|
Post by Deleted on Feb 16, 2014 0:13:03 GMT 2
"Aasta-paar on tegelikult pikk aeg ju. Kõike võib veel juhtuda," mainis Carrie ja selle kõige all pidas ta silmas ka uut meest, sest see pole ju välistatud, et keegi Tanya uuesti rajalt maha võtab, sest tegu oli ju ilusa ja targa naisega. Lapsed küll enamasti hirmutavad mehi eemale, aga ei tea... Sethi küll mitte. Samas ta võibolla lihtsalt ei mõelnud eriti. "Jah," turtsatas Carrie. Ta võttis ühe kaneelirulli paberkotist välja ning hakkas seda vaikselt enda joogi kõrvale sööma.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 16, 2014 0:37:45 GMT 2
"Jah, kes teab..." kehitas Tanya õlgu, aga temagi oli pigem arvamusel, et tema kaks last hirmutavad mõne mehe ära või tekib lastel mingisugune võõristus ema uue mehe vastu. Sellistest asjadest räägitakse ju ka igasuguseid jutte. "Aga miks just võõrutuskeskus?" uuris Tanya. "Ma mõtlen... Kas sa haiglas pole tahtnud kunagi töötada?"
|
|
|
Post by Deleted on Feb 16, 2014 1:01:02 GMT 2
"Ma ei tea, mulle on see töökoht alati meeldinud," lausus naine kergelt õlgu kehitades. Paljud inimesed küsisid temalt, miks ta just seda tööd teeb, aga ta ei osanud sellele kunagi head vastust anda. Seega küsis Carrie tavaliselt vastu, et miks mitte. "Kunagi mõtlesin küll lastearsti peale, aga selleks peaksin ma natuke juurde õppima. Pealegi arvan ma, et mulle sobiks võõrutus rohkem," seletas Carrie.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 17, 2014 17:22:12 GMT 2
Tanya kuulas Carrie juttu ning vaatas mängivaid lapsi. Hea oli kuulda, et töökaaslasele tema töö võõrutuskeskuses ikka meeldis. Natuke aega läks mööda ning Tanya ja Carrie said omavahel rääkida, kuni Marina äkki enda ema juurde tuli ja teatas, et tal on külm. "Oled sa kindel, et sa tahad nüüd ära minna?" uuris naine oma tütrelt, mille peale ta noogutuse sai. "Me vist hakkame nüüd minema," teatas Tanya ning vaatas Carriele otsa. Nojah, nüüd oli vaja veel Heath ka Tanya vanemate juurest ära tuua, enne kui nad kõik koos koju saavad minna.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 17, 2014 20:27:43 GMT 2
Carrie'le meeldis väga vahelduseks Tanyaga kokku saada ja rääkida. Nad isegi mõtlesid, et võiksid seda millalgi korrata, aga siis võiks vast juba teineteisele külla minna või kuskile restorani istuma minna. Neil on koos olles, mida rääkida. Aga nagu ikka, peab kõik ühel hetkel läbi saama. Kui Marina nende juurde ilmus ja teatas, et tal külm on, vaatas Carrie enda sõbrannale otsa ning noogutas lahkelt, andes märku, et ta võib kenasti ilma süümekateta lahkuda. "Ega ma pean ka ilmselt enda poisi üles otsima ja koju minema," lausus naine, "aga väga tore, et te tulla viitsisite." Carrie ajas ennast püsti ja jalutas veel mõned meetrid koos Tanya ja tema tütrega kuni mänguväljakuni. Seal jättis ta naisega põgusa kallistusega hüvasti. Jäänud üksinda, ootas ta veel kuskil viisteist minutit, enne kui Clyde kõik enda asjad aetud sai ja nad koju liikusid.
OT: Läbi
|
|