18-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kennedy Wilkins on Mar 8, 2014 20:12:00 GMT 2
Kay ei viitsinud laupäevasel õhtul kodus istuda. Chris läks ka kuhugi sõpradega välja, enne küsis veel mitu korda üle, et kas Kennedy ei taha kaasa minna. Viimasel ajal olid neil suhted kuidagi paranenud, koos elamine aitas sellele kindlasti kaasa. Kay helistas enda sõbrale ja ütles, et nad lähevad nüüd baari, keeldumist tüdruk ei aktsepteerinud. Okei, oleks kutil olnud mõni tõesti mõjuv põhjus, oleks Kennedy noormehele halastanud ja üksinda "Frozenit" uuesti vaadanud või midagi. Õnneks ei olnud sõbral ühtegi paremat plaani ja seega leppisid nad kokku, et saavad Põrguväravas kokku. Tüdruk astus baari ning istus lauda, mis asus seina ääres. Kayle ei meeldinud istuda laudades, mis olid keset saali. Kennedy kandis musta nahktagi, selle alt oli näha tumesinist v-kaelusega pluusi. Jalas olid mustad teksad ja saapad, mille massiivsed mustad kontsad olid kaunistatud neetidega. Kay juuksed olid lahtiste lainetena ta õlgadel. OT:Kinni
|
|
19-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Trevor Cole Sinclair on Mar 8, 2014 20:30:17 GMT 2
Trevor ja ta sõbrad olid võitnud just suure võrkpallimängu, mille võitu tuldi tähistama Hell's Gate'i. Esimene valik oli küll Green Poison Bar, aga pea igat võitu oli seal tähistatud ja täna otsustati proovida uut kohta. Nad tellisid kõik esialgu ühe tekiilashoti, lõid klaasid rõõmsalt kokku ning kulistasid joogi kurgust alla. Refill. Ja ka teise korra võttis Trev shoti sisse. Kuna nad olid kõik baarileti ääres shote alla kaanimas, siis märkas Cole, kui tema üks hea sõbranna, Kennedy, sisenes. Kui võtta, siis oli Kennedy vist ainus tüdruk, kellega Trevor oskas olla ilma flirtimata ja sellest kaugele minemata. Mis oli vapustavalt erakordne. Kutt jättis hetkeks sõpradega hüvasti ning suundus Kay laua poole. "Hei. Kas see koht on võetud?" küsis kutt muigega, kuid ei oodanud vastust, vaid lihtsalt istus neiu kõrvale. "Üksi baaris. Ohtlik," kommenteeris Trevor turtsatusega ja naeratas seejärel kergelt, kuna mõtles oma lauset naljana.
|
|
18-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kennedy Wilkins on Mar 8, 2014 20:47:25 GMT 2
Kennedy vaatas mobiili, kuhu saabus sõnum. Tuli välja, et tüüp ikka ei saanud tulla. Hea inimene. Kay mõtles, et läheb päriselt ka kuti ukse taha. Siiski mattis Kennedy mõtte maha, kui talle tuli seltsi. "Õhtust, Cole," tervitas tüdruk noormeest, kellega ta sai väga hästi läbi. "Mis ise? Võtsid vallalised sõbrad kaasa ja õpetad neile, kuidas naisi lantida?" uuris Kay naeratusega. Üks teenindaja kõndis tüdrukust mööda, Kay tõmbas ta tähelepanu ja tellis ühe siidri. "Sa Locked In peole lähed?" uuris neiu. Ta tahtis teada, kas tuttavad ja sõbrad on minemas.
