|
Post by Deleted on Mar 10, 2014 21:35:00 GMT 2
"Mõnel on endast ikka väga hea arvamus," turtsatas tüdruk, kuigi eks Loganil oli õigus - Daisy tõesti tahtis teda ja seda sugugi mitte ainult FWB tasemel. "Olgu, teeme siis midagi. Filmikas tundub täitsa okei," pakkus Sunny kergelt õlgu kehitades. See ei olnud midagi romantilist, vaid pigem turvaline asi, mida nende suhte puhul teha. Pealegi ei oleks selles ju midagi imelikku, kui vanad sõbrad, mida nad tegelikult on, midagi koos teha soovivad. "Mis filmi vaatame? Friends with benefits või?" küsis Sunny irooniliselt ja puhkes siis kergelt naerma. Huvitav, kas neil oleks seda naljakas, huvitav või hoopis veider vaadata? "Kui mu mälu mind ei peta siis kuskil kuusteist või seitseteist?" arvas tüdruk, vaadates Loganile otsa. Sulgenud raamatu, võttis ta uue endale ette, et seda Sommersile ette lugeda. Pärast seda ei jäänudki enam palju teha. Ainult kaks slaidi.
|
|
19-aastane; Korvpall; Eastside
Senior
|
Post by Logan Sommers on Mar 10, 2014 21:46:33 GMT 2
"Noo vahest võib," lausus Logan muigega. "Ja ma arvan, et kui korvpallikaptenil oleks madal enesehinnang, siis oleks koolis midagi väääga valesti," nentis noormees turtsatusega. Njahh, enamik kapteneid olidki võrdlemisi hea enesehinnanuga, kellega Logan suhelnud oli. "Madala enesehinnanguga pole võimalik midagi ära teha. Enamik võistkondi, kellel on mingisugune tagasihoidlik poisinäss kapteniks pandud ei jõua just väga kaugele," rääkis noormees. See oli vägagi tõene. Kui Sunny ütles, et filmikas kõlab hästi, noogutas Logan. See oli siis vähemalt otsustatud. Kuulnud filmi pakkumist, puhkes noormees koos neidisega naerma. "Jajajaaa.. See oleks hea valik tõesti," turtsatas Sommers lõbustatult. "Aga ma ei tea.. Eks me saame seda mõelda ja arutada selle üle veel," lausus Logan. Aega oli selle kiire asjaga veel. "No siis teeme selle filmika 16. märtsil näiteks," pakkus noormees välja ning kui Sunny hakkas slaidi sisu lugema, pani Logan selle kõik ka ilusti kirja endale.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 10, 2014 22:01:41 GMT 2
"Jajah, oled hea kapten ja sul võibki natuke kõrgem enesehinnang olla... linnapea poeg ju ikkagi," lausus Daisy alguses allaandvalt, kuid lisas siis sellele otsa kohe uue nööke. Ilmselgelt oli tegemist lihtsalt naljaga, sest Sunny küll ei leidnud, et Sommerseid koolis kuidas teisiti koheldi, kuigi paljud seda väitsid. "Japp, seda saab veel rääkida," nõustsus ka Daisy. Ilmselt peaksid nad vaatama mingit actioit või õudukat, sest siis on välistatud mingi suurem armastuslugu ja ühes sellega ka oht, et näitsik mõne stseeni peale nutma hakkaks. "Okei, siis on nagunii juba vaheaeg," mainis Sunny. Kooliga ei pidanud nad seega arvestama, kuigi eks trennid oli ikka edasi. Vähemalt tüdrukul. "Kuule, ma arvan, et üks slaid veel, siis mingi viisakam lõpuslaid ja asi ongi tehtud," mainis tüdruk, enne kui uue lehe keeras, et uue slaidi jaoks teksti ette lugeda.
