18-aastane
Visitor
See no, hear no, speak no evil leaves you deaf, dumb and blind
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Feb 11, 2014 13:26:43 GMT 2
"Tjah, ma osaleks järgmine aasta ka, aga ma lõpetan enne ära ja avaldused lähevad ilmselt sinna kooli, kus mu vend kunagi õppis ja äkki mõnda teatriakadeemiasse ka," rääkis Phoebe. Nüüd mõtles tüdruk, et tõesti kahju, et ta juba lõpetama hakkab. Kaks aastat Tree Hilli keskkoolis ja isegi muidu nii kurjana paistev Phoebe on endale sõpru leidnud. "Kas ma seda mainisin, kuidas su õde ja mingi blond mu venna tüdruku pärast seda talendivärki rajalt maha võtsid?" küsis Phoebs kergelt naerdes. Need kaks tüdrukut paistsid küll nagu tüüpilised fännitarid, aga Helena oli õnneks lahkelt nõus neile autogrammi andma. "Ma pole seda Bad Grandpad näinudki veel," sõnas Phoebs, kuid oli ilmselge, et see film tüdrukule sobis.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 13, 2014 20:29:43 GMT 2
"Nii lahe, et sa juba lõpetad. Saad siis linnast lõpuks minema," lausus Gayla ilmselge kadedusnoodiga hääles. Ta ei suuda ära oodata, millal iseseisvalt elama saab hakata. Siis ei ole vaja kellelegi aru anda vähemalt. Samuti ei topi keegi sind koduaresti... "Eee... ei, minu teada mitte. Kumb õde? Lydia?" uuris Gayla, sest tal oli õdesid siiski kaks ja tal ei olnud õrna aimugi, kas nad mõlemad käisid talendishowl või ainult üks. "Noh, siis saabki ära vaadata, sest ma ka ei ole seda veel vaadanud," teatas neidis õlakehituse saatel.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Feb 13, 2014 20:46:15 GMT 2
"Kusjuures alles eelmine aasta ma tõesti arvasin, et see kool on nõme ja tahtsin juba lõpetada, aga kui nüüd mõelda, siis hakkab isegi kahju," rääkis Phoebe. Aasta tagasi oli ta ju uus õpilane, aga kahju on tal nüüd just sellepärast lahkuda, et ta on nii palju häid sõpru endale leida suutnud. Mingi osake Phoebest ei tahtnud neid hüljata. "Lydia vist jah. See, kes fotoringis käib. Ausalt, mul on raske su kahel õel vahet teha, sest minu meelest olete te kõik nii ühte nägu," kehitas Phoebe õlgu. Gaylat oli tal lihtsam õdedest eristada, sest tema oli neist kõige lühem ja lihtsalt suutis natuke erineda.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 13, 2014 21:44:47 GMT 2
"Ma kahtlen, kas ma ka nii tunnen, sest enamik mu tutvusringkonnast on kas minuga sama vanad või vanemad," lausus Gayla. Pealegi ei ole ta väga selline suur sõprade hoidja, mitte et ta nüüd neist ei hooliks, aga ta ei lase neid endale kunagi lõpuni lähedale. Ta arvab, et nii on lihtsam juhuks kui keegi peaks teda reetma või kui ta ise peaks ühel hetkel lahkuma. "Lydia jah sellisel juhul," noogutas tüdruk, "ja me ei ole nüüd nii ühesugused ka. Minu arvates ei saaks keegi öelda, et me kolmikud oleme." Nii ütleks ilmselt igaüks neist kolmest. Erineda suutis ta enda õdedest juba selle poolest, kui palju jama ta suudab kokku keerata.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Feb 13, 2014 21:59:36 GMT 2
"Sul on veel kaks aastat käia ka," lausus Phoebe. Ta mäletas, et mõtles juba Freshmani-aastal, et saaks see kool juba lõpetatud, kuigi Virginias ei tundunud see keskkool talle nii vastumeelne kui Tree Hilli kolides. Siis ta inimesi endast eemale tõugata üritaski, kuid suutis sellegipoolest nii mõnegi koolikaaslasega sõbruneda. "Tjah, ma võin seda vist isegi identsetele kaksikutele öelda ja nad ikka vaidlevad vastu," turtsatas Phoebs.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 13, 2014 23:35:07 GMT 2
