21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Seth J. Murray on Feb 6, 2014 20:02:30 GMT 2
Seth ja Carrie olid lahku läinud. Carriele jäi ikka see ette, et Seth tegi kanepit ja kuna noormees teadis, et ta ei saa enda sõltuvusest lahti, tegelikult ei pidanud mees seda üldse sõltuvuseks, saigi suhtega lõpparve tehtud. Nüüd koputas Seth uksele, tal polnud enam Trey korteri võtit, ja ootas, kas keegi tuleb uksele. Kuna oli õhtune aeg, kell oli ilmselt viie kandis, eeldas Joshua, et keegi on ikka kodus. Sethil oli üle õla spordikott ja jalgade juures seisis ratastel kohver, mille ta oli hiljuti soetanud, kuna pappkastides oleks tobe asju vedada. Ega Seth ei lõpetanud suhet, Carrie esitas ultimaatumi, mille vastust naine juba ise teadis. Muidugi olid Joshual veel tunded C vastu, aga nüüd tuli tõenäoliselt lihtsalt edasi liikuda. Seth plaanis esialgu peatuda venna juures nädalaks-paariks, kuna sobiva üürikorteri leiab. Sellist vaba raha tal enam ei olnud, et korter osta, pealegi ei teadnud mees, kui paikseks ta jääb. Ehk oleks tasunud otsida endale elupaik New Yorgis, küll tööd ka seal saab, seda mees teadis, et TRICis töötamine on ajutine, selline passiv töö ei olnud tema jaoks. OT:Kinni
|
|
|
Post by Deleted on Feb 6, 2014 20:29:18 GMT 2
Trey istus elutoa diivanil, kuulates poole kõrvaga telekast tulevat hokimängu. Põhiliselt oli tema tähelepanu koondatud siiski tulevaste episoodide stsenaariumitele tema käes. Jeromy luges neid, tehes samal ajal märkmeid, et filmimine hiljem libedamalt läheks. Faye oli üleval magamistoas ja puhkas. Ta ei tundnud ennast hommikul kõige paremini, kuid käis siiski väljas. Pärast seda oli tal veel uimasem olla ning ta otsustas pikali heita. Trey lubas naise üles ajada, kui toit valmis saab. Ahjus küpses hetkel kana, riisi ja juurviljadega ahjuroog. Ilmselt kui Boss ei oleks koos Raveniga ülemisel korrusel olnud, oleks koer esimene olnud, kes sellele koputusele reageeriks. Asetanud paberid kõik lauale, tõusis Trey püsti ning jalutas ukse juurde. Ta avas ukse ning hoidis mõne hetke lihtsalt enda pilku Sethil ja tema asjadel, enne kui ukse rohkem lahti tegi ja ta sisse lasi. "Ma ütleksin, et tore sind siin jälle näha, aga hetkel ei tundu see vist väga kohane," lausus Trey, sulgedes ukse, kui vend korterisse astus. "Su tuba on ikka sama koha peal ja nii nagu sa selle jätsid. Kui sa nüüd siin jälle elama hakkad siis ma loodan, et ma ei pea hakkama sulle jälle mingeid reegleid seadma. Ainuke tingimus - uimastitest hoiad eemale, sest ära arva, et ma ei tea, miks te Carrie'ga lahku läksite," seletas Jeromy. Ta lootis, et Seth ei hakka jälle mööda enda vana rada käima. Samas on ta nüüd täisealine mees ja vastutab ise enda tegude eest.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Seth J. Murray on Feb 6, 2014 20:38:48 GMT 2
Seth mõtles, et otsib juba mobiili välja ja helistab mehele, et teada saada, millal ta koju tuleb, siis avanes uks Joshua ees ning kohe hakkas Trey ka loengut pidama. "Tere õhtust sullegi," vastas Seth ning astus korterisse. Enda järel ukse kinni tõmmanud, võttis ta tagi pealt. "Ma olen paari nädalaga kadunud, ära muretse," lisas Josh. Ta lootis, et leiab isegi ehk nädalaga endale elamispinna, kuna turteltuvide korteris oleks päris halb pikemat aega elada, tekib viienda ratta tunne. "Carrie taganes enda esialgsest lepingust," lausus noormees, astudes edasi elutuppa. Mitte, et ta naist süüdistas, Carrie oleks võinud juba alguses siis asja lõpetada, aga venitas seda edasi, kuni suhe leidis üsna koleda lõpu.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 6, 2014 20:57:04 GMT 2