|
|
19-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Trevor Cole Sinclair on Mar 8, 2014 22:26:59 GMT 2
Tüüp naeris. "Neile oleks korralikku õpetust vaja, jah," vastas ta. "Tegelikult me tähistame võrkpallivõitu," lisas Trevor. See võit ei olnud nüüd nii suur ka, Eastside vs Westside meeskonnad. Suviti mängisid nad rohkem niisama, aga talviti toimuvad mängud olid võistluste jaoks. Kui Kennedy teenindaja käest siidri tellis, ei tahtnud Trevor ka kaua ilma joogita olla ning tellis endale rummi. "Pole plaanis minna olnud. Miks? Tahad kaasa kutsuda mind?" Kutt oli hetkel päris lõbustatud. See võis tuleneda Kay kohalolekust, võidurõõmust kui ka nendest paarist shotist, mis ta ennist joonud oli. Cole talus alkoholi hästi, kuid kippus seda liiga palju jooma ja siis ei suutnud lõpetada.
|
|
18-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kennedy Wilkins on Mar 8, 2014 22:52:45 GMT 2
"Kuule, mõni neist päriselt ka vallaline ja tore on?" küsis Kay kerge kulmudeliigutusega. "Palju õnne!" lisas Kennedy rõõmsalt. Hea kuulda, et Trevor meeskonnaga teistele ära tegi. "Mõtlesin, et võiks käia ja vaadata, mis seal siis tehakse. Tule ka, su viimane aasta ju," ütles neiu, pilgutades dramaatiliselt enda silmi, et lisada palvele selline näoilme, et keelduda on võimatu. "Kuna sa mulle kitarri jälle õpetad? Em sai lõpuks selgeks. See... D-duur ka," meenutas Kennedy. C-ga tekkis probleeme, sõrmeotsad muutusid hellaks ja sõrmed ei paindunud, nagu vaja.
|
|
19-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Trevor Cole Sinclair on Mar 9, 2014 22:09:30 GMT 2
"Vallalised on nad kõik. Toredad ka, vähemalt minu jaoks, aga enamike naiste jaoks mitte," muigas Cole. Nad olid kõik sellised naistemehed, mitte päris Trevori-tüüpi, pigem julgemad ja kalgimad, suutes üheöösuhted lihtsalt maha matta. Trevor oli pisut teistsugusem, kuna mõnest üheöösuhtest on tal isegi reaalne suhe välja kujunenud, mis peaks juba üht-teist ütlema. "Ma olen varem käinud ja rohkem see mind ei tõmba ka," lausus kutt. Ta eelmine aasta käis ja polnud midagi erilist tema jaoks. "Kas sa tahad õppida veel? Ma võin sulle veel oma oskusi jagada, nii palju, kui mul neid on," arvas Trev. Kitarri mängimine oli tema jaoks vabaajategevus, ta pole kunagi eraõpetaja juures käinud, vaid õppinud ühe sõbra käe all, kes raha ei nõudnud.
|
|
18-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kennedy Wilkins on Mar 9, 2014 22:17:39 GMT 2
"Okei, siis ma matan selle mõtte maha, et sa tutvustad mind neile," ütles Kennedy muigega. Oleks olnud tore olla jälle kellegi special someone, ilmselt pidi see ootele jääma. "Ma oleks seal ükski, tuttavad ka nagu ei taha minna... Aga ma tean, teeme siis enda peo. Sa õpetad mulle kitarri, ma toon söögi. Sobib?" uuris Kennedy. Muidugi ta tahtis õppida, kitarr tundus nii põnev. Kõik need keeled, medikad, capod ja mis veel pilli juurde käis. Teenindaja tuli tagasi, kellele Kay pistis ühe rahatähe pihku. See pidi rummi ja siidri eest tasuma. "Nüüd sul on kohustus mu õpetaja olla," selgitas tüdruk naeratusega. Ta lonksas pirnisiidrit. "Mis teil täna veel plaanis on?" uuris Kennedy. Trevori seltsis tundis neiu end alati hästi.
