|
Post by Deleted on Feb 9, 2014 23:59:32 GMT 2
"Okei, kumba soovid?" küsis Gayla lõbusal toonil, hoides käes maasikamaitselist vahukoorepurki ja banaanimaitselist, "need maitsed oli ainsad, mis seal poes veel alles olid... don't judge." Lisaks vahukoorele olid kaunistamiseks olemas ka m&m'i kommid, mis olid täiesti tavalised ilma pähkliteta, kummikarukesed, mida oli üsna vähe, sest Renna ostis pisikese paki, värvilised nonparellid, mis näitsik juhuslikult kapist leidis, maasika/banaani väikesed tükid, mida nad just ennist koos lõikunud olid, ja natuke sulatatud šokolaadi, mis alles natuke aega tagasi mikrokast välja tuli. Ja muidugi olid nende ees laual kolm pannitäit šokolaadimuffineid ehk siis kolm korda kaksteist... kolmkümmend kuus tükki. Viimased olid veel soojad, aga esimesed parajalt jahtunud, et neid kaunistada. Nimelt oli keset koolipäeva Gaylale idee tulnud, et teha kodus muffineid, sest tänu koduarestile ongi ta enamasti kas köögis või enda toas. Igatahes jagas tüdruk enda ideed sõbrannadega ning kuna Phoebel ei olnud midagi paremat nagu nii teha, siis otsustas ta Gaylale külla tulla. See oli üle pika aja näitsikule üks hea uudis. Tal oli külaline! Tal oli seltskonda! Kuna Rennal on aga ÜKT, siis kohe pärast kooli nad minna ei saanud. Nagu nii ei oleks siis tüdrukul kõike vajalikku olnud ka. Pärast tööd käis Gayla ruttu poest läbi, et mitte enda hilinemisega kellelegi jälle pahameelt valmistada. Ta jõudis kodus enda riided ära vahetada, juuksed lohakasse krunni sättida, pusa käised küünarnukkideni üles keerata ja asjad ilusti köögis kappidesse ära panna, enne kui uksekell helises ja Phoebe kohale jõudis. outfit
|
|
18-aastane
Visitor
See no, hear no, speak no evil leaves you deaf, dumb and blind
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Feb 10, 2014 0:23:33 GMT 2
Kuna Phoebel esmaspäeva õhtul niikuinii midagi tarka teha polnud ja koduseid töid ka õnneks väga ei jäetud, otsustaski ta Gaylale külla minna, kuigi ta oli kuulnud, et neiu vend on viimasel ajal ikka paras persevest olnud. Loodetavasti ei keela ta Gaylal külalisi vastu võtta ega midagi, kuigi vaevalt ta Phoebet minema hakkaks ajama. Kohe koju jõudes pani Phoebs teleka mängima ja möllas mõnda aega ka Behemothiga, kes täna miskipärast eriti palju kräunus. Loom tundis tõesti nii suurt puudust või oli lihtsalt tähelepanuvajadus? Mõned tunnid hiljem hakkas Phoebs juba Batesi maja poole minema ja varsti oli ta kohal ka. Muffinid said kiiresti valmis ja kööki täitis isuäratav lõhn, kuid just siis pidi Phoebe vahukoore valima. "Ma arvan, et maasikas," sõnas neiu ning haaras sõbranna käest purgi, et törts vahukoort endale suhu lasta. "Kindlasti maasikas," puterdas näitsik, suu vahukoort täis ja suugi vahukoorega paksult koos. Outfit
|
|
|
Post by Deleted on Feb 10, 2014 0:45:48 GMT 2
Gayla jälgis Phoebet ja hakkas lõbusalt naerma, kui tolle suu vahukoorega koos oli nagu mingi meeste habemeajamisvaht. "Viis pluss su ägeda uue huulepulga eest," muigas tüdruk ja tegi siis endale banaani oma lahti ja lasi tortsu seda suhu. See oli ka päris nämma, aga ka parajalt magus. "Ei oleks tohtinud seda maitsta... muidu sööme need enne ära, kui vahukoor muffini peale jõuab," teatas Gayla, kuid käitus enda sõnadele täpselt vastupidi, valades endale veel valget ollust suhu, enne kui ühe muffini endale ohvriks valis.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Feb 10, 2014 0:56:35 GMT 2
