19-aastane; Korvpall; Eastside
Senior
|
Post by Logan Sommers on Mar 6, 2014 0:55:39 GMT 2
Logan nautis seda tunnet kui Sunny sõrmed libisesid üle tema keha. Mehe huuled hellitasid neidise omi, liikudes suudlustega kaunitari kaelale, sealt edasi neidise rindadeni, sealt nabani ning eemaldas seejärel Sunny püksikud. Logan naeratas kergelt ning suudles Daisyt võrdlemisi ahnelt.
*** (Julgen võtta selle vabaduse ja eeldada, et me ei kirjuta seda välja)
Mõne aja pärast lebasid mõlemad noored rahulikut voodis, mõlemad kergelt hingeldades. Noormees vajutas kerge musi Daisy huultele ja tõmbas seejärel neidise endale kaissu. Noormees vähemalt hetkel tekki ei tahtnud, kuna tal oli hetkel piisavalt palav. "See oli tunduvalt lõbusam kui füüsika esitluse tegemine või teineteise õrritamine," lausus Logan kerge muigega, üks käsi aeglaselt neidise kõhule mingit mustrit joonistades.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 6, 2014 17:54:22 GMT 2
Daisy vaatas kergelt hingeldades lage, tõstes aeglaselt enda ühe käe otsmikule, kust see edasi tema heledatesse juustesse libises. Selles ruumis tundus korraga üsna palav. Üks karastav jook oleks hetkel suurepärane. Kui Logan tüdruku endale kaisse tõmbas, ilmus Sunny suule rahulolev naeratus, pärast mida ta enda käe kuti kõhulihastele asetas. Talle meeldis alati pärast seksi lihtsalt tüübi kaisus olla. See tekitas mõnusalt lähedase ja turvalise tunde. Mis puutus tekki, siis ega tüdrukki seda väga taga ei otsinud. Muidugi kui keegi sisse peaks sadama, siis oleks neil võrdlemisi huvitav vaatepilt. "Oli," noogutas Daisy enda pead, "aga see jama tuleb meil ikkagi ära teha... millalgi." Hetkel ei tahtnud ta küll ennast siit voodist välja ajada. Võibolla peaks lihtsalt asjad voodisse tooma. Logani sõrmed, mis tüdruku nahale mustreid joonistasid tekitasid Sunnyle eriti mõnusat ja rahustavat tunnet, kuigi kohati oli natuke kõdi ka.
|
|
Senior
|
Post by Logan Sommers on Mar 7, 2014 14:13:17 GMT 2
Logan seda ei kartnud, et keegi niisama sisse peaks astuma. Selle tõenäosus oli võrdlemisi väike. Daisy sõnade peale noormees muigas kergelt ning vajutas tütarlapse laubale kerge musi. Sunnyga niiviisi voodis lebada oli võrdlemisi lõbusam kui igavate füüsika slaidedega tegelemine. "Mhm... Millalgi kauges tulevikus," lausus Logan turtsatusega ning vaatas oma tumedate silmadega neidisele otsa. Sekund hijem vajutas noormees kaunitari huultele kerge nuudluse ja muigas kergelt. "Sa locked-in-school partyle lähed?" küsis noormees seejärel neidiselt.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 7, 2014 21:42:27 GMT 2
Daisy oleks ilmselt Logani mõiste 'kauge tulevik' korralikult ümber lükanud, kuid talle ei antud selleks lihtsalt võimalust. Kuti pilk pani neiu vaikima ja ainult õrnalt naeratama. Järgmisel hetkel võis ta aga juba jälle uue suudluse võrra rikkamaks saada. Tundus, et Sommers oli nendega täna eriti helge. "Ma ei tea... mõtlesin küll," lausus tüdruk, esitades kohe ka küsimuse, "sa kavatsed ennast kohale vedada?" Daisy ootas noormehe vastust, vedades samal ajal nimetissõrmega mööda kuti keha pikka käänulist joont. Muidugi ei tähendaks see seda, et nemad seal midagi koos teha saaksid eriti, aga tore oleks ikkagi ühel peol viibida.
