|
Post by Deleted on Mar 9, 2014 13:05:38 GMT 2
Seda pettumust venne hääles tajus Gayla suurepäraselt, aga kuna see oli neiu arvates seal suurema osa ajast, kui nad rääkisid, siis ei häirinud see teda enam nii kõvasti, kuigi natuke halva tunde tekitas ikka. "Ma peaks ütlema, et 'ühtegi keeldu' on ilmselge liialdus," mainis Renna ettevaatlikult muiates, sest enda arvates on neiu ikka päris korralikult ennast ületanud, "Froydi puhul ütlesin ma sulle ju kohe, et ma ei hakka teda maha jätma lihtsalt sellepärast, et sinul temaga mingid ma ei tea mis probleemid on. Ka sa tead, et meil saab temaga suvel juba kaks aastat täis. See ei ole aeg, mille sa lihtsalt kõrvale viskad, kui kellelegi ei sobi. Ballile läksin ma sellepärast, et mul oli sellest kodus istumisest lihtsalt kõrini ja... pealegi ma olin sinu peale rohkem kui ainult vihane." Nii et mingil määral käis ta peol lihtsalt sellepärast, et vend ei lubanud. Gayla on ilmselgelt hingelt mässaja nagu välja tuleb. Mida rohkem teda keelata, seda rohkem tõstab ta kisa. "Olgu, ma räägin temaga, kui ta tagasi tuleb," sõnas tüdruk. Ta peab nagu nii Maxi ka ju korterisse ära viima. "Okei," noogutas Gayla.
|
|
23-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Brandon Ethan Bates on Mar 9, 2014 13:33:29 GMT 2
"Enda mobiili sa ikka kaasas ei kanna. Käid ja tuled nagu heaks arvad. Okei, selles osas pean nõustuma, koju sa siiski jõuad, uutesse jamadesse pole ka sattunud. Selles suhtes oled küll tubli olnud," tunnistas Brad kerge noogutusega. "Mingid probleemid? Sa tead küll, mis probleemid mul temaga on," vastas Ethan. Gayla kutt on varas, see ongi probleemiks. "Vihast ei saa kohe märatsema hakata. Tulevikus vahetad töökohti kiiremini kui sokke. Alles hiljuti suutis mind üks kõrgem nina nii välja vihastada, aga tuleb naeratada ja noogutada, olgu soov nii absurdne, kui see ka on," rääkis mees rahulikul toonil.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 9, 2014 13:58:34 GMT 2
"Ma üritan, aga ma unustan selle lihtsalt maha vahel... okei mõnikord unustan ma selle natuke meelega, aga suurema osa ajast on ta mul ikka kotis. Ma lihtsalt unustan ta pärast kooli jälle helina peale panna ja siia ma ju ei kuule," seletas Gayla vennale, "üldiselt olen ma ikka kella üheteistkümne endale sihtmärgiks seadnud, et koju jõuda, aga vahel lihtsalt läheb natuke kauem. Uutest jamadest rääkides... emn... ma kind of olin koolimaja juures kui see klaas eile katki läks... aga mina ei teinud seda ja kohe kindlasti mitte meelega." Nii palju siis venna kiitusest. Gayla muidugi oleks võinud vaikselt edasi istuda ja naeratades selle kiituse vastu võtta, aga no parem kui Brad seda teab, et ta seal oli, kui see jälle kuskilt lihtsalt välja tuleb. Siis oleks Ethan ilmselt sada korda vihasem. "Olgu, ma ei hakka sinuga sellel teemal rääkima, sest siis me hakkame jälle kaklema. Me ootame selle õhtusöögi ära ja siis vaatame, mis edasi saab," sõnas Renna, sest praegu oli ta isegi Brandoniga korralikult rääkida saanud ja tal ei olnud soovi enda nädalavahetust järjekordse tüliga rikastada. "Sina ja Haylie ja Lyddie võite sellised olla, aga mina ei ole. Kui mulle miski ei meeldi, siis ma ütlen seda. Ma tean, et see toob mulle ilmselt kuhjaga jamasid, aga vähemalt ei teeskle ma seda, et keegi või miski mulle meeldib, kui see tegelikult täiesti minu arusaamade vastu on," lausus Gayla teades, et nende sõnade eest ta vennalt just kõige paremat pilku ilmselt ei saa.