|
|
Senior
|
Post by Logan Sommers on Mar 10, 2014 23:41:09 GMT 2
"Jobu," lausus noormees turtsatusega ning müksas Sunnyt kergelt kui neidis ütles, et tal võibki veidi kõrgem enesehinnang olla, kuna ta on linnapea poeg. Enamik Sommersid vihkab seda, kui keegi rõhutas seda, et nad on ikkagi linnapea lapsed. Logani teada ei tundnud keegi end selle pärast tähtsamalt. "Mhm.. Lõpuks ometi saab puhkust sellest koolist.. Aga samas nohh.. Selliseid toredaid füüsika slaidide tegemisi võin täitsa igatsema suve jooksul hakata," lausus Logan muigega ning libistas käega üle Daisy kõhu. Logan noogutas slaidijutu peale ning kirjutas viimase sisulise slaidi ka ära. Otsinud sinna veel ühe pildi, oli lõpuslaidi aeg. Kirjutanud ka selle valmis ning lisanud ka ühe pildikese. "Done," lausus Logan lõpuks kui asjad voodi kõrvale maha pani ning Sunny huultele suudluse vajutas.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 10, 2014 23:50:36 GMT 2
"Ma tänan," sõnas tüdruk, võttes selle 'imekena' sõna enda kohta auga vastu, endal suul lai muie. Vähemalt sai Logan aru, et tegemist oli niisama norimisega. Sunnyl ei oleks ilmselt vahet, kas tüübi isa on linnapea või tavaline koristaja. "Kuuuule, no suveni on ikka üksjagu veel aega," sõnas Sunny, "aga kui sa suvel ikka nii väga neid slaide teha tahad, siis on alati võimalik ju suvatööle jääda." Vaevalt Logan seda muidugi teha kavatseks, kui ta juba praegu suve peale mõtleb. Ilmselt ei jõua ta ära oodata, millal keskale head aega saaks öelda. "Siis peaksin ma vist liikuma hakkama," sõnas tüdruk ja lükkas raamatud ühte hunnikusse kokku. Viinud enda silmad tagasi Sommersile, sai ta enda huultele ühe mõnusa suudluse, millele ta kenasti vastas, asetades käed kuti paljale rindkerele. Nii hea kui see ka polnud, pidi Daisy endale siiski teadvustama, et aeg on koju minna.
|
|
Senior
|
Post by Logan Sommers on Mar 15, 2014 14:38:33 GMT 2
Logan kuulas naise ära ja muigas kergelt. Tõsi, suveni oli veel aega tõesti. "Suvetööle? Prshh.. Ma arvan, et siis treener lööks mu maha ka. Ma olen võrdlemisi kindel, et ma ei saa siis enam korvpalli mängida ja nohh.. Head aega mu kaptenitiitlile. Ütleme nii, et suvetööl on kindlalt 0 positiivset põhjust, miks seda teha," rääkis noormees kerge turtsatusega. Kui Sunny teatas, et ta peab siiski minema hakkama, noogutas Sommers. "Ilmselt küll. Aga see tähendab seda, et sa pead sellest voodist kuidagi välja saama, " lausus noormees muigega, kui enda käed ja jalad ümber naise mässis.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 15, 2014 15:11:20 GMT 2
Muidugi, korvpall ja kaptenitiitel on need kõige tähtsamad asjad, aga no ega tüdruk ise ka muidugi suvetööle jääda ei tahaks. Teised lebotavad rannas siis kui sina kuskil klassis istud. Daisy pidi nõustuma Logani väitega, et suvetööl on täpselt null positiivset põhjust, miks seda teha. Voodist välja saamine ei oleks kindlasti Daisyle kuigi raske olnud, kui Logan just jälle enda uue kiusamistehinkaga lagedale ei oleks tulnud. "Logan..." naeris tüdruk, kui kutt tema igasuguse võimaluse ära minna blokeeris. "Ära tee nüüd, ma pean tõesti minema," üritas Sunny tõsisem ja kurjem välja näha, proovides Sommersit isegi endast eemale lükata, kuigi ega see kerge ei olnud. Ta oli hetkel nagu mingi takjas tüdrukul küljes.