"Ma ei ütleks, et see huulepulk on," muigas Phoebe. "Ma katsetan uut habemeajamisvahtu, et teaks, mida oma vennale soovitada. Ta hakkabki karva kasvama juba," rääkis näitsik, kuid võttis siis mõned muffinid ka endale lähemale, et järgmised törtsud vahukoort neile peale lasta. "Me võime mingi hetk vahetada ka," tegi Phoebs Gaylale ettepaneku, kuid jätkas muffinitele vahukoore laskmist, tehes iga törtsu lastes naljakaid häälitsusi. Damn, see oli ka üks lõbusamatest muffiniküpsetamisest.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 10, 2014 9:54:45 GMT 2
"Kusjuures ma mõtlesin esimese hooga täpselt sama," hakkas Gayla naerma, kui Phoebe mainis, et see oleks nagu habemeajamisvaht, "pankes kellelegi tünga pärast vahukoore selle vahu asemele ja ta ei saaks arugi... võibolla ainult lõhnast." Gayla kattis kõik ühes reas olevad muffinid ära ning pani siis purgi kõrvale, hakates neile lisandeid peale panema. Esimesed said banaani, maasikaid ja nonparelle. Osad said m&m'e ja mõni pidi leppima banaani ja šokolaadiga. "Muidugi... me võime proovida neid segamini ka panna," pakkus tüdruk, kuigi siis tuleb ilmselt midagi eriti magusat kokku.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Feb 10, 2014 12:25:39 GMT 2
Gayla õelat mõtet kuuldes hakka Phoebe kõvasti naerma. "Sa võid seda ju oma venna peal katsetada," muigas Phoebe ning hakkas kummikarukesi enda muffinitele panema. Saabki tüüp tünga. "Väga läilaks ei lähe?" uuris Phoebe, sest tema meelest oli banaanimaitseline vahukoor ikka kõvasti magusam. Olles mõnda aega muffinitele lisandeid peale pannud, tuli Phoebel igatahes üks mõte ja nii võttis ta kätte banaanimaitselise vahukoore purgi, et üks kena habemeajamisvahu reklaamklipp improviseerida. "Kas nahk jääb pärast raseerimist sügelev ja kipitav? Me leiame, et teil oleks aeg välja vahetada oma habemeajamisvaht," alustas näitsik oma improviseeritud klipikest ja lasi enda suuümbruse vahukoort täis, et see näeks välja nagu habemeajamisvaht. "Pakume teile lahendust - uus Gillette Banana habemeajamisvaht," ütles ta järgmised sõnad ning tõstis enda käes oleva vahukoorepurgi üles. "Gillette Banana hoiab ära nahaärrituse tekke ning nahk on pärast raseerimist mõnusalt pehme," jätkas Phoebe enda "reklaamiga". "Aga see pole veel kõik - kui ostate kaks purki Gillette Banana habemeajamisvahut, saate Gillette Strawberry kauba peale! Ostke nüüd!" lõpetas Phoebs enda reklaamklipi ning tõmbas siis sõrmega üle oma näo, et see vahukoor suhu pista. "Maitseb ka magusalt," lisas tüdruk naerdes, kuid see oli tema jaoks juba midagi, mis kaadrite taha peaks jääma.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 10, 2014 21:08:53 GMT 2
