17-aastane; Glee; Eastside
Sophomore
|
Post by Isabelle M. Henderson on Feb 7, 2014 21:08:43 GMT 2
Kui Izzy lõpetas ja õppealajuhataja tema juurde jalutas, viis näitsik oma süütud pruunid silmad naisele ning kuulas ära, mis tal küsida on. "See on tegelikult üks meie rahulikumatest lauludest või õigemini coveritest," lausus Izzy muiates. "Aga siin on siis kitarrist Jim," hakkas neiu oma bändiliikmeid tutvustama, saates noormehele ühe eriti sooja naeratuse, enne kui edasi liikus. "Basskitarril siis David, trummar Roy ja meiega äsja liitunud klahvpillimängija Peter," tutvustas tüdruk ka teisi bändiliikmeid, osutades igale liikmele, kui nende nime nimetas, enne kui uuesti Tracey poole pöördus. "Kindlasti jagaksin, sest me olemegi vabal ajal nagu lihtsalt üks punt sõpru ja omadega ikka jagatakse," vastas Izzy.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 7, 2014 21:13:36 GMT 2
"Sellisel juhul ei jõua ma ära oodata, et midagi veel teilt kuulda, aga räägi, kas te ise ka muusikat kirjutate?" uuris Tracey, sest teda tõesti huvitas ja pealegi andis see artistile palju juurde, kui ta ka ise laule oskas kirjutada. "Väga meeldiv, poisid," noogutas naine bändile ning suunas siis enda pruunid silmad Isabellele. "Seda on ainult rõõm kuulda," naeris Trace kergelt, sest ega ta mingit muud vastust väga ei oodanudki.
|
|
17-aastane; Glee; Eastside
Sophomore
|
Post by Isabelle M. Henderson on Feb 7, 2014 21:17:20 GMT 2
"Ütleme nii, et siiani oleme suht koopas ikka tegutsenud," alustas Izzy, kuid hakkas siis naerma. Nojah, tänane ja need noorteõhtud olid need ajad, kui nad koopast nii-öelda välja said, aga ei teagi, kas pärast tänast hakkab see muutuma või mitte. "Meil on jah päris palju covereid, aga hetkel on meil ka kaks oma laulu ja ma arvan küll, et neid tuleb veel," seletas näitsik.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 7, 2014 21:20:21 GMT 2
"Ütleme nii, et paljud muusikud alustavad koopast," lausus Tracey lõbusalt, "sellisel juhul ainult palju edu teile minu poolt ja kes teab... äkki saame ühel heal päeval teie plaati ka osta." Naine vaatas soojalt tüdrukule otsa ning suunas siis enda pilgu kohtunikele, kellel taaskord võimalus kommenteerida oli. "Seekord siis... Ryan, sõna sulle," sõnas Trace.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 7, 2014 21:25:53 GMT 2
"Okei... Ma pean Traceyga nõustuma, et see laul ja esitus pani tõesti kaasa elama... ja mitte ainult mind, vaid ka inimesi saalis. Ma arvan, et artisti puhul on see oluline, et osatakse publikut enda muusikasse kaasata," seletas Ryan, "kindlasti oli näha, et te kõik seal laval sõbrad olete ja esinemisest mõnu tunnete. Hääl on sul tugev, aga ma arvan, et selles osas oskab Helena sulle rohkem kommentaare jagada kui mina. Kui norida, siis ainult seda, et mõne muu mitte sellise pop-lauluga oleks su hääl võibolla veel paremini välja tulnud, aga ka see oli väga hea." Ryan ei tahtnud mingi ainuke negatiivne kohtunik olla, kes ka pisikesi miinuseid välja toob, aga hetkel tundus ta just siin see kuri Simon olevat X-factorist. Mees lihtsalt ütles seda, mida ta arvas. Selleks teda ju siia kutsuti.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
Feelings that came back are feelings that never went away.
|
|
|
Post by Chad Sommers on Feb 7, 2014 21:33:31 GMT 2
Kui järgmine esineja koos oma bändiga lavale ilmus ja lauluga alustas, jäi Chad huviga kuulama. Kelly Clarkson pole tema jaoks üldsegi mitte võõras nimi ning mitmeid selle artisti laule on mees varemgi kuulnud - ka seda konkreetset laulu, mida Isabelle täna esitas. Chadi meelest oli tegu päris hea coveriga ja annet noortel muusikutel jätkus. Varsti aga oli kommenteerimisjärg uuesti temani jõudnud. "Tracey sõnadel on tõepõhi all - teie esitatud laul pani ikka jala tatsuma küll," tunnistas Chad, sest temagi jaoks oli esitus kaasahaarav. "Kui te peaksite kunagi plaadi väljastamiseni jõudma, andke kindlasti mulle kui potentsiaalsele ostjale teada," lisas mees oma eelnevatele sõnadele. Noori andekaid Tree Hilli muusikuid tuleb ju toetada.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
Music is my life. The lyrics are my story.