|
|
Senior
|
Post by Logan Sommers on Mar 7, 2014 21:53:33 GMT 2
Tõsi.. Loganile meeldis täna kohe eriti Sunnyga koos olla. See võis olla muidugi tingitud sellest, et sellest oli juba möödas veidi aega, mil nad niiviisi koos said olla ning nohh.. Loganil olid hellushetked järjest. Kuulnud Daisy vastust ning seejärel ka küsimust, naeratas noormees kergelt. "Jeap. Suhtkoht kindlalt vedelen ma seal küll jah," lausus noormees kerge muigega, mis tuletas talle meelde, et ta polnudki end sinna veel registreerunud. Oleks vist aeg. Logan jälgis, kuidas Sunny nimetissõrm liikus üle ta keha, värises noormees kergelt. See oli mõnus ja kõdi samaaegselt. Logan libistas oma käe neidise juustesse ja sasis neid seejärel, puhkedes sekund hiljem naerma.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 7, 2014 22:07:50 GMT 2
"Eks ma siis näen sind seal," lausus Daisy, sest midagi muud ta selle kohta kosta ei osanud. Nad lähevad küll ühele peole, aga ilmselt kulgeb see selliselt, et üks veedab aega enda seltskonnas ja teine enda omas. "Ma loodan, et sa tead, et seal me millegi... sellisega tegelema ei hakka. Sa isegi ära mitte loodagi," mainis tüdruk nii igaksjuhuks. Kes teab, mis sellele tüübile pähe võib tulla. Kutt tundus kõike üsna lebolt võtma. Kui Logan enda käe tüdruku juustesse pani, ilmus neiu näole kerge grimass. Miks see veel vajalik oli? "Kas sai nüüd parem või? Mida sa naerad üldse?" esitas Sunny kaks küsimust üksteise järel, tõugates mänglevalt kutti õlast enda teo eest.
|
|
Senior
|
Post by Logan Sommers on Mar 8, 2014 0:18:42 GMT 2
Logan muigas kergelt. "Ilmselt küll jah," pidi noormees nentima. See sai selline nohh.. Huvitav ilmselt olema. "Parem? Ma ei tea. Võimalik. Sa näed lihtsalt armas välja niiviisi," lausus Logan kerge turtsatusega. Neidise sõnade peale, et nad seal midagi sellist teha ei saa, Logan vaid turtsatas. "Ahnii.. Et ma ei tohi siis teha sulle nii," lausus noormees lõbusa muigega kui end neidise kohale liigutas, keharaskust kätel hoides. Logan vajutas kerge musi neidise huultele ja vaatas talle lõbustunult otsa. "Ega nii," lausus mees sosinal kui vajutas kaelale kergeid suudlusi. "Kahjuks ma tean seda isegi," lausus Logan muigega kui istus kaksiraksi Daisyle otsa ja vajutas naise huultele kerge musi.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 8, 2014 0:51:26 GMT 2
"Armas? Minu arvates on mul täpselt selline soeng praegu, mis ütleb, et ma käisin kellegagi just hetk tagasi voodis... ja kohe kindlasti mitte lihtsalt magamas," lausus Daisy täiesti ausalt enda arvamuse. Pärast kui ta ära läheb, siis tasuks endale jälle krunn pähe keerata, et kõik nii oleks nagu siis, kui ta siia majja natuke aega tagasi sisenes. "Mhm," noogutas Sunny enda pead, kui Logan talle lähemale tuli ja teda taaskord suudles. "Mhm," kordas näitsik end taas, kui Sommersi huuled tema kaela puudutasid. Tüdruk sulges hetkeks enda silmad. "Kahjuks?" kordas näitsik Logani sõna uuesti, avades aeglaselt enda silmad. Kas kutt tahaks siis tõesti midagi sellist seal teha? Kui tüüp ennast neiule sülle sättis, oli Sun kergelt üllatunud, kuid mitte nii üllatunud, et ta sellele kergele musile vastanud ei oleks. "Sa oled täna eriti musimaias," märkis tüdruk laia muigega, kui nende pisike musi otsa sai.
