20-aastane; Eastside
Celebrity
Music is my life. The lyrics are my story.
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Feb 7, 2014 18:34:53 GMT 2
Kui Helenale tehti ettepanek kohtunikuks tulla, siis oli ka tema pikemalt mõtlemata nõus, sest miks mitte proovida ka kohtunik olla? Ta vaatas tähelepanelikult selle esimese aasta õpilase kava ning liigutas end kergelt muusikale kaasa, sest tüdrukule tõesti meeldis see esitus. "Mis ma ikka oskan kommenteerida? Chad juba ütles kõik ära," lausus Helena naerdes, kuid hoidis oma pilku siiski esinejal. "Ma oleks ka ilmselt küsinud, kas selline paindumine on valus, sest seda kava oli kohati tõesti vist valusam vaadata, kui... ma arvan, et sul seda teha oli," andis Marie oma ausa arvamuse. "Aga muidu ühtegi miinust ei oska ma isegi välja tuua, sest minu arust oli see väga hea esitus," lõpetas tüdruk oma kommentaari ning viis oma pilgu siis järgmisele kohtunikule. Outfit
|
|
|
Post by Deleted on Feb 7, 2014 18:42:48 GMT 2
Ryan ei käinud just väga tihti kooliüritustel, aga kui Tracey talle kohtuniku kohta pakkus, siis otsustas ta selle vastu võtta. Tavaliselt võib teda näha korvpallimängudele kaasa elamas, aga nüüd oli ta ka siin. Mees ootas huviga enda õpilaste etteasteid. Ta jälgis tüdruku kava tähelepanelikult ning pidi tunnistama, et ta oli tõesti hea. "Ma peaks järgmine kord ise kommentaaridega alustama, siis oleks mul midagi öelda ka," sõnas Ryan, sest tõesti eelneva kahe kohtuniku jutule midagi lisada oli raske. "Minu arvates oli ka tegemist väga hea kavaga, võibolla siin-seal oli natuke närvi sees, aga kellel ei oleks. Eriti kui ta teeb selliseid trikke, mis võiksid mõne luu või lihase maksma minna," lausus mees vimaks kergelt naerdes, "muidugi päris huvitav oleks näha, kui kaugele sa kooli lõpetamise ajaks jõudnud oled. Aitäh!"
|
|
|
Post by Deleted on Feb 7, 2014 19:18:14 GMT 2
Traceyl oli küll praegu hea meel, et ta siin lava peal oli, mitte seal laua taga, sest tundus, et esimene kohtunik ütleb kõik peaaegu ära ja teised peavad lihtsalt midagi leiutama. Siiski said nad kolmekesi päris hästi hakkama. Vähemalt naise arvates. "Suur tänu kohtunikele," lausus Tracey, "ma loodan, et sa jäid kohtunike kommentaaridega rahule." Mia tänas kohtunikke ning jalutas lavalt kerge viipe saatel ära. Jäänud jälle üksinda lavale, läks õppealajuhataja õhtuga edasi. "Tantse näeme me täna veel, aga järgmisena vaatame hoopis, millise näitemänguga saab hakkama viimase aasta õpilane Phoebe Holloway." Tüdruk ei olnud registreerumise ajalgi veel täiesti kindel, millega ta lagedale tuleb. Seega on see paras üllatus ka Traceyle. Ta jättis lava Hollowayle ning jalutas ise tagasi lava taha.
|
|
18-aastane
Visitor
See no, hear no, speak no evil leaves you deaf, dumb and blind
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Feb 7, 2014 19:43:57 GMT 2
Kui Phoebe talendishow postrit ühel päeval kooli teadetetahvlil nägi, ilmus tema huulile lai muie ning tüdruk mõtles nalja pärast end kirja panna, kuigi polnud veel väga kindel, mida ta teeb. Ta arvas, et kindlasti midagi näitlemisega ja kuna ta ei hakanud nende praegusest näidendist ega mujalt mingit stseeni võtma, improviseeris Aurora enda etteaste ise ja nii läks ta lavale, ühes käes tool, enne kui selle paika asetas ning juba enda rolli läks. Ta alustas sellega, et sisenes justkui uksest, mis tooli taha jäi ning jäi hirmunult selle nähtamatu ukse vastu seisma, tõmmates siis tooli enda juurde, nagu hoiaks see ust kinni. Phoebe ise istus korraks toolile, kõrv vastu ust, justkui kuulaks, et kedagi ei tule, ning küsis siis isa järele, enne kui püsti tõusis ning väga endast välja läks, nagu oleks nähtamatu mees põrandal lamanud. Phoebe kükitas kujutletava maas lamaja juurde ning puhkes nutma, nõudes korduvalt, et ta üles ärkaks. Siis tõmbus tüdruk veidi eemale ja korrutas meeleheitlikult, et nad peavad sealt ära minema ja küsis veel, kas ta kuuleb teda, kuni Phoebs lihtsalt nuttes justkui maas lamaja juurde jäi ning selle stseeni lõpetas. Kui tüdruk lõpetanud oli, manas ta oma näole kerge muige ning kummardas. Her scene
