20-aastane; Eastside
Celebrity
Music is my life. The lyrics are my story.
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Feb 7, 2014 23:00:57 GMT 2
Helena jälgis huviga Bretti etteastet ning pidi vahepeal isegi hinge kinni hoidma, sest ei teadnud, kas pall maandub ikka korvis, kuskil mujal, lööb kedagi pähe või sattub publiku sekka, seda enam veel mitu palli. "See etteaste pakkus kohe kõvasti närvikõdi, kuigi ma ei kujuta ettegi, kuidas sul ikka täpselt korvi õnnestus tabada. Ma kartsin reaalselt palliga pähe saada," kommenteeris neiu ning hakkas kergelt naerma. "Ma arvan, et sinu meeskond võib kindlalt su üle uhkust tunda ja sa jõuad nende oskustega veel kaugele, mitte et ma korvpallist väga midagi teaks. Kui sa NBAsse juhtud sattuma, tahaks ma kindlasti su mängu vaatama tulla," sõnas näitsik, sest oli omalt poolt kõik juba ära öelnud.
|
|
18-aastane; Kisakoor; Tutor; Westside
Junior
Life without dreaming is a life without meaning.
|
|
|
Post by Abigail Rowan on Feb 7, 2014 23:09:53 GMT 2
Abigail ei pannud Josiah' tulekut alguses tähelegi, kuna tema silmad olid juba ootusärevalt lavale suunatud, kui õppealajuhataja Mia nime hõikas, aga noormehe häält kuuldes pöördus näitsiku pilk hetkeks vanale sõbrale. Olgugi et Abby oli praegugi tema peale veel pisut kuri, ei kavatsenud näitsik ebaviisakas olla ning tervitusele vastamata jätta. "Hei," sõnas Abigail vaikselt vastu ja viis pilgu uuesti lava poole. Ülejäänud aja oli tüdruk täiesti vait, sest ta ootas, et kutt ütleb ise midagi. Kuna Josiah seda aga ei teinud, andis Abby alla. "Ma tahan sinuga rääkida. Hiljem, pärast show lõppu," kasutas näitsik üht saalis tekkinud vaikusehetke, kui kedagi parajasti laval polnud. Loodetavasti ei tule tüüp mõne haleda vabandusega lagedale. Kui saabus järgmine esineja, keskendus neidis uuesti laval toimuvale.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 7, 2014 23:23:16 GMT 2
"Tore näha, et meie meeskonna hulgas ka sellised talente leidub," lausus Ryan, kellele oli noormehe etteaste tõesti muljet avaldanud. Tal ei olnud isegi midagi negatiivset välja tuua, mitte et ta seda teha tahaks. "Ma nõustun Chadi sõnadega, et see oli ilmselt siiani kõige keerulisem esitus. Ega mul kahele eelnevale kohtunikule eriti midagi lisada ei olegi. Väga hea töö," noogutas direktor konkreetselt, "aitäh." Sõna oli jälle Traceyl.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 7, 2014 23:27:58 GMT 2
"Suur tänu kohtunikele," lausus Tracey, millele järgnesid ka Bretti tänusõnad, pärast mida poiss lavalt lahkus. Naine lasi pilgul korraks saalis ringi vaadata, enne kui õhtuga edasi läks. "Järgmiseks saame jälle kuulata ühte laulu, aga seekord on laul ise kirjutatud. Tervitame laval teise aasta õpilast Simona Dragomiri originaallauluga Snow White," tutvustas naine järgmist numbrit ning jalutas siis lavalt ära, et ruum tüdrukule vabaks teha.
