|
Post by Deleted on Nov 25, 2011 20:47:55 GMT 2
"Hommikust, kuidas magasid?" küsis Nathan, vaadates unisele Tarale otsa. "Ei ma mõtlesin sind ülesse ajada, et siis sinu ees sööma hakata," lausus Nate irooniliselt, "aga ei, see on meile mõlemale. Või sul ei ole kõht tühi?" kergitas mees enda kulme, vaadates kihlatule otsa.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 25, 2011 20:49:54 GMT 2
"Noh, unenäod jälle kiusasid, aga hästi," vastas Tara naeratades. Seejärel naine naeris, iroonia meeldis talle alati. "Muidugi on mul kõht tühi...Sa veel küsid. Oleme 2 aastat koos elanud ja ikka ei tea, et ma söön meeletult," vastas naine ja naeris. Hommikusöök oli tähtis asi.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 25, 2011 20:53:20 GMT 2
"Mis unenäo sind siis seekord piinasid?" uuris Nathan hõõrudes õrnalt Tara selga ning vaadates tema säravatesse silmadesse. "Noh, selline pisiasi kippub vahepeal meelest minevat," muigas Nate, tõmmates neile siis laua lähemale. "Aga sellisel juhul, head isu!" sõnas mees.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 25, 2011 21:44:40 GMT 2
"Kõigepealt see, et sa küsisid sõrmuse tagasi...Hiljem oli...Ma ei mäletagi teist enam," tõdes Tara. "Head isu!" vastas naine ja napsas ühe pirnitüki kausist. Mmm...väga mõnus. "Mis sul täna plaanis on?" küsis neiu huviga.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 26, 2011 13:58:21 GMT 2
"Sa tead ju, et ma armastan sind ja ei teeks seda. Ära lase neil halbadel mõtetel pähe ronida," sõnas Nate. Ta oli kuulnud palju jutte, kus naised muutuvad pärast kihlust kergelt pranoiliseks ja armukadedaks. Tarast ta seda ei uskunud. "Hetkel on vaba, aga kell neli on treening," sõnas Nate, pannes suhu ühe banaaniviilu, "ma pean ainult natuke mängustrateegiatega tegelema ja mõned rahaasjad üle vaatama," lausus mees kui oli suutäie alla neelanud.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 26, 2011 14:42:55 GMT 2
"Tean, unenäod ongi alati veidrad," vastas Tara. "Kas sa oled siis näiteks kuueks kodus? Teeksin midagi erilisemat," pakkus naine välja. Töökoha pakkumist tuli tähistada. Osalise tööajaga hakkas neiu juba varsti tööle ja täisajaga peale ülikooli lõppu. Tara võttis kätte klaasi ja lonksas mahla. Klaasi tagasi lauale pannud, mõtles naine, mida tasuks teha.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 26, 2011 14:48:12 GMT 2
"Ma ei tea, kas ma kuueks täpselt jõuan, aga seitsmeks olen kindlasti kodus," sõnas Nate pärast väikest arvutust. Nate võttis endale ühe müsli kausi ning hakkas seda aeglaselt tühjendama.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 26, 2011 14:50:29 GMT 2
"Okei, seitsmeks teen siis kõik valmis," vastas Tara noogutusega. Naine võttis endale teise kausi ja hakkas müslit sööma. Toidu lõpetanud, asetas ta nõu tagasi lauale ja mõtles, et peaks pesema minema. "Ma lähen käin kiirelt duši all," teavitas neiu Nathanit.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 26, 2011 14:58:08 GMT 2
Nate noogutas ja lõpetas enda müsliga. Kui Tara duši alla läks, sõi ta veel natuke puuvilju ning tühjendas enda klaasi. Peagi sammus ta alla, tõstes puuviljadega kausi diivanilauale, muud nõud pesi ära. Võtnud esikust koti enda tööasjadega, istus ta köögilaua taha ning tõstis välja pataka pabereid, millest iga ühe peal oli saali joonis, kuhu peagi hakkasid ilmuma Nathani strateegiad.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 26, 2011 15:24:24 GMT 2
OT:the end
|
|