|
|
|
Post by Deleted on Feb 7, 2014 19:52:11 GMT 2
Tracey oli päris üllatunud, kui ta nägi, millise pöörde Phoebe etteaste võttis. Näitlemistöö oli küll väga meisterlik. Isegi tema tajus kõike seda, mida tegelane, keda Phoebe mängis, pidi tundma. See oli küll lühike, aga mõjuv. Trace jalutas pärast aplausi tagasi lavale ning jäi tüdruku kõrvale seisma. "Sellise näitlemise eest annaksin ma sulle oskari," muigas Tracey, vaadates näitsikule otsa, "kas tegu oli mõne stseeniga kuskilt raamatust või filmist? Kui kaua sa seda harjutasid... või oli tegemist puhta improvisatsiooniga?" Sellised stseene võib näha mitmetest filmides lausa, aga tüdruk mängis seda siin küll suurepäraselt.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Feb 7, 2014 19:57:19 GMT 2
Paistis, et Phoebe oli teinud õige valiku, kui ta draamaringi läks, sest rolli sisse oli tüdrukul juba üllatavalt kerge minna ja improvisatsiooni üks plussidest on see, et ei pea muretsema, kui mõne repliigi ära unustad, sest see kõik on niikuinii peas. "Aitäh ilusate sõnade eest," sõnas Phoebe, kui kuulis, et õppealajuhataja annaks talle igatahes Oscari. Peaks tõesti vist kaaluma seda mõtet näitlemine plaan B-na võtta, kui ta kunstikooli sisse ei peaks saama. "Ma ütlen ausalt, et selle peale tulin ma alles esmaspäeva õhtul, kui ühte õudusfilmi juhtusin vaatama, aga muidu oli siin jah tegu ikkagi improvisatsiooniga. Film lihtsalt inspireeris natuke," seletas Phoebe. "Aga harjutamiseks läks mul umbes... neli päeva?" Phoebe ise ka täpselt enam ei mäletanud, aga ta hakkas juba teisipäeval sellega tegelema. Kõigepealt peegli ees, siis vennale ja emale ja nii ta läks.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 7, 2014 20:04:23 GMT 2
"Väga lahe," lausus Tracey ja oli näha, et naisele see etteaste tõesti meeldis, "aga nüüd vaatame, mida meie kohtunikudel su esituse kohta öelda on." Naine viis enda pruunid silmad taas kolmele inimesele laua taga ning ootas huviga, mis neil seekord varuks on. "Helena, mis sina arvad?" otsustas Tracey teha nii, et iga kord alustab uus kohtunik kommenteerimist. Nii ei pea Chad kogu aeg esimene olema ja Ryan viimane. Pärast Helenat saab rääkida Ryan ja siis Chad.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
Music is my life. The lyrics are my story.
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Feb 7, 2014 20:09:40 GMT 2
Helena jälgis hoolega Phoebe etteastet ja jällegi suutis see neiu teda üllatada. "Wow... nagu reaalselt... wow," suutis Helena öelda, sest see etteaste oli tõesti väga hea olnud. Kui edasised etteasted ka nii head on, siis läheb võitja väljaselgitamisega ilmselt natuke raskeks, kuigi ka publik pidi oma lemmiku valima. "Ma ütleks, et su etteaste oli tõesti Oscari-vääriline ja mulle avaldas see vägagi muljet. Sa tekitasid minus soovi teatrisse minna. Aitäh," andis Marie oma arvamuse ning viis enda pilgu siis kahele meeskohtunikule.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 7, 2014 20:22:50 GMT 2
"Ausalt öeldes oleksin ma hea meelega tahtnud näha, mis veel edasi saab. Kui sa samamoodi jätkaksid, siis ma läheksin teatrisse kasvõi ainult selleks, et sind üksinda laval näitlemas näha," lausus Ryan, "selliseid noori talente on lausa rõõm näha. Suurepärane. Chad, kui sul veel midagi lisada on..." Mees vaatas Phoebele otsa ning noogutas õrnalt. Talle tõesti meeldis see. Oli näha, et tüdrukul oli see tõesti loomuliku andena.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
Feelings that came back are feelings that never went away.