"Kuule, sa ei pea nii kiiresti kuskile kaduma, aga eks see ole su enda valik. Kui sa tahadki kiiresti eraldi elamispinda, siis ma võin sind sellega aidata," pakkus Trey, kuigi teadis juba ette, et Seth ei oleks elu sees sellega nõus, et vanem vend talle korteri ostaks või üüriks. "Nii et... tema on kõiges süüdi?" kergitas mees pisut turtsatades enda kulme. "Lepingust?! Mitte ükski suhe ei põhine sul mingil lepingul," lisas Trey, vaadates Sethi üsna veidra pilguga. Kas ta oligi loll või mängis lolli? Loodetavasti viimane. Jalutanud venna järel elutuppa, korjas mees enda paberid kokku, et need kõik ühte hunnikusse tõsta. Ta saab sellega hiljem edasi tegeleda. "Igatahes, mis juhtus see juhtus. See puudutab sind ja Carrie't ja ma hoian ennast parema meelega eemale," sõnas Jeromy viimaks kerge ohkega.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Seth J. Murray on Feb 6, 2014 21:11:08 GMT 2
"Ei noh, kui sa tead tuttavat, kes korterit välja üüriks, võid kontaktid küll anda. Ma otsin mingit kahetoalist korterit üüriks," rääkis Seth. Seda ta ikka ei laseks Treyl teha, et mees ostaks talle korteri. No way in hell, Joshual oli endal ka töökoht ja midagi veel pangakontol. "Ei ole," raputas Joshua pead. Mida varem Carrie oleks lihtsalt enda soovidest aru saanud, seda vähem oleksid mõlemad pooled haiget saanud. "Oleneb. Planeeritud abielud ongi üks suur leping," vastas Seth ning ta istus diivanile. "Õige," sõnas mees napisõnaliselt. Ta ei tahtnud enda suhet lahata. Joshua teadis, et tänane õhtu oli vaba, seega sai ta lihtsalt filme vaadata ja end sisse seada. Järgmisel ööl oli tal aga täispikk vahetus. "Kus Raven on?" uuris kutt.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 6, 2014 21:33:27 GMT 2
"Ma võin ju natuke uurida," kehitas Trey õlgu, sest see ei võtaks tal tükki küljest ära. Pealegi mõned tuttavad tal ikka peaksid leiduma, kellel oleks kinnisvara pakkuda ja seda kasvõi ainult üüriks. "Jah, ja isegi nendest taganetakse," lausus mees abielude kohta. Kui kõik soovitult läheb, siis on Trey ja Raven ka varsti lepinguga paar, aga loodetavasti ei muuda see midagi nende vahel. "Ta on üleval magamistoas. Pikutab või praeguseks juba magab. Ta ei tundnud ennast kõige paremini," vastas Jeromy, suunates enda pilgu hetkeks teisele korrusele, "tal on üldse praegu keerulised ajad." Mees ohkas kergelt ning pööras enda pea tagasi vennale. "Sa saad temaga ise varsti rääkida. Ma pidin ta üles ajama, kui söök valmis saab. Sa jääd täna sisse või kavatsed veel kuskile minna?" uuris Trey lihtsalt sellepärast, et osata sellega arvestada.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Seth J. Murray on Feb 6, 2014 21:38:46 GMT 2
Seth noogutas. Tal polnud siin linnas selliseid tuttavaid, kellel oleks kinnisvara pakkuda. "Said küll aru, mida ma mõtlesin," lausus Joshua. Polnud mõtet juuksekarva lõhki ajada. "Haige?" küsis noormees. Raven oli talle nüüdseks nagu õde. Küll pisut tüütu, sest talle ka ei meeldinud narkootikumid, enam, kuid siiski perekond. "Mis mõttes? Tööga probleemid?" pakkus mees välja esimese variandi, mis pähe hüppas. "Jään sisse, ma arvan. Või segan ma kuidagi nii sinu ja Raveni plaane?" küsis mees kiirelt juurde. Ta ei tahtnud viienda rattana mõjuda, ometi oli selline ebameeldiv tunne pidevalt olemas.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 6, 2014 22:38:54 GMT 2
