|
Post by Deleted on Mar 3, 2014 17:32:38 GMT 2
Daisy valge Mazda CX-9 peatus Sommersite uhke maja ees natuke pärast kella seitset õhtul. Väiksena sai tal siin üsna tihti käidud, sest linnapea on ju tema papsi parim sõber. Naljakas mõelda, aga tõsi. Paratamatult puutuvad siis kokku ka ülejäänud perekonnaliikmed. Kui Daisy aga vanemaks sai ja kaksikud, kellega ta kõige paremini läbi sai, temast erinevasse sõprusringkonda sattusid, jäid neiu külastused aina harvemaks, kuni need sootuks lõppesid. Nüüd peaaegu et aasta tagasi sai kõik muidugi uue suuna... Väljunud sõidukist, haaras näitsik endaga kaasa musta nahast käekoti, kus olid tüdruku õpikud. Kuigi kell oli hiline, oli tüdrukul vaja Loganiga homse füüsika jaoks üks esitlus ära teha, sest Logan on paras lohe ja seega peavad nad muidugi sellega alustama viimasel hetkel. See on see õnn, kui õpetaja paarid kokku panevad - kunagi ei tea, kellega kokku võid juhtuda. Õnneks oli Sunny vähemalt varem raamatukogust mõned ramatud võtnud ja seal vajalikud kohad ära märkinud. Nüüd jäi üle ainult asjad arvutisse trükkida. Sellega tegelegu Logan, sest ega kõike ka tüdruk talle ette ära ei tee. Las näeb ka natuke vaeva. Kuna Logan ütles, et ta tulgu kohe sisse, siis nii ka tüdruk tegi. Kuna keegi talle vastu ei tulnud, siis võis oletada, et maja on tühi. Tüdruk pani enda kreemjasvalge mantli nagisse, surudes enne veel selle käisesse musta salli ja nahkkindad. Enda heledad oxfordid jättis näitsik esikusse. Visanud endale peeglist kiire pilgu, lasi Sunshine enda heledad juuksed niiskest krunnist lahti ning sasis neid natuke. Tüdruk oli just Southportist vehklemistrennist Tree Hilli jõudnud ja loomulikult oli ta vahepeal duši all käinud. Sellest ka niisked juuksed ja meigi puudumine. Muidu kandis tüdruk punaseid nahkse imitatsiooniga kitsaid pükse ja siidist tuhmroosat litritega kaunistatud kraega särki, mille all oli veel valge top, sest kuigi lund enam ei olnud, tundis neiu, et väljas on siiski üsna jahe. Riietus oli Sunnyle täiesti omane - tüdrukulik ja värviline. Kuna Daisy ei olnud selles majas just esimast korda, siis teadis ta kohe trepist üles minna ja õige uks lahti lükata. "Tsau," lausus Daisy sõbralikul ja rõõmsal ilmel Loganile, lükates samal ajal poisi toaukse kinni. Ta jalutas kirjutuslauani ning asetas enda koti sinna maha, toetudes ise kergelt vastu lauda. "Mul on suurem osa tööst juba tehtud. Me peame ainult sisse trükkima. Peaks ruttu minema," seletas näitsik ning tõstis kotist kolm paksu raamatut välja, mille ülemisest äärest paistsid välja roosad lipikud, mis tähistasid tähtsaid kohti. Ta asetas need lauale ning viis enda helepruunid silmad Sommersile. outfit
|
|
19-aastane; Korvpall; Eastside
Senior
|
Post by Logan Sommers on Mar 3, 2014 19:26:00 GMT 2
Logan oli poolteist tundi tagasi korvpallitrennist tulnud ning pärast seda oli ta suhteliselt niisama voodis lebotanud, läpakas põlvedele toetumas. Noormees oli Daisyga kokku leppinud, et viimane tuleb tema juurde, kuna neil oli vaja üks jubetüütu füüsika esitlus ära teha. Tähtaeg oli homme, seega noormehe silmis oli aega selle kiire asjaga veel piisavalt. Kui Logan oleks pidanud selle esitluse üksi ära tegema, siis tõenäoliselt oleks see tegemata jäänud. Noormees siiralt vihkas esitlusi. Need olid lihtsalt võrdlemisi tüütud. Daisy oli siiski piisavalt enesekindel tsikk, kes ei kavatsenudki kogu tööd üksi ära teha seega Loganil polnud erilist valikut kui neidisega nõustuda. Tuli muidugi ka nentida, et see oli mingil määral noormehe huvides neidisega mitte tülli minna... Peaaegu aasta oli möödas ning Gossip Corneril polnud endiselt halli aimugi sellest. Tundub, et nad on suutnud seda isegi üllatavalt hästi varjata.
