18-aastane; Kisakoor; Tutor; Westside
Junior
Life without dreaming is a life without meaning.
|
|
|
Post by Abigail Rowan on Jan 29, 2014 0:19:09 GMT 2
"Jah, ma kujutan ette. Kui mind vanemad Somsi vennad pidevalt nokiks, oleks alguses ikka päris imelik küll. Sa oled niigi tubli olnud," lausus Abigail tunnustavalt. "Ja kui Matthew New Yorgist tagasi jõuab, siis sebi mulle tema autogramm. Ta on üks mu lemmiknäitlejatest viimasel ajal," lisas tüdruk, üritades kutsikasilmi teha. Põhimõtteliselt võiks ju ise ka autogrammi küsida, aga ta pole tüübiga kunagi linna peal kokku juhtunud. Kuulnud, et Simona tema juuksevärvi ikka ilusaks pidas, Abby vaid naeratas. Mis juuksevärvide teemal ikka pikalt lobiseda... "Tee minust ka üks pilt!" hüüdis Abigail ja ajas keele suust välja. Kui Tori Josiah'st rääkima hakkas, tõi Abigail kuuldavale valju turtsatuse. "Me pidime koos ballile minema, aga tüüp teatas päev varem SMSi teel, et ta ei saagi tulla. Ma ei hakanud isegi põhjust küsima. Pealegi ma ei usu, et talle huvi pakun." Natuke paremini oli näitsik küll tüübiga läbi saama hakanud, aga see oli ka kõik - igasugune romantika puudus.
|
|
18-aastane; Kergejõustik; Glee; Westside
Junior
The best thing that has ever happened to me is you
|
|
|
Post by Simona Dragomir on Jan 29, 2014 0:38:06 GMT 2
"Mis siin ikka tubli olla? Nad ei mõtle ju seda kõike halvaga," lausus Mona ning vangutas kergelt pead. "Aga miks sa ise ei küsi?" uuris Simona kulme kergitades. Kas Abbyl tõesti ei õnnestu teda muidu näha või on tüdruk hoopis natukene liiga arg, et küsida. See viimane variant küll eriti tõenäoline ei tundunud, sest Simona oli tavaliselt see, kes ikka väga arg kippus mõnikord olema ja võõrastega nii vabalt juttu ei alustanud. "Edev Abby on edev," turtsatas näitsik, kui sõbranna tahtis, et Lydia temast ka ühe pildi teeks. Monal endal oli igatahes savi, kas ta jääb peale või ei jää.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 29, 2014 0:43:56 GMT 2
"Kas kõik Sommersi vennad on nüüd rajalt maha võetud või?" küsis Tori, pannes mõttes paare kokku. Ta jõudis järeldusele, et kaks on veel vabad, aga üks on poistest huvitatud ja teine ilge peomees. No jah... "Tuleb vist tormijooksu Loganile teha," hakkas tüdruk naerma, sest ei teeks seda elu sees. Tüüp pole isegi tema maitse. "Häh, hea tõbras," lausus näitsik, "mina veel pidin üksinda kohale minema, et sina temaga saaksid minna. Oleks ma teadnud, oleks ma su endaga kaasa vedanud."
|
|
18-aastane; Kisakoor; Ujumine; Koolileht; Eastside
Junior
|
Post by Lydia Kacey Bates on Jan 29, 2014 0:45:58 GMT 2
"Ahhh, te olete nii armsad," lausus Lydia heldinult, kui tüdrukud lubasid tal tema sadat kassi aidata kasvatada. Siis klõpsis neiu pilte edasi ning jäi lõbustatud ilmel neid vaatama. Kindlasti on see õhtu, mida meenutada. "Abby, sa raudselt soovid, et nad sinu kallal ka nokiks," sõnas näitsik lõbustatult ning klõpsas sõbrannast paar pilti, nagu ta soovinud oli. "Kaksikud on muidu vabad jah, aga ühele neist meeldivad poisid... häh, raiskamine," ütles Lyddie Torile. "Oota... Josiah ka? Millest ma ilma jäin?" tegi Lyddie üllatunud näo. Loomulikult ta teadis, et neil midagi oli, aga tüdruk polnud sugugi kindel, mis seal täpsemalt toimus. "Ma lootsin juba, et Jobby on tõsine värk," tegi Kacey pettunud näo.
