18-aastane
Visitor
See no, hear no, speak no evil leaves you deaf, dumb and blind
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Mar 16, 2014 22:26:02 GMT 2
"High five!" lausus Phoebs võidukalt, kui nemad Davidiga lõpuks võitjateks jäid. See mäng oli tõesti hea ja kuna Phoebe oli Aliases ikka tugevam, siis polnud ka ime, miks talle Alias eriti sümpatiseeris. Naljakas oli muidugi see, kuidas Simona vahepeal enda emakeele appi võttis, kuna Phoebele kõlas see nagu mingisugune imelik haldjakeel, mida polnudki võimalik mõista, kuid neiu ise pakkus päris palju naljakaid variante ka. "Ah, bänditüdruk," tundis Phoebs kohe Izzy ära, kui Dave teda igaks juhuks tutvustas ka. "Uno vist isegi sobiks või mis teie arvate?" pakkus Phoebs ning vaatas siis poistele otsa, sest selles mängus ei paistnud just vahet olevat, palju mängijaid on ja kas neid on paaris- või paaritu arv.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Brett Haymore on Mar 16, 2014 22:38:59 GMT 2
"Sa võiksid mulle kunagi midagi mängida," lausus Brett kerge naeratuse saatel. Seda noormees mäletas, et tüdruk oli talendishowl laulnud ja tal oli väga ilus hääl, kuigi kutt pidi seda lava tagant kuulma. Hea meelega kuulaks ta Daisyt veel. "Meeldiv," lausus noormees naeratusega, kui selgus, et ta läheb siiski Daisyga välja. Noh, kuna Tori oli mõista andnud, et pole just noormehest sellisel viisil huvitatud, siis loodetavasti ei pea ta kurvastama. "Millal sa minna tahad siis?" uuris Brett Daisylt.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 16, 2014 22:49:41 GMT 2
"Tervist," sõnas Hunter kerge naeratusega uuele tüdrukule, kes nende juurde ilmus. Ta tundis ta kohe ära talendikalt. Ta oli seal päris mõnusalt laulnud. Tundus, et neid tuleb aina juurde ja nad saavad ka uusi sõpru. "Ma arvan, et Uno on päris gea variant," arvas poiss, sest see mäng oli kiire ja neid võis olla ükskõik kui palju. Sommers pani Aliase ära ning viskas nende keskele matile hoopis Uno-kaartide karbi. Võtnud sealt kaardid välja, hakkas ta neid segama. Loodetavasti seda mängu kõik teavad.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 16, 2014 22:56:37 GMT 2
"Okei, ma võin sulle täna ka midagi mängida kui tahad... aga võibolla hiljem, sest hetkel on mu käed selle palli loopimisest täitsa väsinud... ja seda räägib vehkleja," muigas Daisy, vaadates noormehele otsa. Lahe, et ta tahtis, et näitsik talle mängiks. Seda ei juhtu just iga päev, et keegi tema muusikat kuulata tahab. Kodus paneb ta ka alati ukse kinni, kui mängima hakkab, et mitte kedagi segada. "Samad sõnad," tõdes tüdruk, mitte et ta nüüd terve mängu aja hirmsasti võita oleks tahtnud. Alles viimasel viskel mõistis ta, et tahab tõesti teda lähemalt tundma õppida ja koos väljas käimine oleks selleks ju suurepärane. "Ma lähen esmaspäeval vehklemislaagrisse ja tulen reedel tagasi. Seega kas reede õhtul... või siis laupäeval, kui sa tahad puhanud minuga välja minna," pakkus tüdruk, sest homme ta ilmselt magab, kui ta terve öö üleval on ja kuusteist pidid nad Loganiga midagi koos tegema. Filmikas jäi viimati teemasse.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Brett Haymore on Mar 16, 2014 23:13:59 GMT 2
"Ma peaaegu unustasin, et siia üldse mingi bändinurgake üles on pandud," tunnistas Brett, kuigi vahepeal tegi kellegi mäng küll kõrvadele päris haiget. Igatahes oli Brett valmis nüüd Daisyt kuulama. "Vehkleja? Nagu päris mõõgavõitleja või?" uuris noormees. "Pretty badass," lisas ta. Vehklemine tundus huvitav küll, aga Brett tundis end korvpallis ikka paremini, mistõttu ta end vehklemistrenni kirja panema ei vaevunudki. "Ei no mul vahet pole. Kui sa reedel zombie oled, siis ma võin täitsa zombiega ka minna," kehitas noormees lõbusalt õlgu.
