|
Post by Deleted on Mar 4, 2014 22:04:07 GMT 2
"Kõik väärivad uut võimalust," lausus Colin õlgu kehitades, tõstes seejärel mahlaklaasi huultele, et sealt üks korralik sõõm võtta. Toit oli natuke soolane. Ei tea, kas kokk oli armunud või? "Sellisel juhul tulebki ikkagi neid külgi sinus esile tuua," muigas mees, sest kui see on ainuke, mida Megan oskab, "aga kas see on ka miski, mis sulle meeldib?" Loodetavasti ei tee naine modellindust vastutahtmist.
|
|
23-aastane; Eastside
Celebrity
Falling for you took me by surprise, but, wow... I like it!
|
|
|
Post by Megan Whitely on Mar 4, 2014 23:01:10 GMT 2
"Võib-olla tõesti," kehitas Megan õlgu ning võttis mõned ampsud oma salatist, mis taldrikult vaikselt otsa hakkas saama. Naiselgi kuskile kiiret polnud, sest Tree Hillis elades on tal vaba aega olnud rohkem kui küll ja vaikselt hakkas ikkagi juba igav. "Kindlasti on," vastas naine Colini küsimusele, viies oma rohelised silmad toidult mehele. "Viimasel ajal pakub muidugi näitlemine rohkem huvi, aga ka modellinduse vastu pole mul midagi."
|
|
|
Post by Deleted on Mar 4, 2014 23:10:17 GMT 2
Ka Colini praest ei olnud enam palju alles, kuid siiski piisavalt, et veel mõni minut Meganiga juttu ajada. Kiiret mehel hetekel veel ei olnud. "Selge," noogutas tüüp, "võibolla peaksid siis hoopis hakkamagi näitlemise poole püüdlema." Kuigi eka seda ole lihtne öelda, aga raske teha, sest Ameerikas on tuhandeid kui mitte miljoneid, kes tahaksid samamoodi näitlejaks saada. Selleks peab sinus olema aga midagi erilist, et läbi lüüa.
|
|
23-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Megan Whitely on Mar 5, 2014 4:22:44 GMT 2
"See tundub sulle lihtsam öelda kui mulle teha," lausus Megan, kuigi võib-olla saaks ta isegi mingi rolli, kui kuskile katsetelegi läheb. Mõne pisema osaga mõnes uues sarjas alustada ei oleks ju sugugi halb. "Ma hakkasin sellele mõtlema juba sügisel, aga seni pole olnud lihtsalt võimalust mõnda rolli kuskil saada," seletas naine ning sõi veel mõned ampsud oma salatist, lonksates peale sidrunivett.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 5, 2014 17:44:36 GMT 2
"Ilmselt," muigas mees, tõstes pilgu korraks Meganile, enne kui toiduga jätkas. Taldrik Colini ees hakkas tühjaks saama. "Selleks kuluks mõni mänedžer või agent ära, kes sulle need osad välja otsib, kuhu kandideerida," arvas Jeff, aga eks iseseisvalt saab ka hakkama, kui väga tahta.
|
|
23-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Megan Whitely on Mar 5, 2014 18:45:11 GMT 2
Megan vaatas hetkeks kella ning lonksas siis oma sidrunivett. Naisel endal polnud küll kiiret kuskile, aga Colin pidi mingi aeg ju stuudiosse tagasi minema. "Ja sa oskad mulle kedagi soovitada, kelle poole pöörduda?" uuris naine, sest mees oli just maininud, et tal on mõningaid tutvusi. Võib-olla teab ta siis kedagi, kes võiks Meganit selle näitlemise värgiga aidata, sest vaevalt naine ise läbi lööks või mingi osa kuskil saaks.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 5, 2014 22:33:30 GMT 2
"Mul võivad mõned inimesed mõttes olla, aga ma võtan nendega ühendust ja vaatan, mida nad räägivad," sõnas Colin, kuigi ega tal nüüd mingeid väga suuri tutvusi ka ei olnud. Helenal võibolla seal LAs oleks, aga mees ei läheks kunagi Megan jutuga enda tüdruku juurde. Parem kui need kaks naist väga tihti kokku ei juhtu, sest kuigi Colin on enda eksi suhtes täiesti tavaline sõber, siis Helena vist nii lihtsalt naisele andestanud ei ole. Võtnud viimase ampsu enda praest, asetas mees noa ja kahvli taldrikule. Ta jõi viimase lonksu mahla ära ning lükkas siis tühjad nõud laua keskele poole.
|
|
23-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Megan Whitely on Mar 5, 2014 22:48:52 GMT 2
"Mulle sobib," lausus Megan, huuled kaardumas naeratuseks. Parem, kui ta leiab ikka kellegi, kes teda võib-olla kuskile soovitada või natuke suunata saaks, et uuesti pildile ilmuda. "Lihtsalt anna teada, kui keegi on mind nõus jutule võtma," ütles naine Colinile ning sõi oma salatitaldriku tühjaks, juues peale veel selle sidrunivee, mis klaasi jäänud oli. "Ma ei tea, palju sul veel aega on, aga ma arvan, et lasen su nüüd stuudiosse tagasi," sõnas naine, sest ta tahtis ise ilusalongist läbi minna ning maniküüri aja panna.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 5, 2014 23:51:01 GMT 2
"Kindlasti annan," lubas Colin, kuigi loodetavasti ei sea Megan enda ootusi liiga kõrgeks. Samas ta tundus praegu palju realistlikum kui mõned aastad tagasi. "Olgu, saangi järgmiseks sessiks kõik valmis sättida," sõnas mees. Noored maksid enda ärve ära ning jalutasid siis koos Karen's Cafest välja. Vahetanud veel mõned üksikud viisakussõnad, läksid nende teed lahku. Colin läks stuudiosse, et enda tööga jätkata, ja Megan ilusalongi aega panema.
OT: Läbi
|
|