23-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Brandon Ethan Bates on Mar 8, 2014 14:00:44 GMT 2
Üks rahulik laupäevane pärastlõuna, kus Bradil ei olnud plaane. Ta oli hommikul pisut tööd teinud, nüüd sai aga lõuna valmis, milleks oli üsna lihtne peekoniga kartulivorm. Ümber laua oli täiesti mõttetu süüa, kes kadus enda tuppa, et seal seriaali vaadata, kes ei olnud üldse koduski. Mees läks ise elutuppa, kus ta teleri sisse lülitas, et vaadata, kas midagi sellisel kellaajal tuleb ka. Natuke kanaleid klõpsinud, peatus ta ühel filmikanalil, kuna tundus, et mingi film on algamas. Siiski pidi Ethan pettuma, tegu oli "Videvikuga". Masendav. Pulti veel piinanud, peatus ta "Müüdimurdjatel", seda oli alati huvitav jälgida. Taldrik süles, hakkas ta rahulikult sööma. Brad kandis sinised teksaseid ja üht erkkollast T-särki, mille selja peal oli suurelt "Bates" kirjutatud. See oli üheks ülikooliürituseks tehtud, nüüd kandis mees särki aga vaid kodus. OT: Gayla
|
|
|
Post by Deleted on Mar 8, 2014 20:29:06 GMT 2
Gayla magas laupäeval päris kaua, sest reede õhtul oli Emilyga väljas käimine natuke pikale veninud. Nad lihtsalt tegid suure ringi Westile tagasi minnes, et mitte vahele jääda enda... pisikese kogemata korda saadetud mitte just kõige eeskujulikuma teoga. Kui näitsik lõpuks enda silmad lahti tegi, käis Renna esialgu Maxiga väljas ja pärast seda võttis ühe mõnusa duši, kus oli hea ka eilsel õhtul juhtunut natuke seedida. Näitsik isegi tundis ennast sellepärast natuke halvasti. Pärast pikka ja mõnusat pesu hakkas Gayla esmaspäevaks õppima, aga kodutöid ei olnud palju ja tunni ajaga sai juba kõik tehtud. Alguses mõtles ta välja minna, aga kui ta enda toast väljudes mõnusaid toidulõhne tundis, meenus talle, et polegi täna midagi söönud. Seega jalutas ta hoopis alumisele korrusele, kust ta Bradi diivanilt leidis. "Head isu," sõnas Gayla mööda minnes, "ma tahan ka seda asja, mis nii hästi lõhnab." Tüdruk sammuski kööki, kus ta endale taldriku ja kahvli välja otsis. Lõiganud vormist ühe keskmise suurusega tüki, valanud ühte klaasi natuke piima ja võtnud kõik asjad kaasa, jalutas ta elutuppa, kus enda nõud kõik lauale asetas. Gayla maandus venna kõrvale diivanile ning suunas enda helepruunid silmad hetkeks telerile, enne kui sööma hakkas. "Mmmm..." näitas Gayla välja seda, et talle toit maitses. "Millist müüti nad siis täna purustada püüavad?" uuris tüdruk vennalt, sest vaikidest diivanil istuda tundus naljakas, justkui oleksid nad kaks võõrast. Renna kandis musti retuuse, pikemat musta topi ja selle peal halli lohvakamat crop topi.
|
|
23-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Brandon Ethan Bates on Mar 8, 2014 20:56:49 GMT 2
Brad kuulis samme ning naeratas. Gayla ei paistnud enam pahane olevat, et Brad talle piirid seadis. Asi Elliega oli ka vist vähemalt Gayla poolt unustatud. "Ahjuvorm," ütles mees vastuseks. Ta sõi edasi, kuni õeraas diivanil maandus. "Hea, eks? Ma oskan päris hästi süüa teha," nõustus Ethan muigega. Peekoniga oli kõik hea. "See, et võileib kukub alati võiga vastu maad," rääkis Ethan. "Kuidas Lydiaga on?" küsis mees järgmisena. Ta ei olnud veel ise läinud seda teemat üles tõstma. Jah, üsna jama lugu, et ta just enda õe klassiõe otsa sattus, aga tema arvas, et neiu oli vähemalt 19, mis oli paar head aastat vanem tema kõikidest õdedest.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 8, 2014 21:41:40 GMT 2
Eks see teismelistega nii kipuski olema, et ühel päeval võivad nad sind lõputukt neada ja järgmisel päeval aasta venna tiitli anda. Okei, nii palju asjad just paranenud ei olnud, aga kes teab, millal asi sinnani jõuab. "Oskad. Ma ei saagi aru, miks sa meile nii palju väljast süüa tellid," lausus näitsik, "kodus tehtud toidud on palju paremad." Kuigi paljudele tuli see üllatusena, meeldis Rennal köögis toimetada. Froydi korteris oligi tema ju põhiline kokk. Sealt oli ta palju õppinud. Eriti seda, kuidas kitsastes oludes heade söökidega lagedale tulla, mis on muideks täiesti võimalik. Sellisest osast oli Renna juba kuulnud, aga taustaks võis ta ju mängida. Neidu see ei häirinud, kuigi ega ta sellesse saatesse eriti ei süvenenud ka. "Ma ei tea... Ta on vist rohkem Abbie peale pahane, sest... ta ei ole selline inimene, kes millegi sellisega tegeleks," lausus Renna, aga ega tema ka nii täpselt Lyddie sõbrannasid ei teadnud.