|
|
Junior
|
|
|
Post by Abigail Rowan on Jan 29, 2014 1:47:29 GMT 2
Selles oli Simonal muidugi õigus. Vaevalt Sommersid teda paha pärast nokkisid. Pigem tegid nad lihtsalt nalja. See perekond pidigi ju naljahambaid täis olema, kui see tõeks osutus, mida Abby kuulnud oli. "Sest ma pole temaga näost näkku kunagi kohtunud. Sinu jaoks on see palju kergem ülesanne, kuna sinul käpp juba majas sees," rääkis Abigail. Ta oli küll kuulnud, et Matthew enam vanematega koos ei ela, aga pühade ajal on kõik Somsid enamasti seal. "Mingil määral ehk isegi olen," ei hakanud näitsik Simona väidet tagasi lükkama, aga kohe kindlasti leidus selles linnas tunduvalt edevamaid tšikke, kes lausa janunesid tähelepanu järele. "Ainult Logan? Mitte päris minu maitse," avaldas Abby arvamust. Tema maitse olid pigem just need vanemad tüübid, aga esiteks on mõlemad kinni ja teiseks on tüdruk nende jaoks vist liiga noor... "Mis sellest ühest ballist ikka rääkida. Eks ma olen järgmisel korral lihtsalt targem," lausus Abby õlgu kehitades. "Jaa, muidugi soovin ma seda, et nad minu kallal nokiksid. Hakkan äkki Lucast sebima - mis siis, et ta gei on," ütles näitsik naljaga. Ergutustüdrukuna puutub ta niikuinii tüübiga kokku. Ei, tegelikult ta midagi sellist ei üritaks. Lyddie järgmised sõnad tegid Abbyle jälle korralikult nalja. "Jobby? See kõlab nagu kõige jubedam paarinimi üldse," raputas näitsik pead. "Mitte et meid kuidagi paariks nimetada saaks," lisas ta kiiresti.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 29, 2014 14:04:18 GMT 2
"Kui teada tahate, siis ma sain tema autogrammi ja pildi keset toidupoodi. Nunnu, eks?" muigas Daisy ja hakkas kergelt naerma. Ta oli paras argpüks olnud. Tal läks tükk aega, enne kui julges mehe juurde jalutada. "Tead, minu arvates ei olegi asi niivõrd julgemises autogrammi või pildi küsimise puhul... Pigem on see, et sa ei taha teda nagu... segada või häirida," üritas Sunny enda arvamust sõbrannadele selgeks teha, kuigi ta ei olnud kindel, kui hästi see tal õnnestus. Näitsik kehitas kergelt õlgu justkui näidates, et ta ei ole täitsa kindle, aga see on tema arvamus. "Mul on Lucasest päris kahju selle douche'i pärast," tunnistas Daisy-Sun mõtlikult, "nagu kes jätaks enda kaaslase jõuludel maha? Ainult mingi südametu jobu." Kuulnud Josaiah ja Abby paarinime, hakkas ka D lihtsalt naerma, sest see kõlas tõesti natuke veidralt. "Parem siis... Josgail?" pakkus Sun muiates.
|
|
Junior
|
|
|
Post by Simona Dragomir on Jan 29, 2014 20:55:48 GMT 2
"Jah, Abby, võta Daisyst eeskuju, mitte ära ürita mind kasutada lihtsalt sellepärast, et mul on käpp nii-öelda sees," lausus Simona ning vaatas Abbyle otsa. No tüdrukul endal poleks ka raske Hunteri venna käest sõbranna jaoks midagi küsida, aga nagu Daisy ütles - Mona kartis, et tüütab Matti sellega. "Saan aru," noogutas Simona Daisy sõnade peale. "Kui nüüd üldse rääkida kellegi võõra kõnetamisest, siis üks põhjus, miks ma võõraga väga vestlust alustama ei kipu - eriti siin, Ameerikas - on see, et ma kardan, et ma ütlen mingi sõna valesti või ei saada minust lihtsalt aru või saadakse valesti aru," seletas tüdruk, vaadates kõigile oma sõbrannadele otsa. Tema ei rääkinud ju inglise keelt oma emakeelena, kuid vähemalt oli Hunter sellega juba harjunud, et kas tema või Simona peab end mõnikord kordama või midagi uuesti seletama, sest keelebarjäär andis mõnikord ikka tunda. Lucasest oli Simonal endalgi veidi kahju, sest ta oli veel samal õhtul Sommersite juures olnud ning näinud, mis olekus poiss koju jõudis. Ta läks oma tuppa ega tahtnudki sealt enam välja tulla. Kuulnud aga seda, kuidas sõbrannad paarinimesid Josiah'le ja Abbyle pakkuma hakkasid, puhkes tüdruk kõvasti naerma. "Ma ei saa teist halvem olla," sõnas ta. "Mis te näiteks Abiah'st arvate?" pakkus neidis ka enda paarinime.