|
|
18-aastane; Kergejõustik; Glee; Westside
Junior
The best thing that has ever happened to me is you
|
|
|
Post by Simona Dragomir on Feb 7, 2014 23:37:17 GMT 2
Kuna Hunter aitas Simona eelmisel õhtul mõtted mõnda aega eemal hoida, polnudki tüdruk eelneval õhtul närvis, kuid närv tuli sisse alles lava taga olles. Hea, et ta ei pidanud ikka esimene olema, ent tüdruk teadis, et enne teda esineb üks Ravenitest. Hinganud viimast korda sügavalt, astus Mona lavale, kuid seekord ei istunud ta mitte klaveri taha, vaid tüdrukul oli kitarr. Enne veel, kui ta mängima hakkas, astus ta mikrofoni juurde ning otsis oma pruunide silmadega publiku seast Hunterit, kelle pilgu ta ka kiirelt püüdis. "Eee... tere õhtust. Kuna ma leidsin sahtlipõhjast üht-teist, mida ma kunagi kirjutanud olen, otsustasin anda võimaluse ühele... ee... päris enda lauludest," rääkis tüdruk, hääles kõlamas rumeenlannale omane aktsent. "Tahaksin selle etteaste eelkõige pühendada oma poiss-sõbrale Hunterile, kes veenis mind osalema ja ilma kelleta oleks see laul endiselt mul sahtlipõhjas," sõnas ta, silmad säramas, enne kui mängima hakkas ning lauluga alustas. Kuna ta suutis kõik sel hetkel kõik ümbritseva unustada ja kujutada ette, et laulab tühjale saalile, polnud Mona ka enam nii närvis. Mis riietusse puutus, siis kandis ta mustavalgeruudulist särki ja teksapükse. Tüdruku juuksed olid sirgendatud ning langesid lahtiselt tema õlgadele. Outfit Laul
|
|
|
Post by Deleted on Feb 7, 2014 23:47:19 GMT 2
See pühendus tuli naisele ootamatult, kuid saalis võis küll kuulda paari pikka 'awww'. Tracey kuulas esitust lava taga ja näitsiku mahe hääle meeldis talle. See oli kuidagi omapärane. Ausalt öeldes kadus ta sellesse häälde, panemata sõnu väga tähelegi. Pärast aplausi jalutas naine tagasi lavale, jäädes näitsiku kõrvale seisma. "Ma lihtsalt pean seda ütlema - ma just armusin su häälde," teatas Tracey täiesti siiralt, suul mänglemas naeratus, "kui noorelt sa selle laulu siis kirjutasid, kui see sul sahtlipõhjas istus? Kui me siin kuulsime, et sind pidi lausa veenma siia ülesse tulema, siis võib vist oletada, et sa nägid ka tänase etteastega kõvasti vaeva?" Suunanud mikrofoni tüdrukule, lasi ta tal rääkida.
|
|
Junior
|
|
|
Post by Simona Dragomir on Feb 7, 2014 23:54:38 GMT 2
Võib-olla tuligi see nii mõnelegi ootamatult, aga vähemalt oli Simona oma sõnadega siiras. Kui ta lõpetas ja õppealajuhataja Monat kõnetas, pööras tüdruk end naise poole ning kuulas ta ära, kuigi kommentaar, mida Simona enda hääle kohta kuulis, pani tüdruku kergelt naerma ja võis märgata, et tema põsed tõmbusid veidi punasemaks. "See oli... väga ammu. Ma ütleks, et olin ehk 15 või nii," üritas Simona meenutada, sest oli tõesti aeg, mil ta igasuguseid asju sahtlipõhja kirjutas, aga enam mitte nii väga. "Jah, natuke ikka," noogutas Mona, kui Tracey oletas, et tüdruk nägi kõvasti vaeva selle etteastega. Niimoodi inimeste ees esineda oli tüdruku jaoks juba suur eneseületus.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 7, 2014 23:57:41 GMT 2
"Siis päris noorelt," lausus Tracey, "aga kuulame nüüd, mida kohtunikel öelda on. Tundub, et Chad peab seekord enda sõnu eriti valima." Naine vaatas majandusjuhile otsa ning muigas lõbusalt. Pärast tuleb veel Sommersite peretüli, kui üks vend teise tüdruksõbra kohta midagi halba ütleb. "Aga alustame siis Helenast," andis Trace sõna ainsale naiskohtunikule.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
Music is my life. The lyrics are my story.