"Hull oled või," turtsatas Gayla, "ta ei saaks raudselt naljast aru ja paneks mu veel kuuks või paariks koduaresti." Nüüdseks tüdruk isegi ei kahelnud enam eriti enda sõnades. Nad ei saanud vennage ikka absoluutselt läbi. Kõik vestlused lõppesid neil kisaga ja pärast seda olid mõlemad mitu päeva faasis, kus pilt oli, aga häält mitte ehk nad ei vahetanud eriti sõnu. Vastastikkune ignoreerimine. Jälginud ja kuulanud Phoebe reklaamklippi, hakkas tüdruk naerma, sest tal tuli see väga hästi välja. Sõbrannale sobiks näitlemine ikka päris hästi. "Mõtle kui hea oleks kutti suudelda, kui ta lõhnaks suu ümbert nagu banaan või maasikas," teatas Gayla korraga nagu oleks ta uue maailmaime avastanud. Võtnud vahelduseks maasikavahukoort, lasi tüdruk seda endale tsipa suhu ja siis pani natuke ikka kaunistamisele ka. "See maasika oma on palju värskema maitsega," pidi Renna tunnistama.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Feb 10, 2014 21:30:21 GMT 2
"Uhh, need suured kurjad vennad..." muigas Phoebe. Hea, et tema vend selline ei olnud, kuigi vahepeal tegi ta ikka kurja häält ka, aga õnneks said nad ikka väga hästi läbi ja tüdruk võis venda enda parimaks sõbraks pidada. "Tjah," turtsatas Phoebs. "Ma pole varsti juba peaaegu et aasta otsa kedagi suudelnud. Vallaliste rõõmud," kehitas neiu õlgu ning tõmbas enda suu ümbert veel vahukoort ära. "Mulle meeldib ka maasikas rohkem," nõustus Phoebs ning lisas muffinitele veel mõned nonparellid. Nunnud muffinid tulid.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 10, 2014 22:21:26 GMT 2
"Kuule, sinu vend on täiega lahe... vähemalt kui ma tema juures töötasin, siis ta oli küll selline vend, kes endalegi tahta võiks," muigas Gayla, mitte et ta nüüd Phoebe venda kuidagi sellise pilguga vaataks. Ta ikka loodab, et ta saab kuidagi Froydiga kokku jääda. "Küll sa ka endale varsti kellegi leiad," sõnas tüdruk, "sa lähed pealegi sügisel ülikooli, mis tähendab tervet hunnikut uusi mehi." Gayla pani muffinitele mõned kaunistused peale ning jätkas siis rääkimisega. "Kusjuures mulle tundub, et võibolla pean ma sinuga varsti vallaliste hulgas ühinema, sest Brad on endale justkui kinnisideeks võtnud, et ma pean Froydi maha jätma, sest ta on mulle halvaks eeskujuks," lausus Gayla ning pööritas kergelt silmi.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Feb 10, 2014 22:37:57 GMT 2
"Me hoiamegi omavahel ikka suht kokku, jah," lausus Phoebs õlgu kehitades ning pani kaunistatud muffinid kõrvale, et endale lauale rohkem ruumi teha. Kui midagi üle paistis jäävat, oli selleks vahukoor. "Oleks siis, et mehe, mitte mingisuguse põrsa," turtsatas Phoebs mõrult. "Ehkki vallalise elul pole ka midagi viga. No boy, no drama," lisas tüdruk ning võttis järgmised muffinid endale kaunistamiseks ette. "Oota, mida?" ei suutnud Phoebs sõbranna sõnu uskuda, kui kuulis, et Brad tahab, et Gayla Froydi maha jätaks.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 10, 2014 22:55:36 GMT 2
"See on armas," muigas Gayla laialt ning hakkas siis kergelt naerma. Vähemalt ühel neist on enda vennaga hea suhe. Ausalt öeldes kui Brad ei oleks nii kontrolliv, võiks Renna isegi temaga läbi saada, aga hetkel on see mõeldamatu. "Noh, vahel tuleb ju enne mitu konna läbi suudelda kui enda printsi leiad," teatas tüdruk lõbusalt, kuigi temale oli Froyd esimene poiss-sõber ja tüdruku arvates oli ta kohe enda õige üles leidnud. Kahju ainult, et kõik seda sama ei arva. "Tõsi... kuigi ma peaks ütlema, et meil ei olegi vist Cedricuga mingit erilist