|
|
Junior
|
|
|
Post by Abigail Rowan on Jan 29, 2014 22:15:37 GMT 2
"Vedas. Kahju, et mind sel ajal seal ei olnud," kostis Abigail Daisy jutu peale. Aga küll tuleb kunagi temagi võimalus. Tree Hill on piisavalt pisike linn - küll ühel hetkel temagi tüübi peale satub, kuid loodetavasti mitte sellises olukorras, kui mehel kiire on. Ka Abbyle ei meeldiks mingisugune tüütu fännitar olla. "Olgu pealegi, Mona, ma ei küsi sinult rohkem midagi. See oleks minu elu lihtsalt tunduvalt kergemaks teinud, kuid ausalt öeldes on kellegi teise kaudu see autogramm endale hankida palju igavam variant," jõudis näitsik arvamusele. "Minu jaoks pole probleem kellegi võõra juurde minna ja temaga juttu alustada, kui peaks vaja olema, aga üldiselt ma seda tegema eriti ei kipu," tunnistas Abigail. "Mina saan sinust küll juba päris hästi aru. Su praegune inglise keel pole isegi võrreldav sellega, missugune oli alguses," ütles Abby Simonale. Tüdruk oli lühikese aja jooksul päris suure arengu teinud. Kui sõbrannad aga uusi paarinimesid välja mõtlema hakkasid, pööritas Abby selle peale silmi. "Palun lõpetage, ma hakkan ennast muidu juba imelikult tundma," muigas tüdruk.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 29, 2014 23:20:30 GMT 2
"Keel jääb kiiresti külge, kui sa kogu aeg selle keskkonnas oled," lausus Tori õlgu kehitades. Tüdruk ju õppis ja pidi ka elama kohas, kus seda keelt ainult räägiti. Tal ei olnudki muud võimalust, kui õppida ja pusida. "Olgu-olgu, ärme piina rohkem Abbyt. Ma olen kindel, et kui ta enda printsi leiab, siis ta annab meile teada," päästis näitsik enda parima sõbranna edasisest kiusamisest. "Te võite parem seda toitu piinata, mille Abby nii lahkelt siia pannud on. Ta vist arvab, et me oleme ikka tõelised söödikud," muigas näitsik ning pistis endale paar snäkki suhu. "Kuule, mis filmi meil üldse plaanis vaadata on?" pöördus Tori alguses Abigaili poole, kuid vaatas siis kordamööda kõigile küsivalt otsa.
|
|
18-aastane; Kisakoor; Ujumine; Koolileht; Eastside
Junior
|
Post by Lydia Kacey Bates on Jan 29, 2014 23:40:08 GMT 2
"Minu arust ka pole su inglise keelel viga midagi ja su aktsent on täiega nunnu," nõustus Lyddie Abbyga. Ta sai ju ise ka enam-vähem Simonast aru, kuigi mõnikord palus ta ikka sõbrannal midagi korrata, sest hääldus jäi esimese korraga segaseks. "Ja kus sinu prints on?" pöördus Lyddie Tori poole, kui too arvas, et aitab nüüd Abby kiusamisest. Kedagi pidi ikka kiusata ju saama. "Vaatame midagi, kus ükssarvikud on, kuigi mulle ei tule ühtegi hetkel kahjuks pähe," pakkus Kacey filmiidee ning pistis suhu peotäie snäkke.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 30, 2014 0:01:59 GMT 2
"Kuskil puu otsas ja ootab päästmist," vastas Tori sõbranna küsimuse peale kerge muigega. Paljud võisid eeldada, et pärast balli on tema ja Noah kohe paar, aga ei ole seal peale tavalise sõpruse midagi. "Lyddie ja tema ükssarvikud... Tead, ma siiralt kahtlen, kas nendest on üldse filme tehtud," turtsatas näitsik, "kui siis võibolla mõni multikas."
