|
Post by Deleted on Jan 30, 2014 0:47:39 GMT 2
"Emn... ma valiks 17 Again või John Tucker sellisel juhul," sõnas Tori pärast hetkelist pausi, mil ta kõiki filme peas läbi kaalus. Midagi sellist lõbusamat, aga samas romantilist võis ju vaadata. Neid dramaatili filme on tüdruk Abbyga juba piisavalt vaadanud.
|
|
18-aastane; Kisakoor; Ujumine; Koolileht; Eastside
Junior
|
Post by Lydia Kacey Bates on Jan 31, 2014 17:51:21 GMT 2
"17 Again on igav," ütles Lyddie oma ausa arvamuse. Zac Efron võis ju kompu olla, aga film see-eest ajas Lydiat lausa haigutama ning ta ei vaevunud seda lõpunigi vaatama, kui esimest korda nägi. "Minu hääl läheb John Tuckerile," sõnas näitsik ning viis oma rohelised silmad Daisyle ja Simonale ning seejärel Abbyle.
|
|
18-aastane; Kisakoor; Tutor; Westside
Junior
Life without dreaming is a life without meaning.
|
|
|
Post by Abigail Rowan on Jan 31, 2014 18:47:04 GMT 2
"Okei, kuna kõik pakkusid vähemalt ühe variandina John Tuckerit, siis võtame selle," võttis Abigail nende hääletuse tulemused kokku ning otsis vastava DVD ka juba välja. Nüüd jäi ainult küsimus, kas nad alustavad filmiga kohe või teevad enne midagi muud. Näiteks leidus Abbyl siin ka mitmeid lauamänge ja isegi Twister. "Kas alustame kohe filmiga või tahate seda hiljem vaadata?" esitas Abby sõbrannadele uue küsimuse. Tema jaoks erilist vahet polnud, mis järjekorras nad mida teevad.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 1, 2014 17:32:19 GMT 2
John Tucker oli Sunny arvates täiesti vaadatav. Seega ta lihtsalt noogutas Abigaili sõndae peale, mis panid filmivaliku lõplikult paika. Samas keegi ei ütle, et see täna nende ainukeseks jääb. "Äkki teeks enne midagi... Sul on kindlasti mõni lahe lauamäng," pakkus Daisy-Sun, vaadates küsivalt ka teistele otsa, sest ta rääkis siiski enda eest. Kui keegi filmi tahab vaadata, siis võib ta ka seda teha.
|
|
18-aastane; Kergejõustik; Glee; Westside
Junior
The best thing that has ever happened to me is you
|
|
|
Post by Simona Dragomir on Feb 1, 2014 19:33:19 GMT 2
Kui John Tucker, siis John Tucker. See oli ju ometigi hea film ning tore, et filmivalik lõpuks paika sai. "Ma arvan ka, et enne filmi võiks mõnda lauamängu mängida," nõustus Mona Daisyga. "Scrabble või Alias või midagi... Aga Aliast vist ei saa, sest meid on paaritu arv," pakkus neiu. Scrabble oli vahva, siis sai enda sõnavara arendada. Aliast oli Mona mõnikord Sommersite juures mänginud ning see oli... omamoodi, eriti kui ta üritas mingit raskemat sõna seletada.
|
|
18-aastane; Kisakoor; Tutor; Westside
Junior
Life without dreaming is a life without meaning.
|
|
|
Post by Abigail Rowan on Feb 4, 2014 13:10:20 GMT 2
"Paljude lauamängudega ongi see jama, et need eeldavad paarisarvu inimesi, kuid meid on siin viis," lisas Abby Mona jutule. Põhimõtteliselt oleks ju tore kas või lihtsalt kaarte mängida, aga selle jaoks oli neid jälle pisut palju. Väiksema seltskonnaga on tunduvalt parem potikut mängida. "Reis ümber maailma" on samuti üks Abigaili lemmiklauamängudest, aga sedagi saab korraga mängida täpselt neli inimest. "Tavaline pudelimäng on vist liiga jama?" eeldas näitsik, kuigi ta polnud päris kindel, mida teised sellest arvata võiksid. "Või hoopis "Never have I ever"?" tuli tüdruk veel ühe uitmõtte peale.
|
|
18-aastane; Kisakoor; Ujumine; Koolileht; Eastside
Junior
|
Post by Lydia Kacey Bates on Feb 4, 2014 16:31:39 GMT 2
"Aga nii ju saaks, kui keegi meist kolmekesi oleks. Keda huvitab see, mida need paberile kirjutatud reeglid ütlevad? Me võime ju oma versiooni ka teha," pakkus Lydia, kes arvas, et lauamängude puhul ei pea alati sellele paberilehekesele kirjutatud reeglites nii kinni olema. Keegi niikuinii ei vaata seda, kui täpselt tüdrukud mängureegleid järgivad. Omamoodi mäng on ikka lõbusam ju. "See "Never have I ever" kõlab veel paremini kui mingid Aliased ja Scrabble'id. Mina olen käpp," teatas tüdruk ning vaatas seejärel teistele tüdrukutele otsa.
|
|