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Feb 7, 2014 21:41:29 GMT 2
Ja nüüd oli Helena see, kes viimasena kommenteerima pidi, aga seda etteastet vaadates tekkis tal mõtteid rohkem kui küll, kuna tegu oli ühe noore muusikuga, kellel oli lausa oma bänd. Eks aasta-paari aasta eest oli Marie ise veel seal, aga praeguseni jõudmine nõudis ikka rohkelt tööd ja vaeva. Tüdruk kuulas seda etteastet seetõttu kohe eriti tähelepanelikult. "Tead, sul on nii mõnusalt rokilik hääl ja mingil määral meenutad sa mulle natuke Paramore'i Hayley Williamsit," alustas Helena. "Aga sellise tugeva häälega lähed sa väga suure riski peale, kui valid poplaulu, sest just laul ise võib liiga nõrgaks jääda ning mitte nii hästi välja tulla. Ausalt öeldes oligi mul väike hirm, et ka see laul jääb sulle natuke nõrgaks, kuid sa tõestasid vastupidist - sul tuli see suurepäraselt välja," jätkas neiu ning naeratas sõbralikult Freshmanile. "Igatahes nagu juba mainiti - ma kindlasti loodan, et kuuleme veel sinust ja su bändist. Aitäh," lõpetas näitsik.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 7, 2014 21:47:07 GMT 2
Tracey nõustus Helena sõnadega täielikult. Ta ei oleks osanud seda ise paremini sõnastadagi. Naine pidi endale mõttes kiituse tegema, et näitsiku kohtunikuks oli pannud. Eks tema vanuse pärast oli ta natuke kahelnud, aga Helena sai suurepäraselt hakkama. "Aitäh nii kohtunikkudele kui ka Isabellele ja tema bändile," lausus naine ja saatis näitsikut korraks silmadega, kui too pärast kohtunike tänamist lava taha kadus. "Järgmisena tuleb lavale meie selle õhtu ainuke meessoost esineja. Ma arvan, et ta võiks juba selle eest suure aplausi saada," tutvustas Tracey nende järgmist etteastet, "tervitage veel ühte viimase aasta õpilast - Brett Haymore, kes näitab meile erinevaid trikke korvpalliga." Trace jalutas tagasi lava taha, kust poisi etteastet huviga vaatama jäi.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 7, 2014 21:52:50 GMT 2
Tori oli siiani kõigi esitustega rahul olnud. Eriti meeldisid talle Phoebe ja Isabelle etteasted, sest need mõlemad andsid talle edasi mingi emotsiooni. Esimene neist sellise külmavärina ja pineva ning teine lõbusa ja kaasahaarava. Tori isegi laulis bändile kergelt kaasa. Tori ei kahetsenud enam sugugi, et töölt siia kiirustanud oli, sest õhtu tundus huvitav tulevat. Paljud etteasted olid veel ju ees.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Brett Haymore on Feb 7, 2014 21:57:18 GMT 2
Brett oli end talendishowle kirja pannud puhtalt seetõttu, et oli kaotanud kihlveo ühe klassivennaga ja see oli siis justkui noormehe karistus. Ei, ta ei osanud laulda, tantsida ega võimelda, kuid ta oli selgeks õppinud erinevad trikid korvpalliga ja praegugi oli lavale toodud suur ratastega korvirõngas, sest Brett vajas ka seda. "Tere õhtust," tervitas ta lavale tulles publikut. "Loodan, et naudite seda, mida te kohe näete," sõnas ta ning alustas sellega, et hoidis korvpalli mõnda aega oma nina peal tasakaalus, siis võttis teise palli ning hakkas kahe palliga žongleerima ja viskas lava teisest otsast palli korvi ning tegi mõned visked korvi ka nii, et seisis seljaga korvi poole, enne kui sama viske kahe palliga korraga tegi ja korvi taga seistes veel palli natuke sisse loopis. Siis tegi Brett kerget slaalomit, põrgatades korraga kahte palli ning hakkas neid seisma jäädes oma sõrme peal keerutama, tehes seejärel külje pealt ka ühe korviviske. Siis keerutas Brett palli veel sõrme peal ja lasi sellel korra ka nina peale põrgata, enne kui sellel lihtsalt mööda oma kätt lasi liikuda. Mõned trikid kätel ja sõrmedel, läks Brett korvirõngast kaugemale ning lasi pallil põrkega sisse minna, enne kui kolme palliga uuesti žongleerima hakkas ning oma etteaste nende üksteise järel korvi loopimisega lõpetas. Video, mida oli niigi raske leida
|
|
|
Post by Deleted on Feb 7, 2014 22:35:00 GMT 2