Kui uks korraga avanes, viis Logan pilgu läpakalt Daisyle. "Heips," naeratas ka Logan neidise sisenedes ning ajas end istukile. Noormees vaatas neidise askeldamist rahulikult pealt ning kolme paksu raamatut nähes kirtsutas noormees kergelt nina. "Tahad sa öelda, et sa viitsisid need raamatud kõik läbi sirvida või?" küsis Logan kui oli end püsti ajanud ning õpikuteni liikunud. Ühe õpiku roosa lipiku koha pealt avanud luges noormees paar lauset ning pani seejärel õpiku jällegi kinni. "See on täpselt nii igav nagu ma kartsin, et see ongi," lausus Logan muigega ning vaatas seejärel neidisele otsa. "Ma tean midagi, mis on tunduvalt lõbusam," lausus noormees kui oli Daisyle sammukese lähemale astunud. Hetk hiljem vajutas Logan oma huuled neidise omadele, libistades ühe käe neidise juustesse ja teise sujuvalt mööda Daisy selga viimase tagumikule. Jeap.. See oli tunduvalt huvitavam kui kuiv füüsika.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 3, 2014 20:00:07 GMT 2
"Tead, kui sa mõne raamatu tegelikult ka lahti teed, siis on seal olemas sellised asjad on sisukord ja aineregister. Siis ei ole vajagi tervet raamatut läbi sirvida," seletas Daisy noormehele nagu oleks too alles eila sündinud ja mitte midagi ikka ei tea. Ausalt öeldes ei olnud tüdruk noomehe küsimusest eriti üllatunud, sest ilmselgelt ei viitsiks see Sommers siin lillegi liigutada selle esitluse jaoks, kui Sunny talle just peale ei oleks käinud. Tüdruk kuulas, kuidas Logan raamatust paar lauset välja luges ning pööritas siis pärast turtsatust ja kerget naeru enda silmi. "Pole see nii hull midagi. Meil isegi vedas teemaga vähemalt," lausus Daisy, olles üsna kindel, et ega poisil teistest teemadest paremat ülevaadet ei ole, sest tüdruk pidi talle nende omagi mitu korda meelde tuletama. "Seda ma usun," sõnas Daisy-Sun õrnalt muiates. Kui Logan talle lähenes, ei astunud ta sammukestki taha poole, kuigi nätisik teadis, et nüüd on veel väiksem tõenäosus, et nad selle esitluse valmis saavad. Tundnud Logani huuli enda omadel, suudles tüdruk teda vastu, asetades enda ühe käe tüübi pehmetesse juustesse ja jättes teise lihtsalt kuti rinnale, kust see sujuvalt tema õlale libises. "Me peaksime selle esitluse ära tegema," lõpetas tüdruk hetkeks suudluse, "enne ikka töö... ja siis lõbu. Sa oled ikka üksinda kodus?" See veel puudus, kui nad mõnele Sommersile vahele jääksid. Sellepärast nad käivadki väga harva teineteise juures, sest see tekitaks väga palju spekulatsioone. Tänane oli aga lubatud, sest nad olid ju lihtsalt koolitöös partnerid...