|
|
|
Post by Chad Sommers on Feb 7, 2014 20:34:57 GMT 2
Kui järgmine esineja lavale ilmus, jäi Chad teda tähelepanelikult jälgima. Ta teadis juba enda varasematest kogemustest, et monolooge ei ole publikule lihtne esitada. Kunagi ammu mängis Chad ühes koolinäidendis, mille juurde kuulus stseen, kus ta pidi üksi laval olles päris pika ja emotsionaalse jutu maha rääkima ning selle kõige juures veenev näima, aga hakkama mees ometi sai - kuigi Phoebe oleks vist isegi paremini saanud. Kui saabus hetk, mil kommenteerimisjärg uuesti Chadini jõudis, nihutas mees oma tooli natuke tahapoole, et tal mugavam istuda oleks, enne kui rääkima hakkas. "Ega mul palju lisada polegi, sest eelmistest kommentaaridest tuli juba kõige olulisem ära. Mullegi avaldas nähtu sügavalt muljet, kuna nendest žestidest ja näoilmetest sai kohati isegi rohkem emotsioone välja lugeda kui sõnadest. See võiks isegi mõne tuntud Hollywoodi näitleja kadedaks muuta. Tänan."
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Feb 7, 2014 20:40:21 GMT 2
Phoebe jäi hoolega kohtunike kommentaare, näol lai muie. Tal oli raske uskuda, et ta oli tõesti nii hea, et teeks mõnele Hollywoodi näitlejalegi silmad ette, aga noh, eks näis ürituse lõpus kui hea ta ikka oli. Kui ta selle tänasel õhtul jagatava "Oscari" saab, siis on ta küll õnnelik ja endaga rahul. Loodetavasti viib tema vend Helena ka siis ikka teatrisse, kui Aurora tõesti viimasele sellise soovi tekitas. "Aitäh," ütles Phoebs napisõnalised tänusõnad ka kohtunikele ning lahkus lavalt, et järgmine esineja saaks tulla.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 7, 2014 20:44:04 GMT 2
"Aitäh Phoebele ja nüüd jätkame millegagi, mis Helenale sobima peaks," muigas Tracey, "kutsume lavale veel ühe esimese aasta õpilase - Isabelle Hendersoni, kes esitab meile Kelly Clarksoni laulu Catch my breath." Naine jättis lava tüdrukule ja tema bändikaaslastele, kes ilmselt tausta hakkavad mängima. Tracey jälgis kõike lava tagant, et kõik ikka hästi sujuks.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 7, 2014 20:48:25 GMT 2
Kui Phoebe lavale ilmus, jäi Colin rohkem tema etteastet vaatama, kui pildistama. Ta oli küll seda juba korra näinud, aga mees oli kindel, et praegu tuli see Phoebsil kõige paremini välja. Ausalt öeldes ei teadnudki Jeff, et tema õde näitlemises nii hea võib olla. Lausa suurepärane. Aplaus, mis tüdrukule tuli, oli muidugi õige vali tema uhke venna poolt. Pärast esinemisi kuulas Colin hoolega kohtunikkude juttu. Eriti muidugi Helena juttu, kuid kui ta talle pikalt otsa vaatas, siis kipus ta muigama hakkama. Uskumatu, et see neiu seal on tema oma.
|
|
17-aastane; Glee; Eastside
Sophomore
|
Post by Isabelle M. Henderson on Feb 7, 2014 20:48:30 GMT 2
Izzyl erilist närvi ei olnud, kuigi see talendishow oli küll esimene kord natuke suurema publiku ees esineda kui seda olid noorteõhtud või tema ja bändikaaslaste bändiproovid. Tüdrukul vedas muidugi sellega, et ta Peteri ikka bändi sai ja nüüd on klahvpillimängija ka ilusti olemas. Jäi ainult loota, et Peter suudab maha rahuneda, sest hetkel ta just kõige rahulikum ei tundunud, kuigi tema laulma ei pidanud. Laulsid ju põhiliselt kas Izzy ise või mõnikord ka tema crush Jim, kes bändis kitarri mängis. Kuulnud enda nime, läks neiu koos bändikaaslastega lavale ja hakkas laulma, kui nad mängima hakkasid. LaulOutfit
|
|
|
Post by Deleted on Feb 7, 2014 20:57:38 GMT 2
Mida rohkem õhtu edasi läks, seda vabamalt Tracey ennast tundis. Ta võis ju kolmkümmend olla, aga see laul pani ta lava taga vaikselt kaasa tantsima ja kaasa laulma. Naine oli ju seda lugu siiski raadiost korduvalt kuulnud. Pärast aplausi jalutas naine taaskord tagasi lavale, jäädes freshmani kõrvale seisma. "See laul pani minu küll igatahes tantsima, ma ei tea kuidas teistega lood on," tunnistas Trace lõbusalt, "kuigi kirjas oled meil ainult sina, siis äkki sa soovid meile enda bändi ka tutvustada, mis tekitab mulle veel ühe küsimuse... kui sa peaksid võitma, kas sa oleksid siis tõeline diiva ja võtaksid kogu auhinna endale või jagaksid ikka sõbralikult enda bändiga?" Tracey muigas õrnalt, aga tal lihtsalt tekkis selline küsimus.
|
|