|
|
Senior
|
Post by Logan Sommers on Mar 8, 2014 2:55:03 GMT 2
"Prshhh.. Ära virise nii palju," lausus Logan turtsatusega ning sasis veel rohkem neidise juukseid. "Ja no nentigem, eks see nii oli ka.. Aga nohh.. Sa ei käinudki siin magamas. Me ju õppisime ilusti pooledukalt," lausus noormees ning puhkes naerma. Njah.. Pooledukalt oli isegi enam-vähem õige väljendus. Logan sattus kergesse kimbatusse, kui Sunny uuris selle sõna 'kahjuks' kohta. Njahh.. Vägagi hea meelega suudleks ta seal Daisyt aga see polnud üks osa nendekokkuleppest ning tahtmata midagi rikkuda, pidas Sommers mõistlikumaks selle küsimuse eiramist, justkui ta poleks seda kuulnu või oleks selle unustanud. "No mul on täna palju hellushetki lihtsalt. Niing ma pole sind kaua näinud. Vähemalt niiviisi mitte," põhjendas Logan oma musimaiasust neidisele.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 8, 2014 20:40:28 GMT 2
Daisy tõesti ei vingunud enam, aga ta krimpsutas enda nägu kui Logan tema juukseid veel rohkem sasima hakkas. Õnneks on tüdrukul alati kamm kotis olemas. Seega ei peaks hiljem, selle lahti kammimisega probleeme tulema. "Täpselt pooledukalt. Nüüd tuleks edukalt lõpuni see asi ära teha," mainis näitsik, sest ta ei saa ikkagi väga hilja peale ka jääda. Ta vanemad hakkavad veel niimoodi muretsema, sest ta tuli siiski Southportist. Teel võis ju kõike juhtuda. Sunnyle tundus natuke veider, et Logan tema küsimusele ei vastanud, aga ta ei hakanud selle kohta uurima, sest see pisike mõte, mis tema pähe korraks tekkida jõudis tundus nii võimatu lihtsalt. "Kes keelab sul mind sagedamini näha? Sul on mu number," lausus tüdruk mesimagusal häälel ning vajutas kuti huultele ise ühe suudluse. "Muideks... vaata tavalised paarid teevad aasta täitumisel alati midagi, aga mida teevad FWB suhetes inimesed, kui neil aasta täis saab?" uuris Daisy lõbusalt. Ei tea, kas Logan üldse oli millelegi sellisele mõelnud.
|
|
Senior
|
Post by Logan Sommers on Mar 9, 2014 23:57:43 GMT 2
Logan puhkes naerma kui Daisy enda nägu krimpsutas ning vajutas kerge musi neidise huultele. "Naeratades oled sa tunduvalt seksikam kui niiviisi nägu krimpsutades," lausus Sommers mõtlikult ning kallutas pead ühele ja teisele poole, justkui kaaludes kas see ikka on nii. "Aga samas krimpsutades oled sa ka omamoodi armas," oli mees sunnitud lõbusalt nentima. Kuulanud Daisyt oli Logan sunnitud nõustuma ning kerge ohke saatel tõusis ta voodist püsti ja läks laua juurde, et võtta koolitööks vajalikud tarbed. Seejärel vedas mees kogu varanduse voodisse ning avas faili, kus olid mõned slaidid juba olemas. Õnneks slaide pidi ainult 8-12 olema, seega väga palju polnud veel teha jäänud. Kui Sunny ütles, et Nate võib talle täitsa helistada ning sai veel suudluse ka selle peale, naeratas Logan. "Ma arvan, et ma mingi aeg ilmselt helistangi. Siis kui sa siit majast näiteks välja astud," lausus noormees ning turtsatas seejärel lõbustatult. Daisy küsimus pani Loganit pead kratsima. Tal polnud vähimatki aimu. "Emnn.. Ma ei tea. Sa tahad midagi teha?" uuris Sommers seejärel. Ta polnud tõesti selle peale mõelnud aga ega tal millegi tegemise vastu midagi ei oleks küll.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 10, 2014 0:15:38 GMT 2
"Järelikult olen ma kogu aeg armas," leidis Daisy Logani sõnu kuulates. Nii et poiss peab teda armsaks? Noh, ega ta ilmselt sellise neiuga voodisse ei roniks, kes talle ilus ja armas ei tunduks. Kui poiss kõik vajaliku voodisse tõi, ajas Sunny ennast paremini istuma ning tõmbas raamatud enda juurde, et kutile ette rääkida jälle. Nii läks enne päris kiiresti. "Ah, et kohe siis kui ma lahkun? Igatsed mind... või ma peaksin ütlema minu keha nii väga või?" kergitas tüdruk enda kulme. Damn, Sunny ei saanud sellest Sommersist siin mitte midagi aru. Vahel tundus talle, et kutt siin vihjab millelegi enamale ja seal samas võis ta öelda midagi, mis selle hoopis ümber lükkas. Neiu jõudis ikka ja jälle järelduseni, et ta lihtsalt kujutab seda ette, sest ta tahab, et Logan midagi enamat sooviks, kui lihtsalt koos magamine. "Ma ei tea... See oli vist loll mõte. Unusta ära," lausus Daisy kui oli noormehe kogelevat ja ebakindlat vastust kuulnud.