|
|
Senior
|
Post by Logan Sommers on Mar 3, 2014 20:18:31 GMT 2
Logan kuulas Sunnyt kerge muigega. Eks ta siiski oli aeg-ajalt ka mõnda koolitööd kaasa teinud, et seda teada, kuid noormees oli liialt laisk, et kõik asjad õigeaegselt ära teha. Kuulnud neidise lauset, et neil vedas teemaga, turtsatas noormees kergelt. "No ma siiski arvan, et ainus asi, kuidas selles aines saaks vedada, oleks see kui me poleks pidanud mitte mingit ettekannet tegema.. Füüsika on nõme, vastik ja igav. Ma ei tea, mida ma mõtlesin kui ma selle aine valisin," lausus Logan kui libistas käega läbi oma juuste, tumepruunide silmade pilk Daisyl püsimas. "Kuigi samas vähemalt mingi postiivne külg on ka sellel kodutööl - see tõi sinu siia," nentis noormees kerge muigega. Logan suudles neidist, kuni viimane korraks suudluse lõpetas, et noormehele nende kodutööd meelde tuletada. "Tead, kohati ma täitsa vihkan seda kui vastutustundlik sa oled. Suudad kõik ilusa ära rikkuda," rääkis noormees ning vajutas oma huuled korraks veel neidise huultele. "Aga tegeleme siis nüüd selle kodutööga kui sa suudad keskenduda," sosistas noormees neidisele kõrva, vajutades seejärel mõned musid Sunny kaelale. Logani näol mängles lõbus muie kui ta astus neidisest eemale justkui poleks midagi juhtunud ning istus ühele toolile, mis oli kirjutuslaua taga. Daisy jaoks oli noormees eelnevalt Lucase toast vedanud ka teise tooli. "Ma arvan küll, et olen üksi," lausus Logan õlakehitusega. Pead ta küll päris ei annaks, kuid tõenäosus, et ta oli üksinda kodus oli võrdlemisi suur.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 3, 2014 20:35:48 GMT 2
"Vähemalt saab meil midagi tehtud ka. Oleks see sinu teha, siis peaksime homme ilmselt F'iga leppima," sõnas tüdruk turtsatades. Daisy oli täitsa kindel, et see pole ainuke iseloomuomadus, mis poisile tema juures ei meeldi, sest vastasel juhul ei oleks nad ainult voodipartnerid. "Küll me vaatame kellel need keskendumisraskused on..." sõnas tüdruk, kuid sulges silmad kui poisi huuled tema kaelale mõned suudlused jagas. Damn, kuidas Logan on selle aastaga selgeks saanud, mis neiule meeldib ja kuidas teda ümber sõrme keerata. "Sa arvad?" kergitas tüdruk enda kulme ja astus kutile jälle lähemale. "Parem, kui sa ikka teaksid," mainis Sunny ja vajutas Logani huultele ühe pehme suudluse. Tema sõrmed liikusid kuti särgi ääre juurde, justkui hakkaks teda seda eemaldama, kuid tõstes riiet vaid mõne sentimeetri jagu, lasi ta sellel jälle omale kohale tagasi vajuda. Keeranud kutile selja, sättis ta ennas lauale istuma, asetades ühe jala üle teise. Tüdruku näol mängels kerge muie, kui ta kutile otsa vaatas. "Kuna mina olen juba piisavalt teinud, siis hakkad sina nüüd slaide trükkima," mainis tüdruk, "aga ma võin nii palju teha su motivatsiooni tõstmiseks, et... hmm... kuidas oleks, kui... igakord kui sa slaidi tehtud saad, võid minult vabal valikul ühe hilbu eemaldada. Sobib? Kas füüsika on endiselt igav?" Uskumatu, milline võis Daisy olla koos Loganiga ja milline oli ta teiste ees. Kõik tema sõbrannad teadsid tead kui Preili Täiuslikku&Korralikkus. See tüüp siin tõi teemas välja aga palju julgema ja avatuma tüdruku. Daisy võttis laualt kõige pealmise raamatu ja avas selle esimese roosa lipiku juurest.