|
|
17-aastane; Glee; Eastside
Sophomore
|
Post by Isabelle M. Henderson on Mar 16, 2014 23:19:32 GMT 2
"Tere sullegi," ütles Izzy sõbralikult. "Ah jaa, sina oled see tüdruk, kes endale talendishow kolmanda koha napsas," tundis ta kohe Simona ära. Nad olid küll mõlemad Glees, aga tüdruk oli alati nii vaikne ja tagasihoidlik ning rääkis ikka üsna vähe, ent häält tal tegelikult oli. "Kas me teeme slapiga või tavalist?" uuris Izzy Hunterilt, kes asjalikult kaarte jagama hakkas.
|
|
18-aastane; Kisakoor; Ujumine; Koolileht; Eastside
Junior
|
Post by Lydia Kacey Bates on Mar 16, 2014 23:23:35 GMT 2
Lydia tegi mõned pildid sõbrannadest, kes Brettiga korvpalli mängisid, kuid ütles peagi Abbyle ka, et läheb liigub natuke ringi ja teeb veel mõned pildid, kuna ta ei viitsinud väga kaua enam ühe koha peal passida. Mõned pildid tegi Lydia õpilastest, kes midagi näksisid ning ka toitudest, mida pakuti, siis liikus ta veel saalis ringi ning läks lõpuks koridori. "Naeratus!" lausus ta lõbusalt ning klõpsas mõned pildid seltskonnast, kes parajasti Unot hakkasid mängima. Õnneks need olid juba natuke rohkem tuttavad näod, keda kaameraga ahistada. "Ma vist praegu ainult jälgin ja mängin siin paparatsot, nii et te ei pea mind kohe mängu võtma," lausus Kacey ning kummardus natuke, et keskel olevatest kaartidest ka mõned pildid teha.
|
|
16-aastane; Kisakoor; Koolileht; Westside
Sophomore
Don't judge a person if you don't know their story
|
|
|
Post by Mia A. Rowan on Mar 16, 2014 23:28:31 GMT 2
"Jobu," raputas Mia Logani kommentaari peale pead ning pani siis filmi ilusti peale. Igaüks peaks ju sellega hakkama saama. "You suck," turtsatas Mia, kui Logan ergutada püüdis. Tõesti, jäägu korvpalli juurde ja ärgu üritagugi kisakoori kandideerida, sest sinna pole Sommersil lootustki saada. "Lihtne. Helistan Samile ja Deanile," vastas blondiin Elijah' küsimusele. Tjah, ilmselgelt oli ta liiga palju Supernaturali vaadanud.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 16, 2014 23:41:41 GMT 2
"No, kuidas siis nii," raputas Daisy enda pead. Kuidas saab selline asi ununeda, kui osad siin isegi pille klimberdasid. "Noh, põhimõtteliselt epees on jah selline raskem mõõk, aga ma sellega eriti ei tegele. Mulle meeldib kõige rohkem florett, kus on selline peenike, kerge ja painduvam mõõk. Espadron on ka kergema mõõgaga ja seda olen ma ka teinud, aga seal on see, et kui floretis ja epees võib punktide saamiseks vastast ainult torgata, siis espadronis võib ka relva küljega lüüa." seletas Daisy, sest ei juhtu just igapäev, et keegi tema trenni vastu huvi tunneb. Bretti kommentaar pani aga näitsiku kergelt muigama. Badass? Võibolla vahel. "Äkki me vahetame numbreid ja ma helistan sulle reedel. Kui ma väga väsinud olen, siis läheme laupäeval, aga muidu jääb reede. Sobib?" pakkus Sunny välja ning võttis taskust enda mobiili, et see kutile ulatada. "Nii et sulle meeldib zombiedega väljas käia. Kui armas," lisas tüdruk kerge nöökega.