|
|
Junior
|
|
|
Post by Abigail Rowan on Jan 30, 2014 0:02:39 GMT 2
Abigail saatis Torile tänuliku pilgu, kui tüdruk selle ebamugava teema lõpetas. Josiah ning igasugused kahtlased paarinimed olid viimane, millest näitsik praegu rääkida soovis. "Täpselt sama jutt käib kõikide teiste kohta selles ruumis," lisas Abby sellele, mida sõbranna printside kohta rääkis. Yeah, nendega annab veel oodata küll, kuid aega on. Neil kõigil on veel üle kahe aasta keskkoolis käia. Lydia küsimuse peale Abby turtsatas. Nagu näha, siis pole sellest väikesest nokkimisest sugugi nii lihtne lahti saada, kui keegi on juba hoogu sattunud. "Te teate väga hästi, mis tüüpi filme mu riiul täis on. Ei mingeid ükssarvikuid," sõnas tüdruk ja valmistus ette lugema nimekirja filmidest, mida tema poolest täna vaadata võiks. Kõik need olid muidugi kas teen dramad, nutukad või muidu moosised. "The Notebook, Titanic, A Walk To Remember, A Cinderella Story, Easy A, John Tucker Must Die, 17 Again..." pakkus Abby järjest filme, mis olid kõik suht samasse kategooriasse, aga talle meeldis. Abby oli neid kõiki juba mitmeid kordi vaadanud ning ka sõbrannasid sama tegema sundinud. "Aga võite ka ise midagi välja pakkuda, sest netist saab vajadusel kõik kätte," lisas tüdruk kiiresti, enne kui keegi tema filmimaitse üle vinguma jõudis hakata.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 30, 2014 0:07:08 GMT 2
Sunny kuulas enda sõbrannade jutuajamist ning muigas või naeris aeg-ajalt kaasa. "17 Again on minu arvates päris hea ja... Easy A," teatas Daisy enda valiku. Muidugi võib ta ka midagi muud vaadata, kui kellelgi soovi on. Mingit ülidramaatilist filmi nagu The Notebook, Titanic ja A Walk To Remember neiu hetkel just vaadata ei soovinud, aga sõbrannade jaoks isegi võib. "John Tucker Must Die oli ka minu arvates päris mõnus film... kui ma seda kunagi ammu vaatasin," lausus tüdruk ning võttis ka endale laualt natuke näksimist.
|
|
Junior
|
|
|
Post by Simona Dragomir on Jan 30, 2014 0:17:23 GMT 2
Nüüd oli ka Mona üks neist, kes rohkem kuulas ning vahepeal endale mõne muige lubas, minemata kaasa selle Lydia kiusamistujuga. Lydia ajas tüdruku alati naerma või muigama oma pööraste ideedega ja täiesti lambise ning isegi lolli jutuga, mida ta päris tihti ajama kippus, kui vähegi suuremasse seltskonda sattus. "Ma ütleks ka, et John Tucker, aga võime hääletuse ka teha, kui ikka üksmeelele ei jõua," pakkus Mona. Tal polnud küll tuju praegu nutukaid vaadata, tüdruk tahtis need parem selleks korraks jätta, kui ta Hunteriga jälle midagi vaatab.
|
|
Junior
|
|
|
Post by Abigail Rowan on Jan 30, 2014 0:44:52 GMT 2
Ülidramaatilisi filme võis Abigail vaadata iga kell, aga võib-olla polnud tänane õhtu tõesti selleks kõige sobilikum. Nad peaksid siiski rõõmsama meeleolu looma, kuna selliseid õhtuid ei tule just tihti ette, kui kõik saavad kohale tulla. Tavaliselt pidi üks-kaks inimest ikka ära ütlema, kuna neil olid juba teised plaanid. Võtnud ühest väikesest kausikesest pihutäie mandleid, toppis Abby ühe endale suhu, enne kui edasi rääkis. "Okei, meil on praegu 17 Again, Easy A ja kaks John Tuckerit. Tori, Lyddie? Mida teie arvate?" pöödus Abby sõbrannade poole, kes polnud veel oma valikut teinud. Tema arvates oleks kõige ausam just hääletusega lõplik valik teha, sest nii on palju kergem omavahel kokkuleppele jõuda.
|
|