|
|
19-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Trevor Cole Sinclair on Mar 9, 2014 23:13:51 GMT 2
"Õige jutt," muigas Trevor samuti. Tema sõbrad olid naiste vastu küll jobud, kuid Trevor pole kunagi sellele vahele astunud. Kui Kennedy ühega neist peaks midagi arendama hakkama, siis neiu enda kaitseks astuks Cole küll vahele, vahet pole, et sellega oma sõpruse rikuks. "Teeme enda peo.. seal?" oli tüüp pisut segaduses. Pidutseda võib igal pool, aga keset Locked In Partyt oli kohati kahtlane tema arvates. Okei, see pidu oleks söögi-joogi-ja-kitarri-pidu, kuid siiski. "Alright. Sul on kitarriõpetaja olemas, aga sa tead, et ma oleks tasuta sulle ka õpetanud," naeratas Trevor kergelt. Kutt võttis väiksema lonksu oma rummist, mis oli tema jaoks veel kange, kuigi oli ennist algatuseks shote alla kulistanud. "Noh, ütleme nii, et meie tähistamine ja pidutsemine algab alkoholiga ja lõppeb mälukaga ning naisega voodis," selgitas Trevor nende tavalist rutiini. "Aga ma kavatsen rahulikult võtta ja ilmselt täna naisega voodis ei lõpeta," lisas ta muigega. Jah, Kennedy oli naine, aga Trev ei olnud temast niimoodi huvitatud. Vähemalt pole varem küll olnud. "Miks küsid? Pakud plaane? Ära ütle, et sa tahad nüüd kitarri õppima hakata."
|
|
18-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kennedy Wilkins on Mar 9, 2014 23:31:44 GMT 2
Tüdruk naeratas ja lonksas siidrit, mis maitses, tõsi küll, nagu limonaad. Kerget kraadi oli siiski tunda. "Ei, mitte seal. Sinu või minu juures," vastas Kennedy pearaputusega. "Seal ei saa olla, pärast jälle terve GC karjub, kes mida kus tegi," lisas neiu. Teda häiris, et sellisel asjal lasti lihtsalt eksisteerida. Sait võis mõne inimese elu ära rikkuda. "Oleksid jaa," kiusas Kay edasi, kaval naeratus näol. "Mehed," võttis naine Trevori järgneva jutu kokku. "Süüa, juua ja seksi," lisas ta veel turtsatusega. "Mitte ilmselt, vaid kindlasti," andis Kennedy märku, et tema ei olnud tüdruk, keda üheks ööks linade vahele vedada. "Ei, lihtsalt. Üks sõber andis korvi," rääkis Kay.
|
|
19-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Trevor Cole Sinclair on Mar 9, 2014 23:53:51 GMT 2
Trevor turtsatas Kay jutu peale. "GC karjub nii või naa, kus keegi mida tegi," sõnas ta kerge muigega. Oli mõnikord juhtunud, et ta GC'd loeb, aga teda üldiselt ei huvitanud, mida inimesed Tree Hillis teevad. "Miks ei võiks inimeste privaatsus jääda varjatuks?" küsis Cole niimuuseas, kuna see oli ainus asi, mis teda GC juures piinas. "Ma ei tea, kas ma julgen tulla sinu juurde, sinu vend võib mind välja peksta kohe," arvas kutt, "seega minu juures oleks vist parem." Trevoril olid küll vanemad kodus enamjaolt, kuid nad käisid tihti väljas ka ja saabusid vahel alles hommikul. "Võib-olla pole see ka tegelt väga hea mõte, sest minu õde ilmselt korraldaks sulle ülekuulamise ja ei lasekski meil rahulikult kaheinimese pidu nautida," arutles ta. Cole naeris kergelt Kennedy öeldu peale. "See on noorus," kommenteeris ta. "Ära muretse, kui ma ka otsiksin täna üheöösuhet, siis ei oleks sa minu ohver," lausus nooruk, andes sellega märku, et kui ta ka oleks Kennedyst huvitatud, siis ei kasutaks ta tüdrukut üheöösuhte eesmärgil ära. "Tõesti? No kuna sa juba ühe korra oled täna korvi saanud, siis mina sulle korvi ei anna. I'm all yours. Nii et mida sa tahad minuga teha?" küsis Trevor muigega, silmis kaval pilk. Ta ei saanud midagi parata, et joomase peaga kukkus isegi lähedaste sõbrannadega flirtima. Ja neid lähedasi sõbrannasid oligi tegelikult ainult üks - Kennedy.
