19-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Trevor Cole Sinclair on Mar 11, 2014 23:15:06 GMT 2
Hoolimata tema tihedast reisimisest, Brasiilias polnud mees veel käinud. Ta polnud mõelnudki väga, et võiks sinna minna. Aga nüüd, lähemalt mõeldes, tundus see hea variandina. "Aga lähmegi Brasiiliasse. Mitte elama, vaid reisile. Ja ma ei aja praegu lolli juttu, vaid täiesti tõsist," pakkus Trevor. Ta võis terve reisi neiule välja teha kasvõi, sest tema isa loopis päris palju raha niisama tuulde ja Trevori kätte. Õdede kätte ka, muidugi, seega pole ime, et nad nii ära hellitatud on. "Anna mulle medal nüüd selle eest," muigas kutt. "See on ka põhjus, miks ma neid instagramis ei follow. Pole vaja kogu aeg telefoniekraanile ilmuvaid õe duckface'i näha," märkis Cole ja naeris hetkeks. Ta teadis küll, et Brianna topib palju pilte üles. Charlotte ka ilmselt. "Saame jah," nõustus kutt. "My place it is. Mul on võimalus vanemad ka mingiks hetkeks välja kupatada, kui nad peaksid sulle muret tekitama," seletas Trevor. See tekitas talle endale pisut muret, sest ta peaks hakkama vanematele selgitama, kuidas Kennedy on lihtsalt sõber ja nemad muidugi usuvad, et midagi enamat on, kuna Kay oleks esimene tüdruk, keda Trev oma vanematele tutvustaks. "Krokodill? Hot dogina näeksid sa super hea välja," naeris ta. "Tahad sa uut jooki? Seekord teen mina välja."
|
|
18-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kennedy Wilkins on Mar 12, 2014 21:33:46 GMT 2
Kennedy ei olnud väljaspoole USA-t jõudnud. New York oli kõige viimatine ja tõenäoliselt ka ainus suurem reis. Mõni väiksem roadtrip ei läinud arvesse. "Ja-jah. Muidugi. Nagu ma teeniksin kooli kõrvalt nii palju," vastas Kay muigega. "Here, have an invisible medal," vastas Kennedy naeratusega. "Mul ei olegi instat," tunnistas tüdruk. Ta ei pidanud seda vajalikuks. "Miks su vanemad peaksid mulle muret tekitama?" ei mõistnud naine. Kas Trevori vanemad oleksid hakanud sarnaselt kuti õdedele ukse vahelt piiluma, et mis toimub? "Ma teen sulle hot dogi," lõpetas Kennedy teema. "Ei, mul läheb selle siidrigagi veel kümme-kakskümmend minutut," vastas Kay pearaputusega.
|
|
19-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Trevor Cole Sinclair on Mar 13, 2014 23:04:20 GMT 2
"Aga kuidas oleks, kui mina välja teen? Kas sa siis tuleksid?" küsis kutt. Tal ei olnud mingit plaani Kennedyga, romantilises mõttes, vaid tahtiski minna Brasiiliasse koos hea sõbraga ning võis vabalt välja teha, kuna raha mehel ju jätkus. "Thank you. I'll keep it forever," vastas Cole samuti naeratusega. "Tark oled. See vaid raiskab su aega," lausus ta. Trevoril oli küll instagram, aga ta oli postitanud sinna heal juhul kaks pilti ja ega ta väga ei vaata ka, kes mida postitab. Ühesõnaga, tema insta on unarusse jäetud. "Sest... see on pikem jutt." Ja seda oli ka pisut piinlik tunnistada. Cole vaid naeris hot dogi juttu peale ega hakanud midagi lisama. Ta tellis endale veel ühe rummi, kui teenindaja mööda jalutas.
|
|
18-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kennedy Wilkins on Mar 15, 2014 19:12:10 GMT 2
"Trevor," sõnas Kennedy. "Ma ei saa sellist kingitust vastu võtta," oli neiu kindel. See oli liiga kallis. Pigem mõni roadtrip kuhugi, siis võib küll Trevor kütte eest maksta, aga reis Lõuna-Ameerikasse, ei. See küll ei tundunud mõeldav. "Oh, eks ma niikuinii raiskan mõttetult aega. Aga ma ei tea, eks see tähelepanu jaoks vast tiinekatel tehtud," arvas tüdruk. "Selge, ei uuri siis rohkem," kinnitas tüdruk. Ta jõi paar lonksu siidrist, mis ei tahtnud kohe üldse väheneda, ning uuris: "Veedamegi terve õhtu baaris?" Nad võisid minna linna peale hulkuma.
|
|
19-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Trevor Cole Sinclair on Mar 16, 2014 14:30:45 GMT 2
"Jah, saad küll. Suvine reis Brasiiliasse, no mõtle, kas sa tõesti ütled ei sellele?" üritas kutt tüdrukut ära moosida. Tegelikult oleks nad võinud varem ka minna, kui Kay'l soovi oli. "Sa ei teeks mind selle võrra ka vaesemaks, kui lubaksid mul endale välja teha," lisas Cole kerge muigega. "Kuidas sina mõttetult oma aega raiskad?" ei saanud ta küsimata jätta. "Lihtsalt.. ma ei ole varem oma vanematele ühtegi tüdrukut tutvustanud," tunnistas Trevor vaiksema tooniga, kuna tema jaoks oli see piinlik, "nad arvaksid kohe, et sa oled mu tüdruk või midagi, vahet pole, kas ma eitan seda või mitte." Mehe tellitud rumm ilmus kohale ning Trev maksis kiirelt selle eest, andes ettekandjale ka pisut jootraha. "See oli minu esialgne plaan küll, jah. Aga mida sa teha tahad? Minupoolest võime mujale ka minna, kui baar sulle väga ei istu."
|
|