suurt draamat olnud. Mõned pisemad vaidlused siin-seal, aga mitte midagi suurt," kehitas Gayla enda õlgu, jätkates muffinite kaunistamisega. "Mhm, täpselt nii nagu kuulsid. Ma tahtsin Froydi ju reedel vaatama minna, sest sõbrapäev ju ikkagi, aga Brad oli nõus ainult siis, kui ma lähen laupäeval koos temaga ja jätan Froydi seal maha... õnneks või kahjuks... ma ei oska veel otsustada... läksime me jälle korralikult vaidlema ja siis ta teatas, et see külastus jääb üldse ära," seletas Gayla, "just nii vinge vennas mul ongi." Renna oli täiesti kindlal arvamusel, et ta oli seda külastust väärt ja Ethan võiks natuke järele anda.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Feb 10, 2014 23:19:53 GMT 2
"Ta on jah väiksest peale mind hoidnud ja rohkem nagu mu kuriteopartner," muigas Phoebs õlgu kehitades ja võttis ühe muffini kätte, et see siis ära süüa. Ta sai neid näha, aga mitte maitsta, kuid nüüd oli aeg seda muuta. "Ja oi seda häda ja viletsust, kui need printsid ikkagi konnadeks osutuvad," naeris Phoebe. Kahju jah, et Stepheniga nii läks, aga tüdruk oli temast ammu üle ega plaaninud niipea kellegagi käima hakata. "No offence, aga ta käitub nagu viimane persevest," ütles Phoebe oma ausa arvamuse. Ise tõmbab ringi ja siis on äkki Froyd Gaylale nii halb mõju, et tüdruk peaks ta maha jätma.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 10, 2014 23:44:43 GMT 2
Kuriteopartner. Yeah, seda võib Gayla ainult unes näha, et tema ja Bradi suhted sellisesse tasemesse jõuavad. Kui Phoebs ühe muffini endale kätte võttis, tegi seda ka Gayla. "Terviseks," muigas Gayla ning lõi enda muffini õrnalt vastu Phoebsi oma, enne kui seda sööma hakkas. "Noh jah, ma loodan, et minuga seda ei juhtu, aga seda ütleb vist igaüks," lausus tüdruk ning lasi enda näole ilmuda ühe grimassi. "None taken," vastas Gayla peaaegu automaatselt, saates sõbrannale ühe mõistva naeratuse.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Feb 11, 2014 0:16:15 GMT 2
"Terviseks," kordas Phoebs Gayla sõnu ning lõi ka enda muffini vastu sõbranna oma, enne kui seda hammustas. "Ainult et mille terviseks?" tuli Phoebele meelde ja tüdruk hakkas naerma. Oh well, klaaside kokkulöömine ongi juba liiga mainstream, seega... Miks mitte lüüa muffineid kokku? "Loota võib," turtsatas Phoebs, kuigi ta uskus oma sõnu ilmselt sama palju kui Gayla. "Aga on sul film juba välja valitud?" uuris neidis, sest pärast pidid nad veel filme ka vaatama.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 11, 2014 10:22:02 GMT 2
"Ma ei tea... niisama selle terviseks, et me nii lahedad oleme... ei-ei, tegelikult sinu talendivärgi esinemise terviseks, mida ma kahjuks vaatama ei saanud tulla," lausus Gayla, sest taigna tegemise ajal oli sõbranna teda ilusti kogu üritusega kurssi viinud. Lyddie tantsis ju ka. Kahju, et ta ei saanud seda vaatama minna. Oleks saanud õele ja Phoebele kaasa elada. "Ma mõtlesin mingit komöödiat vaadata... Telekas me seda muidugi vaadata ei saa, sest koduarest.... Aga mul on arvutis The Internship ja siis Bad Grandpa. Sina valid... Kui neid ei taha, siis mul on arvutis muid filme ka, aga neid ma olen juba näinud, aga noh... küll küllale ju liiga ei tee," muigas Renna.
|
|