|
|
18-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kennedy Wilkins on Mar 10, 2014 0:03:52 GMT 2
"Kui ma saaks need tüübid kätte, kes seda kirjutavad, siis ma teeks kindlaks, et nende kõige piinlikumad pubekaeapildid maanduksid internetis," lausus Kennedy. "Sest... Tere tulemast kahekümne esimesse sajandisse. Kõik on avalik. NSA kontrollib, mida me mobiilidega teeme, osariik seda, mida netis... Ja GC seda, mida väljaspool internetti ja mobiile," võttis tüdruk enda jutu kokku. Paar sõõmu siidrit ning jutuvada võis jätkuda. "Chris nii hull ka nüüd ei ole. Ta on normaalne ja kui ma ütlen talle, et sa õpetad mulle kitarri, küll ta siis rahuneb. Chris on selline mõnus vanem vend, kes ei uuri liiga palju," rääkis Kay. "Pealegi on ta vahepeal õhtustes vahetustes, siis saame ikka minu juures teha. Aa, ja su õed ei oleks probleemiks," arvas Kennedy. "Ja-jah, kõik lükatakse nooruse kaela," muigas naine. "Kõigepealt panen sulle mingi kostüümi selga," alustas tüdruk jutuga. "Siis lähme tänavale laulma," jätkas neiu naerdes. Nii palju siis flirtimisest.
|
|
19-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Trevor Cole Sinclair on Mar 10, 2014 14:30:44 GMT 2
Kutt naeris selle peale. "Ja kust sa need pildid kätte saad? Lähed nende beebialbumitesse tuhnima?" küsis ta muigega. Tegelikult huvitas teda ennast ka, kes sellise lolluse taga oli. Vahepeal oli korraks asi vaibunud ja siis hakkas jälle pihta, eesotsas keegi uus. "Well, that sucks," tõdes Cole. "Peaks vist kolima kuhugi pärapõrgusse, kus mind keegi kontrollida ei saa," lisas ta oma arvamuse, kuid seda ei teeks kutt vist iial. "Siiski ma arvan, et ta hoiab meil kullipilku peal," sõnas ta ja lonksas rummi. "Minu õed ei ole probleemis?" küsis Trevor üllatunult, "kas sa üldse oled neid varem kohanud? Kui ei, siis soovitan neid eluaeg eemale hoida." Ei, tegelikult ta ei arvanud oma õdedest nii halvasti, aga nad olid ikka päris tüütud küll aeg-ajalt. Aga samas oli pererahvas juba harjunud, kui nägid võõrast naist Trevori toas või hommikul lahkumas. "See on tõsi. Noorust tuleb ju täiel rinnal elada," õigustas ta end. Nii kaua, kui veel jaksab, tuleks kõik elumõnud läbi proovida. Milleks see elu üldse on siis, niisama istumiseks? "Ei, see nüüd küll jääb ära," protesteeris ta pearaputusega. "Ma võin midagi sellist sulle teha. Meie võrkpallitiimil ongi maskott puudu," lisas ta kerge naeratusega ja lõpetas rummi suure sõõmuga. Ikka veel kange.