|
|
Senior
|
Post by Logan Sommers on Mar 3, 2014 21:00:10 GMT 2
"Tõenäoliselt," oli Logan sunnitud nõustuma Sunny sõnadega. "Aga noh.. Shit happens eksole.. Tegelt treener lööks mu vist maha kui mul hinded korras poleks," nentis noormees viimaks. Eks see oli vist siiski nende mõlema huvides, et nad selle töö tehtud saaksid. "No ma arvan, et ma tean, et neid pole kodus?" pakkus Logan parema variandi välja, kuid puhkes seejärel naerma. "Ma olen suht kindel, et me oleme siin täiesti kahekesi, seega sa ei pea muretsema," lausus noormees viimaks. Ta küll ei teadnud täpselt kus kõik on, kuid kodus polnud neist ilmselt kedagi. Ja kui oli siis noh.. Logani tuppa niisama keegi ikka sisse ei astuks. Ainus, kellest sellist asja oleks oodata on Lucas, kuid teda pole kindlasti kodus. Võib-olla ka Milena ning Rosie, kuid neid kahte polnud ka kindlasti kodus. Ülejäänutel oli võrdlemisi savi, kus Logan on ja mida ta teeb. Kuulnud seejärel, et Logan on see, kes peab slaidid sisse trükkima, noogutas noormees vaid. See oli vähemasti see lihtsam osa. Kui Logan oleks olnud see, kes oleks pidanud informatsiooni otsima, siis ilmselt oleks see kas siiani tegemata olnud või mingid lambikad lõigud Wikipediast. "Õrritaja," lausus Logan muigega kui Daisy hakkas mehe särki juba hetkeks eemaldama, kuid lasi sellel siiski alla tagasi kukkuda. Aga kuulnud seejärel Sunny ettepanekut motivatsiooni tõstmiseks, oli isegi Logan üllatunud, kuid ei saa öelda, et ta oli negatiivselt üllatunud. "Oooooo.. Ma arvan, et selline motiveerimissüsteem võiks mul kogu aeg olla.. Siis ma ilmselt saaks mõne kooliasja õigeks ajaks valmis ka.. Ja ilmselt isegi enne tähtaega," lausus Logan lõbusa muigega. "Usu mind.. Selliste tingimustega olen ma ilmselgelt nõus," turtsatas noormees lõbusalt ning tõusis hetkeks toolilt, et neidise huultele musi vajutada. "Niii... Aga hakkame siis pihta,# lausus Logan kui ta võttis voodist oma läpaka ning asetas selle lauale. Teinud esimese slaidi valmis koos pealkirja, kuupäeva ja nende nimedega, näitas Logan slaidi Daisyle ja eemaldas seejärel lõbusa muigega neidise pluusi... Ja selle alt tuli välja valge topp, mida Logan küll oodanud polnud.. "Prshhh.. Külmavares," lausis noormees seejärel lõbusa turtsatusega ning võttis uue slaidi ette, oodates, et neidis loeks talle ette, mida ta sisse trükkima peab.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 3, 2014 21:16:34 GMT 2
"Jah, eeskujulik kapten nagu sa oled," lausus Daisy kerge irooniaga, kuigi tüdruk ei saanud väita, et kutt korvpallis kuidagi halb oleks. Ta oli suurepärane. Vähemalt nendel mängudel, kus näitsik kohal on käinud. Enamasti ta ikka viitsib omadele kaasa elama minna. Tüdruk hakkas koos Loganiga naerma, kui too üritas enda sõnu parandada, kuid suhteliselt ebaõnnestus selles. "Okei, kui sa nii ütled. Meil ei tasu siiski hooletuks jääda," mainis Sunny, kui poiss lõpuks talle selgeks suutis teha, et nad on ikka väga suure tõenäosusega kahekesi. Võibolla töötab siin majas ka süsteem, et enne koputatakse, kui sisse sajatakse. Sunshine ei saa seda just enda kodu kohta öelda. Õrritaja või mitte, aga asju tuleb siiski huvitavana hoida. Kuidas nad muidu on suutnud terve aasta sellisel tasemel koos olla. Tuleb teist osapoolt vahepeal ikka üllatada ka. "Sina ja tüdrukud," lausus Daisy kergelt naerdes, kui Logan väitis, et selline motiveerimissüsteem võiks tal kogu aeg olla. Eks igal ühel ole oma viisid. Tundub, et Sun leidis just Sommersi oma. "Tore, siis ei ole mul ka nii igav," tõdes neiu ning võttis auga poisi poolt musi vastu. "Esimene slaid ei läh..." hakkas Daisy kiiresti mainima, kuid tüüp oli piisavalt agar ja kiire, et särk kenasti tema seljast enne kätte saada, kui D lause lõpetada jõudis. "Kuule... ma ei soovi haigeks jääda ja pealegi... mulle ei meeldi läbipaistvaid asju ilma alussärgita kanda," teatas tüdruk turtsatades ja pööras silmad siis raamatulehele, et sealt õigeid ridu ette lugeda. Ta avas peagi ka teised raamatud, et kõik ühele slaidile käiv tekst korraga kätte saada. "Ja nüüd otsi palun sinna üks pilt ka sellest," lisas Daisy, kui oli poisi meisterdatud slaidile pilgu peale visanud.
