20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Feb 18, 2014 19:28:47 GMT 2
Jessical on isegi vanavanemad linnaelanikud. Vähemalt isapoolsed. Emapoolsetest vanavanematest ei tea Jessie üldse midagi. Tuletab meelde, et pole ammu Canadas käinud. Loodetavasti vanavanemad saavad ikka pulma tulla. "Sind ma siis põllule appi ei kutsu," muigas Jessica. Aga ega tal abilistest puudu pole. Sayer kaevab, Claire aitab istutada ja Kylie'ga kahepeale suudavad ikka kindlaks teha, et milline on umbrohi ja milline porganditutt. "Aga kuidas sul endal läheb?" küsis Jessica. Kui Jes nüüd õigesti mäletab, siis nad lõpetasid keskkooli samal ajal ehk peaaegu aasta tagasi. Mis Natalie vahepeal teinud on?
|
|
|
Post by Deleted on Feb 20, 2014 16:20:01 GMT 2
Natalie muigas samuti. "Pole vist jah," nõustus ta Jessicaga. Ega ta ju vägisi ei saaks sundida end näppe mulda pistma, kui pole huvi taimekasvatuse vastu. Küllap Jessie saab enda jõududega ka hakkama, ega ta ju üksi ei pea kõike ära tegema? "Mul läheb üsna hästi," vastas Nat siis küsimusele. "Ülikooli pole veel läinud, aga praegu töötan Sunset Sushis ettekandjana. Kui nüüd veel tantsuõpetajaks ka saan, oleks kõik ju väga hea," lisas neiu lõbusalt. Ainult et erinevalt Jessicast oli ta ikka veel vallaline, kuid ehk see muutub ka varsti...
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Feb 21, 2014 4:41:52 GMT 2
"Seda on hea kuulda," lausus Jessica. Mis siis, et nad Natalie'ga pärast keskkooli lõpetamist suhtlema ei jäänud, ikka meeldiv teada, et endistel tiimikaaslastel hästi läheb. Samas, kui Natalie nüüd ka noortekeskuses tantsutrenne andma hakkab, siis ilmselt hakkavad nad natuke rohkem kokku puutuma. "Veel? Niiet sul on plaan ülikooli minna? Mida õppima?" uuris Jes. Huvitav, milline oleks Jessica elu praegu, kui ta poleks enne viimast vooru Londonist ära tulnud ja oleks koreograafiks õppima hakanud? Kindlasti poleks tal seda kiisumiisut, kes teda praegu kodus ootab ja ilmselt paraja segaduse kokku keeranud on. Aga ilmselt ei planeeriks nad Sayeriga ka pulma praegu ja kindlasti ei majandaks ta praegu seemnetega. Ei töötaks ilusalongis ega annaks enam trenne ja nii edasi ja nii edasi. Aga huvitav ikka mõelda, et milline ta elu välja näeks seal kaugel Inglismaal.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 24, 2014 21:43:07 GMT 2
Natalie noogutas. "Mõtlesin midagi tantsuga seoses, ega mul ju millegi muu vastu pole endiselt huvi tekkinud," sõnas neiu muigega. Siinkandis ta ilmselt endale ühtegi sellist ülikooli ei leia, aga mujal linnades leidus küll ülikoole, kus sai tantsimist põhjalikult õppida. Pärast nende õpingute läbimist võiks ta ilmselt ametlikult ka tantsuõpetajana kuskil tööle asuda. Ega igaveseks ei saa ta ju ka vanemate juurde elama jääda, millalgi tuleb iseseisvaks hakata oma kodu luua kellegagi, kellel sama soov oleks. "Sa kavatsedki siis siia pikemaks ajaks veel jääda?" uuris Nat, kui oli end oma mõtetest välja toonud. Oleks ju ikka tore, kui nad Jessiga tihemini kohtuma hakkaksid.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Feb 24, 2014 22:02:44 GMT 2
"Siis küll," ütles Jessie, "ma plaanisin ka tantsimist edasi õppima minna, aga viimasel hetkel hakkasin mõtlema nendele lastele, keda ma õpetasin ja kes kurvad olid, kui ma rääkisin, et ilmselt ma sügisest neile enam trenni andma ei hakka. Ja ma ei kahetse. Ma tahan veel palju pikki aastaid Tree Hillis elada, aga siin pole paberit vaja, et koreograafina läbi lüüa." Siin on vaja tahet ja huvilisi. "Mis sinu mõistes on pikemaks ajaks?" küsis Jessica, "laste suvevaheajani olen ma kindlasti siin. Kas ma sügisel jätkan, see on juba küsitav." Võib-olla läheb Jessie kooli tagasi, aga see on tõesti võib-olla, sest tema rahalised ressursid ei pruugi seda võimaldada ning tal on kass, keda ei saa nädalateks üksi jätta ning ta ei pruugi kooli sisse ka saada. Aga eks näis.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 28, 2014 16:35:10 GMT 2
