|
Post by Deleted on Mar 1, 2014 22:16:22 GMT 2
Colin istus nurgas asetsevas lauas ning silmitses menüüd. Ta oli Meganiga siin kohtumise kokku leppinud, sest naine oli tema ballil esitatud pakkumise vastu võtnud. Nad olid natuke telefoni teel suhelnud, aga nüüd oli rohkem üksikasju vaja paika panna. Samuti soovis Colin Megani eelmist portfooliot näha, et seda paremaks teha. Mees vaatas uuesti kella ning pidi leppimia tõsiasjaga, et naine oli juba viisteist minutit hiljaks jäänud. Loodetavasti ta ikka tuleb? Igatahes on Jeffil praegu lõuna ja sööma oleks ta nagu nii tulnud. Jõudnud otsusele, tellis mees endale riisi šnitsli ja salatiga. Joogiks võttis ta aga tavalise õunamahla.
OT: Megan
|
|
23-aastane; Eastside
Celebrity
Falling for you took me by surprise, but, wow... I like it!
|
|
|
Post by Megan Whitely on Mar 1, 2014 22:29:54 GMT 2
Megan oli palju mõelnud sellele pakkumisele, mis ta ballil Colinilt sai ning otsustas lõpuks selle vastu võtta, sest modellindus oli ainus ala, kus ta end vähegi kindlamalt tundis ja miks mitte proovida uuesti jalgu alla saada. Nad leppisid täna kokku kohtumise Karen's Cafes. Niisiis käis Megan hommikul ärgates kohe duši all ning pani riided selga. Väga üles lööma hakata naine end ei viitsinudki ja leidis, et keegi tal pead maha ei võta, kui ta juuksed lihtsalt lahti jätab ja ainult kerge meigi teeb. Astunud koduuksest välja ja hakanud Westside'i poole enda samme seadma, meenus Meganile, et ta oli enda portfoolio koju öökapile jõudnud, ja nii pööras naine otsa ringi, et see ära tuua, sest Colin tahtis seda kindlasti näha. Kui ta portfoolio kätte oli saanud ja uuesti Westside'i poole jalutas, saabus naisele Lucienilt sõnum, mille ta kohe ära kustutas, kuid numbrid telefoni kellal tekitasid soovi karjuma hakata, kuna Caroline taipas, et on hilinemas ja täpselt õigeks ajaks ta kohe kindlalt ei jõua. Nojah, täna on ta siis moodne hilineja. Mõned meetrid veel ja juba astus Caroline Karen's Cafe uksest sisse, otsides oma pilguga enda endise poiss-sõbra üles. "Vabandan hilinemise pärast, ma pidin korraks otsa ringi keerama, sest taipasin, et olin oma portfoolio koju unustanud," vabandas naine, kuid virutas portfoolio siis lauale. Hiljaks Megan jäi, aga portfoolio oli vähemalt nüüd olemas.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 2, 2014 0:45:27 GMT 2
Colin ei olnud veel enda tellimust igatahes kätte saanud, kui Megan lõpuks kohale jõudis. "Pole hullu," naeratas mees, "ma lihtsalt jõudsin juba mõelda, et sa lased mu üle." Vähemalt oli naise portfoolio nüüd siin olemas, sest ilma selleta oleks see pisike kohtumine üsna lühikeseks jäänud. Nende põhiülesandeks oli siiski ju Megani portfooliot paremaks teha. "Ma endale tellisin juba, kas sa tahad ka midagi?" uuris mees ja nihutas ennist enda käes olnud menüü naise poole.