|
|
Senior
|
Post by Logan Sommers on Mar 3, 2014 21:50:44 GMT 2
"Prshhhhhh... Sa oled lihtsalt kade, et sa ise palliga korvile pihta ei saa," tögas Logan laia muigega neidist. Njahh.. Väga eeskujulik noormees ei olnud siiski aga seni kuni treener polnud talle ühtegi selleteemalist märkust teinud, seni ei kavatsenud Logan end just väga palju muuta. Njah.. Küsitav oli muidugi, kas ta suudaks end siis üldse parandada, kui treener seda nõuaks. Aga eks siis oleks vaja lihtsalt Sunny ära rääkida, et ta võtaks oma motivatsioonisüsteemi jälle kasutusele. Hetkel tundub see isegi täitsa töötavat. "Jaa.. Mina ja tüdrukud. Samuti nagu sina ja poisid," lausus Logan lõbusa muigega. "Einohh.. Kui sul igav hakkab, siis sa võid niisama ka riided ära võtta. Tühja need slaidid eksole," rääkis Logan muheledes. Selle vastu poleks Sommersil absoluutselt mitte midagi. "Esimene slaid läheb veel eriti arvesse eksole. Algus on tehtud, seega edasi läheb libedamalt. See võiks isegi et kahe slaidi eest olla," rääkis Logan neidisele, olgugi et noormees oli võrdlemisi kindel, et Daisy ei nõustu temaga selles osas. Kuulnud seejärel Sunny argumenti haigeks jäämise kohta ja läbipaistvate riideesemete kohta.. "Nohhh... Täna oleksid ju võinud minu rõõmuks panna," lausus noormees muigega, libistades oma kätt mõne hetke mööda neidise reit üles alla. Kui neidis hakkas viimaks ette lugema, mida on vaja slaidile kirjutada, trükkis noormees nobedalt laused sisse. Nõustunud neidisega, et pilti oleks ka vaja, võttis Logan Google'i ette ja otsis sealt sobiva pildi. Ta isegi ei võtnud esimest ettejuhtuvat - see oli juba tase omaette. "Ja nüüd võiks ju sellest ülitüütust topist ka lahti saada, mis mind enne juba häirima jäi," lausus noormees lõbusa muigega, libistades sõrmed särgi ääre alla, et topp seejärel üle pea tõmmata. Logani pilk liikus kohes neidise rindadele ning lasi oma sõrmedel paitada Daisy siidist nahka. Kui see oleks Logani teha, siis ühest slaidist oleks maa ja ilm.. See motivatsioonisüsteem tundus nüüd juba paraja piinamisena, kuna kodutöö tundus võtva terve igaviku. Viinud pilgu rindadelt tagasi neidise näole, tõusis Logan toolilt püsti ja vajutas mõned suudlused neidise kaelale. "Mis sa arvad kui me jätaksime selle kodutöö praegu pooleli ja jätkaks sellega pärast?" küsis noormees sosinal ning suudles seejärel Daisyt, laskmata viimasel kohe vastata. Logani käed liikusid mööda Sunny selga ning noormehe nobedad sõrmed avasid võrdlemisi kiiresti rinnahoida haagi.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 3, 2014 22:29:17 GMT 2
"Olen tõesti," läks näitsk Logani tögamisega kaasa näol lai ja lõbus muie. Muidugi sellepärast ta terve enda elu vehklemistrennidele ohverdanud ongi, et hoopis palliga korvi saada. Huvi pärast tahaks D hoopis kutile enda vehklemismõõga kätte anda ja näha, mida ta sellega teha suudaks. Ilmseks lööks kellelgi oma mõtlematusega silma peast välja. Jah, täpselt nii palju neil teineteisesse usku oligi. "Hah," turtsatas tüdruk justkui solvunult, kui Logan mainis teda ja poisse. Näitsiku helepruunid silmad puhkasid küll ainult Sommersi poisil, aga parem vist kui kutt seda ei tea. Pealegi ei ole tüdrukust kunagi kuskil GC's mingeid lõike olnud, et ta mõne tüübiga sebiks. "Looda sa... tee aga edasi," sõnas Daisy, jäädes endale kindlaks. Vähemalt hetkel neil sujus see asi. Loodetavasti jõuavad nad enne keskööd ikka viimase