|
|
Senior
|
Post by Logan Sommers on Mar 10, 2014 0:34:09 GMT 2
"No eks see vist ole nii jah," lausus noormees muigega. Hea meelega viskaks ta pikali, võtaks Sunny kaissu ja jääks magama praegu. See oli ilmselgelt parem variant kui need totakad slaidid. Vähemalt sai mees endale meeldiva kodutöökaaslase. Daisyta jääks see ilmselt tegemata ka. Eks Sommers tegigi tahtlikult selliseid kahemõttelisi kommentaare. See tegi asja huvitavamaks ning mees pidi ka tunnistama, et tegelt talle täitsa meeldis Sunny. Logan lihtsalt ei tahtnud ära rikkuda seda, mis nende vahel praegu oli. See oli lihtsalt hea ja mugav. Polnud mingeid otseseid kohustusi, puudusid tülid ning see fwb-suhe oli hea lihtne. "Jeap. Helistan kohe kui lahkud," kinnitas Logan muigega ning vajutas kerge musi neidise huultele. Igatsemise jutu peale mõmises mees "Mhm," ning vajutas naise kaelale mõned suudlused. Ta ei täpsustanud, kas mhm oli selle kohta, et ta igatseb naist ennast või tema keha. Laias laastus polnud ju vahet. Või oli? Daisy vastuse peale oli nüüd Logani kord segadusse sattuda. Mehe tumepruunid silmad püsisid naise silmadel ning noormees julges neidise vastusest eeldada, et Sunny tahtis midagi koos teha. "Okei. Ma luban sulle, et me teeme sellel päeval midagi koos," lausus Logan kerge naeratusega neidisele. See oli see, mida Sun tahtis, eks?
|
|
|
Post by Deleted on Mar 10, 2014 20:38:31 GMT 2
"Mu telefonil on selline punane nupp, mis laseb mul su kõnesid vältida muideks," tuletas Daisy noormehele muiates meelde, saades järgmisel hetkel Logani poolt juba suudlusi nii huultele kui ka kaelale. Tore kuulda, et tüüp teda igatseb kohe kui ta uksest välja astub, aga neiu jaoks oli seal tõesti vahe, kas Sommers oli huvitatud pigem tema kehast või temast üldiselt. "Ainult siis, kui sina ka seda ikka kindlasti tahad," märkis Sunny, sest mis mõttet on neil koos välja minna, kui üks neist seal lihtsalt puhtast kohustusest on. Igatahs raputas tüdruk kõige selle peale pead ning otsis õige rea, kust tüübile ette hakata lugema. "Sa üldse tead mitmendal meil see aasta täis saab?" küsis Daisy-Sun õrnalt muiates pärast seda, kui oli kutile ühe slaidi jagu teksti ära rääkinud.
|
|
Senior
|
Post by Logan Sommers on Mar 10, 2014 21:23:12 GMT 2
Logan kuulas neidist ja turtsatas kergelt. "Sa tahad mind vältida? Prshhh.. Ära valeta endale, lilleke. Ma tean, et sa tahad mind," lausus noormees naljatledes. Mehe näol mängles lõbus muie kui ta oma pruunide silmadega neidisele otsa vaatas. Kui Sunny rõhutas, et Logan peab seda ka kindlasti tahtma, sattus mees nüüd jällegi veidi kimbatusse. Ta ei saanud neidisest aru. "Minugipoolest me võime minna kui sa tahad. Ja kui sa ei taha, siis me ei pea minema. Sinu otsus," rääkis Logan neidisele. Kui mees ei oleks tahtnud midagi teha, siis ta poleks ka ilmselt Daisyle öelnud, et nad võivad midagi koos teha. "Aga mida sa näiteks teha tahaksid? Kuhugi välja minna koos või siis minu juures olla? Võime mingit filmi vaadata ja niisama kvaliteetaega veeta," rääkis Logan Sunnyle. Kui nad koos välja läheks, siis võiks lihtsalt välja tulla see, et neil mingi teema on. Ja kuna Daisy tahtis seda vältida, siis oleks ilmselt mõistlik Logani juures olla ja seal ühtteist huvitavat teha. Logan kirjutas slaidi ära ning neidise küsimuse peale jäi mõtlema hetkeks. "Mmm.. Täpselt ei tea. Märtsi keskel või lõpu poole oli vist. Sa tead?"
|
|