|
|
18-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kennedy Wilkins on Mar 10, 2014 19:54:28 GMT 2
"Kasvõi," sõnas Kennedy muigega. Lähebki albumites sorima. Tüdruk lonksas siidrit, kui ta jooks selle terve klaasitäie kiirelt ära, oleks tal varsti kerge sumin sees. Kayl ei olnud just kõige parem pidamine, kanget alkoholi jõi ta haruharva. "Kuhugi... Kanada kõige põhjapoolsemasse külla. Või siis kuhugi Brasiilia asustamata paika," nõustus Kay muigega. "Nojah. Ma ei oska end vanema venna kingadesse panna. Kuule, kas sina hoiad enda õel silma peal, kui tal mõned sõbrad, kes on juhtumisi ka mehed, käivad külas?" huvitus tüdruk. Kas Trevor oli ka tõesti selline vanem vend, kes keelaks õdedele kohtingud, kuni nad on 30? "Seda, vanemat olen näinud paar korda. Aga teist vist mitte. Aga kuule, teismelisega on lihtne, annad läppari kätte. Nooremale võtad mõne Disney noorteka ja paned ta teleka ette," seletas Kennedy, kuidas ta täpselt Trevori õdedega hakkama saaks. "Miks? Sa näeksid hea välja," arvas Kay. "Aga võtkegi maskotiks Kennedy. Lihtsalt Kennedy. Kui mina lõpetan kooli, tehakse minust suur maskott," tuli neiu uue ideega lagedale.
|
|
19-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Trevor Cole Sinclair on Mar 10, 2014 22:39:38 GMT 2
"Brasiilia kõlab hästi," muigas kutt. Kuigi Trevor oli varsti kooli lõpetamas, polnud kutil kolimisplaane veel tehtud. Veel vähem ülikooliplaane. Võimalik, et ta läheb ülikooli asemel tööle lihtsalt. "Ei hoia, aga kuti vaatan üle ja näo jätan igaks juhuks meelde," vastas Cole. See polnud tema asi õdede privaatasjadest tuhnida. Pealegi, Brianna oli piisavalt iseseisev ja mõned noorukid on tüdrukule külla sattunud küll, kus ta pisut karmimat venda mängib, aga seda vaid hetkeks. "13-aastase paned Disney kanali ette? Pigem anna talle telefon kätte," nentis Trevor tänapäeva noori. "Iseenesest oleksid nad mõlemad kasvõi oma läpakates kinni või kuskil sõprade juures. Nad ei pööragi minu eraelule nii palju tähelepanu," tunnistas ta, mille eest pidi Trev Jumalat tänama. Tegelikult olid nad harjunud naiste tuleku ja minekuga. "Ma võin hea välja näha, aga kostüümi sa mulle küll selga ei topi," lausus tüüp. "Ei, see oleks liiga mage. Kuidas sulle meeldiks kanakostüüm? Isiklikult oleks see minu lemmik, eriti veel, kui sind selles näen." Peale öeldut Trevor turtsatas kergelt naerma, kuna talle ilmus silme ette pilt Kennedy kanakostüümis.
|
|
18-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kennedy Wilkins on Mar 11, 2014 22:48:31 GMT 2
"Brasiilia siis valimegi," vastas tüdruk noogutusega. Ta ise ei teadnud ka veel päris täpselt, mida edasi võiks teha. Tantsimine ehk, aga ta ei olnud üks nendest, kes oli pisikesest peale tantsutrennis käinud. "Tubli vanem vend," lausus Kay. Ta mõtles seda tõsiselt, kuigi naeratus oli veel ikka Kennedy näol. "Õigus. Sorry, ma unustasin ära, et nad ongi need kõige suuremad instahoolikud," ütles Kay kerge noogutusega. "Noh, siis on lihtne ju," ütles Kennedy. "Chrisiga sa ühes majas olla ei taha, su õed istuvad netis. Saame ikka istumise ära teha," seletas neiu. "Kanakostüüm? Ei! Pigem krokodill. See oleks äge," rääkis Kay, lai muie näol. "Sa võid kana olla. Või noh, kukk. Aga mina olen krokodill," oli naine kindel.
|
|