"Võimalik," noogutas Trey, "ta ei tundnud ennast juba hommikul hästi, aga läks ikka välja, sest ta on Faye ja ei kuula kedagi." Mees raputas pead, kuid ei lausunud midagi, sest ta ei teadnud, kui palju ta võib üldse rääkida. Samas Seth on perekond ja parem kui ta talle siin räägib, kui ta kuskilt kuuleb. Trey polegi seda tegelikult kellegagi rääkinud, sest Matt on ära ja Chad... ma ei tea. Mees lihtsalt ei taha väga tema jutule minna, mitte et ta ühte Sommersit rohkem eelistaks kui teist. "Ma ei tea, kui palju sa tema vanaisa kohta tead, aga ta on Faye jaoks suht ainuke perekond. Juba suvel hakkas tema tervis halvemaks minema, aga nüüd tuleb välja, et tal enam kaua elada ei ole," seletas mees, "lisaks sellele suutsin ma ise talle pulmade osas kahtluseid tekitada... ära küsi kuidas, sest see on minu arvates väga totter. Naised ei peaks kõige peale kohe üle reageerima. Ja... emn... ma ei ole kindel, kas ma peaksin seda sulle rääkima, aga... kui me saime teada, et sa sõjas surma said oli Faye parajasti Wilmingtonis. Ta hakkas kohe tagasi sõitma, aga sattus avariisse. Mitte midagi väga tõsist... vähemalt seda kinnitas ta kõigile alguses. Tegelikult tunnistas ta hiljem et... oli avarii ajal rase ja kaotas lapse." Trey ei olnud kunagi laste peale mõelnud ja alguses kui Faye rääkis lapsekaotusest, ei osanud mees midagi tunda. Nüüd aga on talle see rohkem kohale jõudnud ja mõte pisikesest titest ei tundugi enam nii halb. Muidugi seda last nad enam tagasi ei saa. "Sa ei sega meid. Sa oled perekond. Võibolla ongi hea, kui tal kellegagi muuga peale minu rääkida on," suutis Trey kergelt muiata.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Seth J. Murray on Feb 8, 2014 21:42:27 GMT 2
Seth kuulas Treyd ning järsku võttis maad vaikus, mis ei olnud isegi ebameeldiv. Kuulnud lõpuks kõik Ravenist ära, võttis noormees endale paar hetke, et mõtteid koguda ja alles siis vastata. "Seega see õnnetus," alustas mees ja jäi uuesti vait. Ta tundis end täiesti süüdi selles, mis juhtus Faye ja kaudselt ka Treyga. "Ma ei tea, kuidas Ravenit aidata, aga kui sul tuleb idee, siis anna teada," lausus Joshua. Ta ei olnud sellistes olukordades eriti hea. Igasugused stressirikkad olukorrad olid viimasel ajal tõsine takistus. Seth pigem põgenes või ignoreeris probleemi. Nii oli lihtsam. "Me võime kunagi midagi koos teha... Ma ei tea, Scrabble või midagi," pakkus mees välja. Aga mitte sel õhtul. Tal ei olnud erilist tuju.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 8, 2014 22:05:45 GMT 2
"Ma ei tahtnud seda sulle rääkida, sest ma ei taha, et sa ennast kuidagi süüdi tunneksid," lausus Trey, "Faye sattus lihtsalt valel ajal valesse kohta." Mees ei süüdistanud enda venda mitte üks raas ja seda ei teinud ka Raven. Nad ei tulnud selle pealegi. Pigem võivad nad süüdistada seda hooletut liiklejat, kes neise autole sisse sõitis. "Ma arvan, et kõige rohkem aitad sa teda siis, kui oled sina ise ja suhtud temasse nii nagu alati. Kui ta tahab rääkida, siis ta teeb seda ise," arvas Trey, sest ta teadis juba omast kogemusest, et ei tasu naist torkida. Las ta tegeleb kõigega rahulikult, aga kui ta sind vajab, siis tasub olemas olla. "Ma arvan, et see oleks hea idee," noogutas mees. Nad võivad ükskõik mida koos teha. Loeb siiski seltskonda.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Raven Hall on Feb 9, 2014 22:48:24 GMT 2
Jõudnud koju, veetis Faye pea pool tundi sooja lõõgastava duši all, peites ennast seejärel voodisse sooja teki alla. Kuna Boss kiindus näitsikusse juba nende esimesel kohtumisel, siis ei imestanud Raven eriti, kui koer talle seltsi jäi. Õrnalt dogi kõrva tagant sügades, rääkis naine poisile sosinal enda päevast ja vanaisast, kelle tervis halveneb iga tunniga. Umbes tunnikene pikutas ta seal niisama ja sügas Bossi, pruunid silmad jälgimas klaasseina taga olevaid maju. Juhul kui ta oleks istukile tõusnud, oleks naine isegi merd näinud. Vaikselt muutusid tema silmalaud raskeks ja peagi naine juba magas. Enda silmad avas ta tunde hiljem. Boss lamas endiselt tema jalgade juures. Kuid nad polnud Trey'ga enam kahekesi. Aaren kuulis peagi ka kellegi teise häält esimesel korrusel, aga ta oli endiselt liiga väsinud ja lausa kergelt