|
|
23-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Brandon Ethan Bates on Mar 9, 2014 14:25:40 GMT 2
"Balli ajal oli see sul üldse kodus. Õnneks sain ühe tuttava kaudu teada, et sa olid seal, siis ma ei muretsenud su pärast. Uskusin, et teiste õpilastega on ohutu," rääkis mees. "Lihtsalt kunagi võib midagi olla, sul on mobiili vaja, aga see on jälle kodus," lisas Ethan. "Sa tegid mida?" küsis mees ja tõmbas kätega üle näo. "Sa oled vist magnet... Tõmbad jamasid ligi. Aga noh, kui sina selles süüdi ei olnud, siis ilmselt... See teine peaks ise akna kinni maksma," otsustas Brad selle teemaga lõpetada. "Teeme nii," nõustus Ethan. "Aga näed, elus ei saa ainult enda ausa arvamusega läbi. Meil oli üks näitlik valimine politoloogias. Kaks nädalat tegime promo, erinevaid üritusi, suutsime isegi ühe fundraiseri teha. Ma otsisin enda "erakonnale" partnereid selle järgi, kes oleksid kasulikud enda oskustega, mitte selle järgi, kes mulle meeldib. Kursusel oli mõni väga tore inimene, aga politoloogia ei olnud tema ala," rääkis Ethan. "Mida sa üldse tulevikus teha tahad? Mis Lydia ja Haylie tahavad teha?" jäi mees mõttesse.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 9, 2014 15:43:00 GMT 2
"Okei-okei, ma saan aru," sõnas Gayla, "ma kannan seda siis edaspidi kaasas." Muidugi ei saa ta lubada, et ta nüüd enam kunagi enda mobiili kogemata maha ei unusta, aga eks ta siis seda enam meelega koju ei jäta. Ärme lase Bradil siiski muretsemisest varakult halliks minna. "Tjah, ma olen sellest ise ka aru saanud," tõdes näitsik, "toon halba õnne neile, kes minu läheduses on." See mõte oli neiule juba eile õhtul pähe tulnud, aga Emily muidugi lükkas selle ümber. Siiski ei muutnud see näitsiku enesetunnet asja suhtes paremaks. Noh... mis puutub akna kinni maksmisse, siis vaevalt Emily ennast üles annab ja Gayla seda ka tegema ei lähe. Küll linn maksab. "Ma tean..." lausus Renna venna jutu peale, mis oli muidugi antud situatsioonis eriti hea näide. "Ma ei ole sellele mõelnud," vastas Gayla nii nagu ta seda alati teeb, kui keegi küsib. Tegelikult ta teab küll. Ta tahab teatrinäitlejaks saada, kas või ainult siin Tree Hillis. Tal ei ole vaja kuskile Broadwayle saada. Ainuke inimene, kes seda teab on Froyd. Muidugi kui Gayla peaks teatris selle pisikese osa saama, siis peab ta sellest varem või hiljem Ethanile ka rääkima.
|
|
23-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Brandon Ethan Bates on Mar 9, 2014 15:51:01 GMT 2
"Tubli," sõnas Brad. Jääb jah halliks, ausalt öeldes Ethan ei imestaks, kui ärkaks ühel hommikul, juuksed kõik hallid. "Ega sa halba õnne neile too, sul lihtsalt õnnestub pidevalt jamadesse sattuda. Äkki tasuks pisut ettevaatlikumalt tegutseda," tegi mees ettepaneku. Brad oli kindel, et varsti on Gayla järgmises jamas, ei möödunud paari nädalatki, kui õeraas uues segaduses oli. "Mitte ühtegi ideed ei ole? Miski ikka tõmbab," arvas kutt. Ta vajutas puldist teleri kinni, kuna müüt sai läbi katsetatud ja algas sari mingisugustest kullakaevajatest, mis tundus igav.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 9, 2014 16:20:35 GMT 2
"Eks ma üritan... muideks, meil on 14. märtsil koolis üks üritus, kus me jääme ööseks kooli, aga alakatel on vanemate luba vaja, seega võib minna?" kasutas Gayla juhust, et tal see asi meelest ei läheks. Ei ole vaja mingi mõttetu loa pärast ju jamadesse sattuda. Tüdruk oli üsna kindel, et vennal ei peaks selle vastu midagi olema. Mis ta seal õpetajate juuresolekul ikka teha saab? "Ei ole jah... aga ma arvan, et ülikooli ma ilmselt ei lähe. Ma ei saaks sinna sissegi. Seega ilmselt kuskile kutsekasse," lausus Renna. Ta on alati teadnud, et ülikool jääb tema puhul ära. Ta ei ole seda isegi mitte uurinud, sest esiteks on tal sellega aega ja teiseks ei ole tal õrna aimugi, mida ta õppima peaks seal. "Kuidas sina teadsid, mida õppima minna?" uuris tüdruk, vaadates vennale otsa.
