|
Post by Deleted on Feb 15, 2014 21:26:38 GMT 2
Natalie'l oli küll Sunset Sushis vägagi tasuv töökoht, aga see ei vastanud siiski neiu unistusele, milleks oli väikestele lastele tantsutrennide andmine. Nat oli juba päris pikka aega teadnud, et noortekeskuses tegeldakse sedasorti tegevusega, aga polnud siiani jõudnud sealt läbi astuda. Täna võttis tüdruk lõpuks suuna Westside'ile, et nimetatud hoone üles leida. Ettevaatlikult välisukse lahti lükanud, astus Louise sisse ja uuris garderoobitöötajalt, kelle poole ta pöörduda võiks. Saanud vastuseks nime Jessica, suundus neiu selle nimega töötajat otsima. Varsti leidiski Louie ruumi, mille ukse kõrval seisis silt tütarlapse nimega. Vaikselt koputanud, astus tüdruk tuppa sisse ja jäi ringi vaatama, sest esialgu ta nimetatud inimest ei märganud.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Feb 15, 2014 21:56:55 GMT 2
Jessica tegeles raamatupidamise poolega ise, sest see ei tundunud tema jaoks midagi kaelamurdvat olevat. Kui probleem tekkis, sai ta Milesilt või kelleltki ikka abi. Üldiselt Milesilt, sest temaga jagas ta kabinetti ja ta oli pea alati kättesaadav. Jes oli parasjagu arvete koostamisega pooleli, aga tegi pisikese pausi, et vetsus käia ja kohvi võtta. Tagasi oma kabinetti jõudnud, leidis ta sealt eest endise kisakooritüdruku, kellega ta ise sai ka paar aastat ühes tiimis tantsida. Ta lõpetas Tree Hill High siiski ainlt aastakese varem kui Natalie. "Hei, mis sind siia toob?" küsis Jessica ja jalutas enda laua taha. Ta osutas käega toolile enda vastas, et Natalie ka istet võtaks.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 15, 2014 22:08:19 GMT 2
Häält kuuldes pööras Natalie end ümber, jättes aknast avaneva vaate, mida ta enne uurinud oli, selja taha. Suur oli Nati üllatus, kui ta nägi endaga samas ruumis seismas sedasama Jessicat, kellega ta koos kisakooritiimis tantsinud oli ja kes temast aasta varem lõpetanud oli. "Jessica, ma ei teadnudki, et sa siin töötad," pöördus Louise neiu poole ja muigas. See oli tõesti kergelt üllatav, mõtiskles Louie laua teisele poole lauda toolile istuma potsatades. "Noh, ma olen juba ammu mõelnud, et tahaks lastele tantsimist õpetada, ja teadsin, et siin peaks see võimalik olema, nii et siin ma nüüd olen," rääkis tütarlaps kiiresti. Muidugi ei eeldanud ta, et ta nüüd kohe selle koha endale saab, sest tantsuõpetaja haridust tal polnud, aga tahe on ju ikka tähtsam?
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Feb 15, 2014 22:20:20 GMT 2
Jessica oli tegelikult päris üllatunud, et Natalie ei teadnud, et ta seal töötab ja lastele trenni annab. Vanessa mõnikord kisakooritrennides ikka uuris, et kuidas Jessical läheb seal ja ega need trennid tema kisakooritrenne segama ei hakka. "Põhimõtteliselt selle avamisest saati siin tööl olnud," lausus Jes. Kuulnud, mis Natalie'd siia tõi, kergitas Jes kulme. "Praegu on siin nii, et mina olen ainus treener ja õpetan kahes vanuseastmes lastele Show Hip-Hop'i - algklassilastele ja põhiastmele. Mis stiili sa õpetada tahaksid?" Põhimõtteliselt on Natalie soov täitsa täidetav - kui ta saab grupi kokku, siis tuleb ainult graafik koostada ja noortekeskusega leping sõlmida.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 16, 2014 17:05:20 GMT 2
Jah, võib-olla oleks Natalie võinud aimata, et ka Jessica kavatseb oma tulevikku vähemalt mingil moel tantsuga siduda, aga kuna nad pärast Jessi lõpetamist omavahel suhtlema ei jäänud, läks Natil meelest ka uurida, kuidas ta kunagisel meeskonnakaaslasel nüüd ka läheb. "Avamisest alates lausa? See on päris tore," arvas neiu ja muigas. Oleks ta ehk ka varem tulnud selle peale, milleks noortekeskus olemas on. "Ma mõtlesin hetkel lihtsalt tavalise showtantsu peale," sõnas Louise. Väga miskit keerulist ta esialgu endale ei võtaks, pealegi peab enne üldse lootma, et lapsed selle vastu huvi üles näitavad.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Feb 16, 2014 17:29:06 GMT 2
Ega peale Vanessa polegi keegi huvi tundnud, kuidas endisel kisakoori abikaptenil läheb või millega ta üldse tegeleb nüüd. Põhilisel on ikkagi Carmel see, kelle kohta uuritakse. Kaptenid ju tavaliselt ikka jätkavad oma elu tantsuvaldkonnas. "Päris tore aasta on olnud jah," arvas Jessica. Tema jaoks ka üsna põnev olnud ja lapsed, keda ta õpetab, motiveerisid teda ka mitte edasi õppima minema. Kas see nüüd hea oli...no Jessie ise arvab, et kuna ta praegu üpris rahul on, siis oli õige mõte treenerina jätkata. "Showtants Show Hip-Hopis väga ei erinegi," lausus Jes. On neil üldse mingi vahe? Jessica võttis lauasahtlist tantsusaali graafiku lahti. "Üldiselt on saal iga päev poole kolmest kuni poole üheksani kinni. Vahepeal on mingid pooletunnised pausid, aga nende ajal trenni teha väga nagu ei jõua," näitas Jes Natalie'le graafikut, "aga vabad on teisipäeval kuni poole viieni ja kolmapäeval alates neljast. Kas sul on ka mingi hulk inimesi koos ja kellele sa tunde andma tahad hakata? Keskkooliõpilastele minda tunde ei anna, kuidas sulle see sihtgrupp sobiks?"