haiglane, et see ära tuvastada. Ennast istukile ajanud, libistas Faye käe läbi enda pruunid juuste, sasides neid õrnalt. Tema pilk liikus trepilt, mis alla viis, voodi kõrval kapil olevale kellale, Bossile, kes naist enda suurte pruunide silmadega jälgis, ja seejärel aknast avanevale vaatele. Vaikselt libistas Raven end voodist välja, silus tekist suuremad kortsud välja ning vahetas riided. Enda juuksed lahti jätnud, kõndis näitsik magamistoast välja, Boss rõõmsalt saba liputades tema ees. Jalas villased sokid, olid Faye sammud eriti vaiksed. Ta liikus aeglaselt trepist alla, viies pruunid silmad köögi poole alles kahel viimasel astmel. Märganud Sethi ja Trey'd rääkimas, naeratas neidis õrnalt. outfit
|
|
|
Post by Deleted on Feb 9, 2014 23:29:06 GMT 2
Trey sai alles selle järgi aru, et Raven on üles tõusnud, kui Bossi küünteklõbin põrandalt vastu kajas. Mees pööras enda pilgu vennalt enda tulevasele abikaasale ning naeratas talle õrnalt. "Hei," lausus ta hellalt ja soojalt, "ma loodan, et sa magasid hästi. Kuidas sul enesetunne on muidu?" Loodetavasti ei jää Faye nüüd veel haigeks ka selle kõige juures, mida ta niigi läbi elab. Samas võib see haigus olle just tulenenud sellest stressist ja pingest. "Seth jääb nüüd mõneks ajaks jälle siia," andis ta naisele teada, kuigi Trey oli talle seda juba maininud, et see juhtuda võib, kui esimesed jutud Carrie ja Sethi lahkumineku kohta levima hakkasid.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Seth J. Murray on Feb 9, 2014 23:48:28 GMT 2
Seth noogutas. Punkt üks, käitub nagu alati, teisiti ta ei osanudki. Punkt kaks, teeb midagi koos Trey ja Raveniga. Selge. Noormees kuulis Bossi, ning viis silmad treppidele, kus seisis Ravel. "Õhtust," sõnas Joshua naisele õrna sunnitud naeratusega. Ta enda tuju oli üsna rentslis, kuid Faye pärast võis teeselda rõõmsat. Kui ta masetseks, viiks ta naise tuju veelgi alla, seega tuli paista "normaalsena". "Jah, crashin mõneks nädalaks. Seega hakkan öösiti vaikselt koju hiilima," mainis Seth. Ta töötas öösiti, üldjuhul jõudis kolme-nelja ajal koju, olenevalt vahetusest ka kuue-seitsme ajal.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Raven Hall on Feb 10, 2014 20:13:13 GMT 2
Raven astus vaikselt trepilt elutoa põrandale. Kampsuni hõlmad veelgi tihedamalt enda ümber tõmmanud, ristas näitsik rinnal käed ja kõndis vaiksel sammul köögi poole. "Hei ja tere tulemast koju, Seth, tore sind jälle näha," lausus Faye õrnal naeratusel. Naine tundis end endiselt väsinult ja nõrgalt, aga ta ei suutnud lihtsalt voodis pikutada ja ei midagi teha. Ta vajas mingit tegevust. "Nagu kass, kes visati vastutahtmist duši alla," pomises naine vaiksel turtsatusel. Vähemalt on Fayel huumorimeel veel alles. Jõudnud enda kahe kõige armsama poisi juurde maailmas, puges neidis Trey käe alla, otsides mehe kaisust sooja. "Minu pärast võid sa kasvõi orkestriga tulla. See mees siin on nii sügava unega, et miski ei suuda teda üles ajada," lausus Raven lõbusal muigel Sethile, viies enda pruunid silmad Jeromy'lt tema nooremale vennale.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 10, 2014 22:34:36 GMT 2
"Oh, sa vaesekene," lausus Trey, kui tüdruk tema küsimusele vastas. Mees asetas enda käe ümber naise ning hoidis teda kindlalt enda vastas. "Sa ennast kraadida ei taha? Äkki peaksid tabletti võtma?" küsis mees, tõstes enda heledad silmad Ravenile, kui ta vaikselt enda ühe käe neiu otsmikule asetas ja seda seal hetke hoidis, enne kui ära võttis. Natuke soojem naise pea oli, aga see võis tulla ka sellest, et ta just voodist tuli. "Ma ei tea, kuidas su isuga on, aga toit saab muidu varsti valmis," lisas mees ning tõi kuuldavale kerge turtsatuse, kui Faye väitis, et ta on sügava unega.
|
|