|
|
Senior
|
Post by Logan Sommers on Mar 15, 2014 16:01:11 GMT 2
Njah.. Õppeedukus Loganile just väga palju korda ei läinud. Ta oli iseenesest tark noormees, info jäi hästi külge kõik ning see oli ka ainud põhjus, mis ta õpiedukus siiski võrdlemisi hea oli. Kahjuks oli aga noormees nii kuradima laisk, mistõttu kodused ülesanded olid võrdlemisi teisejärgulised. Kui Daisy naerma hakkas, tegi seda ka Logan. See vaatepilt oleks ilmselt väga naljakas olnud, juhul kui keegi oleks antud hetkel sisse astunud. Kui Sunny üritas kurjustada, turtsatas noormees lõbusalt. "Sina ja kuri, Daisy. Ära isegi mitte ürita," lausus Logan kerge muigega, kuid lasi haarde nii palju lõdvemaks, et kui Sunny tahtis, siis ta sai vabalt voodist välja ronida. Mees vajutas naise huultele kerge musi ja jäi viimasele kerge naeratusega otsa vaatama.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 15, 2014 16:18:25 GMT 2
"Kuule, ma võin ka vahel kuri olla, eksole," lausus Daisy, kuigi sai isegi aru, et hetkel ta just kõige kurjem välja ei näinud. Hetkel ei olnud ju tegelikult midagi, mille vastu puigelda. Ta oli ju siiski kena korvpallikapteniga voodis ja viimane ei tahtnud, et ta lahkuks. Kui haare tüdruku ümbert lõdvenes, hakkas ta juba valmistuma voodist välja ronimiseks, kuid Sommers vajutas hoopis tema huultele ühe musi ja jäi talle siis otsa vaatama. Sunny naeratas talle kergelt vastu, kuid ronis siiski lõpuks voodist välja. Ta otsis enda riided üles ning tõmbas need siis kiirete liigutustega selga tagasi. "Sina vaata, et sa meie kodutööd nüüd maha ei unusta," luges D poisile sõnad peale, samal ajal kui ta raamatud voodist ära võttis ja enda kotti tagasi pani. Enda juuksed krunni sättinud, võttis ta koti välja ning jalutas Logani toaukse juurde. "Näeme, Sommers," lausus ta õrnalt muiates, enne kui ruumist väljus. Esikus pani tüdruk endale üleriided selga ja jalanõud jalga, enne kui linnapea majast välja astus. Ta hingas mõnusat jahedat õhku enda kopsudesse ja jalutas auto juurde, kuhu ta peagi sisse istus. Kiirelt veel Logani toa aknale pilgu viinud, sõitis Sun koju.
|
|
Senior
|
Post by Logan Sommers on Mar 15, 2014 16:35:48 GMT 2
Logani pilk püsis naisel, kui viimane end riidesse pani. See oli võrdlemisi ilus vaatepilt. Kui Daisy ütles, et ta ei tohi kodutööd kindlasti maha unustada, noogutas Sommers. Selle pisiasjaga sai ta vast hakkama küll. Ja kui mitte, siis ta võid vahetunnil autoga kiirelt kodust läbi käia, et see kaasa võtta. "Näeme," ütles ka Logan ning viitsimata naist alla saata, lebotas noormees rahulikult voodis edasi. Kuulnud välisukse pauku, muigas Logan kergelt ning otsis oma telefoni välja. Kiirelt kirjutas noormees sõnumi ning saatis selle Daisyle. "Näe. Sõnumi puhul pole sul punast nuppu, mida vajutada, et mind eirata. Ja ma tean, et sa ei suuda hoiduda selle sõnumi lugemisest. Xoxo, L." Täpselt selline oligi sõnumi sisu. Logan turtsatas kergelt ning võttis läpsi ette, et mingit sarja vaadata.
Ot: Läbi
|
|