|
|
|
Post by Deleted on Feb 16, 2014 18:00:29 GMT 2
Natalie noogutas. Ega tema aastal ka väga viga polnud olnud, aga tantsimisega oleks siiski võinud rohkem tegeleda... Aga noh, see selleks, vähemalt oli ta nüüd siin. "Natuke vist ikka erineb," arvas Nat. Vähemalt muusika, mille järgi tantsiti, oli küll erinev, kuid sammukombinatsioonid kippusid tõesti ühtima. Kui Jessica talle saalide trennigraafikut tutvustama hakkas, jälgis Nat seda huviga. Ehk õnnestub tal kuidagi oma restoranitöö sellega ühildada, kolmapäeval alates neljast kõlas ju päris hästi. "Jah, keskkooliõpilased, miks mitte," ei leidnud Louise põhjust keeldumiseks. Keskkoolinoored on ilmselt temast kõigest mõni aasta nooremad ja mõni neist võib teda isegi mäletada, aga ega selles ju midagi halba pole.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Feb 16, 2014 18:10:32 GMT 2
Jessica igatahes ainult hip-hop'imuusikat ei kasutanud. Üldiselt on kõik tema tansud tehtud poplugude järgi...võinoh, iga teine ütleks selle muusika kohta mainstream. Laulud, mida raadiost pidevalt lastakse. "Ma lähen esmaspäeva õhtul kooli kisakoori trenni, lasen plakati kellelgi teha, lähen teen koolis promo siis veits. Jaaaa..." Jes mõtles hetke, "teeks näidistrenni näiteks..nädala pärast kolmapäeval?" Eks Natalie peab ise ka promo tegema ja omale rahvast leidma. "Siis saab näha, kas ja kui suur huvi on ning siis saab lepingud ja muu paberimajanduse ka korda ajada," seletas Jessica.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 16, 2014 21:01:47 GMT 2
"Olgu, kõlab hästi," naeratas Natalie. Ta oleks muidugi ise võinud ka kooli minna reklaami tegema, aga ega tal vist sinna asja väga pole. Ise võib ta siis ehk kodus mingid kuulutused valmis meisterdada ja neid mõnda kohta üles riputada. Sellega ei peaks ju probleeme tekkima. "Kolmapäev sobib," arvas Nat. Loodetavasti ei tehta tema töögraafikus mingeid viimase hetke muudatusi, sest töötajaid Sunset Sushis ju ikka jagub, kui just mingit erilist asjaolu ei teki. "Eks peab siis kolmapäeva ootama," sõnas Louise veidi närviliselt. Loodetavasti keegi ikka soovib liituda tema uue loodava tantsugrupiga ja siis saab lepingulise poole ka korda ajada. "Kuidas siis nii, et siin peale sinu praegu ühtegi treenerit ei ole?" küsis neiu endiselt koolikaaslaselt, kui eelmise teemaga vist ühele poole saadi.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Feb 16, 2014 22:01:08 GMT 2
Jessica märkis endale üles, et ta Natalie asjaga tegeleks. Isegi, kui see talle niisama ka meelde jääks, paneks ta selle kirja - selline ülesmärkimine on talle juba põhikoolist külge jäänud. "Algkoolilaste vanemad olid koolis rääkimas käinud, et lastele võiks olla selline huviring, kus nad tantsida saaks. Lapsed olevat soovi avaldanud. Tree Hillis vist ühtegi paberitega tantsuõpetajat kui sellist ei olnudki ja seega räägiti sellest Vanessale ja tema pakkus seda võimalust minule. Siis tulid põhikooliõpilased jutuga, et nende vanusegrupile võiks ka midagi sellist suunatud olla ja ma olin nõus siis teise grupi ka võtma ning seega polnud kedagi juurde vaja," rääkis Jessie sellest, kuidas on nii, et tema siin ainus treener on.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 17, 2014 17:02:28 GMT 2
