23-aastane; Eastside
Celebrity
Falling for you took me by surprise, but, wow... I like it!
|
|
|
Post by Megan Whitely on Mar 2, 2014 16:51:45 GMT 2
"No sellisel juhul oleksin ikka huvitatud, jah," lausus Megan, sest modellinduse kõrvalt näidelda ei tundu ka üldse halb mõte. Võib-olla avastabki endas veel näitlejaande ja saab suuremaid osi ka kui ainult mingid reklaamklipikesed. "Koduvideod ikka ju," muigas naine ning võttis lonksu oma sidruniveest.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 2, 2014 17:00:21 GMT 2
"Noh, need meie pere koduvideod nüüd küll midagi erilist ei ole," muigas Colin, "pealegi ei ole me neid kunagi eriti palju teinud. Mõni üksik olulisem sündmus ja see on ka kõik." Saanud kõik vajaliku siiani kirja, jätkas mees mõni hetk enda toidu söömisega. "Mis me nende shootide garderoobi ja meigiga teeme? Teed ise või tahad, et ma ise midagi vaataksin või..." uuris mees, sest see oli ka ju oluline. Muidugi ei ole Jeffil raha, et talle mingi suur kollektsioon lausa pildistamise jaoks osta, aga ühtteist vast ikka saaks. Kuigi Colin on üsna kindel, et Meganil on endla ka suur garderoob.
|
|
23-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Megan Whitely on Mar 2, 2014 18:26:27 GMT 2
"Ega minu omadki paremad pole, mitte et neid mul palju oleks," lausus Megan. Mõni juhtus tõesti natuke naljakam olema, aga ikkagi ei midagi erilist. Enamasti vaadatigi neid peresiseselt, kui üldse. "Ma muretsen garderoobi ja meigi ise," ütles Megan kohe. Polnud mehel nii palju ka vaja naise peale kulutada.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 2, 2014 18:40:01 GMT 2
"Selge. Kui ma need shootid välja mõtlen, siis ma annan sulle mingi kirjelduse, et sul lihtsam neid asju valida oleks," lubas Colin. Üldiselt ta ei tea, kui kaua tal nende kõigega aega läheb, aga mõned ideed juba liikusid tal peas ringi. "Ma arvan, et kuna praegu on veel natuke külm vahel, siis võime alustada mõne stuudio sessiooniga ja siis hiljem välja liikuda," pakkus Jeff, sest see tundus kõige loogilisem samm.
|
|
23-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Megan Whitely on Mar 3, 2014 17:43:01 GMT 2
"Teeme nii," nõustus Megan. Vahepeal tegi garderoob naise tõesti otsustusvõimetuks, sest tal oli nii palju riideid, aga ikka tundus vahel, et midagi pole selga panna. See on vist iga naise probleem. "No ma ei pea väljas ju ka päris paljalt olema," arvas Megan. "Praegu ei ole ka just enam külm, sest kevad tuli vara. Võib-olla saaks isegi praegu ka midagi väljas teha."
|
|
|
Post by Deleted on Mar 3, 2014 18:17:53 GMT 2
"Okei, no küll me vaatame seda asja. Esimesena tuleb pildistuskohad välja mõelda," lausus Colin. Sellega kavatseb mees natuke hiljem tegelema hakata, sest selleks tuleb võibolla natuke linnas ja selle ümbruses ringi sõita, et just see õige koht leida. Taustast oleneb ju ka päris palju. "Igatahes on vist nüüd kõik põhilisem läbi arutatud," arvas Jeff.
|
|
23-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Megan Whitely on Mar 3, 2014 19:15:48 GMT 2
"Aga ma võin ise ka rohkem ringi jalutada ja siis midagi välja pakkuda," arvas Megan. Kaua ta ikka seal nelja seina vahel passib? Naine tahtis jälle rohkem väljas käima hakata ning pidudele ka jõuda nagu vanasti, sest kodukana elu oli ikka väga igav. "Ma arvan ka," nõustus naine. "On sul muidu kiire?" uuris Caroline.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 3, 2014 21:00:51 GMT 2
"Kindlasti. Mulle meeldiks väga, kui sa ka omalt poolt midagi lisaksid," sõnas Colin naeratades, sest talle meeldis näha, kuidas Megan tõesti tahtis seda teha. Mees annab endast parima, et nende ettevõtmine ka õnnestuks. Saaks Megan kasvõi alustuseks kuskile väiksemasse agentuuri oleks kõik suurepärane. Küll siis saab sealt jälle ennast üles töötada. Loodetavasti mõtleb modell samamoodi. "Ei ole. Ma paningi meie kohtumise lõunapausile. Seega mul on veel aega kuni kuskil täistunnini, siis peaksin hakkama stuudiosse tagasi minema," vastas Jeff.
