot.. Mille osas sa alla ei anna?" meenus Loganile vestlus, mis oli enne suudlust ning millest ta ei olnud päris täpselt aru saanud.
|
|
18-aastane; Kergejõustik; Glee; Westside
Junior
The best thing that has ever happened to me is you
|
|
|
Post by Simona Dragomir on Mar 18, 2014 20:57:10 GMT 2
"Sul on võimalus oma osavust näidata," lausus Mona kavalalt, kui see vaatepilt filmide juures tüdrukugi kohe mujale pani vaatama ja nad Hunteriga otsa ringi keerasid. Okei, seda Mona küll praegu näha ei tahtnud. "Jah, ma arvan, et see oleks hea mõte," nõustus Mona Hunteriga, kuid poisi sõnad tekitasid tüdruku suule ikka kerge muige. Noh, vähemalt said need pillid õigel ajal vabaks ning Mona võttiski sisse koha süntesaatori taga. "Hmm... kas sa tead sellist laulu nagu "Collide"?" tuli Monalt kohe küsimus, sest see oli üks tema lemmikutest ja tüdruk õppis seda mängima nii klaveril kui ka kitarril, kuigi see oli nii ammu, et Mona ei teadnudki, kas ta enam täpselt mäletab. Vähemalt sõnad olid meeles.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 18, 2014 21:18:52 GMT 2
"Kas sa mõtled seda Howie Day laulu?" uuris Hunter, sest see oli esimene, mis talle pähe tuli, aga eks sarnase või sama nimega laule ole maailmas palju. Kui Simona enast klaveri taha sättis, võttis poiss endale ühe kitarri kätte ning sättis ennast klaveritooli servale istuma. Nii nägi ta kenasti Monat ega olnud temast liiga kaugel. Hunter tõmbas käega üle keelte ning noogutas siis endamisi, sest pill oli kenasti hääles.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 18, 2014 21:40:01 GMT 2
"Minu jaoks oled ikka armas," sõnas David muigega. Kassipoja jutuga tuli kutil aga muidugi Behemoth meelde, keda ta Phoebsi juures käies näinud oli ja kes oli päris tore kassike. Mõned minutid veetsid noored veel tribüünidel aega, enne kui otsustasid midagi muud ka natuke teha. Dave pakkuski välja, et võtavad endale kuskil nurgas ühe mati ja mõned snäkid ning saavad istuda ja lobiseda ja ehk ka natuke midagi muud teha. Dave ajas end pingilt püsti ja suunduski siis matti otsima, kuniks Phoebs koridori kadus, et neile miskit söödavat hankida. Hommikuni söömata olla oleks ju natuke nõme küll. Viimaks leidiski noormees ühe vaiksema nurga, kuhu mati maha paigutas ja siis sellele istuma potsatas, jäädes Phoebe naasmist ootama.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Brett Haymore on Mar 18, 2014 21:45:45 GMT 2
"Sul raudselt õnnestub see ka," oli Brett kindel, kuigi seda mõtles kutt samuti rohkem naljaga. Kuna tal oli üsna omamoodi huumor, siis ei pruukinud kõik lihtsalt naljast aru saada, aga kui said, siis oli ju kõik kena. "Minugi poolest," nõustus noormees, kui Daisy süüa tahtis otsima minna. Ega sellestki palju puudu jäänud, kui Brettil veel kõht korisema hakkaks. Tüüp kühveldas enda taldrikule hunniku krõpse ja veel mõned snäkid ning võttis siis papist topsi, mille ta tavalise mahlaga täitis, et siis Daisyga omaette kuskile minna. "Sa tahad minust veel midagi teada, aga sa tead juba nii palju. Muljetavaldav," muigas Brett, kuid proovis siis Daisyle samaga vastata. "Su nimi on Daisy-Sun Flores, kuid ma eelistan siiski oopsie-Daisyt. Su vanemad töötavad linnavalitsuses ja su vend on tantsija. Sa käid vehklemas ning sõidad valge Mazdaga. Sa käid muusikakoolis, õpid klaverit ja komponeerimist ning sul on inglihääl," proovis noormees Daisyle sama rääkida, mida tema tüdruku kohta teab. "Nii, mida sa veel teada tahad?" uuris poiss ja pistis oma taldrikult mõned krõpsud suhu.
|
|
18-aastane
Visitor
See no, hear no, speak no evil leaves you deaf, dumb and blind
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Mar 18, 2014 22:00:08 GMT 2
"Kui ma olen armas, siis sa oled luuser," turtsatas Phoebe. "Minu kallis luuser," lisas ta ning kadus siis süüa tooma. Nüüd sai juba küllalt tribüünidel istutud ja kuna väga muud ka praegu teha ei olnud, siis võis vist matid välja võtta ja nendel olla. Kuna Dave oli aga laiskpepu, siis võttis Phoebs taldrikule kohe kuhjaga snäkke, kuid üle kahe mahlatopsi kahjuks võtta ei õnnestunud. Nii et jah, kes juua juurde tahab, see jookseb. Snäkid ja joogid käes, läks Phoebs Davidi juurde matile ning asetas taldrikud ja topsid põrandale, et need matil ümber ei läheks ega seda ära ei määriks. "Järgmine kord jooksed sina, kui see siin otsa peaks saama," ütles Phoebs ning võttis taldrikult paar krõpsu.
|
|