|
|
23-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Brandon Ethan Bates on Mar 8, 2014 22:48:34 GMT 2
"Sest ma olen laisk ja ei viitsi igal õhtul peale tööd süüa teha," vastas Brad ausalt. Oleks tal rohkem viitsimist, võiks ta igal õhtul kokata. "Aga me võime tegelikult mingisuguse jaotamise teha. Ma teen kahel kooliõhtul süüa, te teete kolme peale kolmel. Võite veel omavahel ära jaotada, et kõigil üks õhtu. Nädalavahetusel üritan ma ikka ise teha, aga kui käimisi on, siis peate pitsa või hiinakaga leppima," pakkus mees välja. "Millegi sellisega... Ma ausõna ei teadnud, et ta mõni kooliplika veel on. Alaealised.. Big no-no for me," kinnitas Ethan. "Tead, kunagi võiksime neljakesi midagi ägedat teha. Mõni filmikas näiteks," pakkus mees välja. "Teil sünnipäevaga ideid on?" küsis Ethan järgmisena.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 8, 2014 23:32:36 GMT 2
"Hea laisk," muigas Gayla, kui Brad teatas, et ei viitsi lihtsalt igal õhtul pärast tööd süüa teha. Samas eks ta ole arusaadav ka. "Mulle sobib. Ma võin ise ka süüa teha nendel kolmel päeval, aga ma võin ju teistelt uurida," lausus näitsik, kui ta oli üsna kindel, et nad ei viitsiks. Võibolla Lyddie veel, aga Haylie vist väga kööki ei kipunud. Vähemalt mitte suuremalt vaaritama. "Kuule, mulle sa küll ennast õigustama ei pea. Pealegi sina ei teadnud, et ta alakas on, ja Abbie ei teadnud, et sa meie vend oled. Ma olen täiesti kindel, et kui te mõlemad oleksite neid detaile teadnud ei oleks seda juhtunud. Seega..." Renna vaatas vennale otsa ja kehitas õlgu, andes märku, et tal üsna ükskõik sellest, mis oli. Pealegi on ta ise nii paljude asjadega hakkama saanud, et ta ei tohiks kedagi kritiseerida. "Miks mitte," oli tüdruk ideega nõus, kuigi nad ei ole juba ammu kolmekesi või neljakesi koos midagi teinud. Lyddiega on Gayla ikka vahel midagi teinud, aga see on ka kõik. "Ma ei tea... vaevalt. Tavaliselt teeb igaüks lihtsalt enda sõbrannadega midagi. Me pole juba aastaid kolmekesi koos mingit suurt pidu teinud," andis Renna vennale teada. Seda ei hakanud tüdruk muidugi mainima, et Froyd tahtis ise talle mingit üllatust teha.