|
|
23-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Megan Whitely on Mar 2, 2014 0:57:21 GMT 2
"Wow, nii leebe," muigas Megan. Hilinemisega endast ju väga head muljet tavaliselt ei jäta, aga võib-olla polnud Colini puhul väga vahet ka, sest tema ja Megani minevik pole just kõige roosilisem. "Kui mul kasud sees on, siis ma üle ei lase," teatas naine kuigi mõtles sedagi pooleldi naljaga. Hetkel huvitas teda tõesti rohkem see, kuidas uuesti jalad alla saada ja oma nimi puhtaks pesta. "Ei, mitte praegu," raputas naine pead, sest tal oli imelik lasta Colinil endale midagi tellida, kui nad enam isegi koos polnud ja mees kellegi teisega oli. Kui naine tahabki midagi, tellib ise.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 2, 2014 1:13:16 GMT 2
"Noh, ma oleks ju nagu nii lõunale tulnud," lausus Colin õlgu kehitades. Vahel läks ta küll lofti sööma või siis võttis hommikul söögi kaasa, aga mõnikord oli mõnus ka kuskil kohvikus lõunat veeta. "Jätan meelde," muigas noormees Megani sõnade peale. Iga inimene on ju siiski omakasu peal väljas. Mõni rohkem, mõni vähem. "Eks sa ise tead," sõnas mees ja libistas siis portfoolio mööd lauda enda ette. Ta tegi selle lahti ning vaatas läbi esimesena vastu vaatava ankeedi. "Selles jääb kõik samaks?" uuris Colin, sest lisaks naise pikkustele ja muudele mõõtudele olid seal ka kirjas, milliseid töid naine teeb nt pesumodell, runway jms.
|
|
23-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Megan Whitely on Mar 2, 2014 1:32:47 GMT 2
"See on vist mingi sinu lemmik kohvik," muigas Megan, sest tihti oli ta noormehega just Karen's Cafes kohtunud ja nende nii-öelda ärilõunaks valis mees ka just selle koha. No küpsetiste üle siin just kurta ei saanud, aga Meganile meeldis L'Echo rohkem. "Jah," vastas Megan. Vaevalt need mõõdud nii palju muutunud on, sest Megan oli harjunud ikka joont hoidma. Modellitöö nägi seda lihtsalt ette. Samas ei nälginud naine kunagi.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 2, 2014 1:38:35 GMT 2
"Kas just lemmik, aga stuudiole lähedal ja head toidud," lausus noormees lihtsalt naeratades. Pealegi olid siin hinnad näiteks palju odavamad kui teisel pool jõge. Kuigi Colini ära tõi üsna normaalselt sisse, ei võinud ta siiski vabalt kõigee laristada. "Selge," noogutas fotograaf põgusalt ning hakkas seal olevaid pilte uurima. Need oli kõik päris head. Ilmselt Megani parimad välja valitud. Colin pidi aga leidma viisi, kuidas tüdrukut uue ja parema nurga alt esitleda. "Mis sa arvad, kui me teeks stuudiofotode asemel ka väljas mõningaid shoote?" pakkus Jeff, sest enamik naise praegusest töödes tundusid olevat kuskil siseruumides või stuudiotes. Vaheldus tuleks kasuks ja näitaks tema mitmekülgsust.
|
|
23-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Megan Whitely on Mar 2, 2014 10:40:53 GMT 2
"Ma lihtsalt sellepärast, et sind näeb siin tihti," lausus Megan ning võttis menüü kätte. Võib-olla peaks ikka endale ka midagi võtma? Kui Colin naise portfooliot vaatas, jõudis Megan otsusele, mida võtta ja kutsus hetkeks ettekandja, et oma tellimus esitada. Caroline otsustas seekord Caesari salati kasuks. Kuulnud fotograafi küsimust, viis Megan oma rohelised silmad taas tüübile. "Miks mitte?" arvas naine, sest polnudki väljas eriti palju pilte teinud.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 2, 2014 12:20:20 GMT 2
"Võimalik," muigas Colin. Varem töötas siin ju ka Rebekah, kes nüüd hoopis mehe juures stuudios töötab. Naisega sai lõunapausi ajal ikka mõnikord natuke juttu aetud. Siis ei olnud lõuna nii igav ka. "Ma vaatan, et sul võiksid siin olla ka mõned pildid, kus lisaks sinule on veel keegi fotol, et näidata seda, kuidas sa mõjud koos kellegi teisega. Üks pilt võiks olla mõne naisega ja teine mõne mehega. Sa võid kas ise kellegi otsida või ma otsin ise," pakkus Colin veel ühe variandi välja. Nad pidid naist siiski mitmete erinevate nurkade alt näitama. "Kas sul on muidu endal ka mingeid kindlaid ettepanekuid?" uuris Jeff, sest alati tuli siis kliendi huvidega arvestada.