"Jaah, kaks pikka aastat," lausus Gayla väsinud häälel ning pistis siis kaunistuste kausist mõned maasika tükid endale suhu. Need oli lihtsalt nii isuäratavad. "Kindlasti," turtsatas Gayla ja hakkas naerma, "aga me ei ole ju identsed. Minu arvates on meil kõigil lihtsalt tumedada juuksed ja tumedamad silmad ja siis kõik kohe eeldavad, et me oleme ühesugused." Näitsikule meeldis tema sünnimärk silma all kõige rohkem, sest see tõi teda natukenegi enda õdedest välja. "Kas sa oled üks nendest inimestest ka, kes arvab, et nii lahe oleks, kui saaks kaksik olla või siis kolmik?" uuris Gayla huvi pärast. Ta teadis paljusid inimesi, kes ütlesid, et tahaksid ise olla kaksikud ja seega on Renna õnneseen. Eks ta muidugi väiksena lõbusam oli, sest sai palju ringi mütata koos õdedega, aga nüüd on nad juba üsna laiali kasvanud. Igaühest on saanud eraldi isiksus. Samas muidugi hoiavad nad kokku. Kas kaksikute ja kolmikute vahel ka mingi side on? Gayla sellele ilmselt vastata ei oskaks.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Feb 13, 2014 23:50:25 GMT 2
"Minu ja Colini kohta kiputakse seda ka ütlema, sest meil mõlemal on tumedad juuksed ja sinised silmad, aga mina küll ei arva, et ma temaga nii ühesugune olen. Ma olen temaga lihtsalt lähedane," rääkis Phoebs. Talle muidugi meeldis kõige rohkem see, kuidas nad Coliniga läbi said ja teineteist alati hoidsid. "Ma pean tunnistama, et jah," muigas Phoebs, kui Gayla küsimust kuulis. "Tegelikult kloon oleks veel parem. Ma laseks tal enda eest siis mõnikord kooli minna ja kontrolltöid teha, kui ma ise ei viitsi või ei oska, seni aga varjaks enda klooni avalikkuse eest," hakkas tüdruk juba lolli juttu ajama.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 13, 2014 23:57:02 GMT 2
"Ma arvan, et eks mingid ühised jooned on igas perekonnas, aga see ei tee kohe ühesuguseks. "Tõsi, emsapilgul tundute ka teie sarnased, aga lähemal uurimisel saab ju aru, et see nii ei ole," rääkis tüdruk, "Sommersi kaksikud on küll sarnased, aga isegi nendel on võimalik vahet teha." Gayla tõstis mõned kaunistatud muffinid lauaservast eemale, asendades vabaks jäänud kohad kaunistamata muffinitega. Nii oli lihtsalt mugavam. "Ma ei tea... ma vist ei tahaks endast klooni. See oleks kriipi ju," muigas Gayla, "kuigi kedagi, kes mu töid ära teeks tahaks küll." Sõbrannadega saabki alati igasuguseid lolle jutte aetud, sest keegi ei vaata teist siis veidra pilguga.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Feb 14, 2014 0:15:45 GMT 2
"Mismoodi sa neil vahet teed?" oli Phoebe üllatunud, sest isegi tema polnud seda valemit välja mõelnud. Tema jaoks nad olidki ühesugused, aga võib-olla seetõttu, et ta ei suhelnud ülejäänud Sommersitega nii palju kui Hunteriga. "Ehk on asi selles, et ma suhtlen Sommersitest kõige rohkem ikkagi Hunteriga ja teistega mitte nii väga," arvas Phoebs, kuigi pisikest Rosiet oli ta korra isegi näinud. Ta oli ju nendega suvel telkimas. "Kui kloon on creepy, võid ju roboti ka võtta. Kusjuures ma nägin, et kuskil on need tolmu imevad robotid. Ongi nagu mingisugused lendavad taldrikud, mis sul mööda põrandat sõidavad ja tolmu imevad," rääkis Phoebs. See oli mingi video, mida ta viimati näinud oli, aga tegelikult ei teadnud tüdruk, kui reaalne see tegelikult olla võis. Võib-olla mõnekümne aasta pärast on tõesti need robotimurid olemas.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 14, 2014 15:25:02 GMT 2
"Noh, nüüd on muidugi üks erinevus see, et Lucas käib rohkem üksinda ringi, aga Logan... well, sa kuuled poole koridori pealt, et ta tuleb. Aga muidu on neil ju see sünnimärgi erinevus. Ma ei ole ju ainuke, kes seda märganud on, ega ju? Lucasel on muidu sünnimärk ülahuule kohal, aga Lognil on kaks tükki paremal põsel. Tegelikult kui neid pikalt kõrvuti uurida, siis nad on ikka päris erinevad," hakkas Gayla pikalt ja laialt rääkima justkui teeks ta Sommersi kaksikute kohta lausa uurimustööd. See oli lihtsalt silma jäänud. Võibolla oli ka asi selles, et Gayla oli üks kolmikutest ja seega osaks ta erinevusi paremini näha. "Ega minagi nendega suhtle," kehitas Renna õlgu, "kisakoori ajal sai paar sõna vahetatud, aga ma olen nüüd välja visatud. Nii armas neist." Noogutanud Phoebe jutu peale, hakkas tüdruk õrnalt naerma. "Jah, ma tean ka neid, aga jaapanlastel on see... me rääkisime sellest vist korraks kuskil füüsikas või midagi... no see Asimo... Ta on vist Honda oma," meenutas Renna, "tema oli küll armas. Sellist tahaks endalegi."