|
|
23-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Megan Whitely on Mar 3, 2014 22:31:13 GMT 2
"Mul hakkas mõte lihtsalt jooksma kogu selle arutamise käigus," lausus Megan. "Eks ma annan teada, kui midagi välja mõtlen," lubas naine ning võttis veel mõned ampsud enda salatist, lonksates peale sidrunivett. Kui naisel avanes võimalus enda karjäär taastada, siis ei öelnud ta ära ka mõne väiksema agentuuri pakkumisest, kui ta selle ka saama peaks. "Sa oskasid siis väga asjalikult täna oma lõunapausi kasutada," sõnas Megan.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 3, 2014 22:35:36 GMT 2
"Seda on ainult hea näha, et sa ise ka mõttega asja juures oled," sõnas Colin täiesti ausalt. Mõni modell laseks ilmselt sellises olukorras Jeffil kõik välja mõelda ja tuleks ainult selleks kohale, et need klõpsud ära teha. "Ikka. Peab ju iga tunni päevas kenasti ära sisustama," lausus mees, "mida sina üldse teed nüüd kõik need päevad? Sa ei tööta ju kuskil nagu ma aru olen saanud." Miks mitte siis koos see lõuna maha pidada ja natuke teineteist jälle teineteise eludega kurssi viia.
|
|
23-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Megan Whitely on Mar 3, 2014 23:14:59 GMT 2
"Ütleme nii, et ma tahan vaikselt comebacki hakata tegema," sõnas Megan. Kui naine midagi tõesti tahtis, oli ta sajaprotsendiliselt asja juures ja valmis selle nimel kõik tegema, et oma tahtmist saada. "Ma ei paneks sellega mööda, kui vastaksin, et istun koduseinte vahel ja selline elu on igav," vastas naine. Kui ta käiks iga päev väljas, poleks ta pangaarvel sedagi raha alles, mis seal veel on ja millest nii aastakeseks ehk jätkuks. "Ei, ma ei käi tööl. Ma ei oska lihtsalt midagi teha," sõnas Megan.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 3, 2014 23:53:57 GMT 2
"Mina toetan sind sellisel juhul sajaprotsendiliselt," lausus Colin, sest ta tõesti tahtis, et naine endale jalad alla saaks, kuigi paljudele võib see veider tunduda pärast kõike, mida nad läbi on elanud. "Noh, eks vahel on aega iseendale ka vaja, aga ükskord viskab vast üle ka," arvas mees, sest no vähemalt tema peab küll pidevalt millegagi tegelema. Muidu lihtsalt hakkab igav. "Aga sa lihtsalt niisama tegevuse mõttes ei ole mõelnud kuskile tööle minna?" uuris Colin. Lihtsalt nii töökogemuse jaoks.
|
|
23-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Megan Whitely on Mar 4, 2014 1:21:25 GMT 2
"Ma ikkagi ei suuda mõista, miks sa peaksid mind nii palju aitama. Kas meie minevik tõesti ei jää sulle ette?" imestas Megan. Ta võis ju mehega nüüd oma sõpruse taastada, aga naisele tundus, nagu oleks minevik ikka sellele justkui mingi varju jätnud. Loomulikult oli Meganil abi vaja ja ta ei ölenud sellest ära, aga ikka tundus see veider. "Kuhu mul ikka minna on?" kehitas Megan õlgu. Vaevalt ta kuskile klienditeenindajaks oleks trüginud.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 4, 2014 18:41:32 GMT 2
"Ei, see ei jää mulle ette," sõnas Colin, "muidugi see ei lähe lihtsalt niisama meelest ära, aga ma ei näe põhjust, miks peaks minevikus kinni olema." Kõik teevad elus vigu, mõni suuremaid ja mõni väiksemaid. See ei tähenda, aga et neid elu lõpuni selle vea järgi kohtlema peaks. "Ma ei tea, aga see oligi nagu nii lihtsalt niisama üks mõte," kehitas ka mees õlgu.
|
|
23-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Megan Whitely on Mar 4, 2014 21:53:11 GMT 2
"Ma lihtsalt tunnen, et ma ei vääri seda kõike, mis sa minu heaks teed," lausus Megan, mitte et talle see ei sobiks. Sobis väga hästi, aga paljud keeraksid ikkagi naisele selja ja seda nad teinud olidki. Colin ja Peter olid ühed vähestest, kes naisega üldse mingit tegemist tahtsid teha. "Olgu siis," sõnas naine. "Ainus, mida ma teha oskangi, ongi kuskil kaamera ees poseerida või mingid repliigid pähe õppida ja nende edasiandmisega nii veenev olla, kui vähegi saan," rääkis Megan.
|
|