|
|
23-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Brandon Ethan Bates on Mar 8, 2014 23:41:38 GMT 2
"Muidugi laisk," vastas Brad sarnase muigega. Lihtsam oli helistada kellelegi, kes tooks toidu kohale. Selle tervislikkus oli täiesti teine asi. "Mul siis neli ja sul kolm päeva? Nad ikka vast aitavad," arvas Ethan. Üks päev nädalas süüa teha ei jookse neil vast üle külje maha. "Tõenäoliselt," luges Brad selle teema lõpetatuks. "Siis mu geniaalne plaan ei olegi vist nii geniaalne," pidi mees tõdema, seda just seoses tüdrukute sünnipäevaga. Ta mõtles, et kaoks ühel laupäevasel, võib-olla reedesel õhtul majast, et tüdrukud saaksid korraliku peo maha pidada. Hommikul tuleks ta tagasi ja ilma igasuguse kriitikata aitaks koha uuesti korda teha. "Ma ei tea, kas sa seda mäletad, aga kui sa said kuueseks, siis käisime me terve perega lõbustuspargis. Sul läks veel suhkruvatt näkku ja sa hakkasid nutma, see oli su ripsmetes ja juustes ja praktiliselt igal pool. Emal läks mingi pool tundi, kuni sai su maha rahustatud ja korda tehtud," meenutas mees.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 9, 2014 0:10:24 GMT 2
"Jah," noogutas tüdruk. Temale jääb õdedega kolm ja Bradile neli, aga eks see võib ju vajadusel muutuda ka, sest alati võib ootamatuid asju ette tulla. "Oleneb, milline su geniaalne plaan oli," sõnas Gayla ja tõstis enda helepruunid silmad Bradile, et kuulda, mis ta siis nende sünnipäeva osas välja oli nuputanud. Tegu on siiski nende kaheksateistkümnenda sünnipäevaga. Seega nad võivad midagi uut ka teha. "Mäletan ikka. Ma ei olnud siis ju nii noor enam... Pealegi laps sai tõsise trauma, eksole," lausus Gayla kergelt naerdes, kuid tõsines peagi, vaadates hoopis taldrikut, millel olevat vormi ta vaikselt hävitas. Talle meenus emaga seoses tema mõte, mida ta Froydiga vanglas jagas. Ei tea, kas praegu oleks õige aeg sellest juttu teha? Tuleb proovida. "Brad," kostis neiu, "millisesse vanglasse emps viidi? Ma tahaks teda vaatama minna."
|
|
23-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Brandon Ethan Bates on Mar 9, 2014 0:18:40 GMT 2
"Mu plaan oli selline, et kaoks mõnel reedel või laupäeval ära, kui te pidu plaanite korraldada. Jätaks teid väikese eelarvega, mida võite peo jaoks kulutada. Ma oleks kuskil sõbra juures või siis kasvõi hotellis. Noh, saate mind kätte, kui mingi suurem jama peaks olema. Aga oleksin piisavalt kaugel, et mitte kuulda, mis te teete. Hommikul tuleksin koju tagasi," rääkis mees enda ideest. "Muidugi ma eeldan, et maja jääks ikka püsti ja aknad terveks," lisas Ethan muigega. Ta tühjendas jälle enda taldrikut ja kuulas Gayla küsimust. "Montana naistevangla," vastas Brad. "Ma olen ise ka mõelnud, et peaks sinna minema. Ma sain tegelikult ühe pika kirja temalt, mis oli mulle mõeldud. Ma kirjutasin talle vastu ja ütlesin, et teiega on kõik korras ja ma olen Tree Hillis. Aga jah, külaskäik oleks küll asja eest," nõustus mees.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 9, 2014 0:37:58 GMT 2
"Tead, mulle meeldib see mõte," muigas Gayla, "ja see tähendab, et me võime kutsuda ükskõik keda?" See viimane käis ilmselgelt Froydi kohta, aga neiu ei hakanud nii otse küsima, kuigi Brandon saab ilmselt aru küll, kuhu ta sihib. Nagu nii kui linnas levib jutt suurest peost, on peaaegu kõik noored Bateside majas kohal. "Miks ta meile ei kirjutanud?" küsis näitsik kulme kergitades, sest nemad on kogu aeg temaga koos elanud. Brad oli mitu aastat ära ja tuleb nüüd siia ja tema teenib endale kirja välja, aga mitte nemad. "Kuna sa talle kirjutasid? Kas ta teab minu...emn... autovargusest ka?" uuris näitsik, sest kuigi ema ei ole Gaylat juba ammu kasvatanud, on ta ikkagi neiu ema ja seega tunneb tüdruk tema ees ikka mingit pisikest lapsele kohast hirmu, kui ta millegi halvaga hakkama saab. "Ma tahaksin minna, aga mitte üksinda. Nii et kui sa ka minna tahad, siis lähme koos?" pakkus Renna.
|
|
23-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Brandon Ethan Bates on Mar 9, 2014 0:53:49 GMT 2
"Noh... Vaatame veel seda asja, eks?" pakkus mees välja. Froyd ei olnud siiani ta lemmikteema, kutt tõmbas Gayla siiski jamasse, mis võib Gayla tulevikku segama hakata. "Tal on häbi. Ta kirjutas, et saadab märtsi lõpuks kõigile pikad kirjad," rääkis Ethan. "Tegelikult enne ei lubanud ta sellest kirjast rääkida. Ta on seal võõrutuses ka," lisas mees. "Ei tea. Arvestades, kui suur inimvare ta praegu on, ei plaani ma talle suuremaid süümekaid tekitada," rääkis Brad tõsinedes. "Küsiks teiste käest ka. Pere kokkusaamine lausa," ütles Brad viimase poole irooniaga. Kaks papsi ka vaja üles otsida ja täitsa pidu valmis, eks?