"Mida sa siis sügisel tegema hakkad?" uuris Natalie. Läheb ta nüüd tantsimist õppima või midagi muud tegema? Ega tema oleks ka kurb, kui pikaaegne treener järsku minema läheks. Muidugi, noore tüdrukuna oli seda paar korda juhtunud, enne tema kisakoori-aega. "Ma ei teagi," hakkas Nat naerma. See oli suhteline mõiste, aga kindlasti rohkem kui paar kuud. Kui ta nüüd tantsutreeneriks saab, kavatseb siia küll püsima jääda, isegi kui peaks selleks oma ettekandja kohast loobuma.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Mar 3, 2014 18:19:05 GMT 2
"Kooli lähen võib-olla," lausus Jessie, "aga ma ei tea, mida õppima." Ühest küljest võiks ju ikkagi paberitega koreograafiks saada, teisest küljest on tal muid huvisid ka juurde tekkinud. Kes teab, võib-olla sügiseks on juba midagi uut. Jessie'l seal metsas kassi silitades aega küll mõelda ja ideid genereerida. "No siis ma ei oska öelda ka, kas ma siia pikemaks ajaks jään," muigas Jessie, "aga jah, suvevaheajani olen kindlasti ja ma ei tea, kas ma suvel teen trennidest ka vaheaja või mitte. Oleneb, kas mul siin keegi tundi tuleks ka." Suvevaheaegadel on enamik kuskil reisil või vanavanemate juures või jumal-teab-kus, kõik mööda ilma laiali. Jessica isegi ei tea, kus ta suve veedab. Mõtteid on palju.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 6, 2014 8:01:21 GMT 2
"Siis on küll raske kooli minna, kui ei suuda välja mõelda, mida õppida tahad," muigas Natalie ja vajus hetkeks mõttesse, enne kui jätkas. "Mul on endal sama probleem - tahaks ikka kõrgharidust, aga pole nagu suutnud ära otsustada, mis alal see olla võiks," lisas neiu. Võib-olla läheb tema ka lõpuks professionaalseks tantsuõpetajaks, aga enne tuleks siiski korralikult õppida ja harjutada, sest ta polnud viimasel ajal just väga palju tantsuga tegelenud. "Kindlasti on suvel ka siin kedagi, kellel midagi teha pole ja nendega annab midagi ehk ikka ette võtta," arvas Nat. Westside'l võis ju olla perekondi, kellel polnud piisavalt palju vahendeid, et lapsi suveks kuhugi linnast välja saata või siis polnud kohta, kuhu neid saata. Nat ise loodab küll suvel kuhugi reisima saada, aga eks seda veel näha ole, suveni on veel aega küll.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Mar 6, 2014 13:33:14 GMT 2
"Mul on üldiselt ükskõik, kas mul on kõrgharidus või ei, aga vahel ma mõtlen, et äkki vaataks nendest lastest kaugemale ja püüaks laiemas pildis tantsimisega läbi lüüa," rääkis Jessica. Annet tal on. Tema iseloom on see, mis teda kahtlema paneb - ta on vaikne ja tagasihoidlik neiu, kel kerge rambipalavik on. Ta teab, et saab hakkama, aga ikka kardab meeletult. Samas veel see fakt, et ta ei taha Tree Hillist ära minna, aga siin pole professionaalse tantsijana väga midagi teha. Ja siis sellest salongielust, mis väga meeldima hakanud on, ei taha ta ka loobuda. Ja praegu on ta turvalises mugavustsoonis. "Eks seda ole näha, mis siin suvel saama hakkab," ei viitsinud Jes sellesse praegu väga süveneda.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 12, 2014 8:17:16 GMT 2
Natalie noogutas. Tema enda mõtted liikusid ka juba vaikselt samas suunas, sest lõpuks tuleb ju ikka leida midagi, millega ta oma ülejäänud elu sisustada saaks. Raha peab ju ka kuskilt teenima, äkki ta siis uuel sügisel lähebki kuhugi ülikooli tantsimist õppima. Saab Tree Hillist puhata ka natuke. "Küll sa hakkama saad," arvas Nat. Ta mäletas küll oma kooliajast, et Jessica oli tegelikult vaikne ja rahulik neiu, kes käis ka kisakooris pigem sellepärast, et talle meeldis tantsida, mitte enesenäitamise pärast, mida mõned tüdrukud ka tegid.
|
|