Natalie jälgis, kuidas Jessica midagi enda märkmikku kritseldas. Neiu ise eelistas viimasel ajal asju lihtsalt meelde jätta, sest üldjuhul võis ta oma mälu peale kindel olla ja siiani olid kõik olulised asjad meeles püsinud küll. "Sa oled siis tantsuõpetajaks koolitatud?" uuris Nat, kui teine oli oma selgitusega ühele poole saanud. Noh, senikaua kui Jess siin ise hakkama sai, polnud vist tõesti vajadust teise treeneri järgi. Louise lootis ikka, et talle tuleb ka grupp täis, ja ta saab oma unistusega tegelema hakata jälle. Üksi kodus muusika järgi karglemine polnud ju enam ammu nii huvitav.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Feb 17, 2014 17:26:53 GMT 2
Jessica raputas pead. "Ma olen paaril workshopil ja mõnel koolitusel käinud, aga otseselt treeneripaberit mul ei ole," ütles Jessica. Otseselt see tänapäeval nii oluline ei olegi, kuigi teatud projektidest ta selle paberita osa võtta ei saa ning oma tundide eest suurt summat ka küsida ei saa. Aga selle pärast ta ei muretse, sest treeneritöö on talle nagunii hobi eest ning ega tal pole praegu tahtmist mingitest suurtest projektidest osa ka võtta. Pole nagu aegagi. Ei tahaks end töösse ka matta. Talle meeldib praegune elukorraldus, ainult Sayerist tunneb pidevalt meeletult puudust.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 18, 2014 10:50:24 GMT 2
Natalie noogutas. Siis olid nad vist umbes samas olukorras ja ta ei peaks küll kartma, et ei saa trenniandmisega hakkama. Mingil määral saab ju ilma kõrghariduseta ka hakkama, aga ise siis professionaalseks tantsijaks hakata pole vist võimalik. Siiski, Nat oli praegu veel noor ja tal oli aega natuke katsetada erinevaid võimalusi, enne kui tõsise töö suunas hakkab end arendama. "Kuidas sul siis muidu läinud on, väljaspool tööelu?" uuris neiu pärast väikest mõttepausi Jessicalt. Siin-seal oli ta mõnikord kuulnud mõnda asja oma endiste tiimikaaslaste elust, aga ega seda väga palju polnud.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Feb 18, 2014 13:23:18 GMT 2
"Tõusvas joones," vastas Jessica. Kõik sujub ja hetkel on kõik nii nagu olema peab. Aga ei oskagi rohkem Natalie'le midagi selle kohta öelda. Pulmad on tema jaoks praegu aktuaalne teema, aga ta ei taha veel kellelegi sellest rääkida. Isegi kiidab end, et on suutnud kõike Kylie ees saladuses hoida. "Vaikselt hakkasin kodus aiatöid planeerima. Ma pole kunagi ühtegi seemet mulda torganud, aga nüüd, kui mul päris oma kodu ja aed on, siis peaks seda nagu ära kasutama," rääkis Jessie, kuidas ühest linnavurlest ehtne maanaine saama hakkab. Sayeri ema lubas appi tulla, on tema ju igast taimede ja asjadega sina peal. "Väljaspool tööd olen kodukana, tibuks väike kiisu," lausus Jes kergelt naerdes.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 18, 2014 18:46:21 GMT 2
Natalie noogutas ja naeratas. Talle ikka meeldis, kui inimestel läks hästi, isegi kui tegu ei olnud kellegi talle lähedase inimesega. Tore oli ju, kui inimesed olid õnnelikud, ja seda tundus Jessica olevat. Viimase nime polnud ta GC'st ka päris ammu lugenud, mistõttu võis oletada, et neiu elas lihtsalt rahulikku elu. Noh, ja juhul, kui Natil õnnestub siia trenni andma saada, hakkavad nad Jessiega ka tihedamini kokku puutuma, mis poleks üldse halb, sest üks sõbranna juurde saada ei teeks ju halba, eriti kui tegu on vana sõbrannaga. "Oi jah, ega mul ka aiatöödega erilisi kogemusi pole," noogutas Louise. Ta oli ikka läbi ja lõhki linnalaps, kui suvised vanavanemate külastused välja arvata.
|
|