|
|
|
Post by Deleted on Mar 9, 2014 1:05:15 GMT 2
"Mhh..." ei olnud Gayla alguses ilmselgelt venna sõnadega rahul. Kas ta tõesti ikka veel ei saa aru, et tüdruk ei anna selle tüübi osas alla? Seega mida rutem Brad sellega lepib, seda rutem hakkavad nemad paremini läbi saama. "Kuna me mõlemad teame, et jutt käib Froydist siis... Ta saab 23. märtsil vabaks. Seega mis sa arvad, kui ta tuleb millalgi pärast seda, aga enne sünnipäeva siia meile õhtusöögile. Pärast seda võid sa otsustada, kas ta võib sünnipäevale tulla või ei. Anna talle vähemalt võimaluski ennast teises valguses näidata," tegi tüdruk Ethanile pakkumise, mis oli ju igati mõistlik. Vähemalt Renna arvates küll. "Arusaadav," noogutas Gayla samuti pisut tõsisemalt. Vähemalt on hea teada, et ta seal võõrutuses on. Äkki suudavad nad kunagi jälle normaalne perekond ka olla. "Võib ju küsida," kehitas Gayla õlgu. Ta ei olegi enda õdedega emast eriti rääkinud.
|
|
23-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Brandon Ethan Bates on Mar 9, 2014 1:14:07 GMT 2
Brad kergitas üht kulmu. Ta arvas, et Gayla hakkab jälle rääkima sellest suurest armastusest ja kuidas 17-aastane teab sellest kõike. Kindlasti pidi see sõnavõtt jälle aset leidma. Siiski pidi Ethan üllatuma, Gayla tegi hoopis teistsuguse ettepaneku. "Sinu idee?" uuris mees. "Kuidas te üldse suhtlete?" küsis ta järgmisena. Selles oli Ethan kindel, et Gayla eiras Bradi keeldu täiesti ja oli ikka veel vesinikblondi nolgiga suhtluses. "Sest noh, ma arvan, et nad tahaksid ka teda näha. Olgu olukord milline tahes," selgitas Brad. Ta lõpetas söömise ja pani taldriku madalale kohvilauale ja lasi end mõnusamalt vastu seljatuge istuma.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 9, 2014 1:44:37 GMT 2
"Mhm," noogutas Gayla. Kas siis tema ei tohi selliste ideede peale tulla? "Ma olen talle ühe kirja saatnud ja... sa lööd mu nüüd ilmselt maha, aga ma käisin eelmisel laupäeval tal külas," sõnas tüdruk täiesti ausalt ilma keerutamata. Varem või hiljem oleks see nagunii kuskilt välja tulnud. Nüüd tuli see vähemalt Renna enda suust. "Seal olles andsin ma talle enda numbri ja me oleme saanud nüüd vahepeal mõned minutid telefonis rääkida," lisas Gayla juurde. Nüüd ei tundugi näitsikule, et nad nii hirmsasti lahus oleksid, sest suhtlus on täiesi olemas ja kõik põhilise saab räägitud. "Ilmselt küll jah," pidi noorem Bates nõustuma, sest vaevalt tema nüüd see ainuke on, kes teda vaatama tahab minna. Pealegi Gayla ju isegi ei elanud praktiliselt selles majas, mis tähendab, et ta nägi empsi palju vähem kui teised õed.
|
|
23-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Brandon Ethan Bates on Mar 9, 2014 11:41:45 GMT 2
Brad oleks arvanud Froydist paremini, kui nooruk oleks ise selle idee pakkunud. Aga noh, hea, et keegigi selle neist kahest välja käis. "Gayla," sõnas Ethan pisut pettunud häälel. "Miks sa ühtegi mu keeldu ei suuda järgida? Froyd, ball..." meenutas mees, kuid ei tõstnud häält. "Ei noh, see on hea idee, et ta tuleks siia õhtusöögile. Näeksin seda tüüpi, saaksime rääkida," nõustus Ethan plaaniga. "Pärast räägime nendega," arvas mees. Ta ise oli viimasel ajal aina rohkem mõelnud, kes ta bioloogiline isa on. Ema oli alati teemat vältinud. Nüüd, kui mees oli aga juba 23, tahtis ta kasvõi selle inimese nime ja ametit teada.
|
|