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Feb 15, 2014 18:37:35 GMT 2
"Ma kardan küll, et sa oled ainus, sest ma ei vahi neid nii lähedalt," muigas Phoebe. Ta isegi ei mõelnud kellegi sünnimärkidele ja märkas neid ka, millal jumal juhatas. Sommersi kaksikuid ta nii lähedalt aga ei jälginud. "Mind pole kisakoor kunagi tõmmanud," kehitas Phoebs õlgu. Tegelikult oli ta Tree Hilli keskkooli tulles üldse arvanud, et seal kisakooris on samasugused bitchid koos nagu tema eelmises koolis ja seetõttu ei sallinud ta neid eriti, kuni sõbrunes mõne kisakooritüdrukuga ise. "Tjah, mis sellel veel viga saaks olla?" muigas Phoebe. "Segway tundub ka päris äge."
|
|
|
Post by Deleted on Feb 15, 2014 19:07:21 GMT 2
"Okeei, nüüd ma tunnen ennast nagu mingi haige stalkerina," hakkas Gayla laginal naerma, kui Phoebe teatas, et tema küll Sommersite kaksikuid nii lähedalt uurinud ei ole. Mnjah, ega Renna neid ka otseselt enda huviobjektiks ei ole võtnud, kuigi tema eelnevatest sõnadest võib küll selline mulje jääda. "Mulle meeldib tantsida ja siin linnas ju muud võimalust ei ole... kuigi nüüd pean vist hakkama iseseisvalt midagi tegema, kui edasi tahan tantsida... võibolla peaks noortekeskusest midagi uurima," kehitas Gayla õlgu ja tegi mõttesse linnukese selle kohta, et kui kunagi koduarestist vabaks saab, siis läheb vaatab sinna. Ta ei olegi kunagi sealseid huviringe eriti uurinud. Äkki isegi leiab midagi, mis talle meeldiks. "Kui kunagi rikkaks saame, siis ostame," turtsatas tüdruk, "jaaa, need on täiega lahedad. Tahaks kunagi sõita nendega."
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Feb 15, 2014 21:55:44 GMT 2
"Wow, mul on mingi mõju su üle," naeris Phoebe. Ta polnud varem vist kedagi end stalkerina tundma pannudki, aga see tegi näitsikule ainult nalja. "Ma arvan, et seal ikka midagi on või siis hakkad rohkem klubis käima," muigas tüdruk, kuigi talle endale ööklubid just ei meeldinud. Ainsad korrad, kui ta TRICigi sattus, oli kas Helena kontsert või noorteõhtud, kus esinesidki mingid ägedad bändid. Nüüd tahakski Phoebe ATCd ka jälle esinemas näha, sest tema hea sõber Peter läks neile klahvpillimängijaks ning neiule kindlasti meeldiks talle kaasa elada. "Kui mu ülikoolifondist midagi üle jääb, siis loomulikult," nõustus Phoebe, kuna temalgi poleks midagi selle vastu, et mingi imur tal mööda põrandat sõidab ja ise kõik tolmu ära tõmbab. "Ei tea, kust neid Segwaysid üldse saab," jäi Phoebs mõtlema.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 15, 2014 22:04:57 GMT 2
"Eee... selles ma kahtlen," lausus Gayla turtatades. Tüdruk pidas ennast üsna isepäiseks, mis tähendas, et keegi talle mõju väga ei avalda, sest vastasel juhul oleks ta juba nunn valmis nagu Brad soovib. "Tjah, klubis käimine oleks ka mõte, aga ma ei usu, et see just kõige parem lahendus on. Sinna võiks pigem siis minna, kui trennis juba natuke käidud, et siis enda oskusi teistele demonstreerida," seletas Gayla ning sirutas ennast korraks välja, sest muffinite kaunistamiseks oli ta ennast natuke kummargile lasknud. "Kuskilt netist saab raudselt tellida," oli tüdruk enam kui kindel, sest sealt sai tänapäeval kõik kätte.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Feb 15, 2014 22:18:48 GMT 2
"Natuke ikka ju oli. Sa poleks end muidu stalkerina tundnud," vaidles Phoebs vastu, justkui olekski see tüdruku eesmärk olnud. "Tegelikult neid tantsulahinguid on päris äge vaadata, kui mõni neist reaalselt kuskil toimunud ka on. Kahju ainult, et ma neid kõiki seni telekast olen juhtunud nägema," muigas tüdruk ning võttis ühe M&M kommidega kaunistatud muffini. "Ja ma olen kindel, et need vähem ei maksa kui need Asimod või kes iganes need imurid olid," lausus Phoebs.
|
|