Tracey tõesti nautis seda, sest iga kord kui Brett palli või pallid korvi pooel teele saatis, oli naisel kerge närvikõdi, sest ta ei teadnud, kas pallid lõpetavad korvis või mitte. Pärast vaibunud aplausi kõndis naine tagasi lavale, jäädes seniori kõrvale seisma. "Nii et sellega tegelevad korvpallurid kui neil igav on," lausus naine justkui oleks ta just maailma suurima saladuse teada saanud, "kas need trikid on enamasti su enda õpitud või võib sellist asja ka meie korvpallitrennides näha? Ja kuidas suhtud sellesse, et sa oled ainuke noormees, kes lavale julges astuda?" Kallutanud mikrofoni poisi ette, jäi Trace hoolega vastuseid kuulama.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Brett Haymore on Feb 7, 2014 22:39:10 GMT 2
See, et need pallid ilusti korvid maanduksid, nõudis natuke suuremat harjutamist, aga muu tuli nagu une pealt ka, sest Brett neid trikke ikka oskas. "Midagi niisugust," noogutas noormees. "Võib-olla trennide alguses natuke, aga muidu on ikka tõsised mängud, sest vaevalt sa võistlused ainult trikkide oskamisega võidad," seletas Brett, kuigi mõtles, et võiks tiimile ikka midagi neist õpetada. Polnud ju palju neid, kes peale palli korvi loopimise nendega ka žongleerisid. "Ma ütleks, et see on üks naljakas kokkusattumus, aga ma olen siin täna seetõttu, et kaotasin kihlveo," andis kutt ausa vastuse ja hakkas siis naerma.
|
|
20-aastane; Westside
Citizen
all it takes is an imagination
|
|
|
Post by Josiah Lewis Morgan on Feb 7, 2014 22:41:22 GMT 2
Isegi Joshua oli end õhtuks kohale vedanud, tundes täitsa huvi, millega keegi üles astub. Enda nime poleks tüüp kunagi registreerinute kõrvale pannud, kuna tal polnud ühtegi talenti. Ta oli päris hea pühendunud ujuja ja see oli ka kõik. Kui just tema oskus alati kaklustesse sattuda ja teiste oimetuks peksmine välja arvata. Kohale jõudis noormees mõni minut enne esimese julge etteastet. Kuulnud tuttavat nime, kõndis poiss aeglasel sammul vahekäigus lavale lähemale. Abigaili õde mäletas Joshua küll, aga tunduvalt nooremana, kui neidis momendil on. Märganud Abbyt ennast eemal istumas, võttis Lewis pärast hetkelist mõtlemist suuna näitsiku poole. Ta istus vabale kohale tüdruku kõrval. "Hei," tervitas ta neidist vaikselt, et mitte teisi segada. See jäi ka ainukeseks sõnaks, kuna hetk hiljem tuli Mia lavale ja andis päris kena etteaste. Valju aplausiga ühines ka Joshua. Abigaili õde oli seda väärt.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 7, 2014 22:46:42 GMT 2
"Seda muidugi, aga selline pallitehnika annab kindlasti eelistusi," lausus Tracey, kui Brett teatas, et ega ainult trikkidega midagi ei võida. Samas annab see oskuse ettearvamatus olukorras näiteks palli korvi suunata nagu noormees siin korduvalt demonstreeris. "Noh, kui sa peaksid siit võitjana koju minema, siis võid vist enda kihlveo kaaslast tänada," muigas naine ning suunas siis enda pilgu kohtunikele, "ja nüüd anname sõna kohtunikele. Chad, palun." Tracey langetas mikrofoni enda kõrvale ning hakkas Chadi, Helenat ja Ryanit kuulama.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
Feelings that came back are feelings that never went away.
|
|
|
Post by Chad Sommers on Feb 7, 2014 22:55:51 GMT 2
Tänase ürituse ainus meesosaleja tegi korraliku töö, sest publiku reaktsiooni põhjal võis järeldada, et noormehe esitus neid külmaks ei jätnud - ka Chadi mitte. Seda väljendasid mehe sõnadki, kui saabus tema kord nähtut kommenteerida: "Sinu number on tehniliselt kindlasti üks keerulisemaid, mida täna näinud oleme. Selleks et taoliste trikkide puhul kõik sajaprotsendiliselt toimiks, on lisaks oskustele ka kindlasti natuke õnne vaja, kuna parimatel korvpallimängijatelgi ei tule nii kaugelt teele saadetud visked alati välja - isegi ilma neid tõkestavate vastasmängijateta. Samuti nõuavad need trikid palliga suurepärast koordinatsiooni. Norida on sellise etteaste juures küllaltki raske, aga ma võin ju proovida." Chad võttis endale hetke, et korraks hinge tõmmata, ja rääkis siis edasi. "Oleksid ehk paar pealtpanekut ka ette näidata võinud - ma tean, et sa oskad. Sellest hoolimata kiidan sind meeldejääva esituse eest."
|
|