slaidini. "Nii et sulle meeldivad tüdrukud läbipaistvates riietes... jätan meelde," muigas Sunny, kuigi vaevalt ta nüüd Logani pärast enda riietumisstiili muutma hakkab. Võibolla mõnikord võib lihtsalt poisi jaoks siis midagi välja mõelda. Kui kutt enda kätt mööda tema reit üles-alla liigutas, üritas näitsik võimalikult neutraalne välja näha, kuigi see liigutus tekitas isegi läbi nende pükste päris mõnusa tunde. Õnneks tuli poisil enda tähelepanu salidile tõsta ja seega tüdruku reie silitamine lõpetada. "Sinu valik," kordas D nende ennist kokkulepitud motvatsioonisüsteemi reeglit. Kutt valis riideeseme. Kui top neiu seljast kadus, ei jäänud tüdrukule sugugi märkamata Logani pilk, mis pikemalt tema rindadel peatus. Ei noh, kõik oleks kenasti kontrolli all olnud, kui tüüp ei oleks hakanud näitsiku nahka silitama. Kui kutt püsti tõusis, teadis Sunny kohe, et see ei ole hea idee. Järgmisel hetkel sai ta sellele ka kohe kinnitust, kui Sommersi huuled jälle tüdruku kaelale kinnitusid. "Logan..." sõnas Daisy hingetult, kuid midagi rohkem ta kutile vastuseks öelda ei jõunud, sest tema sõnad kadusid suudlusesse. Nagu tema keha ei oleks juba kuti puudutuse mõju all, liikusid noormehe käed mööda D selga, tekitades talle külmavärinaid. Enne kui tüdruk midagi arugi sai, oli tema rinnahoidja haak lahti. Nii palju siis sellest, et iga slaidiga üks ese. Eemaldanud enda huuled ise kuti omadelt, tõmbus näitsik pisut eemale. Vaadates Loganile otsa, libistas tüdruk kõige pealt ühe rinnahoidja paela alla ja siia teise, visates seejärel ise selle riideeseme laua kõrvale maha. "Tundub, et nüüd läheb meil kaks slaidi, enne kui sa mind jälle puudutada saad," teatas tüdruk kahjurõõmsal muigel, kuigi ta teadis väga hästi, et kui Logan enda ootamatute puudutuste ja suudlustega jätkab, siis annab Daisy peagi alla.
|
|
Senior
|
Post by Logan Sommers on Mar 4, 2014 19:13:29 GMT 2
Logan muigas kergelt kui Sunny ei hakanud eitama vaid läks tögamisega kaasa. Kui Daisy turtsatas poiste jutu peale, vaatas noormees neidisele lõbusalt otsa. "Üritad mulle vastu vaielda? Poisid ei ole siis sinu jaoks ligitõmbavad või?" uuris Logan lõbustatult. See, et neidis ei kavatsenud hakata end päris niisama lahti riietama ei tulnud noormehele isegi mitte üllatuseni. "Usu mind - seni kuni ma olen elavate kirjas, seniks jään ma seda ka lootma," lausus Sommers turtsatusega. Ilmselt oli see ka tõsi. Noormees oli kindel, et tema orientatsioon erinevalt Lucase omast ei muutu, mistõttu Daisyt lahtiriietumas tahaks noormees kogu aeg näha. Sellest ta ilmselt ei tüdineks. Samuti tuli nentida, et Sunny on võrdlemisi kuum, mis tegi selle olukorra veelgi paremaks. Kui noormehe sõbrad teaksid temast ja Daisyst, siis ilmselt enamik neist oleksid mehe peale kadedad. Kuulnud, et Daisy jätab meelde, et Loganile meeldivad läbipaistvates riietes tüdrukud, puhkes noormees naerma. "No kui sa selle niiviisi paned... Siis nohh.. Jah," oli Sommers sunnitud neidisega nõustuma. Neidise reaktsioon noormehe puudutustele ja suudlustele pani Logani kergelt naeratama. Eks ikka oli hea teada, et teine naudib seda, mida sa teed, olgugi et Sommers teadis, et Sunny üritas seda kõike hetkel veidi tagasi hoida. Oli ju siiski vaja slaidid valmis kirjutada... Kahjuks. Sekund hiljem sai see veel eriti selgeks kui Daisy mehest eemaldus. Logan silmitses õhkõrna muigega, kuidas neidis aeglaselt rinnahoidja täiesti