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Feb 8, 2014 0:03:51 GMT 2
Sellest etteastest oli Helena eriti huvitatud, sest tegu oli järjekordse lauljaga, keda Marie tähelepanelikult kuulama jäi. Tüdruku kerge kokutamine pani Marie muigama, kuid aww-reaktsiooni tekitas see, kuidas ta laulu oma poiss-sõbrale pühendas. Samas meeldis Marielegi Simona hääl, seda enam, et tüdruk tundus tagasihoidlik. "Kuna sa tundud nii tagasihoidlik, poleks ma arvanudki, et sinust selline hääl välja tuleb, aga mulle meeldis," lausus tüdruk. "Ma tean omast kogemusest, et laule pole lihtne kirjutada, aga minu meelest on sul selles tulevikku, kui see on just midagi, millega sa tahad üldse tegeleda. Samas võiksid olla natukene julgem. Tänan," jätkas näitsik, kuni sai öeldud, mis tal öelda oli.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 8, 2014 0:09:58 GMT 2
"Minul oleks lihtsalt üks küsimus - kust see hääl küll tuli? Sa tulid lavale sellise ebakindla, häbeliku ja kergelt närvilise/hirmul olekuga ja siis kui sa kitarri mängima ja laulma hakkasid, siis olid sa korraga hoopis teine inimene. Väga lahe. See oli küll praegu üks paras üllatus," pidi mees tunnistama, "ma kuulaksin hea meelega sinu häält mõnel kontsertil. See on väga omapärane. Su hääl on... kuidas öelda... justkui väga täiskasvanulik ja küps. Mis oli veel huvitav oli see, kuidas su aktsent lauldes justkui ära kadus." Ryanile oli Simona rohkem tuttav inimene, sest ei juhtu just iga päev, et keegi Rumeeniast Tree Hilli tuleb. Pealegi oli temaga paberimajandust päris kõvasti, sest Rumeenia ja USA koolisüsteeme ühtima saada on paras katsumus.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
Feelings that came back are feelings that never went away.
|
|
|
Post by Chad Sommers on Feb 8, 2014 0:18:57 GMT 2
Pärast Bretti astus viienda esinejana lavale Simona, üks Rumeeniast pärit neiu, kes käib Chadi venna Hunteriga. Kuna Chad on teda mitu korda Sommersite majas näinud ja tüdrukuga isegi natuke juttu rääkinud, teadis ta seda juba ammu, et Simona laulda oskab. Samuti teadis ta seda, et tüdruk ei ole rahva ees just kõige enesekindlam, mis tähendab, et Hunty pidi ikka korralikku veenmistööd tegema, sest niisama lihtsalt poleks ta rumeenlannat lavale teiste ette laulma saanud. Kuigi rääkides tuli näitsikul ette paar kõhklushetke, suutis ta end etteasteks kenasti kokku võtta. Sõnu pidi Chad tõesti hoolega valima, nagu Tracey äsja öelnud oli. "Mis ma ikka oma tulevase vennanaise kohta öelda oskan, mida Helena ja Ryan juba maininud pole," muigas mees kergelt, kui rääkimist alustas. "Sa rokid täiega, kui oma ebakindluse mõneks ajaks täielikult unustad - me kõik nägime seda täna. Muide, te Huntyga võiksite kunagi duetti laulda, ma kuulaks huviga," jätkas Chad naljatades ning tõstis püstise pöidla. "Aitäh," lausus ta lõpetuseks.
