|
Post by Deleted on Feb 27, 2014 21:58:06 GMT 2
"Ma ei usu, et sa vanatüdrukuks jääda tahad. Ma arvan, et see ei ole kunagi tegelikult kellegi plaan," lausus Gayla, "kõik ju tegelikult tahavad leida seda enda ühte ja õiget." Tüdruku jutt kippus natuke sügavaks minema jah. Ta sai isegi sellest aru, aga kui Phoebs sellele veel ekstra tähelepanu pööras tõi Renna kuuldavale ühe turtsatuse. "Kuss," keelas ta näitsikul sellest rohkem rääkida. Gaylal võib ka vahel juhtuda, kui tema suust midagi keerukamat väljub. Pole ta nii rumal midagi, kui välja laseb paista. "Sa ei ole ju kunagi enda näitetükke kellegagi jaganud. Samuti ei ole sa minu teada eriti joonistusi ka avalikult demonstreerinud. Seega ma pidasin rohkem neid silmas, kes nagu Interneti ennast reklaamivad, sest sealt võib tõesti kergesti tuult tiibadesse saada," seletas Renna natuke rohkem enda mõtet lahti, et sõbranna ka aru saaks.
|
|
18-aastane
Visitor
See no, hear no, speak no evil leaves you deaf, dumb and blind
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Feb 27, 2014 22:17:46 GMT 2
"No aga kus see üks ja õige siis on?" uuris Phoebe, viies oma sinised silmad Gaylale, sest hetkel kõlas sõbranna jutt Phoebele küll selline, mida ta ise eluilmaski ei usuks. Tema meelest oli nii naiivne uskuda, et kõigi jaoks on kuskil nende õige. No kus ta siis on, kui niigi peab pidevalt pettuma ja võimalik kandidaat on juba kellegi teisega õnnelik? "Võib-olla ma ei tahagi kuulsaks saada," lausus Phoebs, kes oli sellega väga rahul, kui temast pidevalt ajalehtedes ja ajakirjades ei kirjutatud ega arutletud kas või selle üle, mis tal kuskil seljas on või milline ta välja näeb.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 27, 2014 22:29:19 GMT 2
"Küll ta tuleb," lausus Gayla muretult. Mis tal häda rääkida, kui näitsik on täiesti veendunud, et Froyd on temale see üks ja õige ja ta elab koos temaga elupäevade lõpuni. Näitsik ei kujutakski ennast kellegi teisega ette. "Mina ei taha igatahes kuulsaks saada," sõnas tüdruk, astudes mitu-mitu sammu seinast eemale, et seda kaugemalt vaadata. Gayla kortsutas pisut enda kulme ning lähenes siis uuesti enda kätetööle, et seda täiendada. "Ma ei teagi, mis minust saama peaks, aga erinevalt sinust on mul veel natuke aega, et sellega tegeleda Mõtle... järgmisel aastal sind ei olegi," jõudis see vist tüdrukule alles nüüd esimest korda kohale. Phoebs läheb ju ülikooli ja tal ei olegi siis sellist ägedat sõbrannat kogu aeg olemas. Jama.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Feb 27, 2014 22:48:27 GMT 2
"Soovin, et oleksin võimeline seda uskuma, aga - ära võta isiklikult - see mõte tundub nii napakalt sinisilmne," ütles Phoebe oma ausa arvamuse. Võis ju loota, et David pole selline nagu Stephen, aga kunagi ei või teada. Pole Phoebel varem poistega õnne olnud, ei saanud neiu ka aru, miks Davidiga peaks teisiti minema, kui nende vahel üldse midagi areneb. "Natuke kahju jah, sest ma hakkan teid kõiki veel igatsema," lausus Phoebs. "Ma muideks kavatsen igasse võimalikku kunstikooli ja teatrikooli avaldused saata, kuigi tahaks sinna, kus mu vend õppis. Aga vähemalt pole seda, et kui mingi kool mind ikka ei taha, siis mingi teine ikka tahab," rääkis Phoebs enda mõttest.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 27, 2014 23:20:10 GMT 2