eemaldas. Kuulnud seejärel veel neidise kahjurõõmust lauset, vaatas Logan muigega Sunnyle otsa. "Ah et me mängime nii kurja mängu või?" küsis noormees seejärel turtsatusega. "Puudutamisest me ju ei rääkinud.. Ma ei tohtinud sind lihtsalt lahti riietada.. Aga okei," oli Logan ka nende tingimustega nõus. Noormehe näol mängles lõbus muie kui ta neidisele lähemale kummardus, et viimast justkui suudeleda, kuid viimasel hetkel keeras Logan oma pea siiski kõrvale, sosistades: "I can play mean too." Enne kui noormees D kõrva juurest eemaldus, puhus Logan õrnalt oma sooja hingeõhku Daisy kaelale ja istus seejärel toolile tagasi. "Niii.. Lähme siis järgmise slaidi juurde edasi," lausus noormees, vaadates lõbusa muigega neidisele otsa.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 4, 2014 19:36:16 GMT 2
"Sinuga teisiti ei saa ju," vastas Sunny vastu, kui Logan väitis, et tegemist on kurja mänguga. Tegelikult oli mäng väga lihtne. Tüüp lihtsalt on vist harjunud kõvasti petma või siis reeglitest oma versioone välja mõtlema. "See puudutamine võib meil lihtsalt mängu liiga kiiresti ära lõpetada," teatas tüdruk kergelt muiates. Võibolla oleks mõtekam olnud see enda teada jätta, aga Logan teadis ise ka, kuidas ta tüdrukule mõjub. Kui poiss talle lähemale kummardus, oli Daisy valmis juba suudlust vastu võtma, kuid tüüp keeras ennast viimasel hetkel ära, mis pani neiu kergelt piinlikusse olukorda. Sellest andsid märku ka näitsiku punakaks tõmubad põsed. Selleks et asja veel raskemaks neiu jaoks teha pidi Logan muidugi sosistamise ja kaela peale hingamise käiku laskma, mille peale Sunny pisut pingule tõmbus, et mitte Loganile järele anda, kuigi kiusatus oli suur. Väga suur. "Mhm," noogutas Sunshine, kui oli ennast hetke kogunud. Enne kui tüdruk lugema hakkas, jaotas ta enda pikad blondid juuksed kaheks ning lasi neil siis enda rindadele langeda. Nii oli natuke parem. Vähemalt Sunnyl endal. Ta istus seal laual jalg üle põlve nagu mõni vana poolakti skulptuur. Köhatanud hääle puhtaks, hakkas Daisy-Sun kutile jälle lauseid ette dikteerima.
|
|
Senior
|
Post by Logan Sommers on Mar 4, 2014 20:01:02 GMT 2
"Saab ikka.. Ma ütlesin kohe, et jätame slaidid, kus see ja teine ning tegeleme millegi lõbusamaga," lausus noormees muigega. Logan ei nimetaks seda petmiseks.. Oli lihtsalt võrdlemisi keeruline end tagasi hoida kui Sunny poolalasti tal laua peal istus. "Ja see oleks ju niiiiiii kurb, kui see mäng liiga kiiresti ära lõppeks eksole," lausus noormees lõbusa muigega ning nägi vaeva, et ta suudaks sõrmi läpaka klaviatuuril hoida mitte neidist kogu aeg käperdada. Logan jälgis teatud pilguga Daisyt. Jälgis kuidas neidise põskedele tekkis roosakas puna, kuidas pikad blondid juuksed varjasid Sunny rinnad, kuidas neidide huuled liikusid.. Läks sekund mööda, kui Logan sai korraga aru, et neidis hakkas talle ette lugema, mida noormees slaididesse kirjutama pidi. Noormees raputas kergelt pead, et sellised mõtted hetkeks peast saada ning koolitööle keskenduda. Sellegipoolest oli Logan siiski võrdlemisi kindel, et ta ei suuda end piisavalt palju kontrollida, et nad suudaksid need slaidid kõik järjest ära teha. Tal ei olnud selleks lihtsalt piisavalt palju tahtejõudu. Kirjutanud ilusti kaks slaidi valmis ning lisanud ka mõned pildid ilma, et ta oleks Daisyt vahepeal pikalt vaatama jäänud või katsunud, ei suutnud Logan kauem vastu panna. "Ma ei taha enam mängida. Ma tahan sind," jõudis noormees veel enne öelda kui ta oma huuled Sunny omadele pani ning neidise kaksiraksi endale sülle võttis. "Kavatsemata anda neidisele võimalust protesteerimiseks, liikus Logan üheskoos neidisega noormehe voodisse, kuhu ta Sunny selili lebama pani, võtmata huuli hetkekski neidise omadelt ära. Logan suudles neidist ahnelt, liikudes suudlustega Daisy huultelt kaelale.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 4, 2014 20:33:09 GMT 2