|
|
Junior
|
|
|
Post by Simona Dragomir on Feb 8, 2014 0:27:01 GMT 2
Kuulanud Helena kommentaari ära, Simona noogutas. Ei, tal polnud küll hetkel plaanis oma tulevikku muusikaga siduda, vaid ta oli endiselt rohkem huvitatud ajaloost. Muusika oli lihtsalt hobi. "Seda imestan ma isegi," vastas Mona tagasihoidlikult direktori kommentaarile ning kuulas siis ka Chadi ära, kuigi mehe kommentaari peale tõmbus ta näost mõne kraadi võrra veel punasemaks ning puhkes naerma. Ta oli arvanud, et mees on lõpuks tagasi tõmmanud, aga kus sa sellega. "Aitäh," ütles tüdruk itsitades ning läks siis lavalt ära, et järgmine esineja tulla saaks.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 8, 2014 0:28:53 GMT 2
Hunter elaskaasa ka teiste esitlustele, kuid siiski ootas ta kannatamatult seda ühte esitust. Kui lõpuks Simona nimi välja öelda, ajas poiss ennast paremini istuma, et enda tüdruksõpra kenasti näha. Peagi suutis ta enda silmad rumeenlannale kinnitada ja talle ühe toetava naeratuse saata. Ise asi, kas ta seda lavale nägi ka. Juba näitsiku esimesed sõnad ütlesid poisile, et Simona on parajalt närvis. Siiski oli Hunter kindel, et ta teeb selle läbi. Korraga enda nime kuulnud, oli poiss parajalt üllatunud. See oli küll esimene kord, kui keegi talle laulu pühendas. See oli Monast väga armas, kuigi poiss on kindel, et näitsik oleks sellega ka ilma tema abita hakkama saanud. Hunteril ei saa tüdruku häälest kunagi küllalt. Ta kuulas terve esituse ära näol soe naeratus. Ta oli Simona üle uhke. Tüdruk ületas ennast. Seekord pakkusid Hunterile rohkem huvi ka kohtunike kommentaarid. Õnneks olid need väga head ja seega annavad ilmselt Simonale ainult julgust juurde. Muidugi suutis Chad talle ja Monale jälle piinlikust valmistada, aga see selleks... perekonda ei saa ju valida. Siiski vennanaine?! Päriselt?! Miks kõik Sommersid küll nii käitusid nagu nad hakkaksid abielluma? Nad on alles mõned kuud käinud. Ja siis kutsus ta veel poissi 'Huntyks'. Talle ei meeldi see hüüdnimi. Okei, võibolla ainult Simona suust tulles on see talutav. Nüüd teab seda nime aga terve kool. Oi, Chad, kui Hunter su kätte peaks saama... Õnneks lahkus Mona siiski lavalt nägu naerul. Tore, et ta poisi venna kommentaare enam nii tõsiselt ei võtnud.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 8, 2014 0:33:32 GMT 2
"Suur tänu Simonale," lausus Tracey, kui kohtunike kommentaarid läbi said ja näitsik ka ise mõned sõnad lendu lai, enne kui lavalt lahkus, "järgmisena astub lavale meie kolmanda aasta õpilane Tina Hawthorne, kelle etteaste kujutab endasti paljusid aktsente, aga laseme tal endal rääkida, mida ta teile näitab." Tracey jättis lava vabaks ning lasi Tinal enda asemele ilmuda.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 8, 2014 0:39:37 GMT 2
Kuna tüdruk ei olnud varem eriline kooliürituste fänn, siis oli ta ka selle show juhul kahtleval seisukohal. Nagu ikka rääkis ta sellest mõttest enda papsile ja koos suutsid nad otsustada, et Tina võiks ju minna. Kasvõi selle pärast, et natuke nalja teha ja mõnusat õhtut veeta. Kuulnud enda nime, jalutas tüdruk lavale. Õnneks ei ole tal kunagi erilist lavahirmu olnud. "Tervist, ma kavatsen teile demonstreerida erinevaid aktsente," lausus Tina, "selleks kasutan ma nii-öelda telefoni vestluseid, mis ma siin samas välja mõtlen. Minu taga seinale tulevad slaidid seletusega, mis aktsendiga on tegu. See siin on minu loomulik aktsent." Tüdruk noogutas lava taga olevale abilisele ning libistas teksade taskust enda mobiili välja, hakates elavalt järjest erinevates aktsentides rääkima. Selleks et mitte ühe koha peal seista, jalutas ta laval ringi ning tegi vahel kätega ka žeste, et enda etteastet ilmestada. Ise asi, kas tegemist on talendiga, aga vähemalt on see midagi teistsugust. outfitpmst midagi sellist
|
|