"Sa oled lihtsalt liiiiiga pessimistliku mõtlemisega," teatas Gayla, kui sõbranna väitis, et tema mõtted on sinisilmsed. Võibolla natuke ongi, aga vähemalt oskab tüdruk unistada. Fantaasiat on talle ilmselt rohkem antud kui vaja oleks. "Ma ei tea, kellega ma siis läbi hakkan käima. Bre on ka kuidagi ära kadunud," seletas näitsik. Temaga sai muidu päris kõvasti nalja, sest nad mõlemd on üsna sellised inimsed, kes ei tunneta piire. Emily on muidugi ka, aga keegi ei saa kindlalt öeldam et ta ühel hetkel New Yorki tagasi ei pöördu. "Kus sul on alles tahtmist, aga vähemalt sa tead, mida tahad," kiitis tüdruk sõbranna mõtte heaks. Vähemalt kuskile peaks ta siis ikka sisse saama.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Feb 27, 2014 23:32:18 GMT 2
"Ei ole, ma lihtsalt räägin, nagu asi on," vaidles Phoebs Gaylale vastu, kuigi teadis juba, et temaga on mõttetu vaielda. "Pärast seda, kui tal selle Christiani või Christopheriga või kes iganes see tüüp oli mingi värk tekkis, ongi teda minu arust harvem näha. Ja see on tõsiselt nõme, kui keegi kellegagi sebima hakkab ja enda sõbrannad ära unustab," rääkis Phoebs enda tähelepanekust. Isegi Gaylal oli kutt olemas ja ometi leiab ta sõbrannade jaoks ka aega selle asemel, et vanglasse põhimõtteliselt elama minna, et Froydiga olla. "Ma tahan lihtsalt edasi arendada seda, mida ma oskan, mitte õppida mingit ärijuhtimist või majandust, mis minu meelest on lihtsalt igav," rääkis näitsik ning andis enda liblikale veel viimase lihvi. Nii, see sai küll armas, kuid samas sünge.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 27, 2014 23:39:54 GMT 2
"Tead su jutt on justkui kellegi tüüpilise elust kibestunud naise oma," turtsatas Gayla viimaks ning naeris kergelt. Ilmselgelt ei olnud see kuidagi pahaga mõeldud, aga no Phoebs lihtsalt ajas tead juukseid kakkuma ei negatiivse ja pessimistliku jutuga. "Ma loodan, et tal on selleks ikka mingi parem põhjus, kui too tüüp," lausus tüdruk, kes ei tahtnud uskuda, et Bre selline oleks, kes tänu tüübile enda sõbrannad ära unustab. "Ma nõustun sinuga - need tunduvad igavad," teatas Renna ning viis enda pilgu siis tüdruku tööle. "Ma täitsa saan aru, miks sa kunsti õppima tahad minna," muigas Gayla, "see on vägev."
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Feb 27, 2014 23:53:02 GMT 2
"Aitäh," sõnas Phoebs ja lootis, et sellega on see meeste teema tõesti ammendunud, kuna ta ei tahtnud enam neist rääkida. "Kes seda teab," kehitas Phoebe õlgu, kuigi lootis, et põhjus polnud tõesti too tüüp, kellega Bre semmis. "Ma olen ise ka rahul," lausus Phoebs uhkusega oma graffitit vaadates ning tegi sellest telefoniga pilti, sest kuskile kaasa seda muidu võtta ei saanud. "Nüüd tahaks süüa," teatas näitsik. Kõht oli juba tühjaks küll läinud.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 28, 2014 0:03:02 GMT 2
Gaylal ei olnudki sellel teemal eriti midagi rääkida, sest kui ta veel kaua Phoebsi sellist juttu kuulab, siis äkki hakkab veel külge ka see pessimistlik vaade kuttidele. Tüdruk viis pilgu Phoebsi graffitilt enda omale ning muigas kergelt. Noh, Batesil oli veel arenguruumi, aga no ega ta ei soovi kuskile kunstikooli ka minna. Pigem niisama oma lõbuks võib vahel mässata nende värvidega. "Joonistamine võttis nii läbi?" muigas tüdruk ning pani enda värvipurgile kaane peale. Kuna mõlemad pildid olid valis, siis pani Renna värvid tagasi kotti. "Mida sa siis süüa tahad ja kus?" uuris Gayla sõbranna käest, surudes samal ajal veinipudelile korki peale.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Feb 28, 2014 12:45:56 GMT 2