Daisy jõudis juba vahepeal loota, et Logan suudab need slaidid kenasti ära teha. Hakkas teine seekord ju isegi vabatahtlikult pilte otsima ja sättis nad isegi kenasti paigale. Seega tulid noormehe sõnad tüdrukule väga äkitselt ja ta ei jõudnud nendele korralikult reageeridagi, kui Logan ta juba endale sülle võttis, vajutades veel enne tema huultele suudluse. Lasknud selle žesti peale raamatul endal käest libiseda, sättis Sunny enda käed ümber poisi kaela. Nii nagu Logan ei lasknud tema huultest lahti, ei teinud seda ka D. Seega ei esitanud ta ka kuigi suurt vastupanu, kui Sommers ta enda voodisse toimetas, kus noorte suudlused eriti ahneks muutusid. "Ma arvan, et neljast slaidist piisab esialgu," lausus tüdruk vaikselt ja katkendlikult, kui tüüp tema kaela suudles. Sunny käed mängisid mõni hetk kuti juustega, enne kui nad mööda tema selga alla poole liikusid ja Logani särgiserva üles otsisid, et kuti ilusad kõhulihased nähtavale tuua.
|
|
Senior
|
Post by Logan Sommers on Mar 4, 2014 21:34:57 GMT 2
Neidise lause peale mõmises Logan nõustuvalt. Hetkel polnud vaja sõnu kasutada, kuna mõlemad noored teadsid, kuhu asi liigub. Logan tahtis Daisyt, Daisy tahtis Loganit... Füüsikat ei tahtnud neist kumbki. Lihtne. Logan suudles neidise kaela ning lasi tütarlapsel oma särgi eemaldada. Mees toetas oma keharaskuse ühele käele ning teine käsi liikus rahulikult mööda neidise keha üles-alla. Noormees suudles neidist uuesti korraks huultele, et seejärel suudelda Sunny rindu, mis polnud enam neidise juuste poolt varjatud. Rahulikult liikus mehe käsi Daisy püksinööbini, mille noormees osavalt avas. Olles sunnitud neidisest korraks eemalduma, et vägagi ebavajalikest teksadest lahti saada, sikutas noormees Sunnylt punased teksad jalast. Avanud ka enda teksade püksinööbi, lükkas noormees need jalast, et seejärel uuesti Daisy pehmeid huuli suudelda.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 4, 2014 21:58:00 GMT 2
Kodutöö oli Daisy peast pühitud ja seal pesitses hetkel hoopis Logan ja ainult Logan, kes tüdruku keha väga oskuslikult hellitada oskas. Selleks et kutt ainuke ei peaks olema, kes tööd teeb, lasi Sunny ka enda kätel mööda noormehe kuuma keha liikuda samal ajal kui tema huuled pidevalt vaba kohta otsisid, kuhu mõni suudlus vajutada. Sellel ajal kui Logan nende pükstega tegeles, pikutas näitsik rahulikult voodis, imetledes seda suurepärast vaatepilti, mida Sommers talle pakkus. Siiski ei saanud see vastu sellele, mis valdas Sunnyt siis, kui Logan uuesti enda huuled tüdruku omadele pani. Näitsik pani enda käed ümber Logani ning tõmbas teda endale lähemale, et tunda noormehe nahka enda vastas. D hingamine hakkas aeglaselt kiirenema ja selleks et õhku ahmida, pidi ta vahel suudluse lõpetama, kuid iga kord kui ta seda tegi, tahtsid ta kiiremini kuti huultele tagasi minna. Kõverdanud aeglaselt enda vasakut jalga, toetas D selle vastu Logani puusa.
|
|