|
|
19-aastane; Korvpall; Eastside
Senior
|
Post by Logan Sommers on Mar 16, 2014 23:43:40 GMT 2
"No kuulge.. Mina olin tubli ja ergutasin Miat ja siis teie kohe minu tundeid riivama," tegi Logan kurva näo pähe ja turtsatas seejärel. "Aga noh.. Harjutamine teeb meistriks, seega eks ma siis pean rohkem harjutama," lausus Sommers muigega. "Aga näed. Hakkama said. Ma arvan, et mu ergutamisest oli ikka kasu ka," nentis Logan seejärel mõtlikult, hetke pärast näol jällegi lõbus muie mänglemas. Njahh... Tõenäoliselt läheb nüüd jälle kaua kaua aega enne kui Sommers kedagi ergutama hakkab. Võib-olla võistkonnakaaslastele paar ergutavat sõna aga see on ka kõik. Kisakoori ta ilmselgelt ei roniks. Kuulnud neidise vastust, turtsatas noormees lõbusalt. "Et nende number on sul lausa kiirvalimises olemas? Igatahes näe, tule ka lebosse nüüd. Ma luban, et ma ei söö sind ära. Ehk," rääkis noormees lõbusa muigega ning patsutas kohale enda kõrval. Logan keris joogil jällegi korgi maha, et sellest lonks võtta ning ulatas selle taaskordselt Miale. Elijah'le seda pakkuda polnud ilmselgelt mõtet.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 16, 2014 23:47:44 GMT 2
"Ma arvan, et alguses võib tavalist," pakkus Hunter, sest Simona vist enne mainis, et tal ei ole see mäng täiesti meeles. Kui kaardid jagatud said, asetas poiss alles jäänud kaardid mati keskele, et kõigil neile ligipääs oleks. "Jagajast järgmine alustab," sõnas Sommers ning pidi siis õhkõrnalt võpatama, kui keegi enda kaameraga kohale ilmus. Ahjaa... ta oli üks Batesidest ja ta osales talendikal.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Brett Haymore on Mar 16, 2014 23:55:40 GMT 2
"Sest mu mõtted olid korvpalli ja selle juures, kumb teist minuga välja tuleb, kuigi ma pean tunnistama, et vahepeal oleks küll kellegi mängu peale kõrvad kinni tahtnud katta," vastas Brett. Ilmselgelt tüüp natuke liialdas, aga kes siis ei kipuks liialdama. Kui Daisy rääkima hakkas, jäi Brett teda huviga kuulama, kuigi tema jaoks oli neiu jutus päris palju keerulisi mõisteid, millest noormees lihtsalt aru üritas saada. "See viimane tundub küll kõvasti vägivaldsem... ja ka põnevam," pidi noormees tunnistama. Peaks vist ikka vaatama minema mõnda trenni. "Teeme nii," noogutas Brett. "Ja ma käiks zombiedega väljas seni, kuni nad mu ajude kallal einestada ei taha," lisas noormees lõbusalt.
|
|
18-aastane; Kergejõustik; Glee; Westside
Junior
The best thing that has ever happened to me is you
|
|
|
Post by Simona Dragomir on Mar 17, 2014 0:00:47 GMT 2
Monale ka tavaline mäng sobis, siis saabki alustuseks reegleid ehk meelde tuletada. "Milline see slapiga Uno veel on?" uuris Mona, kui Izzy seda mainis. Sellest kuulis ta vist küll esimest korda, kuna eelmisel aastal nad seda tüdruku mäletamist mööda ei mänginud. Siis pidi Hunter ise talle veel mitu korda Uno reegleid seletama ja lõpuks hakkas mäng täitsa ilusti minema, sest Mona sai reeglitele pihta ka. "Eks ma proovin siis vaadata, palju mul reeglid meeles on," oli Mona nõus seekord alustama ning käis kohe kollase kuue, kuni fotokavälk temagi võpatama pani. "Lyddie!" noomis ta sõbrannat, kes nende juurde ilmunud oli. "Vaata, et lehte ikka mõni normaalne pilt saaks," lausus ta ning lasi siis Izzyl oma käigu teha.
|
|
16-aastane; Kisakoor; Koolileht; Westside
Sophomore
Don't judge a person if you don't know their story
|
|
|
Post by Mia A. Rowan on Mar 17, 2014 0:04:37 GMT 2
"Sa üritasid ja üritus on luhtaläinud katse," parandas Mia Logani sõnu, kui filmi käima oli saanud. "Peaks vist Elijah'ga ühise tiimi tegema, et Logan, ära jumala eest enam erguta," naeris tüdruk ning puges siis poiste juurde matile, et ise ka filmi nautida. "Kui sa mind hammustadagi üritad, siis sa veel kahetsed seda," ütles neiu Loganile ning sättis end mugavalt lamama.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 17, 2014 0:05:20 GMT 2
"Ega see nüüd nii hull ka ei olnud. Sa ise ei oska ühtegi pilli mängida või laulda?" uuris Daisy vastu, sest äkki peitub temas lisaks korvpallurile ka muusik. Samas ei saa nüüd oodata, et tema ees mingi tüüp Täiuslikkus seisab. "Seda ta on," noogutas tüdruk muiates, "raskem ka. Aga seda ma olen alles viimastel aastatel õppinud. Põhiliselt tegelen ma ikkagi floretiga." Sunnyl oleks väga hea meel, kui poiss viitsiks tema trenni vaatama tulla või siis lausa mõnda võistlust, sest enamasti on ta seal üksinda, kui just kallis venna kaasa elama ei tule, nagu D alati Elijah võistlustel käib, kui võimalust on. Võib vist öelda, et nad on teineteise suurimad fännid. "Selge, ma jätan meelde," turtsatas tüdruk ja võttis enda mobiili tagasi, tehes sellest veel kutile kiire vastaka, et too ka Sunny numbri endale saaks. Edasi läks tehnikavidin taskusse, sest tüdruk ei kavatse sellega enda sõpru välja blokkida.
|
|