18-aastane
Visitor
See no, hear no, speak no evil leaves you deaf, dumb and blind
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Feb 28, 2014 19:44:22 GMT 2
"Kes seda ütleb?" turtsatas Phoebs ning surus käed enda tagi taskutesse, kui nad Jacki kiirtoidukoha poole kõndisid. "Ah, õige, teil on nüüd vahetused," tuli Phoebele meelde. Siis ei saanud Gayla muidugi seda teist tüdrukut näha. "Mulle meeldib, et ilmad see aasta nii vara soojaks läksid," lausus Phoebs nagu muuseas.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 1, 2014 13:16:12 GMT 2
Gayla kehitas kavalalt õlgu nig naeris õrnalt, vaadates sõbrannale otsa. Phoebsiga koos olles nad vist tõesti üheksakümmend protsenti ajast naersid või muigasid. Vähemalt oli vaba olla. "Jepp, aga mulle sobib. Siis ongi natuke rohkem vaba aega ka," kostis Gayla, kuigi ega tal praegu seda vaba aega väga kellegi muu kui Phoebe, Emily või Brega veeta pole. Oleks Froyd siin, siis läheks kogu see aeg ilmselt temale, kuigi sõbrannadele tuleks ka kindlasti mõned õhtud jätta. "Jah, varsti on suvi," naeratas Renna rahulolevalt.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Mar 1, 2014 13:35:16 GMT 2
Nojah, Phoebel oli ilmselt kaks seltskonda, kus olla, aga rohkem nalja sai tavaliselt ikka Gaylaga, kuna nad olid koos ühed parajad hullud. Peteri, Simona ja Hunteriga oli ka tore, aga nemad olid vaiksemad ja kõvasti tagasihoidlikumad ning neid pidi tihti päris palju moosima, et nad üldse mõne Phoebsi vähegi pöörasema ettevõtmisega kaasa läheks. "Kuule, ma ei usu, et mu vend sind enne ka mingit orjatööd tegema pani," turtsatas Phoebs, kuigi uskus tõesti, et Gaylal on nüüd natuke rohkem vaba aega. "Sul hakkab suvi jah varem kui mul. Mina teen siis veel neid jubedaid eksameid," sõnas Phoebs.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 1, 2014 15:45:18 GMT 2
"Seda pole ma väitnudki," muigas Gayla, sest tegelikult oli tema töö päris lihtne. Pidi lihtsalt asjadel silma peal hoidma ja näitustega tegelema. Esimesed nädalad olid muidugi raskemad, aga nüüd kui asi käpas, siis läheb juba libedamalt. "Õõhhh, ma ei taha mõeldagi sellele, et ma pean neid ka kunagi tegema hakkama," judistas tüdruk enda õlgu. Talle ei meeldinud mingid testid. Need sakkisid.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Mar 1, 2014 17:34:09 GMT 2
"Ei, tegelikult ma täitsa usun, et ta on väga chill boss," noogutas Phoebe. Esialgu tahtis temagi stuudiosse tööle minna, aga vend keeldus oma õde lihtsalt palkamast ja nii tuli Shootersisse minna. Shootersil ka midagi viga polnud, kuigi tööl tuli olla õhtul või öösel. "No sul on veel kaks aastat aega, lohuta end sellega," sõnas Phoebs.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 1, 2014 18:52:29 GMT 2
Gayla noogutas, sest Colin oli tõesti väga chill. Võibolla on see mingi kunstiinimeste värk, et nad kõike eriti vabalt võtavad. Kes seda teab? Muidugi võib mees ka lihtsalt selline sõbralik inimene olla. "Lohutangi," lubas Gayla naerdes, sest ta ei tahtnud nendele enne mõelda, kui tal enam muud üle ei jää. Loodetavasti tüdruk vahepeal millegagi hakkama ei saa, et ta koolist üldse välja visatakse.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Mar 1, 2014 19:11:25 GMT 2
"Kaks aastat oled vähemalt mureta," kehitas Phoebe õlgu, kuni tüdrukud Jacki kiirtoidukoha juurde jõudsid. Seal sõid nad kõhu täis ja läksid siis noortekeskusesse chillima, kuni nad laiali pidid minema, sest Gaylal oli vaja mingiks ajaks koju jõuda ja jamasid Phoebs sõbrannale rohkem ei tahtnud. Neiul endal oli vaba päev ja nii läks ta mõneks ajaks lofti enda venna juurde ja siis lõpuks koju.
OT: Läbi
|
|