|
|
23-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Brandon Ethan Bates on Mar 9, 2014 16:32:04 GMT 2
"Kooliüritus, ikka võib," arvas Ethan. Seal on raudselt õpetajad ka, kes valvavad, et noored ei teeks pahandust. "Kui erialas ei ole kindel, siis ei tasugi. Mis seal ikka pinki nühkida, kui teema ei ole huvitav," arvas Brad. "Aga mis alale kutsekasse?" esitas mees järgmise küsimuse. Teda tõesti huvitas, mida Gayla arvas enda tulevikust. "Mm, noh," võttis Brad pisut aega, et mõelda. "Ühiskonnas oli mul alati kindel arvamus riigi kohta, gümnaasiumis hakkasin veel rohkem avaliku halduse vastu huvi tundma. Eks ta nii läkski. SAT-st tuli ka päris kena summa kokku, see oli kuidagi loogiline samm," seletas Ethan.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 9, 2014 16:42:14 GMT 2
"Okei, tänks. Ma arvan, et Lyddie ja Haylie tulevad ka... saad endale vaba õhtu/öö," muigas Gayla laialt, tuues peagi kuuldavale turtsatuse, pärast mida ta naerma hakkas. Noh, vähemalt ei pea mees põdema, et ta mõne naisega kellelegi vahele jääb. Kui tal muidugi on mõni, aga tundes enda venda, on tal suure tõenäosusega juba uus naine olemas või vähemalt silmapiiril. "Ma ei tea... mulle meeldib süüa teha, aga samas ma ei näe ennast kokana. Kuna ma tahaksin palju maailma näha, siis võibolla mingi reisikorraldus, kuigi rekreatsioon tundub ka huvitav. Näed? Mul on sada ideed, aga ükski ei ole selline, mida ma tahaksin täiega teha," seletas Gayla vennale ja turtsatas siis, "lähen hoopis sõjaväkke, vot." Renna ei saaks seal ilmselt sellepärast hakkama, et talle ei meeldi reegleid järgida ja seega räägiks ta ilmselt kõvasti vastu ja ei saavutaks sellega midagi head. Samas võibolla tuleks see talle just kasuks, saaks natuke distsipliini. "Kuidas mõnel inimesel see nii lihtsalt tuleb ma ei saa aru," mõtiskles Gayla. Mõned tema klassiõed teadsid juba keska esimesel aastal, kuhu ülikooli ja mis erialasse nad kandideerivad. Kuidas?
|
|
23-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Brandon Ethan Bates on Mar 11, 2014 22:20:22 GMT 2
"Don't. Just don't," ütles mees ähvardaval toonil Gaylale, endal lai naeratus näol. "See pole sinu asi, kellega ma olen või ei ole," lisas Brandon. Veider enda pisema õega voodielust rääkida. "Siis tuleb need sada ideed ära proovida, kuni avastad, et sajaesimene on see, mida päriselt teha tahad," arvas Ethan. Kes ei katseta, see ei saa ka kindel olla, kas asi talle sobib või mitte. "Muidugi," muigas Brad. Gayla ja sõjavägi. See on nagu Brandon ja püsisuhted. "Lihtsalt... Leiavad end rutem. Samas ei tähenda see seda, et nad elu lõpuni tõesti tahavad seda tööd teha," seletas Ethan. Ta ise tahtis küll kuhugi areneda. Tree Hilli ametnik ei olnud ta unistuste töö.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 11, 2014 23:16:00 GMT 2
"Hah, ma peaks ütlema, et samad sõnad," turtsatas Gayla, kuig ei, ta ei soovinud jälle tüli üles tõsta. Seega jättis ta selle teema sinnapaika. Pisut veider võis see ju olla, et nad siin voodielust rääkisid, aga fakt oli see, et tänu kiirele iseseisvumisele teab neiu, vaatamata enda vanusele, sellest siiski juba üsna palju. "Kellel oleks aega ja viistmist nii palju proovida... mitte minul igatahes," tunnistas tüdruk täiesti ausalt. Ta tahaks kohe leida selle ühe asja ja siis sellega tegeleda. Tundub aga, et tema selline plaan ei lähe sugugi läbi. "Midaaaa? Sa ei usu, et ma sõjaväes hakkama saaksin?" uuris tüdruk muiates, vaadates vennale lõbusalt otsa. Noh, ega ta ise ka väga ei uskunud, aga oleks tore kuulata, mis tal siis viga on, et ta ei sobi. "Mnjah... ma arvan, et ma ei ole ennast vist oma surivoodil ka veel üles leidnud," turtsatas Gayla, sest hetkel oli tal tõesti selline tunne.
|
|