|
|
23-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Megan Whitely on Mar 2, 2014 12:36:54 GMT 2
"Enamik neist, kellega ma vähegi läbi sain, on mulle selja pööranud," lausus Megan. "Parem otsi ise keegi," arvas naine, sest vaevalt keegi tema tuttavatest oleks veel nõus naise pärast Tree Hilli lendama. Paljud neist tegid ju näo, et ei tunnegi enam Meganit, kui too haiglast välja sai, aga naine arvas, et ju siis oli ta selle ära ka teeninud. "Võiks teha mõned pildid loomadega, võtta kas või tarantlid või maod," arvas naine. "Ja siis mul on endal mootorratas, võiks sellega ka midagi teha."
|
|
|
Post by Deleted on Mar 2, 2014 12:58:55 GMT 2
"Hea küll," noogutas Colin. Eks see modellimaailm üsna karm oligi. Tegid vea, siis naljalt enam keegi koostööd teha ei taha. Samas eks neid modelle ole Tree Hillis ka. Üldsegi ei pea need inimesed modellid ju olema. "Loomad on väga hea idee," sõnas mees. Ta avas enda märkmiku ning tegi selle tagant poolt lahti, kus olid lihtsalt joonelised lehed. Ta kirjutas sinna naise nime ning hakkas sinna siis punktidena asju välja kirjutama. Nii ei lähe pärast meelest ära. "Seda mootorratast saab ka kindlasti ära kasutada," leidis Colin, kelle peas juba erinevad asjad kuju hakkasid võtma. "Kuna sa oled ka runway modell, siis tuleks teha võibolla mõni pilt lihtsalt, kus sa täiespikkuses kõnnid. Mingit lava meil ilmselgelt pole ja seega peame tänavatega asja ära ajama," seletas mees.
|
|
23-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Megan Whitely on Mar 2, 2014 13:12:14 GMT 2
Meganile hakkaski praegu tunduma, et ta teeb ajurünnakut, kui Colinile oma ideid pakub, sest nüüd hakkas neid juba tulema ja mees pani kõike usinalt kirja panna. "Ei pea muidugi maod või ämblikud olema, võib ju mingi talu ka otsida ja natuke maakas olla," seletas naine ning võttis kahvli kätte, kui salat lõpuks tema juurde toodi. "Ma arvan küll, et saab," noogutas Megan. "Runway... I miss runway," sõnas naine. Mööda poodiume klõbistamine oli tema jaoks lihtsalt põnevam kui lihtsalt poseerimine. "Runway, pesu ja mõned reklaamklipid olen ka filminud," seletas Caroline. Noh, miks mitte näitlemist veel kõrvale võtta? Selleks oleks muidugi ka tutvusi ilmselt vaja.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 2, 2014 13:17:40 GMT 2
Mees pani pastaka maha ainult siis, kui tema toit lõpuks kohael toodi. Colin võttis lonksu mahlast ning paar suutäit toidust, kuulates samal ajal Megani ettepanekuid. Tundus, et naine võttis asja ünsa tõsiselt. Seda oli ainult hea näha. "Kes teab, võibolla saad varsti jälle mööda lava kõndida," sõnas Colin, kuigi ta teadis, et naise minevikuga on raske teda uuesti jalgele aidata, aga eks Jeff annab endast parima. "Me võime ka mingi klipikese filmida kui tahad," pakkus mees õlgukehitades, sest äkki jõuab Megan hoopis näitlemise juurde.
|
|
23-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Megan Whitely on Mar 2, 2014 13:56:15 GMT 2
"Vaevalt see lähitulevikus juhtub," arvas Megan. Korraks mõtles naine isegi nime vahetamisele, aga isegi see ei muudaks väga midagi. Minevikku ei saa muuta. Naine võttis vahepeal mõned ampsud oma salatist ning jõi paar lonksu sidrunivett peale. "Mis ajast sinust operaator Kõps on saanud?" muigas naine, kui Colin pakkus, et nad võiksid mingi klipikese filmida. "Ma arvasin, et sa oled rohkem ikka fotograaf."
|
|
|
Post by Deleted on Mar 2, 2014 14:21:08 GMT 2
Mees ei vastanud selle peale midagi, vaid sõi natuke enda lõunat. Ta pidi siiski kahte asja korraga suutma teha enda pausiga, sest ei saanud ju järgmist klienti ootama jätta. "Ei olegi," naeris mees, "aga mul on ka tutvusi." Ta võis ju mõne inimese kinni püüda, kes kaamerat paremini käsitseda oskas ning natuge videotöötlemst tuleks ka kasuks. "Olengi forograaf. Vaeavlt minu videod eriti hea kaveliteediga oleksid," tunnistas Jeff.
|
|