"Ei, aga võileib ei seisa kõhus ja seda sõin ka alles siis, kui koolist üldse koju jõudsin," vastas Phoebe. Muidu võiks ju idee poolest midagi ehk veel joonistada, kui kuskilt veel mingi vaba pinna leiab. "Mulle piisab praegu ühest rasvasest burksist ja friikatest ka, nii et kas see Jacki koht või Burger King, mul vahet pole," vastas neiu, sest oli mõlemas käinud ja eriti öelda küll ei saanud, et ühes kohas oleks parem toit kui teises. Jackist sai lihtsalt ühe toreda kupongi veel.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 28, 2014 15:40:30 GMT 2
"Olgu, siis tahab laps süüa ja laps peab süüa saama, muidu hakkab veel jonnima," seletas Gayla, pannes kõik asjad kotti ja kotiluku kinni. Sellise jutu peale läks muidugi tal endal ka kõht täitsa tühjaks. "Mmm... Jacki kahekordne kanaburger on lihtsalt täiuslikkus. Lähme sinna," lausus Renna, kellele mõte kiirtoidust väga meeltmööda oli. Polegi ammu seda rämpstoitu saanud, kuigi Brad tellib neile neile üsna tihti valmistoitu koju, kui keegi just süüa ei tee. Vaadanud veel korraks küsivalt Phoebsile otsa, hakkas näitsik ukse poole liikuma.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Feb 28, 2014 15:49:08 GMT 2
"Mis laps?" turtsatas Phoebs ja raputas pead. Ainus, kes siin praegu laps paistis olevat, oli ju veel alaealine Gayla. "Üks friikartulipraad viineritega oleks ka päris tore," lausus neiu. Niisiis burks ja friikapraad - sellest saab kõhu raudselt nii täis, et ei jõua enam liigutada ka, kuna Phoebs teadis, et Jackis oli see praad hullult suur.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 28, 2014 15:54:16 GMT 2
"Me oleme kõik lapsed, kuni meie vanemad veel elavad," lausus Gayla enda jaoks vähemalt teada tuntud lause. Seega ei tähenda midagi, kas keegi ületab teatud vanuse või ei, lapseks jääb ikka. "Jaa, nämma," nõustus Renna noogutusega. Kahjuks ei jõua Renna ilmselt kuigi palju endale sisse mahutada. Pisike tüdruk nagu ta on. Vähemalt on Froydil teda odav ülal pidada. Astunud angaarist välja, ootas tüdruk Phoebe ka ära, enne kui ukse jälle kinni lükkas. Nüüd jäi üle Jacki jalutada. "Muide, su vend andis mulle mu töökoha tagasi," teatas Gayla kergelt muiates, viies pilgu sõbrannale, sest ta arvas, et seal on tegemist mingi Phoebe soovitusega, sest vaevalt mees teda sinna pärast sellist pättust tagasi oleks lasknud.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Feb 28, 2014 16:00:41 GMT 2
"Minu ema võtab mind küll kui täiskasvanut ja paps on üldse New Yorgis. Colin suhtleb temaga rohkem," rääkis Phoebs. Tegelikult see väike trip New Yorki jõulude ajal oli päris fun ja Phoebs ehk läheks isegi uuesti, aga need võimalused ka kogu aeg sellised pole, et kohe minna saaks. Üks asi oli raha, teine kool, ja Phoebe pani enda palga ülikoolifondi, kui ta peaks ülikooli minemiseks Tree Hillist lahkuma ja mujale elama minema. "Ma kuulsin jah," sõnas Phoebs. "Ta võttis isegi Rebekah sinna tööle, nii et võib ette tulla, et mõnikord on beebi ka seal stuudios," rääkis Phoebs. Ta ise oli Elliet korra näinud ja täitsa armas tegelane oli.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 28, 2014 19:05:40 GMT 2
"Ta võib sind võtta kui täiskasvanut, aga laps oled sa ikka," lausus Gayla muiates, sest talle tundus kõik ju nii loogiline, mis ta sõbrannale rääkis. Kohendanud kotti enda õlal, suunas tüdruk enda helepruunid silmad Phoebsile. "Vähemalt mitte siis, kui mina seal töötan," sõnas näitsik, sest nagu tema aru sai, siis nad töötavad selle teise tüdrukuga erinevatel aegadel. Aga noh, pisikese lapse vastu pole näitsikul midagi. On Bates ju isegi lapsehoidja olnud vahepeal.
|
|